Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz james008bond #8794 üzenetére
Probléma.
Gondolom olyan, ami befolyásolja a működést, ezért nem engedik piacra.
Mi jelentősége van, hogy milyen jellegű a hiba? Egy prémium kategóriás telefonnál nem nagyon tolerálható, ha hibás frissítés jön ki, ergo csiszolni kell rajta mielőtt magukra vonnák a népharagot.
Az oreo amúgy sem a gyors elterjedéséről híres, sőt, szóval üljenek csak rajta, amúgy sincs semmi olyasmi benne, ami a napi használat során elengedhetetlenül szükséges lenne.
Simán a fogyasztói mentalitás ösztönzése, nesztek verebek, új rendszer minden évben, vegyél hozzá új telefont, mert nem frissítik amúgy sem hozzá a telefonjaitokat.
Hiányzik a francnak, ami az ios 11 körül is megy.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zototh64
őstag
válasz #45553408 #8801 üzenetére
Szia Bodrik!
Jó ez a Note8, bár még nem fedeztem fel olyan dolgot, amivel jobb lenne a Cunaja romos Mate 8-amnál.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz james008bond #8787 üzenetére
de miért is kéne az orrunkra kötniük?
-
törölt tag
válasz james008bond #8794 üzenetére
Talán mert egy bug halmaz. Vagy kritikus biztonsági rést találtak ami miatt erre kényszerültek. Nem is ez a fő kérdés hanem az, hogy aki már letöltötte azzal mi van? Örülök, hogy nem ért ide. Akármi is jön majd, tuti nem teszem fel azonnal.
-
addikt
Még csak ma kezdtem el használni az UAG tokot, de úgy megkívántam az itt ajánlott pitaka tokot, hogy rendeltem a gyártótól. Találtam egy működő kódot, xda-n: FRIEND-LT2VLZ3 ezzel -10%, így ingyenes házhozszállítással a tok és a qi töltős autós tartó 17,7e forint volt paypalon fizetve.
My name is Bond, James... Dean.
-
C-max
kezdő
Tokra költeni?
Gyári led, aztán iface, majd plasma, és monarch a végére. Persze az asszony nem tudja az árakat -
-
addikt
Az Alza-n jó drága, az Aa-shop oldalán egész jó a tok ára,de a qi töltő ott is nagyon drága. Az Alza-n tok+töltő 25e lett volna, Aa-shopban 23e, a gyártó honlapján a kettő együtt 17,7e.
Attól nem félek, hogy karcolni fog, feleségemnek hála, már karcos a keret,, elfedni akarom. De nem hiszem, hogy merevebb mint egy nillkin frost vagy a gyári clear cover, es azokkal is megy a hype, hogy karcol, de nem sokan számoltak be róla.
Én is begyűjtöttem 1-2 tokot. Ghostek Cloak 3, Protective standing cover, rhinoshield crashguard, Bugatti londra, patchworks, UAG monarch, Ringke air, Spigen liquid air.
A telefon 314e ftos ára mellett ez elenyésző.
-
kkp900
senior tag
válasz Memmaao #8828 üzenetére
Elenyésző! 😁😀Legalább vagy 40 ezernél járhatsz plusz ez a mostani rendelésed.De nagyon jó áron vetted. 😉Én az AA shoptól vettem. AQI tartóval meg csak az a bajom, hogy micro usb-s.Én meg már régen vettem a kocsiba usb-c kábelt.Ezért csak sina tartót rendeltem az AAtól. Várom, hogy feladják ma. Na 2%vagyok az aksinál kíváncsi vagyok bekapcsol-e majd vagy csere lesz... 🤗
-
addikt
Ugy apránként, havi 1,5 tok elenyésző. Egyben tényleg soknak hangzik. De mindegyiket jó áron sikerült beszerezni. A ghostek az egyetlen, ami részemről pénzkidobás volt, élőben nem tetszik, de a többit mind használom. Így soha nem unalmas a telefonom.
Az AA oldalán maga a tok jó áron van, de a töltő drága. És a futár díj is elég húzós náluk. Qi töltővel már a gyártó oldala jobb ajánlat. (Mondjuk a sima tartó is csak 9,9$ náluk).
Nekem a kocsiban gyári Samsung usb-c fast charger van. A note 8hoz átalakítóval használom, így jó lesz, hogy most nem kell majd dugdosni a kábelt. Ha beválik, veszek a feleségem s8ra is egy tokot és még egy töltőt az ő kocsijába is.[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
-
addikt
Rosszul írtam. Usb-c átalakító van a micro usb fast charger töltőn. A tartóval tökéletes lesz átalakító nélkül.
#nbukta: Gondolom arra gondolt Ákkk, hogy nem sokat véd. De nekem nem is arra kell. Veszélyes melóra továbbra is ott lesz az UAG tok (meg a gyári autós tartó), ahol még csak a karc ellen kell védeni, ott ez lesz rajta és a kocsiban is tudom majd qi tölteni. Az biztos, hogy túlzott védelmet nem ad ez a tok, de én nem is amiatt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
-
Ákkk
addikt
válasz nbukta77 #8832 üzenetére
Ok Neked.Amúgy nem is néz ki rosszul,de én nem dísznek tartok tokot a telon sajna én már láttam hátlapot törni iphone x-en is pedig ilyen tokban volt...
És ez kb 1000 ft-os anyagköltség hiába írják oda hogy ez van a golyóállómellényekben ezen kívűl még sok más is
De mindenki azt vesz amit akar és ami tetszik neki.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
james008bond
őstag
válasz #46922752 #8820 üzenetére
Éppen ez az! Aki jóhiszeműen telepítette, talán jogában áll tudnia, hogy most majd ellophatják a személyes adatait vagy adatvesztés léphet fel, vagy "csak" random ujraindítások várhatók, esetleg a telefonos "részleg" nem fog működni vagy egyáltalán mire számítson???
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
OCTAMD
őstag
válasz james008bond #8842 üzenetére
Elég kamunak tűnik a hír,mert pont most is frissìtettem Oreora OTA frissítéssel S8+t
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jogász topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.