Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maranello74
aktív tag
Az, hogy nagy az tény, nem vágom zsebre(már az s 5-öt sem vágtam zsebre) . Viszont minden másért megéri. Én is sokat vacilláltam az s5 után(előtt is) de amikor kézbe fogtam eldőlt, vissza sem adtam az eladónak. Ha egy s5 neked nagy akkor ez is az lesz de ha meg tudsz barátkozni az s5 méreteivel akkor ezt sem fogod túl nagynak érezni. Szerintem a mai csúcstelefonok mind nagyok kivéve az alphát, akkor meg tökmindegy, hogy 5,5" vagy 5,7".Ez legalább jó. A multkor a legújabb Z vel hasonlitottuk össze, ráfektetve majdnem ugyanakkora.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
attól is függ, hogy mekkora az a (rövid)nadrág, illetve azon a zseb, valakinek úgy sem problémás, másnak meg a legnagyobb nadrágja zsebében is, legyen szó annak méretéről vagy fazonjáról, ezt embere válogatja, így látatlanban nehéz erre bármit is mondani, de a note 4 alapban nem a kisméretű telefonok közé tartozik, érdemes számolni a kiterjedésével.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
varsam
őstag
Note 4 még nem volt nálam nyáron, de 2 és 3 már igen. Számomra nem volt rosszabb mint hosszú nadrágban, igaz volt hogy a rövidnadrág oldalzsebében volt a teló, mert a simából kilógott Leülni meg sehogy nem lehet vele, én farmer zsebből is mindig kiveszem.
Övtáska esetleg még opció lehet, az nyáron nálam alap dolog a pénztárca, kulcs stb miatt. -
Risard
aktív tag
válasz DeathAdder #6726 üzenetére
A g3 ban 800 as snap proci van ha jól tudom!Azért is volt gond a qhd kijelzővel mert kevés volt neki de arra már jött ki hivatalos lolli! Bár haver mondta nem az igazi gyorsabban merül mint KK val!
-
Risard
aktív tag
-
DeathAdder
veterán
válasz migabi24 #6766 üzenetére
Én tegnap este raktam fel 5.0.1 romot a 2013-as snap400 -as, adreno305 moto g-re (igaz GPE), de bazzeg mindenhol simább mint a note 4. Tudod milyen élmény a kártyapakliszerű alkalmazásváltót görgetni ez után?
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem itt valami nagyon el van baszva, és ha megjön a Lolli akkor minden rendben lesz. Nehogymár ezen a monstrumon laggoljon majd, ha egy szaros moto g -n jó...Szóval én bizakodó vagyok, és mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy kivárom az új főverziót mielőtt eladnám, mert ettől eltekintve szerintem nem az elfogultság beszél belőlem ha azt mondom a ma kapható legjobb telefon
-
törölt tag
Rendelni fogok tokot Ebay-ről...ha valakinek van eredeti tokja ( pl. Spigen ) az szóljon és megrendelem az utánzatát. Így kiderül milyen is egy utánzat minősége.
Akár linkelhettek is, amelyik tetszik azt megrendelem magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #6770 üzenetére
csodák nincsenek... talán majd amit korábban linkeltem S6 ban vagy emiatt csúszik a miénk is...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Gyári töltőt honnan lehet beszerezni? Egyik ismerősöm elhagyta az övét és sehol nem talált.
Neten félek neki rendelni, mert képen az van és mi van ha valami hamisítványt küldenek 6-8 ezerért? -
DeathAdder
veterán
válasz leslien #6775 üzenetére
Szerintem rendben lesz, rendben kell lennie
Full stocktól persze nem várok csodát, de kicsit belenyúlva biztosan ki lehet hozni belőle majd a kívánt hatást
és tényleg nem bántásból a samu felé, de szerintem Te is egyezel azzal, hogy nexus közelébe legfeljebb akkor érhet ha megválik a TW-től, mindenesetre én kíváncsian várom a fejleményeket -
Maranello74
aktív tag
Üdv srácok, köszönöm szépen a segítséget amit kaptam, ezennel átköltözöm az alpha topikba.
-
migabi24
nagyúr
válasz Maranello74 #6781 üzenetére
Érdekes váltás
-
zack
nagyúr
válasz migabi24 #6782 üzenetére
Hát ja. De ha neki az kellett, használja egészséggel. Szerintem baromi xar csere, de ez csak egy vélemény.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
joey04
titán
válasz Maranello74 #6784 üzenetére
hát szvsz nem, nem jó így sem.
persze a te döntésed. -
migabi24
nagyúr
válasz Maranello74 #6784 üzenetére
Mennyi az a csomó? Mert az alpha se olcsó gépezet
-
Maranello74
aktív tag
Meglátjuk. Mindenesetre az ismert negativumoktól eltekintve(kamera, akkuidő, bővíthetőség, kijelző) a sebessége olyan mintha az öreg fateknőn motorra cseréltem volna az evezőket. Nameg elfér a zsebembe.
Odaadtam volna valakinek a cégnél a notot de nem kellett senkinek, igy röpült. -
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #6780 üzenetére
de szerintem Te is egyezel azzal, hogy nexus közelébe legfeljebb akkor érhet ha megválik a TW-től,
max cm12 vel....
amikor megvettem a note 4 et akkor tisztába voltam vele h búcsút mondhatok a Nexus feelingnek,de kaptam egy profi és abszolút használható készüléket ..( bár hozzá teszem h a napokban fogon visszatenni a 4.4.4 et a nejem Nexus 4 re mert 5.0.1 lolli szarakodik .) akkor most hogy is van ez Google aha köszi lolli?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ity700
csendes tag
Szia! Csak jelezném, h nekem rengetegszer eldobálja a hívásokat pedig direkt kicseréltettem a kártyát (telenor)! Bevittem a szervízbe mert a prémium garis szervíz csak ünnepek után tudott volna jönni (bár így is akkor lett kész), de szinte ugyan azok a hibajelenségek. Szerintem nem is csináltak vele semmit! A brutusz kapcsolatot is megszakítja az autós kihangosítóval! Szóval az N 3 stabilabb volt.
-
mycso
veterán
válasz leslien #6789 üzenetére
Ez úgy van (mármint a frissítéssel), minden egyes telefonnál, hogy írkál be a fórumra a user, hogy kocsog gyártó/szolgáltató, mert nem adja ki az új romot, bla-bla (jelzem, ekkor van egy szinte vagy teljesen tökéletesen működő szoft a telefonján, de az isiben a jenőnek már dzselibín van). Viszont amikor kiad egy újat pár a user-nek nemtetsző változással zárt boot-al (nincs downgrade), akkor meg megint pislogás és újból: kocsog gyártó/szolgáltató.
Tehát igazából én ezt nem is értem és annyi topikban, annyi készüléknél átéltem már ezt, hogy szörnyű. Nyilván nem mindenki van így vele, de sokan sajnos ilyenek...kell az új szoft, mert KELL!Ezért írtam régebben, hogy én a note-al a jelenlegi szoftal teljesen elvagyok, semminek nem érzem a hiányát, semmi nem kell pluszban, egyszerűen nem érzem szükségét egy újabbnak..
(#6790) ity700: nekem hívásdobálós problémám nincs, viszont a net tud jókat, ezt most nem is tudom, hogy a szolgáltató vagy a telefon számlájára írjam (inkább utóbbi). LTE, szép és jó dolog, mondjuk pesten, de felénk ahol alig-alig akad van baj auto. módban. Olyat csinál, hogy alacsony lefedettségű lte területen sem vált h/3g-re, hanem áll minimum térerővel a határon --> net nem működik, majd vált h/3g-re full térerőn, net még mindíg nem megy vissza vált lte-re és így tovább örökre.
Tehát lte letilt és akkor használhatom a netet, bár ez annó megvolt 2g/3g esetén is, csak ott alacsony h/3g esetén gyorsabban eltudta dönteni, hogy inkább a 2g-t választja (fél-1perc nettelenség), de itt lte-h/3g esetén szörnyű --> használhatatlan.
Hívással olyat szokott csinálni, hogy rányomok a számra tárcsáz --> nagy semmi, aztán 10-20mp után el is indul a hívás, bár gyanítom ez összefügghet az előző problémával.Tudom a megoldást: tiltsam le az lte-t, vagy költözzek pestre....
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
DeathAdder
veterán
válasz leslien #6789 üzenetére
CM12 már most rendben van ahogy elnézem (csak egyelőre nincs C-re), gyönyörűen folyik az alkalmazásváltó görgetése, jól néz ki az egész. Úgy néz ki egy nagyon hosszútávú kapcsolat elébe nézek, ha ez valóban ilyen lesz
Csak nem tudom az spen fícsörökből mi maradhat[ Szerkesztve ]
-
legenda
pedig ha valaminél, akkor a hálózati módok nem megfelelő árkapcsolásánál és az olyankor elhaló adatkapcsolatnál a szolgáltatóra kell először gyanakodni, mondom ezt azért, mert két hazai szolgáltatónál is sok ilyen panasz van, és a készülék típusok tekintetében is elég nagy a szórás, és nem csak független, hanem szolgáltatós telefonokkal is, ráadásul nem csak android, hanem ios fronton is - lehet, hogy más platform esetén is, de azokat nem követem sem itt, sem pedig máshol -, több iphone típus is érintett, lehet olvasni róla nem csak a szolgáltatós, hanem az iphone...stb. témákban is, hívás során nem - vagy csak késve - kapcsol át megfelelő 3g módozatba, lte hálón meg ugye (még?) nem működik a hívás/sms, így rövidebb vagy hosszabb ideig elérhetetlen a telefonszám, vagy leesik nulla közelébe az lte sebesség, és csak a telefon újraindítása vagy repcsis mód és vissza segít, tehát ha a készülék újra feljelentkezik a hálózatra.
összetettebb lehet a probléma, mert sok esetben a sim kártyák cseréje sem segített, ráadásul azonos típusú készülékek esetén sem mindegyiknél jelentkezik a hiba, még azonos helyen sem, illetve az egyikkel x helyen igen, de y helyen nem, a másik készülékkel fordítva, vagy még eltérőbben.
figyelgetem most én is rendesen a telefont, mert hiába vagyok a fővárosban, megfordulok gyakran olyan helyen is, ahol minimum értéket mutat az lte térerőre, bár sebesség vagy más tekintetben így sincs probléma;[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
S e t h
nagyúr
Ez a matt fólia esküszöm kicsinálja a szemeimet, vagy csak erre fogom, mivel a melóban, illetőleg itthon a monitor előtt, plusz még a telefon kijelzőiét is figyelve kezd sok lenni a terhelés.
Fényes fóliám már volt anno, de mivel annyira gyűjtötte a nyomokat most mattot próbáltam, de kb. olyan mintha a kijelző lényege veszett volna el.
Még sosem próbáltam tempered glasst, igazság szerint azt sem tudom mi fán terem, főleg azt nem tudom van-e most olyan típus, ami nagyjából korrekten lefedi az egész kijelzőt, vagy úgy egyáltalán, érdemes-e megvásárolni, vagy ez is úgy eszi az ujjnyomot, mint a fényes fólia, jobb-e egyáltalán mint a fólia és ha igen miért?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Maranello74 #6788 üzenetére
Akkor a te készülékeddel valami gáz volt. 3 napja vettem egyet a kislányomnak egy alpha-t a szülinapjára, és legtöbbször sebességben a note simán jobb, vagy egyformán teljesítettek, pedig én aztán mindig leírom, ha egy hardveremnek valami xarsága van, nem olyan vagyok, mint az emberek 99%-ka, hogy a megvett hardver(eke)t védik még akkor is, ha szar az egész. De most ilyenről szó sincs. A másik, ha még igaz is lenne, az evezős példád egy cseszett erős túlzás!
(#6790) ity700
Nekem folyamatos BT kapcsolat alatt van (két autóban is) és fülesen is, de még soha nem vesztett jelet, amióta használom.
----
[ Szerkesztve ]
-
-
boksz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest