Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz Kavinton75 #6094 üzenetére
Ha el lettek volna mentve felhőbe akkor is rohadt nagy probléma, hogy ok nélkül letörlődik egy halom fénykép a telefonról. De így, hogy nem voltak még nagyobb!
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
BobTail
őstag
válasz BlackPie #6079 üzenetére
Ez valóban gyenge, és jelenleg nálam sem mindig jobb a helyzet 930-on, egyelőre igényli a manuális beállításokat az éjszakai fotózás, de pár napja tesztelem 1520-on az új Lumia Camerát, és annyit mondhatok, hogy vele majd minden gond el fog szállni...
(#6102) hroberto, bár ez gondolom nem vígasztal, de soha nem hallottam hasonló esetről, és magam sem találkoztam még ilyennel, pedig sok Lumia megfordul nálam, és sokat is fényképezek velük.
[ Szerkesztve ]
-
csokabi
tag
válasz tomboy0013 #6101 üzenetére
Igazad van, a kombinációt is kigugliztam. Látszik, hogy eddig csak bontható mobiljaim voltak, mert az aksit gyorsabb és egyszerűbb kikapni
-
BobTail
őstag
válasz viewdetails #6112 üzenetére
Sajnos nem lehet.
-
Roshan
tag
-
BlackPie
csendes tag
Használ valaki T-s kártyát független 930-ban? APN-nel kell babrálni valamit vagy magától megy a mobilnet?
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #6114 üzenetére
Kis allitgatassal jo kepeket lo sotetben is, lasd az agyagkatonak. Nyilvan kenyelmetlenebb es lassabb igy keoet csinalni, de kepes ra.
"Bad reklám is reklám too"
-
Cheesy
őstag
GPS route trackingre mit használtok? Feltettem az Endomondo-t, elmentem megsétáltatni a kutyát.
Tetszik az app, de mennyire válik használhatatlanná, ha letelik a free 14 nap premium membership?
Valamint sehol nem találom a premium árát, csak a google cache hozza ki 3,99 USD-re. De hogy heti vagy havi tarifa, ezt sem tudom.
Vagy létezik erre jobb app? (Ami free )www.vakbelmutet.hu
-
ilgatto
tag
-
-
csokabi
tag
Ránéztem erre a Cortánára, ha már így az újdonságoknál járunk, de vissza is állítottam mindent magyarra. A csócsált almás verzió szórakoztatóbb volt pár hete tesóméknál...
-
peti0426
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nem téma már ugyan, de van valakinek esetleg valami infoja arról, hogy tervez-e a Nokia vagy a Microsoft valami megoldást keresni a 930-asok melegedésére?
Bármennyire is szeretem a telefonomat nagyon zavar, hogy kb. 5 perc folyamatos használat után, - ami csak egyszerű, mondjuk whatsapp beszélgetés - melegszik mint a kályha.
Köszi -
Lall
veterán
válasz peti0426 #6140 üzenetére
Nem tervez, mert az MS-nek ehhez semmi köze. Annál inkabb a telefonodnak. Vidd vissza garanciába.
Több, mint egy órája fb messengerezek, ph!-zok, whatsappozok egyfolytában, de nemhogy semennyire nem melegszik, de még csak nem is langyos. Hideg! Neked vagy valami app folyamatosan húzza a procid vagy hibás a készüléked.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
peti0426
csendes tag
Azért ez a probléma nem új keletű, sem egyedi. Már mielőtt megvettem olvastam a fórumot, többen is írták hogy melegszik, sőt tesztekben is olvastam. A kályha azért túlzás volt, fönt egyébként nekem is hideg, de jobb alul azért melegszik. Ha játszok, meg a navi felhúzza rendesen.
-
-
Lall
veterán
válasz peti0426 #6142 üzenetére
Nekem újkeletű, mert nem melegszik. A 920-am nagyon melegedett, aztán bevittem garba és megcsinálták. Ehhez képest az egy melegedős soc, de gar után azt is meg kellett nyuzni, hogy felmelegedjen. Mondom, vidd vissza, mert az 5 perc whatsapp + melegedés nem normális jelenség.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest