Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz Memmaao #5748 üzenetére
Bocsánat előre is, hogy beleugatok, de meg kell védjem Parallaxis kollégát.
Sajnos, nem véletlenül nincs még Note 4-hez, S5-höz és az Alpha-hoz sem házhoz jövős szerviz. Pont a ragasztás miatt nincs és nem is lesz sajnos. Nem tudják a helyszínen szervizelni a készüléket. Pontosabban lehetne, de az inkább gányolás lenne.Ne haragudj, hogy belepofáztam és remélem, nem sértettelek meg. Nem ellened szólt és nem a kolléga mellett.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz csabicska #5751 üzenetére
csúnya lenne maximumnak, használati mód és beállítások függvényében bőven felette is kihozható, itt még telepítgetés is volt bőven, és úgy lett bő 2 nap készenlét mellett 6 óra 30 perc kijelzős üzemidő, ráadásul az akkumulátor még 20% felett; link
8 óra kijelzős használatot is csináltam már 2 nap készenléttel - 20%-on dugtam rá töltőre, szóval még bírt volna többet is -, de akkor tényleg csak gyári böngészős netezés meg e-mail volt, semmi fényképezés, videózás, gps meg ilyesmi.
aki persze szabadjára enged minden folyamatot és alkalmazást - nem beszélve az akkumulátoros üzemidőre nagyon hátrányosan ható facebook, messenger, viber és társai alkalmazásokról -, mellette magas fényerőn használja...stb., annak lehet kevesebb, de az közel sem azt jelenti, hogy a telefon maximum csak annyit tud...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
laabom
tag
Jó persze ha mindent kikapcsolok biztos hosszabb üzemidőt produkálna a készülék. De nem azért használom hogy a programok nagy részét letiltsam amiket használok. Elhiszem hogy az alap böngésző kevesebbet fogyaszt de úgy hogy nem lehet sziknronizálni csak a samsung accal az szégyen már elnézést. Hely beállítás energiatakarékosságon van és minden olyan ami számomra felesleges le van tiltva. Ezek a dolgok S3 mon is így voltak beállítva és üzemidöben nem sokkal többet produkál. Kijelzőidőben 30% többet az igaz de annyira amennyien sokan írták egy normál használattól messze van...Nem azt mondom hogy nem jó de szerintem a rendszer is többet fogyaszt mint kéne..Talán a frissítés kicsit normalizálja majd
-
Leonardo91
senior tag
Na megjött nekem is a tok
Nagyon fasza de ez ,hogy csak az sms-t, nem fogadott hívást és a töltést mutatja kicsit kevés. Jó lenne ha a vibert ,fb-t , gmail-t is mutatná...
Ha valaki tud erre megoldást szívesen fogadom| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Colani
tag
Sziasztok.
note 3 sikeres ejtés után beszereztem én is a következő generációt. ..Eddig Szép és jó minden. ..Szép estét mindenkinek -
real99
csendes tag
válasz MaCS_70 #5745 üzenetére
Nekem note 4 előtt S5-m volt a hozzá való töltőpaddal (kis fekete kocka). Töltötte a N4-et, de sokszor reggel mikor felkeltem azt vettem észre, hogy 90%-os az akku és narancs színben villog a pad led-je. S5-nél nem csinálta. Gyorsboltba vettem egy szép nagy fehér pad-ot. Ezzel ilyet még nem produkált. Kicsik fekete kocka most a melóhelyen üzemel. Az egyik kollégának G3-as LG készüléke van azt is tölti.
-
real99
csendes tag
válasz Leonardo91 #5755 üzenetére
Üdv a klubban
Reméljük csak lesz, hozzá valami app féleség. -
zack
nagyúr
Köszi!
mycso-é legyen az alap, ő már előrébb jár, az enyémmel max ki lehet egészíteni az elejét.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
nem kell mindent, csak a felesleges dolgokat, ha meg padlón kihajtja az ember a rendszert, akkor nyilván fogyaszt, de azon nem kell/szabad csodálkozni.
s3 és note 4 üzemidős összehasonlítás? erre inkább nem reagálok részletesen, mert nehéz azonos szinten összehasonlítani, hiszen a note 4 sokkal többet tud, sokkal több funkció fut alapban, de még így is közel a dupláját tudja az s3-nak. vicces is összehasonlítani az azonos feltételek mellett készített teszteket, például; s3 kontra note 4
a tollészlelés letiltására nézz rá még esetleg, sokat számít üzemidőben.
olyan nem létezik számomra, hogy normál használat, mert mindenkinek mást jelent.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
real99
csendes tag
válasz Szellem. #5752 üzenetére
Nekem kb. 2 hónapja (még S5-m volt). Elvitték a készüléket a prémium garis bejelentés után. Rá 2 nap múlva jött is vissza.
Alaplap csere volt.
Munkalap szerint minden cseréltek rajta kivéve az akkut, hátlapkeretet és az akkufedőt nem.
Nekem is ez volt a kérdésem, hogy miért kell elvinni. De mivel csak egy futár volt így nem igazán tudott válaszolni. -
laabom
tag
Tudom hogy más világ a két telefon nem is tesztelni akartam őket. Azonos programokkal, azonos beállításokkal, azonos használattal fényerő stb-re gondolok nálam nem teljesít olyan fényessen mint gondoltam. De nem vitatkozni akarok. Automata fényerő meg egy fos szerintem. Amúgy meg a messenger pl nem az szívja az akksit és a facebook alkalmazás ha használom az se a topplistában van. Az tény tényleg hogy nincs optimalizálva de hogy a messenger-ről azt mondod szerintem helytelen. Az android rendszer számomra túl sokat fogyaszt néha pár %-al van a kijelző fogyasztása alatt
-
mycso
veterán
Mennyire menjek bele a speckókba???
Beollózzam a te irományodat kompletten az enyém elejébe???Igazából említeni említem én is a fontosabb dolgokat, akit meg annyira érdekel, annak ott a mobilarénás teszt vagy a gsmarena, vagy mittomén, ezek linkjét be is raktam.
Illetve én az "F"-hez írtam meg mindent, mivel az a gyakoribb. Na most hogy csináljam meg párhuzamosan a "C"-re is?? Az elején a speckók, az OK, viszont root, custom rom, cwm, mind-mind más...
Közben kiraktam publikussá, jöhetnek az ötletek-észrevételek: [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
NeRo28
aktív tag
Most teszek fel egy 137 Mb-os frissítést T-Mobile-s telóra!Tudja valaki h mit tartalmaz?
-
legenda
pont, hogy a háttérben futó sok alkalmazás/folyamat is az android rendszerre ül rá és azt pörgeti, nem csak direktben azt kell nézni, hogy a facebbok alkalmazás, messenger...stb. hol van a fogyasztási listában, hanem az általuk generált járulékos folyamatokét is, és sajnos a folyamatosan figyelő, eseményeket jelző alkalmazások, csevegők...stb. terhelnek ilyen szempontból, nem véletlenül említem mindig a facebook alkalmazást és csevegőt az elsők között, és nem is csak azért, mert szinte minden más rendszeren is problémásak.
továbbá nem véletlenül lövöm ki azonnal például az android eszközkezelőt is (biztonság -> eszközadminisztrátorok -> android eszközkezelő), hiszen nem használom, helyette a samsung azonos funkcióját preferálom, a google féle meg minek figyeljen állandóan tettre készen...
amennyiben az s voice nincs használva, úgy annak az alkalmazásában is érdemes kikapcsolni, hogy a home gombot állandó készenlétben figyelje.
sok ilyen apróság van még, egyszer összeírom már, és ha csak néhány nem kell ténylegesen valakinek, már azok kikapcsolásával is sokat megtakaríthat a fogyasztás tekintetében.NeRo28; amennyiben neked még nem volt frissítve nk4-re, úgy az lesz az.
17-én jött ki.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz leslien #5766 üzenetére
kíváncsi lennék az arányra, hogy akinek jól felpattintva a hátlap, azok közül kinek ropog, szerintem nem lenne nagy szám, így nem biztos, hogy helytálló lenne beírni...
igaz, a felvetés óta az enyémen kívül csak egyet tudtam a napokban megnézni, de annak sem ropogott.
itt is írta valaki, hogy a hátlap levétele és felrakása után megszűnt a jelenség.összefoglaló/első hozzászólás; esetleg kiemelhető lenne a wifi mimo képessége, ezt nem sok mobiltelefon tudja még, pláne más gyártóknál nem jellemző, az iphone...stb. is talán majd jövőre az új típus.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
Na egy cache törlés után nekem is van a jutubon nagyobb felbontás, de sajnos vagy a kép marad le a hangtól vagy állandóan megakad és homokórázik. Sima full HD n is, nem csak 2k-n
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
legenda
-
legenda
az még nem garancia semmire, nem mindegy a router, illetve a wifi kapcsolat (szabvány, sebesség, használt csatorna, dns...stb.) milyensége.
amennyiben nem n 5 GHz vagy ac szabványt is tudó a router, úgy nem is megy át a telefonra a net teljes sávszélessége, bár jóval kevesebb is elég fhd alá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ForRedGlory
félisten
Eleg nehez a hatlapot rosszul feltenni, ha minden sarokban bepattan a helyere, nem gondolod?
Gondolom kolleganak sem ez az elso leveheto hatlapos telefonja, mint ahogy nekem sem. Tokeletesen tettem fel, hetekig semmi baja nem volt, majd "elfaradt" es nekem is pont ott kezdett nyekeregni, ahol neki. Nyilvan ez nem lehet veletlen, hogy mindkettonknek pont ott.
Nem kell megmagyarazni, el se kezd, de tenyleg ne. Egyszeru tenymegallapitas volt.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Én a vásárlást követő napokban jegyeztem meg, hogy meglehetősen gyengének tűnik a hátlap, mondhatni pergamen vastagságú és erre most jönnek is a gyengeségéről szóló hozzászólások.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zack
nagyúr
válasz ForRedGlory #5777 üzenetére
Mehet is majd az 1-es hsz-be negatívumként. Remélem nem lesz tömeges probléma.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
válasz ForRedGlory #5777 üzenetére
nem gondolom, mert visszaolvasva olyat is találsz - nem is egy hozzászólást -, akinek alapban nem ment fel rendesen, csak némi buherálás vagy erősebb ráhatás után.
olyanok is biztos vannak, akik nem merik rendesen rányomni.
tőlem feszítsétek keresztre a telefont, de csak akkor, ha valóban nem felhasználói hiba egyik sem, erről viszont nem vagyok teljesen meggyőződve, bár ez meg az én dolgom.
hány felhasználó van itt, és hányan is jelezték a hibát?S e t h; az s2 hátlapjára is írták néhányan, hogy vékony és gyenge.
persze; link[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
laabom
tag
-
Comes
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már valaki feltette a kérdést, csak én nem találtam, ezért bocsássatok meg ha újból felvetődik a kérdés.
Jelenleg egy Samsung Galaxy S3-am van, jelenleg 2 éve nyúzom.
Érdemes, megéri erre a telefonra váltanom, ha a szabadidőmben netezni, videót nézni, fényképezgetni szoktam ?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy Ti hogy tapasztaltátok a videómegosztó oldalakon a 4k/1440p videólejátszást ? (hang- vagy esetleg képkésési anomáliák..?)
Válaszotokat előre köszönöm.
És persze B.U.É.K. mindenkinek !
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
Próféta
tag
Én S3-ról váltottam és örülök, hogy megtettem.
Az 1440p-t párszor kipróbáltam, ha már van, nekem akkor nem volt semmi gond. De alapvetően nem szoktam a felbontást állítgatni, szóval ha mindig 1440p-vel használja valaki, akkor lehet, hogy ütközhet problémába.
Még egy dolog, bár nem ezt kérdezted.
Ha S3-ról akarsz váltani és nem feltétlenül szükséges a QHD, akkor azért vannak más alternatívák is. -
rayoliviero
veterán
Valaki vett már a Telkomtól Note 4-et? Mert apukám most kapta meg és azt mondta a ragasztás fel volt vágva, tehát bontott volt. Minden telót így küldenek vagy valami neten rendelt visszaküldött példányt kaptunk? SIM kártyát sem küldtek, pedig direkt kértem, hogy küldjenek. (Utólag pedig nem tudnak küldeni (ez is mekkora baromság).
-
Tatu-1981
tag
Gyári böngésző asztali nézetével kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Ha beállítom, hogy a honlapok asztali nézetét szeretném látni, akkor csak az adott lap vált át asztali nézetre, és ha új lapot nyitok, akkor ott megint be kell állítanom az asztali nézetet.
Ráadásul sokszor a már megnyitott, és asztali nézetre átállított lapon is visszavált a mobil nézetre. Tudtok erre valami megoldást? Nem szeretem a mobilnézetet.
Tudom, más böngészővel megoldható, de én a gyárin belül szeretnék állandó asztali nézetet. -
addikt
Valaki esetleg tudja, hogy melyik program hoz létre friendsDBLog-Pén-dec.-19-2014-2:33-du..file nevű fileokat?
Több 100 ilyen file-lal tele szemeteli az eszköz tárhelyet.
Szerk: Ahogy nézem, talán a Foursquare csinálja.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
OutsideR
aktív tag
válasz rayoliviero #5793 üzenetére
Nekem teljesen bontatlan dobozt hozott a futár. Simet nem kértem, nem is kaptam. A matricák sértetlenek voltak a dobozon, a garipapirt, szerződést , stb. mellé csomagolták.
-
Parallaxis
addikt
válasz rayoliviero #5793 üzenetére
Én teljesen bontatlan dobozt kaptam és bár nem kértem, kaptam hozzá SIM-et is.
-
rayoliviero
veterán
válasz Parallaxis #5798 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat. Akkor ezek szerint lehet ránk sóztak valami visszalüldött példányt vagy nem tudom még mi okból lehet bontott a doboz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...