Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
a jelszót nem, mert ugy van beallitva, hogy ha be akarok lépni az edge-n kell engedélyeznem a belépést
viszont reset után a note ugye bekérte a jelszót, amit nem tudtam
neten megmodositottam, de utána meg azt mondta a note, hogy mivel megváltozattam, 24 óra mulva probaljak ujra belépni
és innen nem is tudtam továbblépni az első inditásnál reset után
szóval izgatlmas éjszaka voltTornado: na itt a lényeg..ezért kellett kilőnöm az frp-lockot...konkrétan használhatatlan volt a készülék
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
Anulu79
addikt
A kamera, hogy működik a telefonban? Ha fényképezek akkor mind a 2 lencsét használja ahogy sok dual kamerás mobil vagy a noteon a második lencse csak a zoom miatt van?
-
kkp900
senior tag
válasz #44461568 #3498 üzenetére
UAG plasmát akartál írni ugye?Most vettem olyat én is a citronnak van írva de zöldes sárga színe van.Hátlap tok.Értem akkor elvileg fóliát bírná.Majd kiderül ha megérkezik végre a fólia és fel tudom rakni majd.Mondjuk lehet hogy az Outfitt fólia lesz belőle.Köszi szépen a választ
-
bcl
senior tag
-
boksz
senior tag
Előfordul gyakran, hogy a naptári adatoknál az adott időpontban a telefon nem jelez, naptár értesítési hang ( gyári naptár )
Főleg ha a képernyő ki van kapcsolva. Van valami megoldás,mert így a beírt programjaimról nem igazán értesülök...https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
csocsoszán
őstag
Sajnos az nagyon hiányzik, hogy ha kikapcsolom a telefont akkor is ébresszen. Minden Kínai teló tudja! Nem is értem!
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
addikt
Kaptam ma egy gyári clear covert. Ez is karcol, mint az S8 clear cover tokja?
My name is Bond, James... Dean.
-
válasz csocsoszán #3508 üzenetére
De miért kell kikapcsolni a telefont? Miért nem teszed repülő üzemmódba?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
válasz csocsoszán #3508 üzenetére
Ezt én sem értem. Ami ki van kapcsolva, az nem ébreszt. A kínai telók sem. Ami ébreszt, az viszont nincs kikapcsolva. Sztem elgondolkodtató, hogy mitől ébreszt egy "kikapcsolt" teló.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
csocsoszán
őstag
Megszoktam, hogy a Mate-n meg Mixen is automatikusan ki és be kapcsolt a teló. Az ébresztő meg "kikapcsolt" állapotban is ébresztett. Azaz bekapcsolta a telót és utána az ébresztést!
A Mate egy éjszaka alatt max 4% fogyasztott. Ha kikapcsolt akkor nem volt látható a fogyasztás.
Na itt a Note-nál, tudjuk mennyit merül egy éjszaka alatt!
Még nem néztem a repülő üzemmódot. De most meglesem.
Szerintem elvárható lenne ennyi tudás a note-tól is!Somatom: de ébreszt a kínai!
[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
OCTAMD
őstag
válasz csocsoszán #3514 üzenetére
Honor 9 is tudja ezt,mondjuk az nem egy gagyi kategória,elég jó kis teló
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Somatom
veterán
Kevered a dolgokat. Honnan, illetve mi tudja benne azt, hogy mennyi az idő? Vagy azt, hogy ébresztenie kell? A hardver és az operációs rendszer nem ugyanaz. Az OS -t leállíthatja a teló, de azon kívül valaminek működnie kell, különben nuku ébresztés. Gondolkodtál már azon, hogy ha repülő módban "kikapcsolsz" egy telót, majd újra bekapcsolod, akkor honnan tudja, hogy épp mennyi az idő? Valaminek mérnie kell akkor is, amikor az OS nem fut.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
OmniaI900
tag
Nem tudom hogy kinek mennyit merül egy éjszaka, én ilyenkor felteszem töltőre kb éjfél fele leveszem ,, reggel 7 orakor 96 % szokott lenni de minden be van rajta kapcsolva blue wifi. Magyarán ugy mintha napközben lenne.
-
kazanka
őstag
Üdvözlök mindenkit,csatlakoznék a csoporthoz.
-
S e t h
nagyúr
Nem olvastan erről még publikációt egy kb. 8 órás időtartamra vetítve, de régen én is vágytam ilyen funkcióra és ma is minden további nélkül kikapcsolnám ha létezne ez a funkció, amúgy is túl sokat alszom vele.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szellem.
nagyúr
Érdeklődnék, hogy aki a Note 8-at fólia nélkül használja annak milyen állapotban van a kijelzője?
-
Szellem.
nagyúr
válasz Memmaao #3522 üzenetére
Nekem sem jön be a Clear Cover. Vettem én is egyet. Egy hét után ment a tokjába vissza. Kemény és csszik mint atom.
A fóliát is levettem róla, mert gusztustalanul kezdett kinézni. Meglátszottak rajta a toll nyomai. A koszt meg gyűjtötte de penetráns egy módon.
Levettem a fóliát és újra szépséges volt a kijelzőm.A tokom meg a gyári Alcantara. Abban jól érzi magát a telefonom.
Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Ez az S pen aranyat ér. Az előadásokra már be sem viszem a MacBook Airt. Nagyon jó vele jegyzetelni. Persze nem írok vele több a4-es oldalt, de az órán elhangzott prezentációk kiegészítésére nagyszerű jegyzeteket lehet készíteni.
-
addikt
-
addikt
A gyártó honlapjáról rendeltem, gondolom, hogy Amerikából jön, de Németországon keresztül, nem tudom így van e vám. Csak a bumpert rendeltem, a szállítási díj DHL express 9 dollár. Így 33,9 dollár volt.
#james008bond: Ma reggel 520 mbit volt a leggyorsabb esetben, egy 500mbites nettől ez is szuper wifin. De ha lesz több is, nem fogok panaszkodni!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
spider80
őstag
válasz james008bond #3528 üzenetére
Az csak egy elméleti érték. Az n es wifi is 150mbitet tud elméletben. A valóságban meg 50 és 90 mbit között. A titkosítás, plusz a különböző protokollok, a csatornák terheltsége levesznek belőle sokat.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Note 8-nál voltak már kijelző problémák? Pl:kibontáskor pixelhiba stb. Mert ha netán, lenne ilyen vàsàrláskor, gondolom akkor egyből cserélik? (Mert már volt ezzel problémám anno.. persze nem samsung volt) köszi előre is. -
őstag
-
kovacs65
senior tag
-
őstag
válasz kovacs65 #3536 üzenetére
nem mindig ugyan ott van, hanem "mozog"
valaki akinek van fóliája tapasztal hasonlót? próbáltam az előlapi kamerával, és ott is van ez a jelenség.
ezzel a fólia nincs kizárva (elől és hátul is van) de a koszos lencse igen (ettől függetlenül meg is töröltem)Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
kkp900
senior tag
válasz sanyijedi #3534 üzenetére
Mièrt a kameràt is befóliàztàk?Nem hinném vagy igen?Mert ha nem akklr ennyi erővel a tok is belóghatna nem?Nem tudom sajnos még nem láttam outf fóliázottat de amiket feltettek azoknál nem volt a kamera fóliázva.Ezért nem értem hogy a fólia hogy kavarhat be a kamerának.De lesznek emberek akik tudják mi a szitu!
-
kazanka
őstag
Átolvastam az összefoglalót,de nem találok olyan üvegfóliát ami pl.Spigen hátlaptok mellett használható lenne?Valaki tud olyan üvegfóliát amit a tok nem tol fel?Olyanra gondolok ami körben keskenyebb mint a kijelző és nincs hajlítva.
-
S e t h
nagyúr
Vezeték nélküli töltés esetén mennyiben jelentkezik az aksi gyorsabb elöregedése a melegedés miatt?
-
S e t h
nagyúr
válasz Szellem. #3547 üzenetére
Olvasgattam utána a neten pro és kontra érveket, időről-időre felmerült a felmelegedés miatti élettartam csökkenés, de nem mindenhol írták ezt.
Egyébként én nem használom a gyorstöltést(kivéve ha rohannom kell vhová), a sima megy, szóval ahhoz képest a töltés sebességében nem lenne eltérés.Köszi Mikulásbá neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest