Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tawaga06
csendes tag
Mit ajánlotok zene lejátszáshoz?
-
Risard
aktív tag
Ha google fiókkal használod akkor az ment szinte mindent s ha újra droid os telód lesz legyen az más márka akar arról vissza tudod állítani! Az one szintén mail cimhez van es a 100 giga ha jó tudom 2 évre jár.
Amúgy meg bugos appok miatt ne a telód szidd szerintem, vagyis nevezd viccesnek -
Capella
senior tag
Nem igazán tudom vagy értem, mi különbség lenne a BlockThis és az AdGuard használata között. Azon túl, hogy az AdGuardért fizetni kell, és ahogy írjátok látványosabban zabálja az akkut.
Mindkettő helyi VPN-t futtat, és egyiknél sem tüntethető el a kulcs ikon az értesítési sávból.
A programokban a reklámok és azok helye a BlockThis mellett sem jelenik meg. Ez a lényeg rootolatlan telefonnál.
Őszintén szólva, hogy a böngészőben csinál-e és milyen http szűrést az abszolút nem érdekel. A böngésző reklám szűrése nem egy akkora truváj, az megy root nélküli telefonokon is az Adblock kiegészítőkkel. Akár a Samsung Internet, akár a Firefox, amelyeket én használok. Utóbbihoz jócskán vannak egyéb kiegészítők még.
Egyébként úgy emlékszem Kasya szerint is gyakorlatilag dettó ugyanaz az AdGuard és BlockThis.
Természetesen mindenki azt használ, amit kedvel, ismer, megvett, amiben megbízik. -
Kasya
nagyúr
válasz Capella #9609 üzenetére
az AdGuardért fizetni kell, és ahogy írjátok látványosabban zabálja az akkut.
Akkor valaki valamit benez. Azon kivul, hogy az osszesitoben rosszul jelenik meg a fogyasztas, ez sem fogyaszt tobbet, mint mas VPN alapu blokkolo.Tobb alternativa is van, szvsz erdemes kiprobalni oket. AdGuard is ad 7 nap probaidot, ami - tekintve hogy fizetos - eleg barati.
-
S e t h
nagyúr
Nálam ez a blocker szopott a legtöbbet az aksiból, ezért is szedtem le mindig, hiába vásároltam meg.
A weben sok összehasonlítás van ezzel kapcsolatban és panaszkodnak is rá és nem, nem arról van szó, hogy a fogyasztásban elől foglal helyet.
Egyébként a Disconnent Pro az ami nálam a legbarátságosabb volt az aksival, de a Block this is jó.A SABS-ról még nem tudok nyilatkozni, de vmi éppen nagyon szopja az aksimat, még nem jöttem rá mi az, lehet éppen ez lesz a bűnös.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Kasya
nagyúr
válasz james008bond #9613 üzenetére
AdGuard. 7 napos probaido is van.
-
nbukta77
addikt
Regen hasznaltam droidot. Mire jo ez a nagy reklam mentes dolog? Iphonet hasznaltam eddig
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Kasya
nagyúr
válasz james008bond #9620 üzenetére
Azt hittem, hogy az csak a bongeszo blokkolo.
(#9616) BeastMode: szokott lenni akcios unnepekkor.
(#9618) nbukta77: weboldalakon rengeteg a zavaro reklam, de a YT videok alatt/kozben is. Tovabba sok ingyenes program szinten zavaro reklamokat tartalmazhat.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ákkk
addikt
-
-
addikt
A szélén, ahol a héjra rá van ragasztva a bőr borítás, a konyak színű esetén egy barnás réteg van. Ez elkezd lekopni és alatta fekete a héj. A fekete esetén ha le is kopik ez a réteg, nem fog látszani annyira, mert alatta is fekete. Visszavittem a webshop átvevő pontjára, elvitték, hogy bevizsgálják, és most kaptam emailt, hogy jogos a reklamáció.
My name is Bond, James... Dean.
-
zack
nagyúr
válasz Memmaao #9638 üzenetére
De ne húzzuk már rá az összes tokra, hogy gyenge minőség. Lehet kifogtál egy selejtet. Ha kicserélik egy újra, és az is kopik, esetleg a topikban másoknak is, majd akkor ráhúzzuk, hogy nem tartós, és nem ajánlott.
Az enyémet most néztem át közelről. Semmi baja. 2 hónapos.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
addikt
A testvérem fekete tokja is lekopott, de ott fekete, így őt nem zavarja. Akkor nem általánosítva: A Bugatti londra tok a nálunk lévő két esetben rövid időn belül lekopott oldalt. Nem bírta a farmer zsebben hordást. Részemről nem ajánlott tok.
My name is Bond, James... Dean.
-
veterán
-
dz1989
senior tag
Kedves Mindenki.
Valaki tud segíteni hogy a Note 8 ban a F2.4 es rekeszü kamerát hogyan lehet használni? Elvileg megnyitom a kamerát utána ráérintek a 2x re akkor elvileg a Hosszabb nyujtotávolságú F2.4 másik kamerát kéne használni. De kiderült hogy nem. Mert az Exif és a kamera letakarásból(az F1.7 et takartam le.) derült ki.
Néha átvált,de nekem nagyon zavaros. Előre is köszönöm.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Aryon87
félisten
-
dz1989
senior tag
válasz Aryon87 #9647 üzenetére
Ne lehetne valahogy kikerülni? Mert így nincs is 2x optikai zoom.
Ráadásul még a professzionális üzemmódot szóba sem hoztam.Amúgy a 2x nek akkor mi az értelme mert ezzel az erővel az S8ba is belerakhatták volna ezt az opciót.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest