Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz BeastMode #5291 üzenetére
Igen!
Sajnos nem töröltem a fedvényeket! Valószínűleg ez szívatott meg! Frissítés után rendszer ui leállt! Töröltem recovery-ből mindent. De mivel vissza akartam állítani egynapos mentésem, újból ui leállt. Újból recovery faktori reset, és teljes újratelepítés! Szóval szívtam bőven.
Jó tanulság!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
becenevem
aktív tag
válasz hackeeeee #5301 üzenetére
Csatlakozom a gyorsabban merülő társakhoz.
Tegnap este tettem fel a frissítést.2-3%-ot szokott éjszaka merülni, most ugyan annyi idő alatt összehozott a telefon 13%-ot.
Engem a Samsung Account röhög ki. Nem enged be a jelszavammal. A titkos mappáimhoz sem férek hozzá.Működik újra.[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Ákkk
addikt
válasz becenevem #5303 üzenetére
Nálam még jobb az aksidő. Nyomjatok egy wipe cache patritiont. Mondjuk én mindig úgy frissitek hogy, kikapcsolom a külsős eszközkezelő alkalmazásokat és bezárom az összes alkalmazást ami fut utána meg recovery-ből megcsinálom a wipe cache patritiont. Ez s6 s7e óta mindegyik samsungomnál bevált módszer nem is volt gondom eddig ilyen esetekben.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
malor
aktív tag
Ez milyen frissítés? December 21-én frissítettem utoljára. Ez azóta valami újabb?
-
Aryon87
félisten
válasz hackeeeee #5309 üzenetére
Akkor ez okozhatja a merulest, mert az atallas elott siman kihoztam ebbol a 6ora SoT-ot is 13 ora akkuidore, most meg ha 4 ora jon ossze 8 orara..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zack
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Telenoros, de azota mar XEH regios lett. Na azota merulget.. es volt cache takaritas is, mikor a romot csereltem.
Ja es hiaba, siman merul ejjel 10+ szazalekot..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
Hátha tudtok segíteni:
Tegnap felraktam a frissitest, azóta a Face recognition elérhetetlen. Szürke, ki választani nem lehet (bár kiirja hogy már regeltem a fejem. Gondoltam cache törlés megoldja. Most ahogy eddig nem lehet ki választani, de már az van ki írva, hogy rögzítsem a fejem de továbbra is kivalaszthatatlan.)Mivel céges levelezés van a telon, ami csak akkor frissül ha valami lock van a készüléken, így kikapcsoltam a ceges mailt, restart de így sem tudom beallitani.
Találkozott már valaki ilyen gonddal?
Előre is köszönöm"Those who want respect, give respect"
-
zack
nagyúr
válasz S e t h #5299 üzenetére
Note5-ről jöttem, de ott az S Note, és az action memo maga volt az álom. Nem tudom miért kellett átvariálni, és funkciókat kivenni.
Most fent van az S note, és az action memo, de folyamatosan frissíteni akarja, volt hogy rányomtam véletlenül, és felül írta, majd telepíthettem újból. A másik gondom ezzel, hogy 2 irányba menti az action memokat, mert ha kikapcsolt kijelzőre írsz, azt az új Samsung Notes-ba menti, nem oda, ahonnan esetleg műveletet tudnék hozzácsatolni. Szóval ezt a Notes részét nagyon elbaltázták, azt hiszem írok a Samsungnak, mert ez így nekem nagyon nem jó.
Pont azt a részét nem lehet normálisan használni, ami miatt 50k-val többe kerül mint az S8.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TODI1111
veterán
válasz Aryon87 #5315 üzenetére
Az enyém is telenoros és én is a XEF francia romot tettem rá mert tudtam, hogy a telenor mindig hónapokat késik a frissítéssel. Azóta sincs semmi extra merülési probléma. Éjszakára semmi nincs kikapcsolva csak a ne zavarjanak üzemmód van bekapcsolva. Általában este 10 körül veszem le a töltőről és reggel negyed 6-ig 3-4 %-ot merül.
-
Aryon87
félisten
válasz TODI1111 #5319 üzenetére
Vegulis ez a legkisebb gondom, tolto/powerbank mindig van nalam, bar teny, azert bosszanto egy kicsit.
A telo tobbi kepessege viszont karpotolXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zack
nagyúr
Felhívtam a Samsungot, elmondtam ezt az Snote/ Notes mizériát, és holnap egy technikusuk vissza fog hívni holnap kora délután, akik a mérnökökkel is kapcsolatban állnak, és továbbítani tudják a problémát.
Kíváncsi leszek mi lesz belőle.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jani70
aktív tag
Nekem tegnapi frissítés óta az üzenetek nem mindig jelennek meg a zárolt képernyőn,illetve nem mindig van hangjelzés😁
Vipe cache megvolt többször is -
malor
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
A képernyőmódnál az adaptívnál van néhány beállítás, a többinél nincs. Az adaptívból lehet kihozni a legjobb fehéret. A piros-zöld-kék beállításokkal szórakozott már valaki? Vagy hiába minden, akkor is túlszaturáltak lesznek a színek adaptív módban?
-
bendegruz
őstag
akkor ezt a frissitést nem éremes telepiteni, ahogy kiveszem a hozzászólásokból...
Asus Rog Strix Scar III
-
Kasya
nagyúr
A tobbi elore definialt beallitas. Azon nem kell mit allitani. Nincs semmi se tulszaturalva.
Basic Screen Mode with a Very Accurate Standard sRGB / Rec.709 Color Gamut
Cinema Screen Mode with a Very Accurate Standard DCI-P3 Color Gamut
Photo Screen Mode with a Very Accurate Standard Adobe RGB Color Gamut
Adaptive Display Screen Mode with the Largest Color Gamut
Valassz felhasznalasi terulet szerint. Az adaptiv csaloka, hiszen a galeriaban, bongeszoben, video lejatszasakor, jatekok alatt mas-mas szinmegjelenitest hasznal.
Amugy itt minden levan irva reszletesen.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nagyon meglepődnék ha nem vmi bullshitet nyomnának.
Nekem ráment most nem kevés időm a délután, úgy tűnik maradok az S notenál, viszont vmiért már triplázva jelennek meg a feljegyzések, ami elég frusztráló, mert törölgetni kell a felesleget.
Hiába töröltem az appot, aztán utána reinstall, cache ürítés, de csak triplán jönnek. Az meg ugye luxus lenne ha hozzáférnék a samsung cloudhoz és tudnám törölni a felesleget.Mondjuk azt sem értem miért inaktív annyi lehetőség a beállításokban.
[link]szerk: ilyenkor szokott eszembe jutni a bemutató, bezzeg amikor az egekig szopták fel a készüléket, de könyörgöm, legalább ilyenkor hallgatnák meg a usereket, elég elolvasni a rengeteg 1 pontos értékelést a google playen.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bobace
addikt
válasz S e t h #5331 üzenetére
Ez engem is nagyon idegesít, jó lenne, ha lehetne törölni a duplikációkat.. De addig is:
Egy dolgot esetleg kipróbálhatsz, én anno mikor Samuról váltottam, így mentettem le a jegyzeteket: Evernote accountra szinkronizáltam fel őket, azt meg ugye el lehet érni bárhonnan, és gyárilag tudja az S Note szerencsére.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
zzotto
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni hogy hol tudok jó áron gyártói garanciás Note 8 venni? A legtöbb mobil boltban csak bolti gar van. Mi a különbség ezek között a mobilok között? Máshonnan érkezik? Nem eu-s ? Miért van ekkora árkülönbség köztük?
Előre is köszönöm a válaszokat... !
-
zack
nagyúr
válasz kazanka #5335 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ördögtől való a bolti garancia.
Vannak dolgok, amiket viszont szem előtt kell tartani.1. Megbízható, korrekt bolt legyen
2. Fogadd el, ha gond van, akkor lassabban lesz kész.Cserébe kapsz egy gyári független telefont 60-80k olcsóbban.
Nekem volt garanciális gondom is (Part Nero), és korrekten orvosolták alaplap cserével (LG G4), igaz 3 hét volt.
Ezen kívül a 2. G4 kijelzője besárgult gari lejárati idő előtt 1 hónappal. Nem én vittem, inkább eladtam olcsóbban, és az új tulaj vitte. Nem szólt, hogy gond lett volna.Ezen kívül szinte minden telefonom ami innen volt, nem volt probléma velük. Note 5 is innen van, 1,5 éves, és szervizt nem látott még. Hibátlan a működése.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ez nézőpont kérdése, mert mondjuk oké, hogy 0%-os a számla, csak aki ténylegesen elszámolná a cég felé, vagy akár esetlegesen fizetné a cég a telót, és mondjuk 0%-os számlát kap, akkor elég kellemetlen lehet, hogyha nem veszi be a cég a számlát ez miatt.
Persze, ha 27% áfás, akkor nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
w333
félisten
válasz hackeeeee #5342 üzenetére
Na jó persze ... de sokan nem tudják elszámolni (magánszemély) vagy ha el is tudnák akkor sem fogják mert a főnökük benyeli
Így jártam én is, főnökömnek vittem Áfás számlát amit benyelt ... szóval ugyan annyiba került a telefon A3 2016 amit anyámnak vettem szülinapjára, mintha nem is kértem volna számlát, szóval belőlem legközelebb nem fog meggazdagodni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zzotto
csendes tag
Köszönöm a válaszokat !
És magában a készülékekben lehet eltérés? pl a régió, származási hely miatt. Vagy ugyan onnan vannak a mobilok mint a MM vagy a speedshopos?
-
zack
nagyúr
válasz hackeeeee #5342 üzenetére
Nekem céges, és bár 27% áfás a számla, akkor se lett volna gond, ha 0%. Én vagyok az ügyvezető.
Tehát nem ezért lett magyar garis, inkább azért mert kellett egy céges flottás kártya. Voda szolgáltatásai elég jók 11k/hó 10GB nettel, korlátlan hívás, sms + 2 évig biztosítva is van a telefon törésre, beázásra, aminek a költségét a havidíj tartalmazza.(#5345) zzotto
Elméletileg az ázsiai példányok minőségre kicsit gyengébbek mint az EU-s példányok, de én még nem tapasztaltam ezt, pedig a Note 5 is ázsiai. Ha lehet választani, akkor mindenképpen EU-s legyen.
MM, Speedshop magyar garanciát ad. 2 év, házhoz jövős szervizzel, amit be is tudsz regisztrálni a Samsungnál.[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
Sajnálom.Nekem más a tapasztalatom. Az Omniás időszakban a legmenőbb GSM boltból vettem telefont,mikor probléma volt,még a végén sűrű anyázások közepette sem oldódott meg a dolog.Végül a KERMI tett pontot az ügy végére.Azóta én biztos hogy nem veszek bolti garanciás telefont és a családomban sem engedem hogy ilyet vegyenek. Ráadásul azért a 2 év és esetleg még a vásárolható+ 1 év garancia sem mellékes, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz kazanka #5347 üzenetére
Nyilván, ha rossz tapasztalataid voltak, akkor ez nem fog változni. Sok víz lefolyt az Omnia óta a Dunán...Sok minden változott. Leginkább a telefonok minősége lett jobb, és a boltok sem tehetik meg már azt, amit akkoriban, mert jobban védik a hivatalos szervek a vásárlót. Nem éri meg kukacoskodni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs