Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qukac
tag
válasz tomboy0013 #4200 üzenetére
Találkoztam, mégpedig a sajátommal T-s fehér, gyönyörű.
-
Qukac
tag
Nekem a zenelejátszó másodjára játszotta el azt, hogy elindítottam a zenét, amit abbahagytam korábban és állítani akartam a hangerőt, de nem tudtam. A számláló fel le ment, de fix hangerőn szólt. A megoldás annyi volt, hogy zenét váltottam és megjavult. Mostanában frissült a zene app lehet ez hozta magával ezt a bugot :S
-
BiP
nagyúr
válasz egykori #4177 üzenetére
Elvileg nincs jelentősége, hogy hova van telepítve az alkalmazás.
A felmásolt képek, zenék, videók nem kerülnek mentésre. (telóról törlődnek, SD kártyán viszont megmaradnak, de nem része a backupnak)
Csak az alkalmazások, SMS-ek mentődnek. Meg amiket Te magad fényképeztél, az mehet fel OneDrive-ba, ha úgy állítod be persze, de a backup nem állítja ezeket vissza. -
=WiNTeR=
senior tag
Mostanság fog jönni egy update hozzá, ha minden igaz, de valami elborultan fos még mindig az Xbox Music. Ativ S nagyon megszenvedett vele (~1900 zeneszám volt), a 930 legalább nyers erőből megoldja az app bugjai okozta lassulást és akadást..
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #4200 üzenetére
Én telefonon rendeletem, hűségidőre, másnapra vitték a boltba (oda kértem a szállítást), fehéret. Rendeltem hozzá a sárga Nokia Wh 510 füllhalgatót is. A nanokártyát egyből kaptam hozzá, természetesen térítésmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
válasz Kavinton75 #4195 üzenetére
Bejön amúgy, de gondoltam egy almában aranytárskártyában, meg akkor egyben is lenne a számla,
-
btudos
nagyúr
válasz Kavinton75 #4207 üzenetére
Belesimul a zsebedbe.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egyébként a 930 hátlapja mennyire bírja a karcolásokat / koszolódást? Érdemes lefóliázni / tokban tartani?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
ryori
senior tag
válasz Kavinton75 #4210 üzenetére
70 es ajánlatokkal, tuti nem viszik el 110ért úgyhogy marad végülis nem rossz csak..,
(#4211) =WiNTeR=
A fekete ilyen mattos,bőrszerő, és nekem elég furcsán koszolódik, direktfénybe karcos is kicsitKépernyőn viszont nincs fólia és perfekt GG3
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
nem tudom, de vett rá már tokot mert látszik.
-
tomboy0013
veterán
válasz zsoltzsolt #4205 üzenetére
Meg próbáltam az előbb telefonon megrendelni, de nem lehet Azt mondta a telefonba a csaj, hogy meglévő előfizetés módosításnál a boltba tudom intézni, és mivel nincs rálátásuk, hogy központból szállítanak bizonyos mennyiségű készletet vagy a bolt rendeli-e be ezért ő nem tudja elintézni azt sem, hogy valamelyik boltba küldjenek egy példányt. Tiszta vicc komolyan mondom. Nincs más lehetőségem csak várok és ha jön jön, ha nem meg nem. Komoly ez a telekom. Mindenképp el akarják érni, hogy ne náluk vegyem a 930-ast
-
s3nsitivity
addikt
Van rá mód, hogy egy sms backupból (xml file) vissza állítsam WP-n az sms-eket?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
btudos
nagyúr
-
Clavell29
csendes tag
válasz s3nsitivity #4220 üzenetére
Tedd vissza az xml backupot a programmal, ami készítette, android phone-ra. Ha ez megvan, kapcsold be az android telón a bluetootht, majd a windows phone-n választ az adatátvitelt az alkalmazások között. Ott egyszerűen csináld, amit a wizard mutat. Nekem az egyetlen aggodalmam ez volt az Android-WP átállásnál, és ezzel a megoldással cca. 10 perc alatt közel ezer sms-emet vitte át minden gond nélkül bluetoothon a WP az androidról Sok sikert!
-
zolee1227
csendes tag
Senki nem használ Waze-t?
Valamiért nem tudok letölteni másik hangot, folyamatosan mutatja az ablak tetején, hogy 0%, de nem mozdul.Akkor, hogy ontopic is legyek: Teszteltem kicsit a beépített navigációt 2 napon és kb. 500 km-en keresztül, és azt vetem észre, hogy néha elkezdett körbe-körbe pörögni a térkép, pedig az M1-esen mentem. Mintha nem tudta volna, hogy melyik irányba megyek, ami 130-as tempónál elég érdekes.
Osztrák területen néha eltűnt az aktuális sebességem, néha tök mást mutatott, mint az óra. És nem hegyek között voltam, hanem falvakban. Volt, hogy 20 km/h-t mutatott, pedig 50-nel mentem, de volt fordítva is. Az S3-nál ilyen nem volt szinte soha, a 930-as pedig még a kici kínai műholdakat is látja elvileg.
Lehet, hogy valami bekavart a tájolásnak, vagy csak egyszerűen programhiba?
Ahogy határt léptem, és volt magyar hálózatom, át is kapcsoltam a Waze-re, és abban mintha nem tapasztaltam volna ilyen pörgést.
Másnál is előfordult már ilyen, tapasztalt valaki hasonlót? -
DaveJr
őstag
válasz Clavell29 #4222 üzenetére
Csak arra kell vigyázni, hogy régebbi android nem támogatja az sms-ek átvitelét. Defy-ról másoltam át, gyárival nem vitte át, kb az 5.-ik custommal sikerült....
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
válasz Clavell29 #4225 üzenetére
Nem a készülék a lényeg hanem az Android verzió. Valószínű 4-es alatt nem támogatott a cucc. De ez az Android hibája és a nem a WPé.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Salo
tag
Sajnos megvolt a 930-on az első "fagyás"
Arra lettem figyelmes, hogy jobban melegszik, mint szokott, és a képernyő nem reagál - ...Resuming... volt rajta. Úgy tűnik valamelyik futó program megzabálta a CPU-t. Nem szép dolog, WP-n ilyet még nem tapasztaltam.
-
Kavinton75
senior tag
Pedig itt is van ám.
Csak itt nem azt írja ki, hogy .... leállt, hanem újraindul.Nekem egy másik Lock Screen telepítése és törlése után is volt.
Amíg be nem állítottam az időjárást, utána megint jó lett.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Salo
tag
válasz BobTail #4229 üzenetére
Két dologra tudok gondolni. Ma telepítettem a Blackberry Messengert (BBM), valamint frissült a WhatsApp. BBM törölve, készülék újraindítva. Ki fog derülni.
Lock Screen-t nem telepítettem.Természetesen merült egy 15-20%-ot a forró teló. Vagyis valami pörgette a processzort.
[ Szerkesztve ]
-
zolee1227
csendes tag
válasz Kavinton75 #4231 üzenetére
Az Andris hang sokkal királyabb, mint a női, droidon azt szoktam meg, de ha nincs más, akkor marad a női alap
A gyári már a határ átlépése után itthon pörgött az M1-esen Hegyeshalom környékén. -
lalyoska
tag
Sziasztok!
1 hónapja van meg a 930-asom, IMÁDOM, nagyon jó!
Kamera,GPS, egyszerűen soha nem térnék vissza droidra.
Egyetlen dolog ami aggaszt: 1 napot bír csak ki az akksi, normál felhasználás mellett?
Szerintetek hogyan lehetne ezt növelni?
Ha folyamatosan használom, akkor 3-4 óra alatt teéljesen lemerül. Ez normális vagy pont xar telefonhoz jutottam?
Köszi! -
Tomeeka28
aktív tag
Tegnap vettem észre hogy a teló hátlapja elkezdett púposodni, olyan mintha az aksi nyomná belülről, ma össze hasinlítottam másik 930-al és azon a hátlap tökéletesen illeszkedik Indulás óta olvasom a topikot és még hasonlót sem írt senki... úgy hogy megy szépen szervízbe... Bezzeg a jó öreg 8X hibátlan volt... imádom ezt a telfont, de elszomorít a dolog, 160e Ft-ért nem ezt várja az ember...
Tudtok ajánlani Pesten egy jó Nokia Care-t, a Váci útiba nem a legjobbak a tapasztalataim 1 hónapig hordogattam vissza a DC-50 mire történt valami...HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Integrale
veterán
válasz Tomeeka28 #4244 üzenetére
Arany János utcai elég korrekt, nekem múlthéten cserélték ott az akksit.
Csere előtt és után is recsegett egy ponton a hátlap, ezt szóvá tettem, erre azt mondta a srác, hogy még ne foglalkozzak vele, ha nagyon karcos lesz, akkor vigyem vissza és kicseréli arra hivatkozva, hogy recseg.
Szerintem elég korrekt!"Bad reklám is reklám too"
-
Lall
veterán
válasz Integrale #4247 üzenetére
Én is jót beszélgettem ma velük, 1 hét alatt megfordult a sárgásodó kijelzős 920 (kijelzőt cseréltek), úgy hogy közben ünnep volt. Nagyon normálisak, hozzáértők, le a kalappal. Nem egy debreceni Nokia Care szint.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs