Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Burt1793 #5054 üzenetére
Az ,hogy ronda az teljesen szubjektív. Ő ezt szeretné, én csak megkerestem neki.
Azért linkeltem háromszor mert más az áruk, az utolsó link az összes találat.Adóra June-ról még nem tudok nyilatkozni. Elméletileg a héten jön meg az enyém.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
jengab
tag
válasz Burt1793 #4986 üzenetére
Írta is, hogy beállította a dupla koppintást. Nekem működik is, miután beállítottam. Csak elég gyorsan kell duplán érinteni, mint kb. egy dupla kattintás az egérrel.
Le lehet venni az érzékenységek, de egyik dolog, amit szeretek a nokiákban, hogy ilyen érzékenyek Gépelésnél pl. kifejezetten kényelmes, hogy alig érsz hozzá, és máris beírtad, amit akartál. De amúgy normálon is teljesen használható, csak így tényleg szinte csak fölé kell tenni az ujjadat, és ahogy hozzáér már érzi is
Legegyszerűbb, ha kikapcsolod a facebook értesítéseit. Elindítod a naptárat, rámész jobb alsó sarokban a három pontra, beállítások, és az olyan események előtt, ami a Facebooknál van kiveszed a pipát. Utána pedig Windows gombbal simán kilépsz.
-
goodluck
tag
3 ev android kuszkodes utan feladtam a kuzdelmet....
Mar lassan 2 hete boldog tulajdonosa vagyok eme remek keszuleknek, es csak jot tudnak rola mondani.
Nincs varakozasi ido azonnal indul minden amit szeretnek. Zokkenes mentesen ment az atallas hamar belejottem a menu kezelesebe. Soha tobbet androidot.....MSI GV72 8RE =+= ASUS PG248Q ROG SWIFT =+= IphX
-
jengab
tag
válasz bubibaba31 #4995 üzenetére
Egyetértek, hogy lényegében már semmiben nem köt meg az, hogy ez WP. Sokakban sajnos tévhitek élnek a rendszerrel kapcsolatban, meg olyan dolgokat hoznak fel a WP8.1 hátrányaként, ami WP7ben olyan volt, de már a WP8 is javította a kényelmetlenséget. Érdemes videókat megnézni, főleg a mobilaréna adásait. De leginkább a végső döntés előtt azt ajánlom, hogy menj el egy nagyobb boltba (telenor, telekom, Media Markt), ahol ki van téve a 930, és használjad kicsit, hogy mennyire tetszik, meg mennyire jó szerinted. Ha jársz arra, az Alleban a Telekomnál pl. most van kitéve 930. De láttam az Arénában a Telenornál is. Én youtubeHD-t használok, eddig tökre bejött (mást nem próbáltam WP-n). De ugyanazt tudja, mint amire droidon használtam a youtubeot. Ilyenek, mint Dropbox csak más által írt klienssel vannak, de mióta kaptam kezdetként 30Gb OneDrive hátteret már ez se nagyon zavar
S5-ben egy nagyon kicsit gyorsabb a processzor, viszont ezt senki nem fogja észrevenni, ha nem mondják meg, hogy melyikben mi van Viszont a WP előnye, hogy sokkal jobban kezeli a hardvert, mint az android. Ez főleg memóriára igaz, sokkal kevesebb memóriát használ, így ugyanahhoz a gyorsasághoz elég neki kb. fele annyi memória. Szóval nem annyira egyértelmű, hogy az S5 vs. 930 párbajból az S5 jönne ki győztesként. Annyi biztos, hogy Samsungban kb. ez a kategória, ami ehhez mérhető. S4 azért egy fokkal gyengébb.
(#5011) bubibaba31
Én először 635ös Lumiára költöztem Androidról. Ott csak megadtam a gmail fiókomat, és a névjegyeimet letöltötte. Mással pedig úgy voltam, hogy tudok újat keresni/újra tenni. De nagyjából arra, amit leírsz én is használtam már két WP-s telefont is (most ezt), és teljesen jól működött. Azt szeretem benne, hogy sose lassul le, meg gondolkozik el, meg nem lép ki, meg akad ki.
A SIM-es másolást telekomnál megcsinálják neked, ha új SIM-et kérsz, minden adatod átkerül az újra (ingyen).
(#5025) .LnB
Én is így jártam Csak szólni kellett, hogy mikor aktávlják az új kártyámat, de telefonnal együtt küldték a nanoSIM-et is ingyen, és persze a számom is ugyanaz maradt
Én egy jó kis bőrtokot vettem hozzá. Teljesen jól passzol méretben ehhez a telefonhoz is, sehol nem lóg ki, és nagyon elegáns
-
bubibaba31
tag
Ma kis kezembe vettem e telefont a MM-ban. Olyan forró volt, majdnem égési nyomokat hagyott rajtam... ez jellemző??
-
xedos
addikt
válasz kutitomi73 #5064 üzenetére
Mint írtad-írtam, a gomb csere lenne a csúcs, de az elég komolyan szétszedős lenne.
-
konyi79
addikt
Na egy vicces kérdés:
Meglett a 930 a 925 helyére, visszaállítással a mentett adatokból rendben is van minden, kivéve egy:
Korábban ha újra kellett húznom a telefont, kedvesem szeretett, büszkén nevelgetett Tom fia mindig megkérdezte első induláskor, akarom-e folytatni, avagy újra kezdem. Na most nem.
Ez ügye baj, mert megrövidítheti életem, ha elvész az állás.Van ötlete valakinek, hogyan tudom visszacsalni a korábbi my talking tom állást?
-
Burt1793
veterán
Srácok az normális, hogy óránként 1,5-2 százalékot merül wifi és adatkapcsolat nélkül sima 3G-n, kikapcsolt kijelzővel? Valami meríti? Ennél jobbra számítanék.
(#5061) jengab: Honnan lehet tudni, hogy melyik tok jó rá?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
A mozgásadatok gyűjtése be volt kapcsolva, de a helymeghatározás nem. Most kilőttem, meg kicsit állítottam a háttérben futtatható appokon. A sport-egészség és hasonló baromságokat nem lehet letörölni? Nem tudom, hogy ki az, aki egy 5 colos gyönyörű telefonnal sportol versenyszerűen... Androidon első, amit letiltottam.
Melyik akkumulátorprogram a legjobb?
-
jengab
tag
válasz Burt1793 #5067 üzenetére
Nekem most átlagos használattal (este, reggel 3G net+zene kb. 2-3 óra/nap, napközben csak néha ránéztem az emailjeimre). Két nap alatt 40%ig merült. Úgyhogy elég jól bírja. Cserébe elég sokáig is töltődik, de nem baj
Én egyszerűen belepróbáltam a boltban a telefont, és úgy választottam tokot. De amit linkeltem az biztosan jó
-
Unlimited
aktív tag
Én kezdem feladni.Egyszerűen csak a facebookkal képes szinkronizálni,a névjegyeim valahol az éterben elvesztek.:'(
-
btudos
nagyúr
válasz Unlimited #5076 üzenetére
people.live.com-on belépve ugyanazzal a fiókkal megvannak a névjegyek? Ha ott megvannak, akkor a telefonon is meg kéne jelenniük (szűrés nincs bekapcsolva?), ha nincsenek, akkor tényleg nincsenek meg, de akkor jó kérdés, az előző telefon hova szinkronizált.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Unlimited
aktív tag
Nincs más,mint valahogy meg kell oldanom a régi simről valahogy ide varázsolnom a neveket.
-
Cruzolka
aktív tag
Lehet már volt róla szó, de azért megkérdezném:
-930-on a Hangerő gomb nálatok is "lötyög"xedos: nagyon "dizájnos" lett így a teló
kutitomi73: Ez volt anno az első kérdésem a Nokia felé, miért nem jött ez így ki gyárilag
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
csokabi
tag
Múlt héten vettem egy indukciós töltőállványt és két érdekes tapasztalat körvonalazódik. Az egyik, hogy mivel van NFC chip az állványban bekapcsoltam én is a készülékben és észrevehetően gyorsabban merült tőle az akkumulátor. A másik a pozitívabb észrevétel pedig, hogy mióta a qi töltést használom, azóta jobban teljesít a készenléti idő terén. ~10%-kal több a nafta az aksiban este a szokott időben, mint előtte. Biztos van egy szaki itt aki ismeri a titkot, hogy miért. Gondolom 750mA-es töltőáram miatt lehet.
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Reggel érdekes jelenség történt...
Elindítottam a zenét (gyári), lement két szám, majd elhallgatott -ugyanakkor a zene a képernyőn ment tovább...
Kilőttem a progit, újra - megint ez történt. Telefont újra indítottam, utána megjavult.
Annyit láttam, hogy reggel frissítette a Video alkalmazást... Másnál volt már ilyen? -
Sztif
aktív tag
Az normális hogy elkezdek zenét hallgatni (saját) majd gondol egyet és következő számot nem kezdi lejátszani? Onnantól kezdve hiába léptetem, választok másik számot nem kezdi játszani. Ki- bekapcsolás után jó, de mókuskerék... Vki?
A kamera meg homályos, bemozdult képeket csinál...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Asperitat
csendes tag
Sziasztok!
Nem szeretnék lerágott kérdést újra feltenni de nézegetem ezeket a gyönyörűen kivitelezett hátlap cseréket és szerezném megtudni, hogyan lehetséges ez házilag. Fehér 930-am van, erre kerülne fekete hátlap. Hol tudnék ilyenhez hozzá jutni, illetve miként lehet cserélni?
Köszönöm a válaszotokat! -
Sztif
aktív tag
válasz Asperitat #5089 üzenetére
Ebay, amazon, speedshop. De annyira nyers darabok hogy a hangszóró, mikrofon porvédő gumikon kívűl mindent át kell raknod (nfc matrica, qi matrica, led...) szvsz ha a matricákat eltávolítod lehet nem tudod megfelelően ráragasztani az új hátlapra...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Sztif
aktív tag
válasz Kavinton75 #5088 üzenetére
Na majd kipróbálom keverés nélkül. A kamera dolog relytéj. Mintha nem fókuszálna megfelelően és későn zárna. Amúgy automatán fotóztam.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
xedos
addikt
válasz Asperitat #5089 üzenetére
Simán a Nokia Care-ben is lehet cseréltetni. Sőt itt a fórumon is árult valaki.
Ezek gyári hátlapok, simán csak leveszed felrakod, minden benne van.
szerintem a speedshoposban is: [link]
kép: [link]
Kereshetsz itt a fórumon is egy őrültet, aki cserél veled :-) Én pl. kipróbálnám a narancssárgát...[ Szerkesztve ]
-
cAby
tag
Sziasztok,
Esetleg van/lesz valami végleges megoldás a lilásodás ellen?
Tegnap kaptam kézhez a telefont, akkor nagyon érezhető volt. Feltettem minden elérhető frissítést (PfD), javult a dolog, de még mindig nem az igazi. Ha medium-on van a fényerő, akkor jó minden, de automatikus beállításnál ismét előjön a probléma, amikor lentebb vesz a fényerőből.
Számomra ez nagyon zavaró, mert automata beállítást szoktam meg. L820-ról váltás után ez nagy csalódás.
Köszi! -
initram6
csendes tag
Új, büszke tulajdonosa lettem egy Lumia 930-nak. A kérdésem az, hogy a Cyan telepítése ellenére a Lumia Camera nem elérhető a boltból, csak a Lumia Camera Classic. Szerintetek mi lehet a baj? OS version: 8.10.14157.200
-
Roshan
tag
Mai erdekesseg. Ma eloszor halgattam a radiot, 2-3 percig minden rendben ment majd elkezdett recsegni, szaggatni es elkussolt, stop majd ujra inditas utan minden ment megint 2-3 percig, kovetkezonel nem inditottam ujra hanem vartam 5 percet majd magatol megjavult es azota hibatlan
-
Cruzolka
aktív tag
Na akkor újra: Lehet már volt róla szó, de azért megkérdezném:
-930-on a Hangerő gomb nálatok is "lötyög"Zolka
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest