Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavinton75
senior tag
Minden komáromi 930-al rendelkező olvasónak írnám, hogy csodával határos módon aktiválták a telefonokat (egyet tuti), így már garisnak írja a Nokia oldalán.
[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
DaveJr
őstag
válasz Kavinton75 #2352 üzenetére
Kösz a tippet. De így is működik bármilyen mp3mal.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Hegyirabló
veterán
Érdekes, de semmiképpen nem szerencsés megoldásnak tartom, hogy csak bekapcsolva lehet a telefont tölteni.
Nem túl innovatív és nem is túl környezetbarát.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Kavinton75
senior tag
válasz Hegyirabló #2354 üzenetére
Mindennek van miértje, lehet ennek is.
Amúgy kikapcsolva is lehet tölteni, de egy idő után bekapcsolTovábbi termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
dr.laci1
tag
válasz Kavinton75 #2351 üzenetére
Szia.Az enyémet is garisnak írja.
Garancia: Garanciaidőszakon belül (ebben az országban)
:-D -
dr.laci1
tag
válasz Kavinton75 #2357 üzenetére
Én papír nélkül is gariztattam már.akkor van gáz,ha az IMEI szám a rendszerben már lejártként mutatja.akkor kell a számla,vagy garipapír.
-
Kavinton75
senior tag
válasz dr.laci1 #2359 üzenetére
Akárhányszor kerestem őket személyesen vagy telefonon, akkor mindig azt mondták, hogy kell a garanciajegy.
Vagy külföldi vásárlásnál a számla, amin rajta van az IMEI szám.
No majd, akkor újra megpróbálom.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
HKorn
veterán
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz Kavinton75 #2351 üzenetére
...és tényleg!
-
hülyegyerek
addikt
válasz Andrewstarr #2362 üzenetére
Annyira azért ne örüljetek, ha a helyi szervizben nem tudják megoldani a problémát, akkor bizony kell a lepecsételt garanciajegy, az meg ugye nincs hozzá...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz hülyegyerek #2363 üzenetére
...és hivatalosan nem lehet rá vásárolni, most hogy benne vannak a rendszerben?
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz hülyegyerek #2363 üzenetére
"A jótállási igazolás a következő 10 napon belül érvényes."
Ez azt jelenti, amit jelent szó szerint? Csak 10 napig? -
hülyegyerek
addikt
válasz Andrewstarr #2365 üzenetére
Nem. A 10 nap nem mérvadó. Lepecsételt garanciajegy nélkül nem garanciális a telefon, esetleg a szervizben jófejségből megcsinálhatják imei alapján a kisebb hibákat, de komolyabb baj esetén fel kell küldeniük a központi szervizbe, ahhoz pedig kell a papír.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Hegyirabló
veterán
Segítsetek, légyszi, profilokat (néma, rezgő, stb.) hol tudom bekapcsolni?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Integrale
veterán
válasz Hegyirabló #2367 üzenetére
Hangerogomb -> kicsi nyil, es ott vagy hozogatos a csikot, vagy a vegen levo piktogramra boksz. De kulon elore beallitott profilok nincsenek!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Hegyirabló
veterán
válasz Integrale #2368 üzenetére
Megszokható, de azért jó lenne ha betennék, legalább a 9-be. App sincs erre? Kezdem egyre inkább azt érezni, hogy ez nem is telefon, hanem mini számítógép.
-
-
Hegyirabló
veterán
Vannak idegesítő dolgok, amik odafigyeléssel kiküszöbölhetőek lettek volna.
Bemegyek az albumba. Küldenék egy fotót B. Tóthon, nem lehet. Be kell mennem külön a fájlkezelőbe, és onnan tudom csak B. Tóthon küldeni.
-
Integrale
veterán
válasz Hegyirabló #2371 üzenetére
Ez bizony user error! Bemesz az albumba, megosztas ( ha be van kapcsolva a bluetooth, akkor ott lesz a felsorolasban) kivalasztod, majd a cel eszkozt es kesz.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Integrale #2372 üzenetére
Hát ez nem user error, mert minek kapcsoljam még be több külön művelettel a Bluetooth-t, eddig rákérdezett, "A Bluetooth nincs bekapcsolva. Bekapcsolja? Igen/Nem".
Ja, hogy itt nem számít a felhasználó kényelme? Akkor bocsánat, én tévedtem!
-
Integrale
veterán
válasz Hegyirabló #2373 üzenetére
Action center gyorskapcsoloira kirakod a Bluetoothot, amikor tudod, hogy kuldeni fogsz valamit, akkor lehuzod bekapcsolod.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Integrale #2374 üzenetére
Igen, így állítottam be, de a kérdés továbbra is az, miért nem lehetett beépíteni azt a funkciót, hogy ha a hülye felhasználó elfelejtette bekapcsolni, akkor felajánlja?!?
-
Seangaijin
aktív tag
válasz Integrale #2376 üzenetére
Töltés ott körül van amit írtál. Mondjuk nekem a második töltésem van még csak de néha igen sokat merül a teló, pedig kilőttem mindent, hogy ne fusson a háttérben. Lehet, hogy csak az akksi friss még.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
TODI1111
veterán
Azoktól kérdezném akik androidról (magasabb kategóriás) váltottak, nem bánták meg? Megéri váltani?
-
Hegyirabló
veterán
válasz Kavinton75 #2355 üzenetére
Nekem 1994 óta van telefonom, nagyjából ez idő óta laptopom, nem is beszélve a többi, akkumulátoros, töltést igénylő műszaki cikkről. Húsz év alatt nem találkoztam olyannal, amit csak bekapcsolva lehetett tölteni.
Véleményem szerint ez visszalépés.
-
munnergep
senior tag
válasz Nowhere #2358 üzenetére
Semennyire
Az appok minőségével nincs semmilyen gond, viszont a választék a nagyon gyér. De azt gondolom ez csak idő és motiváció kérdése. Pl. tegnap kaptam egy levelet, hogy a developer account már nem 1 évre szól, hanem örökös. Ez egy jó lépés az MS-től. Ilyeneket kellene nyomni folyamatosan, hiszen a wp sorsa azon is múlik hogy mit tesznek hozzá a fejlesztők: [link]
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz munnergep #2382 üzenetére
Ezt a gyér választékot nem igazán értem. Mivel jobb az androidon vagy ioson, hogy ugyanarra a dologra több tucat megoldás van? Nem is beszélve a többi teljesen felesleges és használhatatlan programról. Ja persze, a statisztikát javítja...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
no1r
őstag
válasz Hegyirabló #2381 üzenetére
a régi siemens C30-am ébresztett kikapcsolva, ezek az újak már nem ébresztenek...
micsoda sz@r az összes!a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
munnergep
senior tag
válasz SharpSA #2384 üzenetére
A Google play-t inkább nem minősítem, ott tényleg van 45662 számológép program.
Ha ismered az appstore-t akkor érted mire gondolok. Bármire van minőségi program. De mint írtam ez csak idő és fejlesztők kérdése."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Sztif
aktív tag
Ha kijelzőcserével küldöm szervízbe, törlődni fog a memória? Belenyúlnak szoftveres téren? Azért kérdem mert nem tudom lementeni az adatokat számítógépre és így ha nem muszály nem csinálnék hard resetet. Amúgy nem is tudom mely billentyűkkel kéne, plusz ha nem kapok visszajelzést mert a képernyő kuka hogyan tudnám hogy sikeresen törlődtek a dolgok?!?
Egyébként vettem egy szükség/SOS telefont egy L530 személyében és igen kellemes csalódás. Tudtam hogy nem lesz akadás, smooth a rendszer a legolcsóbb WP-n is, de hogy ennyire? Szvsz nem lassabb a 930nál. Jobb bármelyik alap droidnál 4"-ig!!
[ Szerkesztve ]
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
SharpSA
veterán
válasz munnergep #2386 üzenetére
Ismerem az appstore-t is. Nem értem ezt a minőségi kérdést sem. Ott is van gagyi program és a play áruházban is vannak minőségi alkotások, legfeljebb az arányok mások. Az meg megint lényegtelen, hogy az appstore-ban ugyanarra a célra 20 minőségi program található, míg a másik helyen csak mondjuk 5. Van és kész. Még 5 is sok, mivel egyet fogunk használni.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Integrale
veterán
válasz SharpSA #2388 üzenetére
Igen, egyet, de kell a valasztek a hasznalt mennyisegtol fuggetlenul. Pl meg reges-regen az Optimus 7-nel ugy (is) valogattam az appok kozott, hogy melyiknek tetszik a csempeje. Tobb alternativa, tobb csempe, nagyobb esely arra, hogy megfelel.
Nem beszelve a funkcionalitasrol es a dizajnrol."Bad reklám is reklám too"
-
munnergep
senior tag
válasz SharpSA #2388 üzenetére
Nem tudom jól elmagyarázni sajnos. Pl. Adobe echosign. Digitális aláírásra. Eddig még nem találtam rá semmi alternatívát.
De nem fikázni akarom a wp boltot, csak azt mondom, hogy van még lemaradása."I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Seangaijin
aktív tag
A kijelzőcserével egy szoftvert is frissíteni fognak, ha valamit cserélnek a telefonban mindig szoftverelnek utána. Max érdeklőd meg, hogy adatot tudnak-e majd menteni neked a kijelző cserét követően mielőtt újradobnák a wp-t a telón.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
HKorn
veterán
na, leteszteltem a fotós és videós képességeket is 925-jöt viszonyítva, hát, nem kicsit jobb képeket csinál, le vagyok nyűgözve, ez az a szint amit elvárnék.
925 nekem kicsit csalódás volt, fátyolosak voltak a képek és nem teljesen színhelyesek, itt minden smakkol, pedig ugyanúgy MS camerából alapbeállítással csináltam mindent.Szóval a 930 a 925-höz képest minden tekintetben szintlépés.
Run&Ride
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Akcióban az eMAG-nál 139.900 - " év garival.
[ Szerkesztve ]
jambi
-
balika333
tag
válasz bcbrown93 #2395 üzenetére
És akkor mi van ha bolti garancia?! Házhoz jönnek elviszik és a megjavított telefont visszahozza a futár. Ne tessék már keverni az abdullah és a normális bolti garanciát. Már vásároltam tőlük korrekt ügyfélszolgálat és bontatlan független telefont kaptam.
Samsung S22 Ultra
-
aakk
újonc
Szép és okos telefon, de nem elfogadható hogy egy ilyen drága készülékhez nem jár füles.
-
BiP
nagyúr
válasz Seangaijin #2392 üzenetére
Nekem a 820 kétszer volt szervizelve, mert eltört a kijelzőn az üveg. (se korábban, se azóta nem törtem be telefont, itt meg kétszer is sikerült )
de egyik alkalommal sem frissitettek rajta szoftvert.De a legtutibb, ha szól előtte, hogy mi a helyzet, ne frissitsek, azt meg tudja oldani ő maga is.
-
Gabor1985
tag
Valaki tudna segíteni hogy hogy tudod a telefonnal sim kártyára menteni? Sehol nem találom
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
bcbrown93
csendes tag
válasz balika333 #2396 üzenetére
Nem lázítani szerettem volna, ne haragudj.
Lehet, hogy valóban megbízhatók, nem volt velük még dolgom, ha ennyire jók és el is jönnek is a telefonért, akkor az plusz pont. Én alapból tartok a bolti garanciától, jobban bízom a gyártóiban, ezzel lehet nem vagyok egyedül, mindösszesen ennyi.#2399 Gabor1985
Ha arra gondolsz, hogy névjegyet, akkor sajnos sehogy, a felhőben tárolja őket, simről lehet, simre nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest