Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Az a kamera csak telekamera. 2x zoom eseten hasznalhato, ami elvileg minosegvesztes nelkul fotoz, bar lowlight kornyezetben a rekeszerteke miatt mar hasraesik.
Az elo fokusznal ugye bokeh/portrekat tudsz csinalni, de a hajad is kihullik, mire sikerul a kep, ugyanis a rendszer donti el, hogy szerinte mikor hasznalhato az elo fokusz.. ez nagyon bosszantott benne.Beastmode: azt ne mond hogy nincs igazam benne.. nem trollkodok, csak segitek, ha mar volt alkalmam kitapasztalni azt amire az illeto kivancsi (mert gondolom sokan meg nem probaltak ki, csak a szuper fokamerat..)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dz1989
senior tag
-
akooos
veterán
Ha rosszak a fényviszonyok, akkor a "széles látószögű" lencsét használja, 2x-es digitális zoommal. Ha jók a fényviszonyok, akkor átvált. Ha letakarod és úgy váltasz át akkor nyilván nem vált át, mert úgy érzékeli, hogy rosszak a fényviszonyok.
Nyisd meg a kamerát, tedd az ujjad mindkettő elé, nézd meg, hogy melyik az aktív. Utána vedd el az ujjad, válts át "x2"-re és takargasd le újra mind a két kamerát. A másik lesz aktív.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
Amikor a 2x nyomok nem mindig f2.4
Ha az előfokuszra nyomok és a doplafelfételt benyomom akkor már fixen dolgozik azzal is.
Te sima automatán csináltad?Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Taci
addikt
válasz hackeeeee #9626 üzenetére
Azért itt is lesz változás bőven. Nem egy rövid lista.
Here's the full changelog for Android 8.0 update on Samsung Galaxy S8 and S8+---------------------------
Galaxy S8 (SM-G950F)
Build Number : G950FXXU1CRB7
Android version : Oreo (Android 8.0.0)
Release Date : 2018-02-28
Samsung Experience 9.0 upgrade with Android OreoSamsung Experience 9.0 brings you Android Oreo, with exciting new features from Samsung and Google based on feedback from users like you.
We recommend that you back up your important data to keep it safe during the upgrade.
Some apps, including Samsung Pay, Samsung Internet, Samsung Notes, and Email, should be updated individually before you can update your OS.Here’s what’s new.
Biometrics
To improve your security, features that use biometrics (face, fingerprints, and irises) are only available when you use a secure screen lock type (pattern, PIN, or password). When you switch to a non-secure screen lock type (Swipe or None), biometric authentication is suspended for unlocking and for verification in apps like Samsung Pay and Samsung Pass. If you're using biometrics now without a secure screen lock type, you'll be able to continue after the upgrade, but changing to a secure screen lock type is recommended.Quick Panel
Manage notifications for each app with notification categories (supported apps only).
Icons will be shown at the bottom of the notification panel for notifications that aren't currently visible.Home Screen
Touch and hold an app to display shortcuts to common or recommended tasks within the app (supported apps only).
Notification badges on app icons are linked with the notification panel. Clear a notification in one location, and it will also be cleared in the other location.Samsung Keyboard
The toolbar gives quick access to useful functions.
The GIF keyboard lets you send GIFs.
More high-contrast keyboards are available.System Performance
Background services are limited to improve performance and battery life.
Currently running apps will always be shown in the notification panel.Edge screen
Improved font size, color, and other settings for better Edge panel visibility.
Touch and hold the Edge panel handle to change its position.
Added 3 more Edge lighting effects and color customization for apps.Lock Screen and Always On Display
New clock styles for the Lock screen and Always On Display.
Adjust the transparency of notifications to get the look you want.Smart View
Let your phone's screen go dark when mirroring to another screen.Samsung account
Control your account settings and profile information for multiple apps.
Tap your profile picture on the main Settings page to access your profile information and account settings.Samsung Cloud
View and manage photos and notes stored only in Samsung Cloud.
Store any type of file in Samsung Cloud Drive.
Select specific items to delete or restore from your backups.
See how big each backup is and how many items it contains.Samsung Dual Messenger
Install a second copy of a messaging app so you can use two accounts at the same time. For apps that verify accounts using phone numbers, you'll need a different phone number for each account.
Touch and hold a messaging app on the Home or Apps screen to install the second account or go to Settings - Advanced features - Dual Messenger.Find My Mobile
Back up Secure Folder to Samsung Cloud remotely when your phone is lost.
Lock Samsung Pass using Find My Mobile.Samsung DeX
See more apps at once by changing the app list view to full-screen.
Use Game launcher in Samsung DeX for a full-screen gaming experience.
Added support for 2 additional Samsung covers (LED View Cover, Clear View Standing Cover).Other improvements
Bluetooth now supports high-quality audio codecs, including AAC and Sony LDAC.
Video player includes auto repeat and 2x speed option.
Voice Recorder provides smart tips to conveniently block calls while recording.
Email lets you flag Microsoft Exchange ActiveSync emails.
Samsung Health's new sticky notification lets you see your step count at a glance.
Clock now includes a Landscape mode and timer sound options.
The digital clock widget goes directly to the Clock app when you tap it.
Samsung Pass added the ability to manage usernames and passwords in third-party apps. -
dz1989
senior tag
Közben felhívtam a Samsung-t és azt monták hogy kevés fénynél vissza vált az F1.7 re. Esetleg élőfukusszal lehet rávenni hogy kevés fénynél is használja a F2.4 rekeszüt... De akkor is full automata. Ugyan az a kép 1/33 nál F2.4 nél ISO1250 az F1. 7 nél
ISO640Legalább Professzionális üzemben engedné. Mert így kicsit átvágásos a dolog vagy is a 2x optikai zoom csak világosban van. Inkább montákvolna azt hogy csak egy segéd kamera mint a Huawei - knél.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
Köszönöm mindenkinek a Segítséget.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Aryon87
félisten
válasz BeastMode #9667 üzenetére
Nem negativumnak szantam, mert a Note nalam mar pozitiv csalodas volt. De kozben ugy latom nem is nyultam nagyon melle, a kollega leirasa alapjan valoban nem ugy adja ahogy kellene.
Tobb mas topikban is jelen vagyok ahol mar csak mult ido nalam a keszulek, ha olyan a tema, szoktam segiteni. Legyen az pozitiv vagy negativ. Csak en nem kontorfalazok, es erre a Samsung kozosseg kulonosen erzekeny. Mas markanal is megirom a negativot, ha megerdemli. Ok nelkul nem sarozok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
james008bond
őstag
Ma megérkezett a Pitaka szállítmányom ( tok+wireless töltő ). Múlt csütörtökön rendeltem a gyártó honlapjáról.
Nincs hozzá védőüveg, mint iPhone-nál.
A telefon két hosszanti oldalát nem védi, mert nem ér fel a kijelző szintjéig.
A kijelző fölé sem emelkedik ki a sarkokban, tehát ha lefele fordítom a kijelző hozzáér az asztalhoz.
A sárga telefonból az oldalait leszámítva feketét csinál :-).
A mintázata élőben mondjuk tetszik.
A tapintása szintén jó, tapadós.
Fentiek szerint max asztalra téve védi a hátlapot a karcoktól ( mondjuk nekem outfitteres matt van ott rajta ) és talán kevésbé csúszós. A fogása tényleg olyan " bársonyos ".Töltő. Én szélvédőre tapasztósat vettem. Nos most még eléggé tapad az üveghez, valami szilikonos ragasztó a tappancson? A bajom az, hogy rövid a karja, így vezetői pozícióban kissé nyújtózkodnom kell, hogy elérjem a telefont. A másik negatívuma, hogy a telefon felső széle szinte koccan a szélvédőhöz a hossza és a tartó rövidsége miatt. Szinte teljesen függőleges pozícióba kell állítani a telefont, hogy odaférjen vagy szinte kicsit magam felé döntve a felső felét.
Töltés elindult, elvileg gyorstöltés formájában. Amit viszont hiányolok, nincs rajta LED visszajelzés, hogy áram alatt van illetve, hogy épp tölt vagy már feltöltötte a telefont. Régi gyári wireless töltön pl van ilyen vizuális visszajelzés ( csak az nem tud gyorstöltést ) és a karja is hosszabb, jobban elérhető a készülék és stabilabbnak is tűnik.Összességében így néhány óra és próba után minimum vegyesek maradtak az érzések. Egyik cucc sem perfekt szerintem. Kicsit nagy a hype körülötte. Nem érzem se a csomagoláson, se a termékeken a prémium érzetet ami indokolná az árát és a felhajtást körülötte.
Ezt megelőzöen egy Nillkin Nature szilikonos tok volt rajta, az körben is teljesen védi, jó a fogása, semmit nem vesz el a telefon szépségéből, észrevétlenül védi és kicsit a kijelző síkja fölé is kiemelkedik. Ja és az ára kb 60%-al kedvezőbb volt. Eddig nekem az tetszik a legjobban, ha a karcoktól és apróbb sérülésektől akarom megvédeni ezt a szép telefont. Ha még jobb védelem, akkor Spigen Neo Hybrid ( csak az meg sajnos a fóliát felnyomja a sarkokban ).
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
nbukta77
addikt
válasz james008bond #9671 üzenetére
Ma meg neztem az s9 es s9+-t. Hat nem tudom erdemes e cserelni ra.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Teal'C
veterán
Egy tok sem ér 10 rugót szerintem vagy többet. Annyira nem jók az itteni tapasztalatok szerint.
Ez pl nagyon tetszik de 11rugó? "Maguk mind betegek" Seldon Cooper"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, mindenképp érdemes fóliát rakni a kijelzőre vagy elég jól bírja? Az S7E telómra nem raktam sosem és másfél év után is gyönyörű. Van ilyen jó az N8 kijelzője is?
Üdv Szabi
-
Teal'C
veterán
válasz nbukta77 #9675 üzenetére
Hát én nem próbáltam de James008 elég elkeserítő leírást adott róla es ennyi pénzért elvárható hogy ne találj rajta fogást. Nem kötöszködés mint írtam egysem ér ennyit pláne ha félévente évente cserélsz. Nálam ez az 5 hónap világrekord eddig 2 max 3 hónapig volt meg a teló.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
bigkokas
tag
válasz nbukta77 #9675 üzenetére
Elfelejtettem jelezni..csak kedden volt időm telefonálni az üveg miatt.Pitaka tok .ha még emlékszik rá valaki..értetlenkedő beszélgetés után, utánanéznek majd hivnak mert benne kell lennke..3 perc...telefonhivás...elnézést kértek mert a iphone és minden más telefonhoz van de pont a Note 8 hoz nincsen bent a csomagban..mondom rendben de igy ez félrevezető hogy igy hirdetik..a lényeg nem variáltam ők elnézést kértek és javították a honlapukon a hirdetést..én igy is szeretem ezt a tokot..tényleg minőségi és esztétikussan vékony ami nekem fontos volt..😀 köszönet érte..én csak ajánlani fogom..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Gabor1123
tag
válasz szaszaboy0 #9676 üzenetére
Szerintem amint lehet, tegyél rá valamit. Én sajnos nem tettem rá azonnal és hiába vigyáztam rá, karcos lett. Annak ellenére hogy soha nem volt kulcs, aprópénz stb mellett. Volt hozzá egy olcsó flippes tokom is, még az is megkarcolta. (esetleg a tok és a telefon közé került por?) Szóval engem nem győzött meg a gorilla glas
-
Risard
aktív tag
-
-
addikt
A pitaka nem olcsó. Ez tény. És ráadásul úgy nem olcsó, hogy ez csak egy minimál tok, ami max karc ellen véd. A helyén kell kezelni. Én azért vettem, mert akartam egy tokot, ami nem vesz el semmit a telefon eredeti megjelenésétől. Az esés ellen ennél a toknál a biztosítás véd, nem a tok. De bátran le merem rakni az asztalra. Ha helikopteren dolgozom, akkor patchworks vagy UAG tok van rajta, mert ott nagyobb eséllyel esik nagyot. Kórházban az asztalon elég a pitaka. Nagyon jó fogást ad neki és lényegesen nem vastagít. De közel nem ad olyan védelmet,.mint bármelyik márkás ütésálló tok, annak ellenére, hogy nem sokkal olcsóbb egy UAG Monarch toknál. Az autós tartó nekem tökéletes. Bal oldalon A oszlop mellett van, tökéletesen elfér a Note 8. QI töltés zseniális. A tok+ töltő-tartó 17ért nem volt olyan vészes, ha azt vesszük, hogy egy gyári qi töltő önmagában ennyibe kerül.
A minőség azért nem "flawless", ahogy a legtöbb kritika írja. Ez egy formára vágott tok. Az enyém bal alsó sarkán van egy 1mm bumszli, ahol az él nem 100% lett eldolgozva, illetve fény felé tartva a hátán simán megmondom, hol van bele öntve a két patkó alakú fém. Viszont a Pitaka üzletpolitikája nagyon korrekt! Jeleztem nekik emailben, hogy van 1-2 apró, de OCD-s tökéletesség törekvést zavaró hiba a tokkal, még aznap írtak, hogy sorry, asap küldenek egy csere darabot. Szóval le a kalappal. ( Zárójelben jelezném, hogy még alig volt olyan tok a kezemben, amin ne lett volna valami kis esztétikai gyártási hiba. Az UAG Monarch metal piros része pl bal alul karcos volt, ahogy összesajtolták, a Patchworks alsó éle sorjás volt, a rhinishield szintén sorjás, a Spigen liquid air volt egyedül hibátlan). Így vissza olvasva, lehet bennem és az OCDmben a hiba.[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
veterán
Mióta irtad, nezegetem ezt a Nillkin Nature tokot. Eleg jónak tűnik de úgy látom a videokon, hogy a kameranal eleg vekony az anyaga, vedi rendesen? Nem all kintebb a kamera? Illetve mennyire passzos a telefonra a tok? 1790ert ajandek lenne..
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
james008bond
őstag
válasz gyuri81 #9688 üzenetére
A kameránál még a Pitakánál is magasabb kicsit, szóval nem ér az asztalhoz a kamera rész. Van egy vastagsága a toknak+egy kis pereme a kamera kivágásánál ( Pitakánál ilyen perem pl nincs ). Teljesen paszentos, könnyű rátenni és levenni is, és nekem még nem esett ki belőle. Nem tudom hol vennéd ennyiért, én akciósan 4000+-ért vettem, viszont szerintem nagyon jó fogásra is és gyakorlatilag nem látszik a telefonon.
(#9687) Memmaao: lehet én is "gariztatni" fogom a Pitakát, mivel belül a tokon van egy fél mm-nyi kiemelkedés, alig látni viszont érezni. És most, hogy fél nap után levettem a telefonról, az eddig tökéletes hátlapi fólián ott a "negatív" lenyomata...szerintem holnap ebből fotók lesznek, majd egy email. Aztán meglátjuk, milyen az üzletpolitikájuk...
(#9686) Hiei11: invisible defender fólia az Ringke? Nekem a felső élnél a kivágások nagyon nem tetszenek. A fólia széléig a Spigen Neo Hybrid tokom sem ér el, a többiről nem is beszélve. Tartalékban mondjuk van egy csomaggal.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
addikt
válasz james008bond #9689 üzenetére
Fotózd le, és írj emailt. Borítékolom, hogy ezt a választ kapod majd:
"We do feel sorry for the defective products slipped away.
I will request a replacement for you asap.
If you have any further questions, please feel free to contact us. Thanks!"Ezt megelőzően jött az email, hogy a rendelésem szállításra kész.
My name is Bond, James... Dean.
-
Taci
addikt
válasz kengyel #9691 üzenetére
A Note kamerájától (valamiért) sokkal többet vártam.
Rendben, megkomponált képeknél nagyon jó, ott, amikor van időd. De én pl. edzéseken sok fotót csinálok a csapat Fb-oldalára, és sajnos hozzá kellett szoknom, hogy ha azt akarom, hogy legyen 4-5 használható fotó, akkor bizony 12-16-ot is csinálnom kell. Rengeteg a bemozdulás, az elmosódás - ami persze egy edzésen, este, (erős) mesterséges fénynél talán nem is annyira meglepő, csak talán én vártam túl sokat.
De valamelyik este pl. a hátsó kamerával csináltam pár önarcképet (talán hátsó önarckép a neve), a kezem és a telefon fixen, 4-5 kép, csak a fejem mozgattam erre-arra, és nem hittem el, 2 volt összesen használható, az összes többi homályos elmosódás.
Persze mondom, olyan helyzetben gyönyörű képeket készít, amikor van "idő" rá, de sajnos itt is meg kellett szoknom, hogy inkább több képet csináljak, hogy legyen használható közülük. Lehet, csak nekem voltak irreleváns elvárásaim, hogy minden helyzetben tökéletesen teljesítsen. De talán az esti felvételek gyengeségéről már született pár hozzászólás és Youtube-videó is korábban.Az S9(+) kapcsán viszont ez az egyszerre 12 képet készítő, majd azokat csoportosító, majd végül a legeredményesebb csoportól a legjobb részeket egy képpé összeillesztő működési elv nagyon kecsegtetően hangzik. Kíváncsi vagyok, milyen végeredményt produkál a valóságban.
Ma elnézek a SES-ba, kérek egy árajánlatot a Note beszámítására S9+-ra. Bár tavaly pont a Note kapcsán kértem az akkor másfél hónapos makulátlan (üvegfólia, fólia hátra + tok) S7-re, és valami 60e Ft-tal akarták kiszúrni a szemem. Kb. most is ilyen mértékű beszámítási "akciót" gyanítok. Amúgy én nagyon szeretem a Note-ot, a képernyőjét, a méretét, pont az én kezembe való (még talán egy fokkal nagyobb is elférne kényelmesen). Ehhez képest az S9+ valamennyivel kisebb.
-
Teal'C
veterán
A kivágások szinte nem is látszanak és az elsőmeglátásokra reagálva nem is jön fel pedig bőven dugdosom a zsebembe.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
veterán
A speedshop-ban kerül 1790Ft-ba:
Más...
Komolyan ez a kamera mizéria, egyszerűen agyrém!!! Mit vártok ettől a körömnyi szenzortól? Szerintem az S7-től kezdve már kimaxolták a képminőséget!
Aki telefonnal készít képet ebből él? Vagy mi a cél? Ha a fotózás a hobbija, akkor vegyen már egy értelmes tükörreflexes gépet és még pénze is marad a telefonja mellett. De hogy ez miatt telefont cserélni mert egy hangyafsznyival jobb képet lő az S9, az már tényleg vicc kategóriaElnézést, de most ez kijött belőlem...
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest