Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Kérdés azokhoz, akik iosről váltottak.
Haver mindent szinkronizált iphonejával, azóta úgy 40 giga tárhely eltűnt és úgy gondolja, hogy ennek jó része imessage, viszont ezt meg nem találja sehol a file kezelőben.
Hol bújnak ezek?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szoke1982
senior tag
válasz Szellem. #3703 üzenetére
Sziasztok!
Automatikus fényerő : Be
Képernyő felbontás : wqhd+
Képernyő ídőkorlát : 30mp
Always on display : ki
A fényerő csùszka : közép állás. Kb 50- 60%-on.
Lényeg ,hogy kb 35-37%-nál, az akku energiatakarékos módnál : [közepes] -re kapcsoltam , igy 37%-tól csak [fhd+]- ban voltam.
Internet : [4G] , wifi nem volt!
Nagy trükk nincs, de nem is játszok semmit, de a böngésző megy ezerrel, meg youtube, facebook , viber stb is. Jah és a fotózás is
Remélem valamit segítettem... -
Pepeninho
őstag
Meg egy valami erdekelne sracok. Mennyire gyakori, hogy szervizbe kell vinni abtelot? Samsungoknal azert gyakrabban elofordul az ismeroseim kozott... Ennel a tipusnal is gyakoribb?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Szoke1982
senior tag
Most itt olvastom, a "fény szivárgást" észre sem veszem ha nem írjátok... De tényleg van nekem is , ha oldalról nézem a bal oldalt, hajszál vékony vonalvan, végig fut a bal oldalán. Ez max, illesztési hézag szerintem, de előlről nem is látni! Ez mindenkinek van amùgy?
-
unicumnext
aktív tag
XEH-n, valakinek jött már a novemberi biztonsági frissítés?
-
Oberthur
tag
válasz unicumnext #3713 üzenetére
Sajnos még nem jött frissítés! Csesszék meg magukat Samsung országban!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
kazanka
őstag
válasz Pepeninho #3710 üzenetére
Nekem volt 5-6 különböző tipusú, akkoriban felső kategóriás telefonom,az első /Omnia/ telefonomon kívül, soha nem kellett szervízbe vinni,egyiket sem.Az Omnia egy akkoriban jónevű telefonboltban lett vásárolva/ez volt a tandíj/ párszor felutaztam Karcagról,Budapestre miatta,volt néhány anyázás is,de a végén visszafizették a pénzt,a KERMI hathatós segítségével..Azóta nekem bolti garanciás telefon még ingyen sem kellene.Összefoglalva,ha jó helyről való a telefon nem hinném hogy sok gond lenne vele,nekem ez a tapasztalatom.
-
bendegruz
őstag
egyébként kicsit féltem ettől az ujjlenyomatos feloldástól, de simán kézreesik...
amennyire szarul néz ki a képeken-videokon, annyira könnyen lehet használni a gyakorlatbanpersze az s7edge-t nem veri, mert nekem eddig az feküdt a legjobban
viszont így egy hibalehetőséggel kevesebb.. a fizikai home gomb előbb-utóbb elromlikAsus Rog Strix Scar III
-
-
gabor_b
tag
Sziasztok.
érdeklődnék, hogy a note 8-nál is az van mint 4-nél?
2 féle procival adták ki a készüléket?
És mondjuk xeh romot nem lehet szolgáltatós készülékre tenni? -
Szoke1982
senior tag
Szép estét!
Videó képernyő kèszítés nincsen? Felül nem találom. Mondjuk képernyő kép mentés sincs, de gomb le hang+bekapcs megy. De videónak mi? Köszi előre is!! -
ForRedGlory
félisten
Samsung nem tart Black Fridayt? Par kiegeszitot szivesen vennek...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hamarosan váltok S7E-ről.
Megvolt az az érzés ennél a telónál, ami annó a Note4-nél is megvolt, vagyis ez a "musthave", vagy az "ez igen" érzés.. Megvolt az S7E-nél is, de nem ennyire. Megnyomkodtam MM-ban, plusz egyik ismerősöm nemrég szerezte be, és.. és.. namindegy.
Vettem hozzá már egy Clear View standing cover-t. várja a telót.
AOD-t bátran lehet használni? S7-nél még nem nagyon használtam, de itt már, főként a tok miatt, lehet használnám.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #45553408 #3731 üzenetére
Köszönöm! A kijelző beégés miatt merült fel a kérdés. Annó még S7-nél az elején még problémás volt.
Várhatóan max 2 hét, és "érkezem".
Nagyon várom már, hogy milyen lesz 24/7 használni. A note 4-et imádtam. Máig néha kézbe veszem, mert szerencsére családban maradt, nővérem használja. Ő is nagyon szereti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz T0rnad0 #3733 üzenetére
Ott is közben már frissült többször az AoD app, de az elején volt gond, hogy nem mozgatta az aod képet, és volt rá példa, hogy beégett a kijelző. Igaz, ez elég régi téma már, de azóta sem használom.
Itt már majd a tok miatt is használnám. Bár valami majd még kellene, hogy az USB csatit védje.
Erről jut eszembe, nincs valami takaró TypeC-re, és esetleg a jack-ez? BT headset-tel, és Wireless stand töltővel fogom használni. Bár lehet kell majd valami, hogy alját védjem majd. De majd kitalálom.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kamerás kérdés, a max záridő itt is max 10mp, vagy esetleg már lehet végtelen?
Véleményem szubjektív...
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok. Használ valaki olyan képernyő zár widgetet amivel használható matad az újlenyomatos feloldás és nem kódot kér felébresztéskor?
Vedd félvállról az életet és légy boldog! Szard le az elvárásokat a korlátokat! Különben hamar bele döglesz!
-
Somatom
veterán
válasz mogyorosi55 #3741 üzenetére
Úgy rémlik, hogy az android alkalmazások topikban írtak olyan megoldásról, ami power nyomást tudott emulálni. Ha nem közvetlenül a widget zárja a kijelzőt, hanem a power, akkor működik az ujjnyomatos feloldás.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jakesz
addikt
Black Friday alkalmából semmi leárazás, hát ez hallatlan...
-
skarter
csendes tag
Sziasztok nálatok is augusztusi a biztonsági szint note 8 -on?
-
SzuMe
tag
DEX kompatibilis tokot tudtok esetleg ajánlani? A bumperek nem jók sajnos. Most egy Nillkin tokot használok, de azt is le kell venni mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs