Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazo
aktív tag
válasz zsoltzsolt #6051 üzenetére
http://m.ebay.com/itm/351174410254?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Modeor Samsung Galaxy S4 i9500&varId=620367585894 ( s4 azert mert a kedvesemnek az van es kellett hozza.)
Kicsit tévedtem Bocsi 2500 volt.
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
wazo
aktív tag
válasz zsoltzsolt #6053 üzenetére
Tökéletesen. S4 is és a Nokia is. Lg kiírta ra hogy nem gyári de ment azzal is. 2 hét alatt Megjött.
[ Szerkesztve ]
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Freemailem,lehet valafogy szinkronizálni a telefonnal?
Hotmailon már sikerült,de a freemailt valahogy nem megy. -
Endii
tag
2 nap alatt 3x indult újra. Kocsiban illetve zsebben. A legutóbb pedig ma reggelre. Plusz a zenelejátszó egyre többször szórakozik. Megoldás esetleg?
Azon gondokozom, hogy megválok tőle.[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Én azt tettem 2 szerviz etap után... imádtam a telefont, de most az M8-hoz képest -2 év elmaradásba van a WP... Majd meglessük 2 generáció múlva mit hoztak ki belőle.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Cheesy
őstag
Ugyan ajándék lónak ne nézd a fogát, de... most pont ezt tapasztalom.
Még nem sült meg, de itt van előttem az asztalon és csak azt látom, hogy villog a Qi töltő LED-je, a telefon meg pittyan, hogy felébredt. 2x játszotta ezt el velem, azt hittem, hogy jött valami üzenet vagy értesítés.
A töltő típusa: DT-601Ti tapasztaltatok ilyet? A telefon hátulja forró, szerintem a töltő is biztonságból kapcsolt le. De nincs kedvem kockáztatni, marad a madzagos megoldás.
www.vakbelmutet.hu
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz zsoltzsolt #6063 üzenetére
Nekem volt 1 napig nilkin flip tokom, de rajottem hogy a flip tok nem az egykezes hasznalat baratja. Viszont az eleg massziv anyagbol van.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Döglött Róka #6064 üzenetére
Az melyik? Tudsz linkelni egyet?
-
Döglött Róka
veterán
válasz zsoltzsolt #6065 üzenetére
Tessek, a hamuszurke es a grafitszurke kozott van valahol
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Döglött Róka #6066 üzenetére
Köszi, ez a teló jobb oldalán milyen? Kivágott a gomboknak? Mennyire zavarja a fényképezést ez a tok? Van ez más színben is? Bár látom az oldalon, hogy fehér van még
-
Döglött Róka
veterán
válasz zsoltzsolt #6068 üzenetére
Ki van vagva fotozasban nem gatol. elegge merev viszont a fedlap pantja tobbek kozt en azert sem szerettem. De massziv tartos dolognak nezett ki.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Döglött Róka #6069 üzenetére
Áhhh,nagy fenéket masszív,minőségi.Ilyet használok,de nincs meg 2-3 hete,és a zsebben hordástól eltört. A hangosító gomboknál a kivágás miatt szép vékony a műanyag,eltört.Meg fölötte,a sarkához közel,szintén eltört.Csak zsebben volt hordva,soha le nem esett,még csak közelében sem volt neki.Simán,a zsebemben eltört.1000 helyen néztem már hozzá tokot,de csak szilikon hátlap,meg lefele flippes tok van hozzá mindenhol. Ez az 1 fajta oldalflipoes van,ez meg egy hulladék.Samsunghoz van kb.500 féle fajta,jobbnál jobbak,ehhez meg semmi.
-
viewdetails
addikt
Üdv,
ha megcsapna a karácsonyi őrület és vennék egyet narancssárgában, akkor január végére, kijózanodva, mennyire lenne egyszerű a hátlapot feketére cserélni?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Döglött Róka
veterán
-
BlackPie
csendes tag
válasz viewdetails #6071 üzenetére
Ez alapján nem tűnik túl macerásnak.
-
Overcome85
tag
Sziasztok.
Van egy ilyen csodàm fehér színben amit garanciális csere végett kaptam.mivel sokat kellett nagyon rá várnom így kaptam mellé ajándékba egy narancssárga qi töltés képes gyári hatlapot is. közbe az a baj h váltottam Windows rendszerről uh úgy döntöttem eladom.fuggetlen és 2 év gyártói garancia van rajta.van hozzá vezeték mentes töltöm is.ha vkit érdekel írjon privátban.a Nokia nagyot nőtt a szememben ezzel a cserével.Üdv
-
tomboy0013
veterán
válasz zsoltzsolt #6063 üzenetére
Nekem pont ilyenem van és jelentem koszolódik elég hamar. Tisztítani nem merem vízzel, radirral próbálkoztam és sok koszt kihoz de nem lesz teljesen tiszta. Nem tesz kárt a radír se az anyagban se a színben. Én feketét vennék belőle a helyedben, azzal nincs gond ilyen téren.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Döglött Róka #6072 üzenetére
Értettem!
Tehát akkor! Én vettem egy olyan tokot, ami még talán a levegő sem ért, nem valami kemény anyag, és eltört.
A semmitől. Tehát ennek tükrében vegyél ilyet! Az enyém nem ér egy sapka szart sem!Így megfelel?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #6075 üzenetére
Az baj, pedig zöldet akartam, de ennyi pénzrt, hogy még ennyire kényes legyen.. egyébként a minősége milyen? Stabilan fogja a telót? Esés esetén vajon mennyit véd? A szervízes nem ajánlott mágneses tokot, ennek van oka?
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #6071 üzenetére
Nokia Careben 4000-ert kicserelik neked gyari hatlapra, igy eselye sincs annak, hogy bukd veletlenul a garanciat, mert ahogy latom a mashol kaphato hatlapok nyersek, a tekercset es a ledet neked kellene atrakni, elobbin meglatszik ha piszkalva volt.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
BlackPie
csendes tag
Elég gyalázatos az éjszakai fotós teljesítménye a telefonnak.
Gondoltam lövök pár képet ha már összeállt a karácsonyi vásár, de ez valami rém gyenge.
Az a vicc, hogy előkép módban tisztán látszik, hogy jól beáll a fókusz, viszont exponálás előtt újrafókuszál és tökéletesen eltéveszti, na meg a szokásos kék ég a fekete helyett, íme a végeredmény. -
BlackPie
csendes tag
válasz Burt1793 #6080 üzenetére
Azért 1/9-es záridőt még éppen ki lehet tartani egy stabil kézzel, de amúgy jobb fényviszonyok között is hasonló a végeredmény. Ezt a fókuszhiba dolgot nem tudom hova tenni igazából.
Egyik este magammal viszem a jó öreg Desire-t is, kíváncsi vagyok, az hogyan teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz zsoltzsolt #6077 üzenetére
A telót elég jól fogja, viszont nem másgneses a tok. Ejtettem egyszer le és még a tokon se látszik semmi. Nekem amúgy bejön nagyon a tok, habár lehet hozzá jobbat is találni olcsóbban védelem szempontjából. Viszont én mindenképp hozzá való nokia tokot akartam venni, számomra ez az egyetlen tok ami nem ront a telefon külsején hanem talán még egyedibbé teszi azt.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #6085 üzenetére
Igen, számomra is úgy tűnik, hogy ez a tok ront a legkevésbé a teló elegáns megjelenésén. Színeset akartam, de a koszolodás miatt lehet egy fekete lesz a végén. A mágneses miért nem javasolt? Árt a kijelzőnek?
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Én egy órája rendeltem meg a zöld tokot Meg a fóliát. Miután ma pár kisebb karc keletkezett a kijelzőn (ugye a zseb...) úgy gondoltam, hogy biztosra megyek
tomboy0013 Milyen anyagból van a tok külső (zöld) fele? Esetleg egy finom ablakmosós pucolást elvisel? (Eddig mindig azzal takarítottam a telefonokat és a tokokat és semmi baj nem lett eddig.)
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz zsoltzsolt #6088 üzenetére
Igen, néztem. Még mindig azt tudom mondani, hogy nem undorítóbb, mint a Lumia 520-asom szilikon tokja. Pedig azt is tisztítottam rendesen.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
tomboy0013
veterán
Fogalmam sincs milyen anyag a külső rész, de úgy láttam ragasztva van a belső mikro szálas részhez ezért vizes műveletet nem annyira mertem vele csinálni, ablakmosó meg eszembe sem jutott volna, de ha megjön a tokod és eltelik 1 hét(annyi idő alatt tuti koszos lesz ) letesztelheted és megoszthatod velem is
zsoltzsolt: nemtudom mi a baja mágnessel.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #6083 üzenetére
Vidéken lakom, úgyhogy 25 méterenként van egy villanyoszlop és csak egy oldalon, ezt tudtam összehozni.
Itt a fény pedig kb egy pesti éjszakai világosságnak felel meg, de állítottam kicsit az ISO-n és a záridőn.
"Bad reklám is reklám too"
-
hroberto
veterán
Az összes november előtt készült képem köddé vált a telefonról. Csak a novemberben és decemberben készültek maradtak meg.
Van erre magyarázat?! Esetleg vissza lehet hozni őket valahogy.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
wazo
aktív tag
Sziasztok tudtok nekem ajánlani egy olyan zenelejatszot amiben mappa szerint lehet lejátszani a zenét? Köszi
-
csokabi
tag
Akinek fent van a PfD és bírja a német, francia, olasz vagy spanyol nyelvet, az Cortánázhat kedvére. A tegnapi updattel elvileg ezekre a nyelvekre vált elérhetővé. A frissítéssel okosan, nálam volt kék halál. Szerencsére a 820 bontható, így aksi ki-be, majd gyerünk tovább.
-
csokabi
tag
Majdnem. Rajtam nem volt buliszerkó és a szöveg is csak egy soros volt. Nagyon alacsony karakterekkel valami olyasmi volt kiírva, hogy "most nem megy a dolog, de később próbáljam újra". Halál azért volt, mert semmire nem reagált, kikapcsolni nem tudtam és a kijelző is ment folyamatosan. Aksi ki, majd vissza és magától folytatta a telepítést. Unibody mobilnál billentyűkombinációval lehetett volna segíteni a helyzeten, de az adatvesztéssel jár.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saab, Volvo topik
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság