Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz hackeeeee #18650 üzenetére
nincs is különösebb jelentősége, hogy mennyi idő alatt térképezi fel a tárat, hiszen mindenki eltérő kapacitást használ ki, illetve más és más méretű...stb. állományokat tárol a telefonon.
elgondolkodtam mostanság én is egy jó memóriakártya beszerzésén, mert közeleg a nyaralás, bár nem létszükséglet, mert minden nap - többször is - adott lesz a lehetőség átnyomni az anyagokat a notimra, vagy akár közvetlenül a telefonról feltölteni a felhőbe, de attól még jól jöhet a nagyobb tár.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nos, ma elvitték a Note4-et. Holnap érkezik pedig érkezik az utódja egy G4.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz privacy99 #18662 üzenetére
Köszi!
iPhone 6 még nálam is képben van. De kamerában jobb lett a G4, igaz, a Note4-et, S6-ot lenyomja az i6.[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz S e t h #18665 üzenetére
nem fogsz találni, legalábbis nem korrekt tesztet, mert összességében az iphone 6 plus is csak az s6 és a note 4 után következik, az iphone 6 meg a 6 plus után.
nézem közben a dxomark és társai oldalak friss eredményeit, közben már több telefon is beférkőzött az iphone 6-ok elé, az s6 és a note 4 után.
a fotós témából írta valaki, hogy a g4 meg mos, amíg az s6 nem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
válasz S e t h #18665 üzenetére
S6 vs G4 tesztben láttam, hogy szebb, és természetesebb képeket lő a G4. Az S6 meg kb Note4 szint.
-
-
w333
félisten
Lehet hogy rossz tesztet néztél ... Link
Arra viszont készülj fel hogy G4 -ben a videó hangminősége ugyan olyan silány kb. mint anno a G2 -ben volt, és 1080p nincs 60FPS csak 30 !
Így szól az S6 videófelvétel ... Link1 és Link2 (utóbbi 60fps)
Nem lebeszélni akarlak, csak gondoltam jelzem ha nem tudnád ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
zack
nagyúr
Nem nagyon tudok mit venni helyette.
S6-tal max annyival járnék jobban, hogy van Knox mentes root.
De itt a support kérdés...És a Samsung mentalitás, és nem utolsósorban a nem bővíthetőség.[ Szerkesztve ]
-
norbi93
senior tag
Én egész eddig 4k "megszállott" voltam. Baromi jó volt, amikor szalagavatón a lehető legmesszebb állt tőlem a filmezendő egyén, énmeg semmi zoom, csak simán videóztam. Rokon rám is pirított, hogy miért vagyok ilyen hülye, miért nem zoomolok. Mondtam neki, hogy várja ki a végét. Szépen utólagosan 4xes zoomot ráengedtem, és láss csodát, még így is majdnem fullhd felbontást kaptam úgy, hogy ha akarom, az összes rész látható.
Na erről szoktam le hétvégén, amikor volt szerencsém kijutni a forma1-re. Fullhd 60 fps-el valami gyönyörűen le lehet követni az előtted cirka 260-al elsuhanó f1-es kocsit.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Qulcomm csúnyán elrontotta az idei évet ... őszintén tényleg nem nagyon van semmi jó választás, S6 jó de multitasking kaka, viszont gyorsaságban és multimédiában istenkirály, G4 sem rossz csak ugye a tipikus LG mikrofon nem az igazi itt halhatod a tompaságot
Arról nem is beszélve hogy S6 -ban még az előlapi kamera is OIS !
HTC M9 nem az igazi pedig elég jónak ígérkezett az elején, talán azt mondom hogy iPhone 6 elég közel áll a tökéletes telefonhoz (csak ott ugye a zárt rendszer ami nem az igazi), de legalább nincs elhanyagolva és nagyon sokáig elég !
Szóval én is biztosan tanácstalan lennék ... valami új Nexus kéne
(#18671) norbi93
+1 nagyon jó dolog ez a 60FPS
[ Szerkesztve ]
-
theBigFace
tag
válasz erwin89 #18582 üzenetére
Hát barátom többet ér a 8 magos
Amúgy 4k s vidit a snapdragonnal szerelt tud csak én úgy tudom de azt is csak 5 percig de azt a samsung beis lőtte (nekem a 4 magos van megbántam játékok alatt nagyon dadog főleg a 2 hardverkiller game közbe a Real Racing 3 meg az Asphalt 8 közbe a nyolt magos amúgy nem tudtom szerint) hát én ajánlani tudom de ezt is csak a 8 magosba abba a hangzás segítés van Wolfson Dac es . Viszont elég sok mozdulatot és gesztust kivettek az elődhöz képest de ismerőyöm szerint lehet ezt mókolni vannak dolgok amiben az előd a jobb vannak amiben ez és ez így jó is. De ha teheted mindenképpen a 8 magosnál dönts igaz az nem tud szerintem 4k-t de nem dadog úgy mint a 4 magos. (Elvileg ez se dadog annyira ha belenyúlsz de szerintem addig minek ha van gari úgy is ugrik egy szimpla root-tal a knox)Szerk.: tok szerintem mindegy csak ügyelj a szilikon vagy mi ez a fajta toknál, hogy vastagabb legyen én úgy jártam, hogy még mindig a kamera érintkezik elsőre az asztallal 1-2 mili az eltérés a kamera és a tok közt. Igazából ami neked a kényelmes olyan tokot vegyél én nekem ezek a gumis szilikonos tokok jobban bejönnek de ez egyéni.
[ Szerkesztve ]
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
zed juron
aktív tag
válasz theBigFace #18673 üzenetére
Nekem a második 8magos C variánsom van, de mindegyik tudja a 4K videót. Vmi legenda lesz hogy nem tudja ...
-
apaszka
veterán
Az LG silányabb dolgokat is felhasznál. A mikrofon már régóta vacak bennük.
A kijelző sárgul....
Persze sokan esküsznek rá, és jó készülékek biztosan.
Valószínű, hogy én csak a hibás darabokat fontam ki a márkából, és az ismerőseim is.Én ha sikerül, Nexust veszek ez helyet. Pedig a fiam nem támogat ebben....
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
w333
félisten
válasz apaszka #18675 üzenetére
G2 kijelző nekem nagyon bejött, bár tény hogy sokaknak besárgult, a mikrofon és videóképességei tényleg elég kaka volt, illetve az LG UX felhasználói felület szvsz. nagyon csúnya (igaz hogy Materiál de nem az alapértelmezett színek vannak hanem össze vissza) pedig a 4.4 még rendben volt
Amit viszont kicsit furának tartok az az akku, míg G2 -nél 7 óra kijelzőidőm is volt, addig a G4 topikban a felhasználók alig érik el a 4 órás kijelzőidőt, szóval nem értem ... lehet valami bug !
A G3 megjelenésével elmentek egy másik irányba ami nekem nem jön be
Nexus az egy nagyon jó dolog, de csak akkor ha a gyorsaság a legfontosabb, funkciókban, kijelzőben, kamerában kicsit buta (sebességre van kihegyezve)
[ Szerkesztve ]
-
erwin89
csendes tag
Köszönöm a tegnapi segítséget is mindenkinek!
akkor az már eldöntött számomra, hogy ha Note 4, akkor az Exynoss féle változat.
Már csak az a kérdés, hogy hol vegyem meg? , nem kérem, hogy oldalt reklámozzunk, csak írtad tegnap a garanciát, hogy gsm boltok alapból 1 évet adnak, és nincs ilyen extra szerviz, hogy kijönnek házhoz.
Pl T-mobile-nál, és 1+1 évet adnak, amiből a 2. év csak szoftveres, nem? GSM boltnál is látok ilyen 1+1 évet, de 1 év teljeskörű, 2 év szoftver. Most ha csak annyi a különbség, hogy nem Magyarországról, hanem külföldről, akkor ha véletlenül probléma van vele, elküldhetik felőlem külföldre is. 140-től van gms shopban, de talán nem járnék rosszul ha használtan vennék valakitől. Nézegetem a használt oldalakat, de nem sokkal olcsóbban adják, mint ha gsm shopban rendelném meg.Láttam itt beszélgettek más telefonokról. G4-ről. Miért váltatok? Ennyire rossz lenne ez a TouchWiz? Ahogy olvasgattam a telefonról nem mindenki panaszkodik, de érdekelne, hogy ez milyen gyakran van jelen, és mennyi idős lagok? Hosszúak? Igazából most olyan telefonom van, hogy ennél bármi jobb lenne
Meg még a kamerát olvastam, hogy írtátok. Ennyivel jobb?
Ajánlhatnátok nekem más telefont is. 150-nél többet nem szívesen adnék ki. Ez is már kicsit extrém számomra, de minden ötletet meghallgatok Sokáig Z2-Z3-ra gondoltam, de gondoltam miért ne lehetne valami más
Az Iphone-t én teljesen nem értem, az többi szolgáltató telefonjait nézve ég és föld. Ennyivel jobb lenne az ios rendszer, hogy ilyen kis adatokkal, is veri a többi telefont?Ha külön nem is, de így egyben mindenkinek köszönöm a válaszokat előre is! ^^
-
zed juron
aktív tag
Apropó én megpróbáltam egy Lenovot - visszavittem - nézegettem a Iphone6-ot, de nagyon nem jött be, nem szeretem de már megbarátkoztam a droiddal így a személyes véleményem hogy a Note 4 a legjobbak között van ha nem a legjobb mindent összevetve.
Ez egy nagyon jól összerakott hardware és szoftver együttes. A kamerában viszont 100%-ig biztos vagyok hogy ez a legjobb.
A Timelapse videó készítés szerintem zseniális. Már csak a pro mód hiányzik.
-
legenda
válasz erwin89 #18677 üzenetére
gsm üzletben is lehet venni korrekt 2 éves gyártói jótállással, amihez jár a prémium támogatás, csak ott az ár is annak megfelelő, és az úgy csak c-s lehet.
a szolgáltatók is 2 éves gyártói jótállással adják, ahogy korábban is írtam, mind a két év hardveres.
a nevesített szoftveres garancia csak a gsm boltok kitalációja, amikor nem rendes gyártói jótállással adnak valamit, vagy dobni akarnak az egy év mellé valami hangzatosnak tűnő másodikat, ami a gyakorlatban szinte semmit sem ér.
az árak összehasonlításakor az legyen az elsődleges - legyen szó új vagy használt készülékről -, hogy milyen jótállással adják, ezért nem is jó viszonyítási alap a legolcsóbb gsm boltos ár, ahol nincs normális jótállás, de néha még tartozékok sem, hanem csak a készülék és a töltő és annyi, mert például külföldön volt valahol kiállítási példány a készülék...
ne vegyél csak gsm bolti garanciával!
kintről hozottat is csak minimum egy év gyártói jótállással érdemes venni, bár akkor nincs prémium támogatás, de legalább a hazai gyártói szerviz szervizel egy évig.
korrekt 2 év gyártói jótállással pedig a készülékre 2 év jótállás van, illetve probléma esetén házhoz megy a szervizes, ott és akkor cserélve a készüléket.
nem is azzal lenne a fő probléma, ha a gsm boltból kiküldenék külföldre javítani, hanem inkább az, hogy a csak gsm bolti garancia esetén jellemzően nem egyszerű érvényesíteni a garit, sokszor lepasszolják az embert, hogy nem tapasztalják a hibát, vagy a felhasználó okozta azt és ezért nincs/nem érvényes a garancia, netán a nem kellően hozzáértő gsm boltos a pult alatt mókol bele a telefonba.
mindenki vált idővel, az ok pedig más és más, sokszor egyszerűen csak megunja az ember a telefont, még ha nincs is vele gondja - én is így vagyok vele, egy évnél tovább biztos, hogy nem bírom, de már az is ritka, ha egyáltalán addig kihúzza egy adott típus -, vagy olyan problémája van, ami tekintetében talál jobbat, illetve jobbnak véltet.
más kérdés, hogy kinél milyen módon zajlik le a típusok cseréje, egyszerűen csak tisztességgel meglépi és az esetleges problémákat korrekt módon kommunikálja le, vagy épp az ellenkezője és minden ilyen esetben önigazolást keres a vélt vagy valós problémához, aztán a kapcsolódó témákban is jól - de nem feltétlenül korrekt tálalással - szélsőségesen kivesézi a dolgot, az új telefon istenítése mellett kellően szidja a régit, hátha vevők rá néhányan az új telefonja témájában és jobban befogadják - az a "gond", hogy akik ilyenek, azokat a régi fórumozók már kellően ismerik és helyén tudják kezelni.
minden telefon témájában vannak gondok, mert hibátlan és tökéletes készülék nem létezik, a többi már csak annak a kérdése, hogy a tagok közül kik kezelik helyén a dolgot, meg kik túlozzák el a kelleténél jobban a dolgot.
a tw olyan, amilyen - a maga előnyeivel és hátrányaival, de semmi akadálya, hogy valaki eltérő launcher mellett döntsön, nova...stb. is telepíthető.
a note 4 kamerája nagyon jó - pláne az f-es verzió esetén -, a legjobbak közé tartozik.
a z3 is elég jó telefon. note 4 után már nem vennék, de előtte gondolkodtam rajta én is.
az iphone más téma, nem feltétlenül jobb vagy rosszabb - valamiben igen, másban meg nem -, hanem nagyon más, és nem csak az eltérő oprendszer, hanem a körítés miatt is.
volt már nem egy iphone a tulajdonomban, illetve ha most muszáj lenne valamikre cserélnem a note 4-et, akkor az iphone 6 plus jöhetne szóba, mint esetleges cserealany, valamiben jobb, másban meg valamivel gyengébb, de még így sem találnék jobb alternatívát az elvárásaimhoz.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
WiZARD
addikt
Hát igen, G2 után nekem is elég nagy csalódás a Note4 akkuja...
Azt nem mondom, hogy a Note4-el maximálisan elégedett lennék, de sajnos a jelenlegi választékból még mindig nem tudnék jobbat
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Sword
őstag
válasz erwin89 #18677 üzenetére
A T-nél lévő 1+1 szerintem az 1 év gyári + 1 év beregisztrálós magyar importőri garit jelenti. Ofc. nem szoftveres a 2. év, hanem teljeskörű. (S4-nél, Note 3-nál még így volt az biztos, nem gondolom, hogy változott volna bármi is).
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
törölt tag
A függetlennél a +1év reghez kötött, a szolgáltatósnál automatikusan 2év...olvass utána a samu oldalán ezek szerint nagyon sokan tévedésben vannak
-
kazanka
őstag
válasz #97246720 #18685 üzenetére
2014 július 1 óta ez nem igaz.A samsung 1 év garanciát vállal + még 1 a regisztrációra.2014 július 1 előtt 2 év volt + adott 2 hónapot a regísztrációra,ezt változtatták meg.Akkoriban S5-m volt pontosan beleestem,Kérdőre vontam őket hogy miért nem jár a 2 hónap akkor jött a Samsungtól ez a válasz.Az egy Vodafonos S5 volt és csak egy év volt rá,hiába volt 2 év az előre kinyomtatott Vodafonos garanciapapíron.
-
törölt tag
válasz kazanka #18690 üzenetére
Na jó legyünk pontosokat
ez az elölapi kamera hiba kizárt hogy megoldódik az 5.1.1ben...Elvileg ma tudom meg hogy augusztusban hogy leszek beosztva,ha meg lesz a beosztásom akkor majd elintézem a házhoz jövős szervizt, mivel can referencia note4 így biztosra veszem hogy kamera hiba,mert a feleségem note4 nem produkálja,a hiba csak gyenge fényviszonyban jelentkezik és csak alul,napsütéses időben nem... úgy látszik a térerő anomália is (lekopogom)megjavult
[ Szerkesztve ]
-
erwin89
csendes tag
Én is nézem ezt a hivatalos samsung oldalt, de pl telefonoknál nem írnak helyszíni javítást, csak ügyfél általi beszállítást. Igazából ez engem nem is zavar
Ha külföldi oldalon vásárolok telefont, akkor azt biztosan tudom itthon szervizeltetni? Tudnátok nekem pár ilyen külföldi, vagy magyar oldalt linkelni privátban, ahol lehetőleg minél olcsóbban hozzátudnék jutni egy ilyen kütyühöz? Az Exynosos változathoz. Vagy hogy ti hol vennétek, ha vennétek Ez a regisztráció amúgy hogy működik? Minden készülékre tudok venni még egy év garit?
(én gsm boltokat nézegettem csak eddig, a tartozékok között pl nem láttam headsetet, de ha 30 ezerrel olcsóbb mondjuk, mint amiben van, gondoltam, h abból már futja headsetre is, és talán találnék is jobbat, mint a gyári )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erwin89 #18694 üzenetére
Az a baj hogy a külföldre szánt eladású modellek szervizelése elég rizikós itthon...úgy tudom hogy ha eu-n belül veszed meg akkor csak 1év gari van,ha itthon akkor 1+1,meg persze a hálózati működése is...ha mindenképp fontos a gari akkor inkább itthon vedd meg vagy függetlenbe vagy szolgáltatósba(itt biztosítanak részletfizetés,ez nem egyenlő a banki hitellel!)...
-
erwin89
csendes tag
válasz #97246720 #18695 üzenetére
csak 1-2 gsm boltnál és nagyobb áruháznál néztem eddig, de mindenhol csak 1 év garit láttam, de most újra nézegettem a kínálatokat, 162-ért van egy gsm bolt, 2 év gyártói garit írnak. Gondolom ennél olcsóbban nem úszom meg. A részletfizetés nagyon jó lenne, de nem akarok F-s változatot :/
-
törölt tag
válasz erwin89 #18696 üzenetére
Az kamu hogy 2 év gyártói, olyan nincs, 1év teljeskörű+1év kiterjesztett(ez regisztrációhoz kötött) viszont plusz
pénzért lehet venni még 1év garit, tehát összesen 3év garit lehet(de csak ha a samsung magyarország altal elfogadott boltban veszed meg...szerintem a gsm boltokat hanyagold tehát jól fontold meg hogy olcsón veszel bóvli bolti garist vagy kicsit többet szánsz rá és lesz normális garid... amúgy nagyon jó az F is...nekem az van és teljesen jóha hardverrel szeretnél villogni hogy milyen bika erős telód van akkor inkább S6ot vagy majd a Note5öt vedd meg...
Azért egy note4 nem egy mindennapi teló, nagyon kevés embernek van...a napjaink szoftverkövetelményeit bőven kielégíti,nem sok telefon rendelkezik hasonló képességekkel mint a note4(kivéve a korabbi note szériát)
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz erwin89 #18696 üzenetére
Ne is vegyél !
Ki fognak nevetni az emberek,hogy 4 magos verziód van,és nem 64 bittttes,
Én mondjuk elvagyok az F.el is.
Jobb kamera,ha lehet ezt sopportnak hívni akkor ez is jobb,és az adatkapcsolat ....LTE tekintetében: az N910C Cat4 150/50 Mbps és az N910F Cat6 300/50 Mbps sebességre képes........DE egy hull@dék az F es szerinted
DE miért nem várod meg az 5 öt?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
F_Gergely
őstag
Én pl.: csak F-est vennék, de már bánom hogy márciusban 170-ért megvehettem volna, most meg 220 a szolgáltatómnál... Egyenlőre várok, ha augusztusban tényleg bemutatják a note5-öt és nem lesz vele gond lehet akkor már megvárom azt. Note4 sajnos már kifutó, bár hozzáteszem ha lenne olcsón F-es változat megvenném. Egyébként nevetséges hogy függetlenül 200k, mig a szolgáltatómnál 2 év hűséggel 220 pedig flottás kártyám van, nem is sima mezei előfizetés, és lassan 10 éve vagyok ügyfél...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest