Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BeastMode #5199 üzenetére
Meg alapból sem annyira fontos ez.. Vagy igen? Oké, hasznos dolog.. de, nah.. Igen, tudjuk amit tudnunk kell.
De pont olvasom, elvileg a OnePlus sem támogatja ezt, innentől pedig.. És igen, ahogy mondod, ami nem Oreo-val jött, ott a gyártó dönti el, hogy támgoatja-e, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Somatom
veterán
válasz BeastMode #5199 üzenetére
A Project Treble önmagában nem garantál hosszabb supportot, vagy gyakoribb frissítést. A Samsung számára könnyítené az újabb Android verziók portolását. Elméletileg. Én nem vágom, hogy mennyiben egyszerűsödne azoknak a funkcióknak a portolása, amik nincsenek definiálva a Google-féle Androidban, hanem a gyártók által biztosított szoftvereken keresztül kommunikálnak a kernellel. A külön hardverek kezeléséről nem is szólva. Ilyenből pedig van néhány a Note -ban. Pl. egy speciális hardver réteg a kijelzőben, aminek kommunikálnia kell a kernellel, a GPU -val. Ezt mindenképpen a Samsungnak kell implementálnia a frissítésnél, mert ennek nyoma sincs a Google által kiadott Androidban. Szóval, én egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy a Samsung nem ugrik fejest ebbe a Google fantáziálásba a pikk-pakk frissülő Androidról.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz TODI1111 #5203 üzenetére
Igen is, meg nem is. A rendszer rétegekből épül fel. Az OS alatt vannak az un. alacsony szintű rétegek. A kernel, a HAL (Hardware Abstraction Layer), stb. Amikor kijön egy új verzió, akkor a gyártóknak eddig az alacsony szintű rétegekig "lenyúlva" kellett portolniuk. A Treble egy keretrendszer, ami különválasztja az alacsony szintű rétegeket az OS -től. Így az új verzió ezen a keretrendszeren keresztül kommunikál a hardverelemek alacsony szintű kezelőszoftvereivel. Ezért könnyebb a gyártóknak implementálni egy Android frissítést. De, ez nem jelent közvetlen frissítéseket. Azokat továbbra is a gyártók adják ki a készülékekre.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gabor_b
tag
Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem.
Találkozott már valaki azzal, hogy normál hívás közben matricákat lehet küldeni, ami az esetleges hívókép helyett jelenik meg?A hívott félnek is note 8 van. Ez most csak note 8 között működhet, vagy valami anomália?
Mind a ketten tudtunk matricákat küldözgetni.Szóval ez számomra rejtély.
Valakinek esetleg van ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz gabor_b #5213 üzenetére
Sziasztok, úgy néz ki cserélek majd note 8ra, s olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik régebb óta követik a samu piaci ár alakulását itthon: a jövő év elején érkező s9 érkezése hatással lehet a note árára? pár hónapot elvagyok a jelenlegi telefonommal is Nem tudom a régebbi szériák esetén hogy alakult a piac? köszi!
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Kèpernyő zàrat tudok úgy beàllitani,hogy csak ìrisz meg ujjlenyomat legyen ès ne legyen ott a minta ? -
-
OCTAMD
őstag
Attól függ mit jelent a piaci ár,illetve hol
Jelen pillanatban annyira lent van már az ára,hogy hihetetlen
Vettem már 190000 alatt is
Nem mindegy hol veszed,van ahol még most is 280000ft felett kérnek
Használtan meg eladhatatlan jó árban
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
S e t h
nagyúr
válasz torrente777 #5226 üzenetére
Jézuska túlórázott.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Risard
aktív tag
S ez mit takar? Mert én tegnap kaptam telenorosra valami 300 megás updatet
-
Kasya
nagyúr
-
kazanka
őstag
A Vodafonra is jött egy 574,74MB
-
Aryon87
félisten
Nalam semmi, pedig XEH a verziom mar :/
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Teal'C
veterán
Nekem megvan gyári XEH val.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
torrente777
tag
Ez az update fos max felbontásra felrakva a kijelző reboot és a rendszerui leáll.
-
Szellem.
nagyúr
válasz torrente777 #5245 üzenetére
Szerintem is elég szar lett!A Samsung Browser nálam egy kalap kaki lett!4G- wifin nem válaszolnak az oldalak, stb...
Ezt így kár volt kiadni!
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest