Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
A Galaxy S6-ra is jön az Oreo, ez alapján akár mi is megkaphatjuk még az Android 10-et is, annak ellenére, hogy a garantált a 9.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
apaszka
veterán
válasz BeastMode #3949 üzenetére
A 8 nem hozott nagy durranást, sőt az aksi sok embernél gyengén muzsikált.
A 8.1 viszont sokat javult, sőt jobban bírta. Aztán az aksi kímélő dolgok benne jól működnek a pár extra meg hasznos.De nem offolok itt.
Te meg tudod mit hoz majd a jövő itt is a 8.x el.
Amúgy meg most már 8.0 ás főzötten vagyok.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
[link] ugye nem azonos a hardver?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok, szuksegem lenne egy kis tanacsra, hatha meg tudtok erositeni vagy eltantoritani valamilyen szinten. Karacsonyra szeretnem vegre meglepni magam a Note8-al. A helyzet az, hogy jelenleg europaban elek, de terveim szerint szeretnek az USA-ba koltozni 1-3 even belul, illetve addig is evente egyszer fel evet kint fogok tolteni.
A Samsung regionalis garancia orulet miatt nem tudtam eddig megvasarolni a keszuleket, mert nem tudom hogy ha elromlik, eppen hol leszek eppen, egyszeruen az elorendeles ota nem tudtam zoldagra vergodni ezzel az uggyel, es megfelelo tajekoztatast sem kapok a gyartotol.Ott tartok agyban, hogy nekem mar erdemesebb lenne (optimistan gondolkodva) USA-bol rendelni keszuleket, mert remelhetoleg itthon mar kevesebbet leszek a jovoben, es tobb az eselye, ha gariztatni kell a telefont, akkor ott leszek.
Kokret kerdeseim ezzel kapcsolatban:
Rendelt e barki drababb telefont Ebay-rol? Mik a tapasztalatok.
Vajon sikerul e gariztatni europaban ha az usabol rendeltem? Elmeletileg nem, de gyakorlatilag is elhajtanak a draga Samsung keszulekemmel egy Samsung kereskedesben mondvan, hogy a _mobil_ keszulekemet nem azon a kontinensen vettem?Factory unlocked verziot vasarolnek, visszaigazolt tobb eves USA szekhelyu sellertol, jelenleg ez a modell van kinezve: SM-N950F/DS
Mivel a penzem PayPalon van, es az Amazonon nem lehet PayPallal fizetni, ezert is preferalnam jobban az Ebay-es vasarlast.
Egyeb tanacs, mire erdemes figyelni?
Sok eve Ebayezek mar, de ilyen osszegekrol meg soha nem volt szo.
(Arrol tudok, hogy kell majd erre meg vamot illetve adot fizetni, ez a resze most nem kerdeses.)Elore is koszi sracok
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
S e t h
nagyúr
Van arra lehetőség, hogy nagyság szerinti bontásban lehessen megnézni az S Note fileokat?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kovacs65
senior tag
válasz pittbaba #3956 üzenetére
Nekem az Írországból vásárolandóra is kétségesnek tartották a hazai garit.
Onnan vettem volna 128GB kék dualt.
Szerintem ha két Simmel használod jobb a nagyobb, mert akkor plusz tartozék nélkül nem bővíthető. De erre is van megoldás.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
pethYeti
addikt
A 2 év garihoz itt is be kell regisztrálni Samsungnál a készüléket? Vagy elég egy telekomos gari papír?
-
Kasya
nagyúr
válasz pittbaba #3956 üzenetére
Akkor erdemesebb kint megvenned, mert itthon + 40% felarral szamolj az USA rendelesre (vam, afa, vamkezeles). A linkelt keszuleked durvan 280ezerbol fog itthon megallni.
Itthon a premium garancia tuti nem fog elni ra, de az egy ev is kerdese, hogy a Samu bevallalja-e (tudtommal nem kotelesek, mert nem EU-ba vetted).
PayPal OK, de Amazon olyannyira megbizhato, ha a termeket nem kapod meg toluk, azonnal ujrakuldik (tapasztalatam 50ezres erteku termeknel). Azzal se jarsz rosszul.
En evente egyszer rendelek tobb szazezres tetelben mindkettorol, de az Amazonban tovabbra is jobban bizok, minden teren. Az Ebayen csak a PayPal-ban van bizodalmam.[ Szerkesztve ]
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Már biztosan jó párszor volt téma az akuidő. Már több tesztet is olvastam, néztem, de még mindig nem igazán világos a számomra mire számítsak, ha a Note mellet döntök. Nagyon teszik a telefon. A másik jelölt az új Huawei Mate 10 pro ami biztosan jobb akuidőt produkál, de ahogy kézbe fogtam mind kettőt a Note felé hajlok... Játszani nem szoktam, csak a szokásos Facebook netezés zenehallgatás, YouTube. Kora reggeltől késő estélig azért nem fog cserebenhagyni?
-
bobace
addikt
Nekem 4 és 6 óra között jött ki eddig a kijelzőidő, két napos készenlét mellett AOD-el. Éjjel no adatkapcsolat és AOD is kikapcsolva, amúgy minden on.
Ha egy nap van intenzíven használva, úgy is 5-6 óra szerintem a többségnek az elérhető idő.
Elég sokat lehet spórolni amúgy ha nem használja az ember az AOD-t, kb 13%-ot eszik meg a két nap alatt, majdnem annyit mint a kijelzőidő. De hát ha már van, használja az ember, meg kényelmesNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
laci0530
senior tag
Két és fél hónap használat után azt kell mondjam, az akksija teljesen rendben van a Note 8-nak.
(Mindemellett lehet kapni rengetegféle kapacitású power bankot is, van elegánsabb, vékony, ill. nagy kapacitású, vastagabb kialakítású, ezeknek az ára sem eget rengető.. mankóként bármikor magával tudja vinni az ember és akkor 1000%, hogy nem merül le egy húzósabb nap során egyik okostelefon sem.)
-
voncci
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
-
pittbaba
aktív tag
Igen, sajnos nagy esellyel szomoru karacsonyom lesz a Samsung nevetseges garanciakezelese miatt, es ures kezzel allok a fa alatt majd a csaladdal.
Egyszeruen nem ertem miert nem lazadnak az emberek jobban az ellen, hogy egy mobil/uzleti celokra szant eszkozt nem hasznalhat a gazdaja biztonsagosan barhol a vilagon, csak ott, ahol vette.
Tesztelgettem egyebkent a holland es az usa ugyfelszolgalatot is, ahogy kicsit nehezebb kerdest teszek fel, orokre eltunnek es nem kapok tobbe valaszt.PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
pittbaba
aktív tag
Lehet, de attol meg az Alienware gepemet amit ugy raktak ossze ahogy en kertem alkatreszenkent, barmikor barhol gariztathatom, sot jon erte Srilankaban az esoerdobe is az IT ha egyet kohog a masina. Nem annyira nehez ez, ez csak lehuzas, a fogyaszto kiszolgaltatasa a gyarto fele. Plusz engem nem erdekel ki mit csinal, egy ilyen nagy gyarto egy mobil eszkozt igenis koteles lenne a vilagon barhol garanciaban kezelni. Nem ingatlant kivanok vasarolni hanem ingossagot.
Koszonom a segitseget Maradok a 4 eves HTCmnel amit a havertol kaptam kolcson, mert a Samsung S6om termeszetesen kitalalta hogy soha tobbe nem lehet tobbe bekapcsolni a wifit. Ezzel is tobb szenvedes volt, mint boldogsag a garancia ugyintezes miatt (ami vegul alaplap cserehez vezetett, ami vegul a wifi meghibasodashoz vezetett. TMX..)
[ Szerkesztve ]
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
addikt
válasz pittbaba #3970 üzenetére
Amerikából ide rendelni telefont, vállalva a vám és adó terheket balgaság. EU sim only készüléket nagy valószínűséggel nem is fogsz tudni kint használni. Szerintem ne vegyél note 8at, nem fogsz neki örülni, ha már ennyit rágódsz rajta. Ha van lehetőséged Amerikában megvenni, ott vedd meg, BestBuy-nál gyakran akciós, lényegesen jobb áron megkapod, mint itthon.
Azért egy rétegterméket gyártó gamer eszköz worldwide garanciáját nem lehet összehasonlítani egy multi cég garanciájával. Az EU készülékeket szó nélkül javítja a szakszerviz.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
mocsyzozi
tag
igen egyetértek nekem másfél hónapig volt ott a HTC u11-em mivel összetört a hátlapja de mindig visszaküldte a TMX arra hivatkozva hogy nem európai modell és nincs rá garancia...pedig törésre sehol nincs gari azt mindig zsebből kell kifizetni(kivéve ha van biztosításod..)
Mocsyzozi
-
veterán
válasz mogyorosi55 #3974 üzenetére
inkább a Glance Plus alkalmazásra gondolt
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
BeastMode
őstag
válasz mogyorosi55 #3974 üzenetére
Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Kézügyesség és műveletek / Képernyő egysz. bekapcs.
-
pethYeti
addikt
Alcantara tok kompatibilis a Dex-szel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
BeastMode
őstag
válasz james008bond #3984 üzenetére
#3977 kommentben ezt írtam le.
-
addikt
válasz james008bond #3984 üzenetére
BeastMode beelőzótt, a válasza helyes. Egyébként Note 3 óta ez a legjobb funkció!
My name is Bond, James... Dean.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg ma du. kezdjük a barátkozást!
Mondjuk a tervek már megvannak, elindítom a telót, lefrissítem, szerintem kap egy resetet, aztán kezdem előről. Bár ha csak biztonsági frissítés van a megjelenés óta, akkor nem biztos, hogy resetelek.
Szerintem estelfelé jelentkezem az S7E utáni tapasztalatokkal.
Véleményem szubjektív...
-
Jakesz
addikt
Telekomnál kipróbáltam a készüléket. Nem is rossz, bár az S Pen kicsit csalódás számomra abból a szempontból, hogy a vártnál jóval erősebben rá kell nyomni a kijelzőre. De lehet, hogy csak megszokás kérdése, mert soha nem próbáltam eddig Note-ot.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Alapjában véve nem nagyon kell nyomni, mivel magát a tollat már érzékeli az érintés előtt.
Viszont, simán lehet, hogy vastagabb az üveg, és ezért is érződik, és persze szerintem az is benne van, hogy újjal észre sem veszed, hogy "milyen erővel nyomod" a kijelzőt, mert lényegében ráteszed az ujjad a kijelzőre, míg ugye a toll használata szinte ugyan az, mintha ceruzával, vagy golyóstollal írnánk.
Én használtam Note4-et sokáig, ahhoz képest semmi különbség nem volt, lényegében rátettem a kijelzőre az spen-t, és írtam, rajzoltam.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
válasz S e t h #3994 üzenetére
Nekem pont ez tűnt fel először a Note 8 kapcsán, hogy alig kell a ceruzát rányomni, elég ha hozzáér, mert nagyon érzékeny! Note 3-nál azért rá kell nyomni rendesen, hogy írni tudjak vele, de nem gondoltam volna, hogy az üvegfólia ennyire befolyásolja
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dualsim-es változatnál ugyan úgy LTE-s mindkét simhely, ugyan azzal a sebességgel?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kentucky #3999 üzenetére
Az nem baj.
Alapból a 2. kártyán amúgy sincs sok net, talán 200MB, az amúgy sem lesz használva, csak ha mégis, akkor legalább tudom, hogy az is LTE. De ezen valszeg tiltva lesz az adatkapcsolat.
Az első slotba megy amúgyis az elsődleges kártyám, amit használok.
Köszi!
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest