Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz BeastMode #19801 üzenetére
nem azzal van a gond, adták volna korábban is, ha nem szívtak volna például a gear miatt.
Maxentius; aztán, nehogy ez is eljusson majd oda, ahová korábban a note 3, miszerint lesz idő, amikor a 4 hamarabb kap majd frissítést, mint az s6 és a note 5, mert akkor már lehet majd a nem csúcstípus felhasználóin tesztelni...
az s4 milyen régi típus, mégsem ódázták el teljesen, sőt![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Maxentius
addikt
Az S4 üdítően sok frissítést kapott meg, jó lenne, ha a Note 4 is hasonló ütemben kapna frissítéseket. Mondjuk ebből a 6.0-ból csak pár dolog kellene (bővített appjogosultság-kezelés, Doze, és a natív ujjlenyomat-kezelés), egyébként nincs sok bajom az 5.0.1-el.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
apaszka
veterán
válasz BeastMode #19801 üzenetére
Mivel a Note 4 a legnagyobb ellenfele az 5 nek,így nem fogják hamar kiadni a rendes frissítést erre ! Ne legyen igazam!
Én úgy gondolom,hogy mi nem kapunk érdemleges javítást!
Nem sokkal jobb az utód,így nem vált a 4 ről a kuncsaft!
Így inkább rontanak,vagy elvesznek a frissítés alakalmával,hogy mégis akard az újat!
Volt példa erre!Szerintem így jó,ahogy van ,de sokan még a 4.4 el is elvannak,nagy megelégedéssel! Ők bizony jól tették!
A Samu nem jó irányba megy!
A pofon nem marad el szerintem,de én nem fogom figyelni a csattanás mivel az még később lesz ! Addigra nem samsung párti leszek!Szerettem ezt a márkát ,és a legjobb szerintem .
Viszont a KNOX nem kell nekem,és a számláló sem!
Így megválunk egymástól! Persze venni fogják ettől mások a nota 5 öt ,és a 6 ot is,de nekem nem kell ilyen áron!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz Maxentius #19804 üzenetére
őszintén szólva, nem nagyon ástam még bele magam a 6 újításaiba, mert a note 4 már nem nagyon lesz meg - így is rekordot dönt lassan nálam mostanság ez a típus -, mire megkapja, elvileg nem is androidos telefonom lesz akkor, mert ilyen tekintetben is szeretem a változatosságot, ha meg visszatérek androidra, csak kiforrja magát addigra az új főverzió.
nekem is teljesen jó az 5.0.1, ezért pláne nem izgulok az 5.1.1 miatt sem, de csak szeptember elején jöjjön már, mert holnap megyünk nyaralni 11 napra, ott meg nem akarok frissítéssel foglalkozni.apaszka; így, hogy sokára jön a note 5, nem feltétlenül kell tartani ilyen téren a 4 frissítésétől.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kazanka #19807 üzenetére
köszi, és tőlem a c-re kiadhatják akár már holnap is...
a telekom csak nem kapkodja el nekem. (volt már rá példa, hogy hamarabb frissített, mint a többi szolgáltató és a független!)
nekem most is kifogástalan a note 4, csak az a vacak peel smart remote bosszant kicsit, kellene, ha az asszony magához ragadja majd a tv, klíma...stb. távirányítót a szállodában...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sword
őstag
Note 5-tel nem lenne ilyen gondod, mivel az IR-t is kispórolták belőle :/
Nem érzem elég erősnek egyébként a Note 4 IR adóját vagy talán nem kényelmes telefonról irányítani mindent, ezért én a Logitech Harmonyra esküszöm. Jó, még egy telefon ára, tudom...
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
legenda
néha a folyosóról kapcsolgatom (poénból) a telefonnal a tévét, pedig az úgy nem csak néhány méter távolság, ráadásul direkt rálátás sem kell, falról visszaverődve is működik a dolog.
nem létszükséglet az infra, az s4-ben volt, használtam néha, aztán nem volt utána az 5s-ben, most pedig megint adott a note 4 által, de elviselem majd, ha a következő telefonban sem lesz, viszont attól még előnyös funkció bizonyos esetekben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
hát azért az elég gáz hogy porcelán babára sikerült az új note...csak vigyázz, nehogy szivatós legyen az új note 5, mivel európában nem lehet majd kapni, így elképzelhető hogy a frekisávok se lesznek kompatibilisek...esetleg régiózárat tesznek bele hogy ne lehessen olyan helyen használni ahol nem akarják hogy használják...én már mindent kinézek a samuból....
-
legenda
válasz #97246720 #19817 üzenetére
lehet majd kapni európában is, csak később, de aki előtte usa és társai behozatalra gondol, az valóban ellenőrizze majd előtte a 4g/lte frekvenciák/csatornák adatait.
a régiózár nem megoldhatatlan probléma, csak aktiválni kell a megfelelő helyen/hálózaton, utána már bárhol használható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
coupegsi
csendes tag
válasz #97246720 #19817 üzenetére
Nem is egyformák a teszt körülmények. Nekem sajnos 2x sikerült leejtenem a note4. Első körben mikor kiszálltam a busz vezető üléséből,bevertem a könyököm a korlátba,ki is esett egyből a kezemből. Végig pattogott a busz 4 lépcsőjén majd a terkőre. Szerencsém volt mert nem kijelzővel lefelé landolt. Akkor csak a keret lett oda. Másodszor kiverte egy utas a kezemből,kijelzővel lefelé érkezett, 64237ft bánta. Az érintő üveg teljesen össze tört, pedig nem kavicsra esett... annyi a szerencse hogy már ezek úgy vannak megcsinálva,hogy ettől még tudod használni,csak kell rá egy fólia ami össze tartja az üveget A note5 nél vagy az S6 nál annyival rosszabb a helyzet hogy üveg a hátulja is,így 90%hogy törni fog.
-
apaszka
veterán
válasz dekan0v #19820 üzenetére
Dettó! Második üvegfólia van rajta! Ezt rendeltem másodszorra,mert az első is jó volt! Ez az eladó viszont nem azt küldte amit rendeltem! Még neki áll fenn,hogy mi a bajom vele? Ez 0.3 milis,és kék! Cefet randa egy üveg! Már jön a rendes!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
freddirty
senior tag
nem igazán a drop test hanem az üveg ami elriasztó (jó mondjuk ott a sd kártya hiánya is de most nem ez a téma). Mhelyemen a céges üveg szifon 4s-ek szépen törnek. Kolléga a harmadikat fogyasztja.
Minden telefont leejtenek élettartama során többször. Ha nem hordod tokban fólával/üveggel akkor jó eséllyel sérül is. Ha viszont üvegborítása van akkor biztosan. Igazából ez csak a gyártónak jó. A jónép meg bekajálja, hogy milyen szép fényes...[ Szerkesztve ]
fred
-
apaszka
veterán
válasz b.bela1 #19822 üzenetére
Így belegondolva tényleg igazad van!
A Nota3 am nálam nem,de az asszonynál landolt párszor . Kop Kop üvegfólia,és a tok megvédte 100%osan.
A Nota 4 em a múltkor esett a zsebemből a kocsi alá,de az üvegfóliám tört a telón semmi ,és az is tokban volt.
A S3 am is landolt nagyot,és a többi is legalább egyszer.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #19824 üzenetére
Ezt megerősíthetem.
Nekem a notesz3 esett pofára tokban, üvegfóliával. Az üvegfólia eltörött, a telót pár hónappal később karcmentes, gyári állapotban adtam el. Havernak, pedig az tilos!
Azóta is hibátlan.
4 még nem esett ekkorát.
5 meg nem izgat.
"Zsebmetszés" szaga van.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
BeastMode
őstag
-
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #19825 üzenetére
Én is beállok a sorba. Nem volt védelem egyik telefonomon se (kijelző). Bumper (iPhone) és hátlapot védő volt, de azokat se szerettem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
S e t h
nagyúr
Ha igaz ez a pletyka, akkor nagyon kijárna egy pofára esés a Samunak.
Eddig sem tartottam sokra a Note 5-öt, de ezek után még szinte sajnálom is majd azt aki megvette, veszi.
Note 5 Active 4100mAh aksivalThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ezek szerint többen használnak S-pent Irakban,Líbiában, Afganisztánban mint Európában. A terroristáknak biztosan tele van a naptárjuk eseményekkel.
Itt forgalmazzák jelenleg, samu, samu, hajrá, tudtok ti jobban is!AFG – Afghanistan SM-N920C
XSA – Australia SM-N920I
VAU – Australia (Vodafone) SM-N920I
OPS – Australia (Optus) SM-N920I
TEL – Australia (Telstra) SM-N920I
CAM – Cambodia SM-N920C
CHC – China SM-N9200
TGY – Hong Kong SM-N9200
MID – Iraq SM-N920C
PTR – Israel (Orange/Partner) SM-N920C
CEL – Israel (Cellcom) SM-N920C
BTC – Libya SM-N920C
XME – Malaysia SM-N9208
MWD – Morocco (MWD) SM-N920C
MYM – MYM SM-N9208
NZC – New Zealand SM-N920I
VNZ – New Zealand (Vodafone) SM-N920I
TNZ – New Zealand SM-N920I
PNG – Papua New Guinea SM-N920I
XTE – Philippines SM-N9208
GLB – Philippines (Globe) SM-N9208
PCT – Puerto Rico SM-N920W8
KSA – Saudi Arabia SM-N920C
MM1 – Singapore SM-N920I
South Korea
BRI – Taiwan SM-N9208
TUN – Tunisia SM-N920C
TUR – Turkey SM-N920C
USA
VFJ – VFJ SM-N920I
XXV – Vietnam SM-N920CThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz BeastMode #19827 üzenetére
ez értelmetlen teszt volt mivel a Note5 hardveresen kicsit jóval erősebb:
LG G4
4x1,44+2x1,82;3GB RAM
Note5
4x1,5+4x2,1;4GB RAMtöbbek között a sebesség nem csak a hardverméretétől függ hanem attól is hogy van optimalizálva az adott hardverre....
másrészről...nekem nem kéne az 5, hiába az erősebb hardver és a dizájn, pont az utolsó az ami nem jön be... ez a szifon fajta koppintás... én teljesen meg vagyok elégedve a 4gyel is, még akkor is ha csak 4magos, csak adják már ki rá a frissítést
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Nem jó szétzilálni a vásárlókat, ezekkel a módosított példányokkal, ráadásul a Note széria üzleti készüléknek indult nem?
Bár nekem jobban bejönne ez mint az üveg verzió az tuti.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
blu79
addikt
egy kis összehasonlítás, akku időröl nem tudom mennyire mérvadó, a note 4 nem áll rosszul : [link]
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit ott írt egy hozzászóló, abban van az igazság, ezek a tesztek xart sem érnek!
Mint kiderült az írásaidból, te nem valami sokat használod a telefont, és úgy egyébként a hardvereidet.
Míg nálad lehet, hogy elfut a Note4, akár 3 napot, vagy többet is, nálam ez a történet teljesen más, van, hogy naponta kétszer is töltenem kell. (Rengeteg telefonálás (konferencia főleg, sok esetben videó is, ha nincs nálam lapos, vagy + akksi), állandó neten lógás és folyamatos szinkronok nagyon hamar éhessé teszik az akkumulátort.De ezzel nincs semmi gond, te így használod, én meg úgy, de a valóság teljesen más, mint az ilyen tesztek, vagyis semmire nem jók, értelmetlenek.
Ugyan valamennyi következtetés levonhatsz belőle, de az lófütyi infó! Aki erre alapoz, annak az életben is gondolom sokszor megmondták mások, hogy mi a jó. Az meg nem jó![ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Én csak a saját felhasználási szokásaimnak hiszek. G4 is le lett húzva, de pl tegnap 61ó készenlét, 4ó10p kijelzőidővel tettem töltőre. Pedig auto fényerőn napsütésben fotóztam vagy 100db képet + videóztam is.
Közel sem annyira tragikus, mint ahogy be van állítva a tesztekben, pláne úgy, hogy az IPS kijelző eleve többet fogyaszt mint az AMOLED bizonyos körülmények között (minél világosabb a tartalom annál kisebb a különbség, fehér színnél pedig drasztikusan megnő az AMOLED fogyasztása).
Szóval nem akkorák az "élek" mint ahogy sok esetben be vannak állítva a tesztekben. Ez is a marketinges hadviselés része, ami nem szól másról, mint a vásárlók "helyes" irányba tereléséről.Egy youtube-os tesztnek előbb hiszek, mint az ehhez hasonló webes összehasonlításnak. Aztán aki jobban támogat, behúzok +30 percet, esetleg 1 órát, ami annyira azért még nem feltűnő.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kazanka #19847 üzenetére
Terelés az megy...
Leírtam, hogy ezek a tesztek semmire nem jók, mert nem a valóság. Az más téma, de valóban így van, elfoglalt vagyok, de ez még nem tesz naggyá.A minősíthetetlen meg pont a tiéd volt, gondolom nem érted miert.
Ha szakmailag nem tudsz érdemben irni, akkor játsz azzal amivel egyidős vagy.[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
Csak érdekesség képp linkeltem be amit belinkeltem, egyáltalán nem kell erre alapozni, én sem nagyon hiszek a neten terjedő tesztekben csak aféle útmutató-ul szolgál
Egyébként a Note 4 et használom én is rendesen, majdnem egész nam megy a net rajta , itthon wifi munkahelyen mobilnet, majdnem 20 internetablak elindítva, telefonálás meg stb. Mivel 30-as számot ingyen hívok stb. Most már nekem sem fut el épp 3 napot csak vmivel tobb minz 1.5 vagy 2 de a 4.4.4 androidra nincs panaszom teszi a dolgát rendesen
Azért egy ilyen nagy kijelzőjű telótól ne várja el az ember hogy 1 hétig bírja az aksi, nagy kijelző nagy felbontás pláne automata fényerőn, én azt mondom hogy méretéhez képest meg hardver meg stb. elég jól bírja az aksi
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest