Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsika89
tag
Nekem fehér van belőle, jól fogja a telefont, és a farmer is a tokot...
Hasonló tartóban volt pár napja, tokkal együtt belefér, de valóban pont ott van a lezáró gomb, igaz navigáció közben úgysem zárod le.
Ha már navi. A here+ egész jól működne, ha tudnék útvonalat választani nem csak amit felajánl, illetve mivel ez nincs benne jó lenne a köztes pont de ez sincs. Van valami jó alternatíva, ami nem a navigon?
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
hroberto
veterán
válasz sputyi70 #5609 üzenetére
Én arról beszélek, hogy ha nagyobb hiba van ami helyben nem javítható, akkor mindenképp küldik a központba. Oda meg kell a számla vagy a érvényesített garijegy. Ha kisebb gond van, ami helyben javítható, akkor általában csak az IMEI-t ellenőrzik, nem kérnek semmit.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Burt1793
veterán
válasz FrankMonzano #5616 üzenetére
Uhh tényleg, akkor lehet, hogy a nano-sim a szar? Amúgy az elmúlt két nap nem volt problémám vele. Mindig működött... Azért az meglepő, hogy az s5 többször van 3G-n itt "vidéken", mint a note3, vagy a L930.
-
XZoli
aktív tag
a moliplayer hogy tudom rávenni hogy lássa a music mappában lévő zennéket
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
guelph
újonc
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, Lumia 930-on a zenelejátszó(gyári) nem minden zene lejátszási listát játszik le végig van amelyiket végig nyomja van amelyiket csak egy darabig, ha újra bekapcsolom lejátssza azt a számot ahol megakadt, de egy idő után újra megáll és másik listát sem hajlandó lejátszani. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Elöre is köszi a válaszokat
-
Krepuska
csendes tag
Szia!
Olyan Nillkin tokot használok feketében. Jó minőség, jó fogás, zsebben használom. A tok kemény és olyan az oldal vastagsága, hogy a gombok nem emelkednek ki belőle, mégis könnyen használhatóak.
Az autóban a gyári CR-201-es tartó jól fogja, a fényképező gombot nem nyomja és a Qi töltés is megy.
Az olcsó kínai, asztali Qi töltőn el kell találni a jó pozíciót, de tokon keresztül is tölt.HUAWEI Mate 9; HUAWEI P20 Pro
-
Endii
tag
Be lehet valahol -esetleg valamilyen programmal, mert a beállítások közt nem leltem rá- állítani, hogy a navigációs sáv gombjai hány másodpercig világítsanak?
-
natë
nagyúr
Beszereztem egy 930-at. Sebességre ugyanaz, mint a 1020-am volt. Ami zavar, hogy ha scrollizok valahol, pl az áruházban, néha "ugrik" egyet a scrollozott lista, az miért van?
-
natë
nagyúr
Még egy kérdés, a gombok lötyögése normális?
-
Cheesy
őstag
Kb. 1 hét múlva rendelem.
A legutóbbi Nokiám egy 5800 volt, még az első tapis telefonok egyike. Utána jött két androidos (ZTE Blade, utána egy Sony Ericsson Xperia Arc S), így azt a rendszert már ismerem: soha nem elég neki az erőforrásból, a ZTE után gondoltam egy erős telefonon majdcsak nem találkozok akadással. Pedig de.Aki androidról váltott, mik a tapasztalatok? Stabilabb, röccmentesebb a rendszer? Alkalmazásbolt milyen hozzá?
www.vakbelmutet.hu
-
törölt tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a Lumia 930-nak a bekapcsolo gombja szándékosan van beljebb mint a hangerő es a kamera gomb? Majdnem teljesen egy szintben van a telefon oldalával, amig a masik ketto gomb azert érezhetően stabilabban emelkedik ki.
Koszi a valaszt elore is!
Kadem -
Kavinton75
senior tag
válasz #18946816 #5634 üzenetére
Igazából direkt rontották el.
Így jobban meg lehet zavarni a vásárlót és el lehet terelni a figyelmét más hibákrólDe ha rákerestél volna, akkor kb. 30 db választ is találtál volna.
Ezért dagadt ekkorára már ez a fórum, mert mindig ugyanazokat a köröket futjuk:
- Milyen Androidról átjönni? (nem a telefonhoz tartozik, hanem a rendszerhez, akkor minek ide van írva?)
- Meddig bírja az akku? (ha használod nem sokáig, ha nem kapcsolod be, akkor hónapokig)
- Nektek is lötyög a kamera? (nem mi kiékeltük rágóval)
- Bentebb áll a bekapcsoló gomb, ez jó? (nem szörnyű)
- stb......Ne vedd magadra, de a kereső funkció ezért lett kitalálva/fejlesztve.
[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Burt1793
veterán
Sziasztok! A bankkártyát hol tudom beadni a telónak? A pénztárca alkalmatás valami pin-t kér, pedig még sosem használtam.
Van, hogy mobilnettel, készenlétben nem jönnek meg a fb értesítések, ez miért lehet? Az üzenetek megjönnek mindig, azzal nincs gond, de pl ha egy csoportba írnak, aminél aktiváltam az értesítseket, akkor nem mindig szól, csak wifin, vagy, ha belépek az app-ba.Köszi.
-
Seangaijin
aktív tag
válasz Kavinton75 #5636 üzenetére
Végre már valaki megaszonta Baromi uncsi ugyanazokat a kérdéseket megválaszolni plusz a szőrsszálhasogató hibakereső userek se semmik.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Burt1793
veterán
válasz Kavinton75 #5642 üzenetére
Igen, de én még azt se tudom, hogy hogyan kell... 😞
-
Cruzolka
aktív tag
Nokia WH-530 Coloud Boom Headset-ről valaki-valami vélemény?
Esetleg használta már valaki Ps4-hez, vagy Pc-hez?
Gondolkodom a vásárlásán, de a telefonon kívül még ezekhez is használnám,persze csak ha kompatibilis velük
Előre is ThxZolka
-
Burt1793
veterán
válasz Döglött Róka #5644 üzenetére
Nagyon vicces... nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani a kártyát? Az első belépéskor nem adtam meg neki semmit, mert éppen nem tudott simet kiadni a telenor és nem voltam wifi közelben. Most meg pénztárca pint kér a disznó.
-
Döglött Róka
veterán
válasz univerzita #5648 üzenetére
Aszt?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest