Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Akinek Oreo van fent már: meg lehet végre oldani, hogy Infinity-háttérkép legyen, de az AOD tetejét ne "piszkolja össze"? Tehát hogy az Infinity effekt ne kerüljön ki az AOD-re is?
Számomra rém bosszantó, hogy ott van, csak pluszban meríti az aksit (még ha kevéssel is, akkor is) és ha jól láttam, nem is mozog, ergo be is éghet idővel.
-
Greg9925
csendes újonc
Van itt valakinek 256 gigás note8? Németországban tudnék egyet venni. Érdekelne mit gondoltok róla
-
-
csendes tag
Szép napot!
Most nyomtam a T-s Note8 sw frissítésre és jön egy 1396,5 MB-os cucc. Gondolom Oreo. -
veterán
Nem tűnik rossznak, de szinte biztosra veszem, hogy kimarad az életemből...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz #45553408 #11025 üzenetére
NEKEM eddig is jó helyen van az ujjlenyomat olvasó! Ha le van rakva az asztalra, akkor a home gomb környékén megnyomom és mintával kioldom.
Azoknak lesz előnyös a fícsőr aki pl autós tartóban tartja a telefonját és nem akar pl mintával vagy pin-nel vagy bármivel nyitni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SeatZola
őstag
Az ujjlenyomat olvasó helyéhez egy adalék: ma voltam ismét a MM-ben tableteket nézni. Megnéztem megint az S9+ ujjlenyomat olvasóját. jelentem, nekem sokkal kényelmetlenebb helyen van a kamerák alatt, mint a Note8-amon lévő. Ha normálisan "derékban" fogom az S9+-t akkor alig tudom visszahajtogatni a mutató ujjam, hogy elérjem, olyan lent van.
Zoli
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok az előbb olvastam egy angol nyelvű oldalon hogy a függetlenekre 2-3 héten belül érkezhet az oreo. Azzal indokolják hogy sokkal több teszten kell átesniük a független romoknak mint egy szolgáltatósnak. Remélem azért nem kell annyit várni.
-
addikt
Van különbség a gomb kombinációs hard reset és a menüből választott soft reset közt?
My name is Bond, James... Dean.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz Teal'C #11031 üzenetére
The reason for this is that unlocked devices must go through more rigorous testing than carrier-specific devices because we need to make sure there is proper network functionality across all supported networks,” the moderator added, before noting that the release should start making the rounds in the near future.
Read more at http://www.trustedreviews.com/news/samsung-galaxy-android-oreo-update-unlocked-device-delay-3435094#gCuD2wqGMEr9sLal.99 Egyébként láttam máshol már Március 30.i dátumot is.[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz Capt.Obvius #11035 üzenetére
Máskor vegyél kintit olcsóbbat,arra előbb jön
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz Capt.Obvius #11037 üzenetére
Előbb kapja meg a Lakatos sziget is a magyarnál
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
z67
őstag
Emlékeim szerint S7 Edge-nél ugyanaz a szopás volt a 7-es frissítésnél, heteket csúszott a független. Senki nem jött onnan?
-
zzola
titán
válasz Capt.Obvius #11042 üzenetére
Fogalmam sincsen, hogy mi lehet ott. Még a Németek sem kapták meg, pedig jóval nagyobb a piac ott...
-
-
OCTAMD
őstag
válasz Capt.Obvius #11042 üzenetére
Átruccansz szlovákba vagy szerbiába veszel egy simet,bedugod és 3-4perc ott az oreod
Amelyik közelebb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest