Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile (ARPG)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Cyberpunk #7231 üzenetére
Én 80% körül jövök el otthonról, s olyan 50-60% körül esek haza kb az általad leírt módon használva. Mindezt 10-12h alatt. SOT átlag ilyenkor egy max két óra, 20-30% veszteségre. Nekem tökéletes így
(igyekszem 40-80% között használni, azért 80 körül jövök el miután fixen van munkahelyemen is töltő, otthon is, napi átlag 10h dolgozom, ritkán előfordul ugyan akár 24h is leadásnál, de töltő mindenhol van, uh nem aggódok ezen...) Ha pl kirándulni mennék, vagy valami, 100% feltölteném szó nélkül, meg akku is lenne pluszba, ha szükséges lehet, munka-otthon használatra elég ez, ahogy a hétvégékre is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Cyberpunk #7231 üzenetére
Nalam valtozo. FHD+ felbontas, auto fenyero, kijelzo pedig fel perc utan kapcsolja ki magat, es ugy kibirja a munkanapot. Ez atlagosan 12orat jelet + marad benne szufla. Nincs energiatakarekos mod bekapcsolva.
Viszont van tolto es powerbank, ezek nalam alap az LG G4 ota, igy nem kapok infarktust sem ha latom hogy 10% van megXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Necc
addikt
válasz Cyberpunk #7239 üzenetére
Mindig is lesznek pénzzel (le)fizetett tesztek ahol pont az egyik konkurensnél fognak valami pitiáner negatívumot túlságosan is jobban a kelleténél hangsúlyozni.
Üzemidő tekintetében jelentős előrelépés történt az előd Note 3-asomhoz képest, ezt biztosra tudom állítani, illetve netes timelapse videókon se látszódik bármi jelentős eltérés kijelzőidőt tekintve a Note 8 és iPhone X között. Mindkettő az élmezőny alatt teljesít
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Taci
addikt
válasz Cyberpunk #7510 üzenetére
Én nem is hordom már S7 óta a telefonjaimat nadrágban, egyszerűen kényelmetlenek. Ha van rajtam kabát, akkor annak a belső zsebében, ha nincs, mert az irodában mászkálok, akkor simán kézben hordva. (Ráadásul én egy kézzel kényelmesen használom, szeretem, pont jó.) Ami kényelmes volt nadrágzsebben is, az a Nokia XpressMusic 5310 és az iPhone 4, de egyik sem tegnap volt (bár az iPhone még szolgálatban áll nálam).
[ Szerkesztve ]
-
-
kengyel
nagyúr
válasz Cyberpunk #8083 üzenetére
Van ilyen baki a többi szolgáltatónál is, de ha minden rendben a telefonnal, el fogod nézni nekik. Nem ismerem a Telenort, még nem voltam náluk, gondolom holnapra kiviszik. Jól teszteld majd le, minden porcikája jól működjön. Nekem is ez volt az első, félig volt az aksi, így mindent megtudtam nézni.
kengyel
-
addikt
válasz Cyberpunk #8292 üzenetére
Ha vigasztal, bár nem hiszem, én az e. digital--tól január 22. óta várom a már kifizetett samsung hűtőmet... Hetente 2-3x hívom őket, mindig más indokot találnak ki, hogy miért nem kaptam még meg.
És, hogy ON is legyek: Nekem ez a Patchworks tok vált be! Minőségi darab, légcellás szerkezet, belül nem rigid műanyag, hanem puha TPU. Én piros-feketében vettem, de jelenleg az amazon.de-ről csak ez az "unalmas" fekete érhető el magyarorszgi postázással. Igaz, lehet hogy többeknek ez a szolidabb vltozat jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
w333
félisten
válasz Cyberpunk #8292 üzenetére
Én felhívnám őket és elküldeném kicsit melegebb éghajlatra majd azt mondanám hogy most megyek azonnal a telefonért valamelyik boltba ahol van készleten !
A másik telefon ami a futárnál van ... azt pedig bokszolják le vele !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házimozi belépő szinten
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest