Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Biztos itt is volt mar tobbszor, de mit lehet tenni azzal, hogy az Android OS es az Android System viszi el az akkuido nagyobbik reszet? A net tele van ezzel a problemaval, de nem talaltam ra megoldast. Erre gondolok.
while (!sleep) sheep++;
-
norbeey
tag
válasz darkarthur #6497 üzenetére
Bluetooth fülessel mennyire merül jobban az akksi? Mert én napi szinten is akár több órát hallgatok zenét de amúgy a telót ritkán viszem 40% alá is kb és minden nap töltöm. Illetve hogy ítéled meg anyag minőségre? Mert évek óta 10 ezres kategóriát vásárolok amik ugyan megfelelnek az elvárásaimnak nagyjából de 1éven belül tuti beszarik mindegyik és 25ezret csak akkor adnék érte ha kibír 3évet mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
most jövök a Samu szervizből (Váci ut) Note 4 el senki ne menjen oda mert át irányítanak a Telemax hoz mert neki még nincs semmi Note 4 hez+Alpha hoz. ... akkor mi répanak vagytok?
f@szaLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
darkarthur
senior tag
válasz norbeey #6660 üzenetére
5-10% lehet maximum amivel jobban merül. Én nem nagyon vettem észre. Ugyan úgy töltöm, pedig eleget szól napközben.
Az anyaghasználat jó érzést nyújt és kellemes. Minőségérzete van a cuccnak.
Bár én most lehet, hogy inkább az agyba dugós testvérére. Ha esetleg lesz vevő az E40BT-re.
Mivel én inkább edzéshez használom és vannak helyek/helyzetek ahol egy ici-picit zavar a fejes.
A hangminőség viszont nekem nagyon tetszik. Illetve több órás viselés után sem fájt tőle a fülem, vagy nem kényelmetlen, nagyon jól rá lehet hajtogatni a saját fejedre.Az, hogy mennyit fog kibírni az kérdéses. Ha vigyáz rá az ember, akkor 2 évet biztosan. Mivel a kritikus részek könnyű fémből készültek ezért valószínűsítem, hogy tartós a cucc.
Samsung S23 Ultra 5G
-
norbeey
tag
válasz darkarthur #6662 üzenetére
Ah, én alapból az agybadugósra gondoltam (JBL Synchros Reflect BT) bár ez már a 30ezret súrolja :\
Viszont ezen nem tudom hol az akksi de biztos nagyon pici -
MY2K
aktív tag
Milyen MHL adaptert érdemes hozzá választani? Ilyenkor TV-vel összekötve is van késés a kapcsolatban?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
silmatauki
őstag
válasz darkarthur #6666 üzenetére
Vajon a Mo-i forgalmazók eredeti, Samsung által gyártott példányokat forgalmaznak? Az amazon.com-on többen is panaszkodtak arra, hogy koppintást kaptak.
A SkyPhone-nál néztem Mo-n; itt attól félek, hogy szintén kínai koppintást akarnak nekem eladni, mert pl. a koppintott (és jailbreak + ReSupported nélkül használhatatlan) “Apple” kompozit kábelt is “gyáriként” árusítanak.
-
darkarthur
senior tag
válasz silmatauki #6667 üzenetére
A Samsung márkaboltban érdemes megnézni. Például tokot is olcsóbb ott venni, mint mondjuk az e-digi és társaiknál. Én elvoltam hűlve, hogy 2k-val olcsóbb a Samuban a gyári Cover+. Ott pedig csak eredetit adnak.
Samsung S23 Ultra 5G
-
silmatauki
őstag
válasz darkarthur #6668 üzenetére
A Samsung.hu-n kerestem ezt is (meg persze a Gear VR sisakot), de nem találja. Van a márkabolnak valami külön címe is?
-
darkarthur
senior tag
válasz silmatauki #6669 üzenetére
Ezt nem tudom. A Gear Circle sincs fent. Jövő hét szerdán megyek a Westendbe, meglesem.
Samsung S23 Ultra 5G
-
silmatauki
őstag
válasz darkarthur #6670 üzenetére
Egy telószámot tudnál majd tőlük kérdezni, és itt közzétenni? A westendes oldalukon nincs semmi elérhetőség, a Samu boltkeresőjében meg bécsi a legközelebbi Westend, amit talált.
-
darkarthur
senior tag
-
leeds11
csendes tag
SPIGEN SGP NEO HYBRID tokot itthon lehet valahol még kapni a Speedshopon kívül?
-
baladam86
aktív tag
-
Próféta
tag
válasz silmatauki #6676 üzenetére
Erre nem is gondoltam.
Amíg nincs 4k tv-m addig jó. -
Sword
őstag
válasz silmatauki #6671 üzenetére
FB oldalukon ott van, anno hívtam őket, így foglaltattam le a Note 4-et: (30) 500 7777
[ Szerkesztve ]
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
mycso
veterán
válasz Maranello74 #6640 üzenetére
Nekem az egész rács a kijelző síkja alatt van egy jó fél milliméterrel, de teljesen szimmetrikus.
Az előző, amit visszavittem, azon nekem is kicsit furin állt.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
csimpi1
tag
TW esetén hol lehet beállítani, hogy a letöltött ikonok legyenek a gyári helyett? Régóta Apexet használok és a párom készülékén nem találom.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Tudom, hogy ez nem a reklám helye és nem itt kellene hirdetni de, ha tudtok valakit aki cserélne Note 4-et Iphone 6+ ra, akkor dobjon rám egy privit, köszönöm szépen a lehetőséget.
-
bucsupeti
senior tag
ha atallitom art-ra akkor miert optimalizal minden ujrainditaskor?
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
allein
addikt
válasz Maranello74 #6685 üzenetére
Nem úgy gondoltam, némi pénzt elfogadok, nem kell sok
-
csabicska
senior tag
@SamMobiles: All new test (lollipop) builds are based on Android 5.0.2 #S5, #S4, #Note3 #Note4 #NoteEdge and #Alpha.
Most olvastam a Twitteren.
Szerintetek ez mit jelent?-Galaxy S20 - The best-
-
legenda
igen, az a lehetőség is adott, de passz, hogy azok milyen többletet tartalmaznak a hazai függetlenhez képest, tesztelgetni kellene, de nem biztos, hogy ér annyit, nekem legalábbis nem.
emvy; a kép ugyan error (403), de jellemzően ráakaszkodik egy alapban meglévő, vagy utólag telepített alkalmazás nevezett folyamatokra, ez tipikus android jellemző, pláne mióta több és több funkciót tud a rendszer és mindent alapban engedélyeznek, végig kell nézni minden beállítást és opciót, ami nincs használva, illetve nem szükséges, azokat kikapcsolni, és nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dobobazsy
őstag
megjött a telóm!
még ismerkedem vele, sok minden újdonság van benne számomra.
a lépésszámlálót nem lehet ki-be kapcsolni? nem is mentem sehova de már 160-at léptem.illetve érdekelne még, hogy nem lehetne "felcserélni" a kezdőlap gomb és a bal oldali érintőgomb működését?
hozzá vagyok szokva, hogy a fizikai gomb hosszú nyomására bejönnek a megnyitott appok, míg a bal érintőgombra jött be a menü. S4-ről váltottam, és rendre mellé nyomok -
allein
addikt
Legyetek kedvesek segíteni, milyen módon lehet megnézni, hogy a készüléken piszkálva lett a ROM vagy sem. Illetve mit érdemes még megnézni, emlékszem, hogy ugyanugy valami gombok kombinációval azt is le lehet ellenőrizni, hogy a kijelző pixelhibás-e. Holnap lesz alkalmam a cserére, köszönöm szépen.
-
dobobazsy
őstag
beállítások - rendszer - az eszköz névjegye - állapot
itt eszköz állapotaezen kívül download módban:
kikapcsolt állapotban a hangerő LE + középső + bekapcsoló gomb együttes lenyomásával bejön a download mód, ezután hangerő fel (continue)
itt ha a system status official akkor gyári, illetve a számláló is legyen 0 (knox warranty void 0x0)megelőztek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest