Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz bandras0226 #4600 üzenetére
Üdv!
Mást tudomásom szerint nem igényel, mint a Zárolt képernyő és védelem menüben az Ismeretlen források engedélyezése. De az gondolom megvolt, hiszen akkor eleve a BlackBerry Managert sem engedte volna feltenni. Utólag még kérnek a telepített alkalmazások 1-2 engedélyt, de kéne hogy működjön így is.
Esetleg egy Check for updates-t nézzél a felül található menüben, hátha segít.• Flies around shit - bees around honey •
-
mgyalu
csendes tag
Üdv! A héten boldog tulajdonosa lettem egy Note 8 dualnak! Hogy ez így is maradjon gyorsan vettem rá egy Nillkin 3d kijelző védőt. Viszont nem tudom milyen tokot kellene rá vennem, ami kellő védelmet nyújt és a kijelző védő is elférjen alatta/mellette. Köszi a segítséget!
mgyalu - 1 nap kitiltás - warezre valo felbujtas (iGO for android)... Ki érti ezt!?
-
bandras0226
aktív tag
válasz cryingdr4g0n #4601 üzenetére
Köszi!
A check for updates segített.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
-
monroe8609
aktív tag
Ma csatlakozom a táborhoz! Vagyis nem én hanem az asszony Tokot már megtalaltam hozzá viszont fólia ügyben zavaros vizeken járok.. Ha jól böngésztem ki akkor használható üveg nincs hozzá.. Ez esetben egy "sima" is jó lenne ami nem jön fel fél év után.. Közben még keresem-keresem de tanácsokat is elfogadok
-
dave182
senior tag
válasz monroe8609 #4610 üzenetére
Én is várom a tapasztalatokat, főleg ha valaki protective cover-rel használ fóliát...
-
boksz
senior tag
Ma reggel frissítést kaptam, mit változtattak ?
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Kasya
nagyúr
válasz monroe8609 #4610 üzenetére
Westend-ben van foliazo, bar 5k korul van. MobilOutfitter szora keress.
-
Kasya
nagyúr
válasz monroe8609 #4615 üzenetére
Kerestem neked Az arlistat is megtalalod.
Egy hibaja van csak, hogy a tollat ha erosen nyomjuk ra, megnyomja a foliat es nyoma lesz. Nem zavaro, hasznalatot nem befolyasolo.
Valamint nem zsirtaszito. A viz alatt viszont nem jon le. -
kentucky
őstag
Na most megyek a telóért a szervízbe Drukkoljatok
-
kentucky
őstag
Szerintem küldöm vissza a csába, egyik oldalon nagyon durva fényszivárgás van.
-
Kasya
nagyúr
válasz dave182 #4620 üzenetére
Nyaron a meleg sem art neki. A holegfuvozas sem art neki, amig nem kezdik el "feszegetni" az uveglapot, hogy kulonvaljon az illesztesnel. Marpedig ilyet nem szoktak.
Nekem mar 3 telefonom is igy lett foliazva, es mindegyik birta a zuhanyt, Balatont, tengert. Ja, tenger utan gyoztem kimosni, az baleset volt a medenceben
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz hackeeeee #4624 üzenetére
De ez konkrétan két csík ami nappal szemből is látható. Bevittem Samsung üzletbe azt mondták tragéfia a telefon és hogy ha bírom küldjem vissza 14 napon belül. Most megyek az elofizetoert mert ugye en nem kuldhetem vissza. Ennyi volt nem rendelem ujra ezt a fosrakást. Ja azt mondták hogy a kijelzo nem is volt osszepreselve.
[ Szerkesztve ]
-
Velocity
aktív tag
Egy kis érdekesség... íme 2011-ből a Galaxy Note N7000 (első Note) összegzése:
A Samsung Galaxy Note egy kellemes kis eszköz, tényleg. Látszik, hogy a Samsungnál mekkora tudással rendelkeznek okostelefonok gyártása tekintetében, ebbe az eszközbe bele is raktak mindent, amit csak tudtak. A hardvere az egyik legerősebb a piacon, a kijelzőjénél gyönyörűbbet és előremutatóbbat nem nagyon láthatunk, a dizájn és az összeszerelés minősége is rendben van, az Android rendszerből pedig kihozták, amit ki lehet.
Mindezt azonban egy olyan méretben tették meg, amit nem tudunk értelmezni, egyszerűen nem látjuk azt, hogy kinek lenne szüksége Galaxy Note-ra, mely okostelefonnak egyértelműen nagy, táblagépnek pedig túlságosan kicsi, egy Galaxy S II vagy netán egy iPhone 4(S) birtokában alig nyújt pluszt az, hogy egy kicsit nagyobb kijelzővel dolgozhatunk. Annyi pluszt legalábbis nem nyújt, mint egy 10 hüvelyk körüli táblagép, viszont 170 000 forintot kiadni egy harmadik eszközért viszonylag kevesen tudnak, és aki tud is, annak sem valószínű, hogy érdemes. Egy jegyzettömbért ez leírhatatlanul sok pénz lenne még akkor is, ha a Galaxy Note használható lenne jegyzettömbként, de nem használható, mert az S Pen nevén röhögünk, a készülék fenekéből nem bírjuk kihúzni, ha pedig rajzolunk vele, máshol érzékel, mint a hegye. A cucc összességében ettől függetlenül egy piece of art, kiválóan meg van csinálva. Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük.
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
-
Taci
addikt
válasz S e t h #4629 üzenetére
Én jövő héten tudom majd csak átvenni (a Note-omat a hivatalos viszonteladótól). Ha bármi bajom van, 3 napon belül vihetem vissza és kötelesek cserélni? A boltba vigyem vagy a Samsunghoz, ha ne adj' Isten muszáj lenne? (Kb. egymás mellett van a kettő.) Ilyenkor cserélniük kell egyből, vagy a vételárat visszaadni?
-
S e t h
nagyúr
Őszinte leszek, nem vagyok otthon ezekben a fogyasztós dolgokban.
3 nap,14 nap/utóbbit vágom, előbbi nem tudom él-e még és ha jól emlékszem csak hiba esetén, de az is csak talán akkor ha a működést nem akadályozza/
Tartós fogyasztási cikknél általában elmegyek és megveszem amit szeretnék.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Taci
addikt
válasz S e t h #4634 üzenetére
Ezt találtam:
A termék 3 napon belül meghibásodott, mit tehetek?
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben felsorolt kötelező jótállás alá tartozó termékek* vonatkozásában a fogyasztót 3 munkanapon (a szombat és a vasárnap munkaszüneti napnak számít, függetlenül attól, hogy esetlegesen a kereskedő akkor is nyitva tart!) belül érvényesítheti csereigényét a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén. Fontos tudni, hogy egyéb termékek esetén ilyen jellegű „cseregarancia” nem illeti meg a fogyasztót!
*15. elektronikus hírközlő végberendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen telefon, mobiltelefon, telefax-készülék, több funkciós készülék;
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Már a harmadik üveg fóliát próbáltam ki ,ami már most karcos!! És nem teljesen takarja a hajlított kijelzőt!! És még szivárványozódik is Valaki mondjon egy megbízható fóliát ami tökéletesen illeszkedik, és nem lesz karcos 1 nap útán!! Nagyon köszönöm , előre is!! Már kezdem feladni -
Kasya
nagyúr
válasz Szoke1982 #4636 üzenetére
Olyan nincs.
2+1 gond lehetseges az uveg eseten:
- szivarvanyeffektus
- az oldalakon nincs ragaszto, ami miatt a szennyezodes bemegy az uveg ala es homok eseten szetkarcohatja a kijelzotBonusz: a vizet xarul toleralja.
Vegyel vizesen felhelyezheto foliat, ha feltetlen vedeni akarod a kijelzot.
[ Szerkesztve ]
-
monroe8609
aktív tag
Ezt a lezárt képernyőn megjelenő óra formátumot hol tudom megvaltoztatni? Az istenért se találom..
-
Kasya
nagyúr
válasz Szoke1982 #4639 üzenetére
2 tipust probaltam, amik tokeletesek voltak szamomra:
- ScreenKnight (ebay) - puhabb, de a nyomodast talan jobban "kiheveri". Otthon szappanos vizzel hibatlanul, konnyen felteheto.
- MobilOutfitters.. epp par kommenttel feljebb volt rola szo. Ha ezt valasztod, feltetlen "teljes" foliat kell kerni es nem "tok barat" verziot. A teljes is jo a tokban es szeltol szelig er. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz bandras0226 #4604 üzenetére
Szívesen!
--
"...ha a Galaxy Note használható lenne jegyzettömbként, de nem használható, mert az S Pen nevén röhögünk, a készülék fenekéből nem bírjuk kihúzni, ha pedig rajzolunk vele, máshol érzékel, mint a hegye."A Note 1-nél úgy emlékszem, hogy az volt, hogy ahogy használtuk, úgy kalibrálta magát, minél többet írt az ember, annál pontosabb lett.
Ej, meg az az FM rádió... csak azt tudnám feledni.• Flies around shit - bees around honey •
-
kkp900
senior tag
válasz gyurma888 #4561 üzenetére
Szia!Én probáltam már de valamiert nem sikerült sajnos.Azt szeretnem elérni csak hogy fekete legyen a fentről lenyìló sáv is ami mutatja az emaileket meg időjárást meg mindent..eggyel fentebbi sáv az fekete lett egy fekete témát használok de szeretném ezt a fehér sávot is feketén!Mi a megoldás?
-
kkp900
senior tag
Milyen az a tokbarát verzió??Ott fóliáztattam az enyémet clear van meg matt én másról nem tudok!összekarcolta a fóliát amikor lefele simította azzal a vizkinyomóműanyaggal ezért majd újra is rakják nekem ha újra pesten leszek.Ezért kérdezem ezt a verziósat hogy hívják pontosan?
-
bobace
addikt
válasz monroe8609 #4638 üzenetére
Másik témával Én nem találtam rá állítási lehetőséget.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
S e t h
nagyúr
A telefonra nincsen megfelelő fólia, kivéve ha toleráljuk az egyes fajták defektusait, értve ezalatt, hogy úgy néznek ki mint a hányás egy idő után az S-pen miatt.
Talán tényleg a nedves fóliák közelítik meg legjobban a kívánalmakat, viszont ezeknél meg komoly esztétikai horror, amit az S-pen hagy hátra rajtuk.
Én Zagg InvisibleShield nedves fóliát rakattam fel, nem jön fel sehol, jól is takar, viszont ha úgy törik meg rajta a fény, akkor a látványtól sikítok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest