Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nincs 3 napos visszavásárlás, ezt el kellene már felejteni.
Tartós fogyasztási cikk, 3 napon belüli meghibásodása esetén van erre lehetőség, csak abban az esetben, ha a termék hibás, és a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza, és mondjuk nem tudják cserélni. Szal, nincs ilyen, hogy 3 napon belül visszaveszik.
haris: Szuper, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
SzuMe
tag
Tudjátok esetleg, hogy miért kapcsolódik ki a jedi mód időnként? Esetleg a DEX-re rakás kapcsolja ki?
-
kkp900
senior tag
Jó reggelt!
Ha a Grey notifactions.apk ra gondolsz akkor az valami beépülős valami progi lehet?Mert nincsen ikonja se.Letöltöttem ,elindítottam utána ,ahogy javasoltad jobbra balra vissza jobbra a navigációs sávon belül.DE még mindig fehér lett az értesítési sáv!!!!Azt szeretném,hogy amikor lenyitom minden fekete legyen.Vagy csak a TE fekete témáddal amit feltettél azzal működik csak?? -
Titana
tag
válasz monroe8609 #4638 üzenetére
Szia!
Lezárt képernyő óra formátum megváltoztatása: Beállítások/Zárolt képernyő és védelem/Always On Display és ha arra ráböksz ott tudod változtatni.
-
Titana
tag
Fólia ügyben: a soroksári gizmo shop-nál van nagyon jó fólia (azt mondják,hogy japán)régen csak náluk rakattam és nagyon időt állóak voltak,most sajnos csak olyan fólia van ami csak az egyenes részét fedi a kijelzőnek.
3.000,-ft még gondolkodom ,hogy vegyek-e rá. -
Titana
tag
válasz dave182 #4606 üzenetére
Szia!
Nekünk ugye nincs a menüben a vezetéknélküli gyorstöltés csak a kábeles gyorstöltés amit ki lehet kapcsolni és akkor lassú töltés lesz,amit ki is ír a kijelzőre,viszont abban a pillanatban amikor ráteszem a vezetéknélküli gyorstöltőre akkor vissza kapcsolja a kábeles gyorstöltést ezért mindig vissza kell kapcsolni a lassú töltést.
-
bobace
addikt
válasz balika333 #4661 üzenetére
A válasz elvileg ott a képen. A 7 óra nagy része netezes - opera. És úgy tűnik nem minimum fényerőn. Plusz nincs AOD.
Nekem ez elérhetőnek látszik. Úgy csinálok 4,5 órát két nap alatt hogy van AOD (aminek a százalékos fogyasztasat nézve veri a kijelzőt szinte, szóval szerintem 1-1,5 óra tuti lenne benne, még legalább egy óra a plusz egy nap készenlét, persze ez csak elmélet) , fél-1 óra játék, a többi ilyen Face, net, outlook, insta szóval hasonló.[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit érdekesen kalkulálta ki a wless lassú töltés idejét.
Tegnap este kilenckor felpakoltam töltőre, ~10% akkuval, na mondom feltöltöm. Kiírta, hogy 2ó 50p a feltöltés. Ó na mondom szuper, 0körül fekszem, akkor majd leveszem, erre, 0kor ránéztem, és még írta, hogy van 1ó 5p a teljes feltöltésig. Így maradt a töltőn éjszakára.
És, az állítható vezetéknélküli töltőben ilyen esetben is megy a venti, nem csak gyorstöltéskor. Reggel amikor levettem a töltőről, feltűnt, hogy megy benne a venti.
Véleményem szubjektív...
-
kkp900
senior tag
válasz BeastMode #4667 üzenetére
Újra !Szürke lesz .De ami megjelenik értesítés az meg fehér.Sőt most meg nem tudom letakíratni az istenért sem!!Letöröltem plusz es file managerben cleant is csináltam de akkor is szürke maradt.Valami megoldás hogy ne legyen iylen felemás??Én csak egy sima feketét szeretnék!!!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BeastMode #4670 üzenetére
Én végül ezért hagytam fehéren. Mert fekete témával alapból már egész jó, viszont a lenti gomb sáv elég zavaróan fehér, marad, úgy, h fekete mellé a billentyű.. Kicsit érdekesen néz ki ezzel a kombóval. Nem mentem annyira a mélyére. Így maradt a fehér. S7E is mindig az volt.
Véleményem szubjektív...
-
BeastMode
őstag
válasz hackeeeee #4671 üzenetére
A navigációs sávot kétféle módon is feketévé tudod varázsolni:
1. Ha fekete témát használsz, akkor a beállítások alatt azt választod a sáv színénél, hogy az aktuális téma színe.
2. Van egy apk, ami telepítés és restart után beteszi a választható színek közé a feketét. Én ezt használom néha és tökéletes. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BeastMode #4672 üzenetére
Tényleg. Csak van jó pár hely, ahol mondjuk nem olyan. Pl. ugye teljes képernyőn van a böngésző, onnantól a sáv fehér, hiába van fekete beállítva.
Sőt, nekem a swifkey gomb alatt bármi van megnyitva, mindig fehér a sáv.
Plusz, mondjuk a gyári témánál ha bizonyos hátteret állítok be, akkor írja, hogy ennek a háttérnek a használatakor engedélyezve lesznek az infinity effektek, ha a dark theme van használatban, akkor ez a figyelmeztetés elmarad.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz OutsideR #4675 üzenetére
Jókérdés.
Pl. szerintem ha jön sms, akkor a felül megjelenik egy értesítés, majd körbe megy a széleken egy világító csík, meg ilyesmi.. De ez csak tipp. Ilyet is csak egyszer láttam (sűrűn kapok sms-t).
Nem tudom, de gyári témánál ezt írja, ha nem gyári, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kkp900
senior tag
Próbálom rendbe rakni a telómat ,hogy újra fehér vagy fekete legyen az értesítő sáv!ES Explorert fajlkezelőt használok.Azzal is töröltem le kettő apk.Amiktől elvileg fekete lenne a sav majd.Yutube video alapjan de ez a szürke apk(amit a nagy úr ajánlott) bevakerált nekik az tuti mert nem lett fekete újra indítás után csak szürke.Ezért szeretném a másik kettő apk telepíteni újra.De most meg azt írja hogy telepítve vannak pedig sehol sem találom őket!Mivel tudnám megtalálni és kigyomlálni őket is meg ezt a szürkenotification apk t is????Előre is köszi a válaszokat ,hogy ne kelljen újra telepíteni a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz balika333 #4661 üzenetére
Nincs csökkentve a fényerő. Csak tapasztalataim alapján nem a kijelző fogyaszt hanem a proci meg a mobilnet.
Qloud Media szervert használok streemelésre wifin. Teljes mértékben tehermentesíti a telefont mivel ilyenkor a telefon csak egy kijelző a munkát a pc végzi így a proci minimálisan megy csak a mobilnet meg ugye a wifi miatt kikapcsol. Ennyi!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #4682 üzenetére
Na. BK Disablerrel megkerestem ezt a grey apk-t, letiltottam és restart után újra fehér. Pedig úgy emlékeztem, a progit letöröltem. Ja és restartig fehér volt, csak ma eljátszottam a Disablerrel, restart és utána lett szürke. De most már újra fehér. Bár, lehet úgy szürkén a fogyasztás kicsit kedvezőbben alakulna.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
gyurma888
aktív tag
Szia, Samsungnál az értesítési sávot valamiért nem tudja feketére varázsolni, az nálam is maradt fehér.
Ha substratumot használtál, az alkalmazást hiába törlöd le, az overlayek telepítve maradnak. Az alkalmazáson belül kell eltávolítani, a Manager fülön belül.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Akinek a PixelOff nem jött be, annak ajánlom esetleg a Pixel Filtert-t. Kb ugyanazt tudja,mint a PixelOff első tab-ja, beéégés védelem van, és magasabb fokokat is be lehet állítani ingyenesen, nem kell megvenni a pro verziót mint a PixelOffból. Nekem még a minimum fényerő + PixelOff 7-es density is sok volt éjjel, ezért kerestem alternatívát.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Kasya
nagyúr
Azzal tuti, de anelkul is kellene. A telefont ujrainditottad?
Mondjuk nem teljesen fekete lesz az ertesites a legordulo menuben, hanem szurke.Torolni az Alkalmazasok alatt tudod, keresd a com.android.grey.notifaction nevu programot.
(#4686) bobace : megnezem, mert a fenyerovel nekem is hasonlo a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A PixelOff-tól kb.20 ezer forintos csájna fón hatása lett a kijelzőnek.
Vannak kétségeim az ilyen alkalmazások hatásosságáról, mert lehet érnek vmit, viszont nagyon rondává teszik a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kasya
nagyúr
Innen tudsz probalkozni. Mar nem emlekszem meyik volt.
(#4691) S e t h: Waze alatt nem zavar, nem olyan fontos a kijelzo. Sot, 25%-ra butitott felbontassal (Game Tuner) es PixOff 7-es density-vel hasznalom ha sokat kell a kijelzo.
Tekintve hogy atlag 3-6 honap alatt szokott beegni a kijelzom, jobb megoldast mar nem talaltam. Hatha segit.(#4690) Somatom: Na igen... a Samsung igazan adhatna egy rendes tamogatast az amoledre e teren.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz S e t h #4691 üzenetére
Én nem használom, csak éjjel/hajnalban, mikor még böngészgetek, mert túl sok a minimum fényerő is. Isten ments, hogy azzal használjam a telefont állandóan, csak kifolyik a szemem máskülönben.
-
BeastMode
őstag
A francia független Note 8 már a decemberi security frissítést is megkapta.
Remélem mostantól észhez tér a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest