Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seangaijin
aktív tag
válasz GeneralCube #3000 üzenetére
Ha csak nem csináltál biztonsági mentést recovery előtt és másoltad vissza a mentést recovery után. Mert akkor a hiba is fenn fog maradni. Ha nem volt biztonsági mentés akkor egyedi hibád van.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
GeneralCube
tag
válasz Seangaijin #3001 üzenetére
nem csináltam biztonsági mentést..én is gondoltam erre, egyedül a névjegyeim jöttek vissza a google fiókról
-
Lall
veterán
válasz GeneralCube #3002 üzenetére
Ha ismét újraindult akkor nincs mit tenni, irány a szerviz. Nekem még egyszer sem indult újra a 1,5 hónap alatt. Sőt a 920 és a 625 sem indult újra soha. Volt, hogy újra kellett indítanom, mert valami beragadt, de magától soha.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
btw, Neketek megy a hívás átvétel? Telefonálok van egy bejövő hívásom, rányomok a válaszra, de nem veszi át. Soha! Csak akkor tudom felvenni, ha a másik fél, akivel épp beszélek, lerakja. Lumia 900 csinálta ezt, a többi WP-s telómon normálisan működött. Iszonyat bosszantó tud lenni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
1. Viberrrel mi a helyzet nálatok? Olvasgattam, elvileg már 8.1 alatt tökéletesen kéne futni a dolognak... Viszont engem halomra szívat, hol megkapom hol meg csak késve az üzeneteket a helymeghatározást meg egyszerűen nem találom hogy hol tudom aktiválni! Vagy nem is tudja a windows phone-os verzió?
2. Létezik WP-re az inSSIDer-hez hasonló progi? Használ valaki itt ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
jengab
tag
válasz Hegyirabló #2965 üzenetére
Nem azért, de tomboynak történetesen igaza volt. Ő még szerencsére megértette, amit mondani akartam, és furcsa mód azt is látja, hogy mi a gond, amit te vissza írtál rá. A többivel kapcsolatban nem akarok nyilatkozni...
-
jengab
tag
válasz Seangaijin #2976 üzenetére
Ez furcsa, mert nekem már nem egyszer volt, hogy csere után új garanciajegyet kaptam a cserétől számított idővel.
-
Integrale
veterán
Nem hajlando screenshotot csinalni a telefon. Kiirja, hogy "Couldn't take screenshot" talalkozott valaki mar ilyennel?
"Bad reklám is reklám too"
-
Levente07
tag
Nekem a zack által írt bejegyzés volt az, ami a sok teszt és youtube videó után végleg meggyőzött. Pedig andoid fronton is top telefonjaim voltak, de az android el tudta mindíg venni a kedvem. Amúgy is untam már. Szóval először jött egy 1520, de a mérete miatt a 930 lett a végeredmény... És úgy érzem, nekem sokkal jobb így. Egyszerűen nem tudom megakasztani, a kamera bitang, az akksi sem rossz és beton stabil... Melóhelyen a kolléga az S5-öt már szét akarja törni a "nincs térerő, nem érzékel" stb miatt, én csak csendben hallgatok és boldog vagyok...😁 És nem azért mert neki szar, hanem mert nekem jó...
-
B.Ricsike
őstag
válasz aron1994 #2984 üzenetére
Én 2010-től használom az Androidot. 2012-től iOS-t is egy iPhone 4S-en. 2 napja cseréltem a Galaxy S4 minimet erre a Lumia 930-ra. Kicsit az Android is bosszantott már de legfőképp a Samsung teló butaságai. Mind1 is. Nekem az Android-os teló a céges volt, szóval leginkább irodai dolgokhoz és sok telefonáláshoz használtam. Vagyis, használtam volna, mert nem mindig lehetett, szóval jött a csere és a Lumia 930.
3 nap alatt, amit levontam, hogy bitang gyors! Logikus a felépítése, kicsit hajaz a főképernyő az iOS-re, mármint a használhatóság szempontjából, és nekem nagyon tetszenek a csempék! Nekem ami fontos, az az email-ek, illetve office valamit pdf dokumentumok olvasása, sms és telefon hívások. Néha Navigáció, de ami a legfontosabb, hogy csak azt tegye, amit mondok neki és ezt a lehető leggyorsabban.
Na most ennek ez a telefon maximálisan eleget tesz! Már 3 nap használat után azt tudom mondani, hogy az én igényeim szerint, nagyon veri az Androidot! Nekem eddig bevált. A megbízhatóságot egyelőre nehéz lenne megítélni 3 nap után, tehát ezt egyelőre nem értékelem.
Egyébként nálam a sorrend most: iOS, WP, Andorid
Jelenleg az iPhone és az iOS a legjobb eszköz és szoftver nálam. Régóta használom és soha nem volt egyetlen panaszom se rá! Szóval az a legkiforrottabb. De a WP nagyon jön felfelé! Jó úton haladnak, van létjogosultságuk!
Leginkább ahogy már előttem is mondták, azt kell mérlegelni, hogy te mire szeretnéd használni elsősorban a telefonod? Ha ezt leírod, talán jobban tudunk segíteni!
Jah, és még mindig nem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy ha engem hívnak, felveszem, beszélünk, leteszem, akkor miért nem zár le autómatikusan a billentyűzet, miért nem sötétül el? Nekem kell utána lezárni.
-
42861
senior tag
Erre valaki valamit? [link]
-
adidas4death
aktív tag
Hali!
Én még ugyan csak leendő 930 tulaj vagyok, de már előre (2hét mva lesz meg a teló) elkezdtem itt olvasgatni.
Ezeket találtam így első blikkre, hátha ezek segítenek: 1. 2.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Seangaijin
aktív tag
Nekem 1 éves a tapasztalatom. N8-cal jártam félévig a Nokiába. Kicserélték a 2 felső kupakot, nem volt plusz garancia. Kicserélték az alaplapot, nem volt plusz garancia. Kaptam végül egy új telefont és arra se adtak plusz garanciát. Kérdeztem is a Nokiába, hogy ilyenkor mi van. Mondták, hogy nem jár plusz garancia, amennyi a 2 évből hátra van annyi van az új készülékre és nem kaptam sose új garjegyet egyik cserénél sem. Nem tudom más gyártó hogyan csinálja, de Nokiánál 2 év van ha a kis Jézus leszáll közénk akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
válasz Seangaijin #3021 üzenetére
Pedig ez érdekes mert a magyar jogszabályok szerint a garancia alapból hosszabbodik a szervízben töltött idővel. Sőt csere esetén újraindult az átvétel napjától:
[link]Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
wayne1
senior tag
válasz Seangaijin #3021 üzenetére
Hát jól átvágtak Termék cserénél teljesen nulláról indul a a garancia, hiszen másik terméket kaptál.
-
B.Ricsike
őstag
válasz Kavinton75 #3019 üzenetére
És ezt hol állítom?
-
42861
senior tag
válasz Kavinton75 #3020 üzenetére
Igen, van. Csak a szememet verte ki. Most már oké.
-
heroldbalu
tag
egyszerű törlöd a bejezéseket, csinálsz új al-naptárat. Én az órarendemmel szívok mindig félév elején szinkronizálom naná hogy változik 1-2 óra de ha újra szinkronizálnám dupla lenne mindenből ezért mindig új al-naptárba szinkronizálom és ott betudod állítani az elején mikor kapj értesítéseket külön naptáranként.
Valahol megvan Nekem a névnapok ics.-ben ha kell elküldöm[ Szerkesztve ]
Synology, iPhone
-
csucs78
csendes tag
Sziasztok! Kerdesem, hogy t-mobilos 930-ra most mi a legfrissebb firmware? Nalam jelenleg a 14252.51001 van es szeretnem mar azt a valtozatot, ahol a mappak letrehozasa megengedett a kepernyon, de emiatt nem akarok developer preview-t...
iPhone 12, iPad PRO
-
ludus
aktív tag
válasz heroldbalu #3028 üzenetére
Igen...
-
Kavinton75
senior tag
Uraim, akinek nem konkrétan a 930-al kapcsolatos kérdése van, hanem a WP-vel kapcsolatban, az ne ide írjon.
Arra van pár másik fórum.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Seangaijin
aktív tag
Megjelenítést frissítették.
-
Endii
tag
Mindenki nagy örömére, de főleg inkább az enyémre megérkezett hozzám is a "kis" 930-as. Remélem ez is lesz olyan jó, mint az Optimus L9-em. Valami beállítás, amit esetleg célszerű végrehajtani?
-
B.Ricsike
őstag
válasz Kavinton75 #3033 üzenetére
Nemigazán van ilyen beállítás. Csak az időt tudod állítani, hogy mennyi idő mulva zárjon. Vagy a Soha-t kellene kiválasztani?
-
B.Ricsike
őstag
válasz Kavinton75 #3039 üzenetére
Ez az, hogy ha engem hívnak, és zárva van a képernyő, akkor utána ha leteszem akkor nyitva marad.
-
Qukac
tag
Megrendeltem a kicsikét, ha időm és beosztásom is engedi, jövő héten át tudom venni. Szegény Lumia 800-as már nagyon kezdi feladni és nem segített neki az sem, hogy múlt héten sajna a SIM-tálcájánál ért padlót és most alig lehet berakni azt a helyére. Sajna azóta valamikor magától kipattan a SIM tálca.
-
HKorn
veterán
Ma leteszteltem a navit, jónak jó, csak rohadtul melegíti a telefont.
Furcsállom mert pl a 710-em egyáltalán nem melegítette és órákat képes volt navigálni egy feltöltéssel, míg a 930 sokkal gyorsabban is merül navi közben.Run&Ride
-
xxSanchez
őstag
-
ilgatto
tag
Nekem is így kezdte, írtam is róla itt, de azóta normalizálódott és nincs semmiféle túlzott melegedés. Se játék+töltés, se navigáció, se egyéb más közben. Kopp-kopp...
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
GeneralCube
tag
van még valaki akinek nem működik a recovery tool? kéri a legujabb verziót pedig a nokia oldalán ez a legujabb :/
-
heroldbalu
tag
gyors kérdés ha letöltöttem a PfD-t és talált frissítést de nem akarom telepíteni, hogy tudom eltüntetni azt a frissítést amit kiadott ? PfD-t kikapcsoltam már.
Synology, iPhone
-
gyógyegér01
újonc
válasz GeneralCube #3047 üzenetére
Nekem sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest