Új hozzászólás Aktív témák

  • erwin89

    csendes tag

    válasz kali #18592 üzenetére

    Köszönöm a tegnapi segítséget is mindenkinek!

    akkor az már eldöntött számomra, hogy ha Note 4, akkor az Exynoss féle változat.
    Már csak az a kérdés, hogy hol vegyem meg? :D, nem kérem, hogy oldalt reklámozzunk, csak írtad tegnap a garanciát, hogy gsm boltok alapból 1 évet adnak, és nincs ilyen extra szerviz, hogy kijönnek házhoz.
    Pl T-mobile-nál, és 1+1 évet adnak, amiből a 2. év csak szoftveres, nem? GSM boltnál is látok ilyen 1+1 évet, de 1 év teljeskörű, 2 év szoftver. Most ha csak annyi a különbség, hogy nem Magyarországról, hanem külföldről, akkor ha véletlenül probléma van vele, elküldhetik felőlem külföldre is. 140-től van gms shopban, de talán nem járnék rosszul ha használtan vennék valakitől. Nézegetem a használt oldalakat, de nem sokkal olcsóbban adják, mint ha gsm shopban rendelném meg.

    Láttam itt beszélgettek más telefonokról. G4-ről. Miért váltatok? Ennyire rossz lenne ez a TouchWiz? Ahogy olvasgattam a telefonról nem mindenki panaszkodik, de érdekelne, hogy ez milyen gyakran van jelen, és mennyi idős lagok? Hosszúak? Igazából most olyan telefonom van, hogy ennél bármi jobb lenne :)
    Meg még a kamerát olvastam, hogy írtátok. Ennyivel jobb?
    Ajánlhatnátok nekem más telefont is. 150-nél többet nem szívesen adnék ki. Ez is már kicsit extrém számomra, de minden ötletet meghallgatok :) :D Sokáig Z2-Z3-ra gondoltam, de gondoltam miért ne lehetne valami más :)
    Az Iphone-t én teljesen nem értem, az többi szolgáltató telefonjait nézve ég és föld. Ennyivel jobb lenne az ios rendszer, hogy ilyen kis adatokkal, is veri a többi telefont?

    Ha külön nem is, de így egyben mindenkinek köszönöm a válaszokat előre is! ^^

Új hozzászólás Aktív témák