Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
S.O.S.! a kis szoftveres bakik után, most vmi durvábba futottam bele, a kijelzőn sok-sok pixelnyi anomália jelent meg, ahol nagyok a színátmenetek, egyszerűen oda nem illő pixelek jelennek meg, nehéz leírni, megprobálok képet csinálni róla
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
silmatauki
őstag
Igen, a 720p mód az N4-ben igazából csak azért lett megtartva (a N3-ban meg az S-ekben is volt, hasonlóan rossz színvonalon), hogy jól mutasson az adatlapon, és (látszólag) ne legyen annyira lemaradva az iPhone-tól (ill. most már a 120p-képes az iPad Air 2-től). Igazából a 720p ilyenkor 360p, mert line skippinggel mintavételezi a szenzort, azaz az efektív felbontás sokkal alacsonyabb, mint 720p.
Az 1080p60 teljesen más tészta, az meg egyenesen jobb minőséget produkál, mint az iPhone 6/6+-on, lásd EZT:
"1080p will perhaps be used more often than 2160p and at that resolution both cameras offer a 60fps mode. This degrades the image quality compared to 30fps but this seems more pronounced in the iPhone 6 Plus footage, which becomes noticeably softer, while the Galaxy Note 4 is less affected."
-
sigma13
csendes tag
Sziasztok!
Micro-, vagy nano sim kell a készülékbe? Telenor nano-t, míg a mobilaréna micro-t ír.
Ma tervezem megvenni a telenornál, note 3 utódjaként.Köszönöm szépen
-
RaveForce
veterán
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Egy láma kérdés. Hogy lehet a dropboxban lévő képeket pc-re átrakni?
Segítségeteket előre is köszi! -
félisten
válasz silmatauki #6350 üzenetére
Én úgy okoskodtam, hogy terhelten az USB-oldalon keletkezhet valamilyen kis tranziens, ha viszont a konnektorba dugom, akkor az ott keletkező tranziens és a telefon között ott van a töltő.
Persze lehet, hogy rosszul gondolom -- nem értek hozzá. A kapcsoló tűnik a leghumánusabbnak, vettem egy csomó kapcsolható dugaljat, a Tescoban egészen pofás 4-es és 6-os, egyenként kapcsolható sorok vannak.Ja, és legújabban a Note-nak Qi!
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
sigma13
csendes tag
válasz silmatauki #6354 üzenetére
Köszönöm!
-
RaveForce
veterán
a színátmenetekre és a szürkékre érzékeny, ahogy észrevetttem, ahol konstans material színek vannak ott semmi, pl a beállítások menü.... és vicces mert az elején is csinált ilyet mostmár tuti, mert emlékszek h káprázik a szemem v tényleg nem oké valami, de akkor el is mult magátol
-
legenda
válasz RaveForce #6363 üzenetére
jobb esetben csak szoftveres probléma, pláne ha nem mindig jelentkezik.
nem androidos mobiltelefonnal történt ugyan, de nagyon hasonlót mutattak anno, és két napig ügyködtek rajta, mire rájöttek, hogy melyik utólag telepített alkalmazás okozza - mert gyári visszaállítás után nem volt probléma, de a rendszer korábbi mentésének a visszahúzását követően már igen, így később nem állítottak vissza mentést, hanem egyesével telepítették vissza a használt alkalmazásokat, figyelve mindegyik után a hiba megjelenését -, és egy képszerkesztő alkalmazás bizonyult a probléma forrásának.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RaveForce
veterán
hát nem tudom, tekintve h a legelején is baja volt aztán vagy egy hónapig semmi és most megint és semmi alkalmazás nemvolt mostanaban felrakva, így a fene tudja kategória nálam, sztem ez ilyen fincsi sw-hw közös balhé lehet, mintha nem tudná a színátmeneteket leszimulálni vagy a fene se tudja, lolliig azért várni akartam a rendszer ujrarakással, remélem pár óra alatt megint elmúlik..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Facebook app egyik napról a másikra meghülyült, egyszer jelez, egyszer nem, illetve inkább nem. Visszaálltam dalvik-ra, hátha az a baja, de ott is ugyanazt csinálja. Először jelzett, utána már nem. Tapasztal már valaki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
egy játékban már zavaróan brutális a változó és változatos textúrák miatt, és csak vörösben játszik az anomália:
-
RaveForce
veterán
gondolom bármelyik játéknál előjönne, de ha neked alapl másutt nem csinálja itt se fogja. egyébként dead trigger 2, vigyázz függőséget okoz
-
Rabidsnail
senior tag
-
S e t h
nagyúr
Na kérdezek megint vmit, amin néhányan felröhöghetnek.
Tegnap YamatoVTEC hozzászólása elgondolkodtatott a karcokat illetően, mivel az általam linkelt tokok belső felülete valóban vmi filcszerű anyag, azt meg nehéz tisztítani is, ezért is néztem ki másik tokot, viszont itt meg a nagysággal vannak problémáim.
Ahogy tapasztalom igen népszerű lehet az Otterbox kint az Usában, mivel bőrtokból is van egy rakás amit a megfelelő Otterbox típus nagyságához igazítva árulnak.
A kérdés csak az, hogy az én Spigenemhez elég a méretben legközelebb álló Otterboxos bőrtokot megvenni vagy nagyobbat?
Egyébként konkrétan ezekre gondoltam mert jól tisztíthatóak, a vicc az, hogy csak Otterboxosból több fajta van, lásd alább, defender, commuter, symmetry stb, na de vajon melyik a jó a Spigenhez?
Defender
Symmetry
CommuterThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
válasz Rabidsnail #6372 üzenetére
össznépi facebook probléma lehet, mert nem csak android, hanem ios alatt is adott, a párom is mindig mutatja mostanság, hogy nála is azt csinálja az 5c-n.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz S e t h #6373 üzenetére
Mindenképp ilyen tokban tok jellegű kombót szeretnél?
Ha maga az öves tok belső anyaga plüss szerű az nem gond, mivel a telefonodon van pluszban mèg egy tok. Így max a tok karcolódhat meg. Ha öves toknak nem túl feszeset választol, akkor kevesebb az esély karcolódásra.
Arra a tokra kell odafigyelni választáskor, amit közvetlen a telefonra raksz ( bumper, hard case ). -
hanti
senior tag
válasz Rabidsnail #6372 üzenetére
Amikor jól nyitja meg, csinálj egy gyors elérés gombot és utána jó lesz.
-
RaveForce
veterán
még megprobálok elsö körben egy dalvik -> art váltást...hátha aztán marad a factory..
-
hanti
senior tag
válasz Rabidsnail #6381 üzenetére
Nálam azóta jó
-
RaveForce
veterán
válasz darkarthur #6382 üzenetére
egy próbát megér, ha nem jön be úgyis az lesz a vége, nameg a szervíz előtt ígyis úgyis kéne a factory
-
Maranello74
aktív tag
-
törölt tag
Ti melyik képernyőmódot használjátok?
- Adaptìv
- AMOLED-mozi
- AMOLED-fénykép
- Alapvető -
törölt tag
Jelenleg nekem adaptíven van. Akku időre ugye nincs hatással nagyon?
-
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
A fényképezőben korábban /S5/volt olyan ,hogy "szép arc" mód.
Itt nem találom.
Nálatok is így van,nem lehet letölteni ,alkalmazni vhogyan?
Köszi.
Viszont a szelektív fókuszt ma is használtam az nagyon jó .
Tudom ajánlani nektek.-Galaxy S20 - The best-
-
Markizmark
addikt
-
Rabidsnail
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.