Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz pH érték #1550 üzenetére
Kétféle artist van az mp3 tagekben, a számé, és az albumé. Hiába ugyanaz az album, ha az album artist nem ugyanaz mindegyiknél, akkor külön fogja szedni. Ha ez egy válogatás album, akkor legyen Various artists pl. az album artist, ha pedig egy előadó, akkor az legyen beírva mindegyiknél simához is és album artisthoz is.
-
ferensz
senior tag
Akárki akármit mond a telefon súlyára ma tesztelés miatt androidot kellett használni és az egyik munkatársam Nexus 5-ét kértem kölcsön, majdnem eldobtam olyan könnyű volt Sokkal jobb szerintem, hogy lehet érezni rajta, hogy can benne anyag.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
HKorn
veterán
Hát nem egyszerű döntés ez, megnéztem egy csomó unboxing videót, de még mindig nem tudom eldönteni fekete vagy zöld legyen.
Fekeze jól néz ki de abban pont olyan mint egy átlagos okostelefon, nem érvényesül a fém keret, visszafogott és elegáns. Zöld meg elég stílusos jól néz ki az is, de hosszútávon nem tudom hogy nem unnám-e meg, plusz szemből mennyire zavarna esetleg az aluszínű keret.
Run&Ride
-
zsoltzsolt
addikt
Csak fényképen és videón láttam eddig mind a kettőt, de épp az aluminium keret ad neki karaktares külsőt. Ráadásul nem is tudom, hogy az idő folyamán mennyire kopik le a fekete keret.
A másik, mivel már kiderült, hogy elvben cserélhető a hátlap, ezt a hivatalo szervíz kérésre cseréli vajon? Mert ugye a T-Kom csak feketét és fehéret árul és gondoltam, hogy ha majd veszek náluk, akkor a szakszervízben cseréltetem, bár nem tudom lehetséges-e ez egyáltalán és megcsinálják-e -
HKorn
veterán
válasz zsoltzsolt #1554 üzenetére
ja pont az aluminium keret miatti egyedi kinézet ami tetszik a zöldben+ ugye a zöld hátlap se rossz.
Szervizben biztos tudják cserélni, de ugye a keretszín miatt korlátozva leszel már később.
Fene tudja, jó lenne élőben látni mindkettőt akkor talán tudnék dönteni.
Run&Ride
-
SharpSA
veterán
válasz zsoltzsolt #1554 üzenetére
Ez alapján a hátlap elég könnyen levehető:
Nokia Lumia 930 Disassembly stepsMindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz hülyegyerek #1563 üzenetére
Nem látszik a képeken, hogy mennyire erős a ragasztó. Gondolom azon is sok múlik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ferrari1
őstag
válasz hülyegyerek #1563 üzenetére
Egy olyan lágy lapot ami rugalmas, nyeklik-nyaklik mindenfelé, ráadásul a ragasztott oldalán leheletnyi vékony réz? lapok vannak ráerősítve akármilyen módon tekercs formájában, nem csak balfék módon leszedve sérül véleményem szerint. Valószínűsítem a szerviz is újat tenne rá, vagy lehet nem is vállalná el a nem nála vásárolt hátlap cseréjét csak a szin miatt.
De semmi gáz, mert lehet venni antennákat töltéshez, NFC-hez.
[ Szerkesztve ]
-
pit450
aktív tag
A böngészőt be lehet úgy állítani hogy teljes képernyős legyen?
-
SonyNex7
senior tag
Egy vélemény a színnel kapcsolatban: (egyéni vélemény csak a kérdezőnek.)
Egy komoly férfi az biztos hogy soha nem venne ilyen zöld, narancs, kék meg akármilyen színeket nem tudom mennyi idős vagy de ilyeneket csak viccen kívül 18-20 éves batman, superman pólós, kiegyenesitett baseball sapkás h...gyerekek kezében szoktam látni akik idővel kinővik.
Fekete, fehér, Light gold oké de szerintem a többit felejtsd el. Nők kezében még egy szín mutatós de csak náluk.
Nyilván ha ez minden álmod akkor hajrá 14 napig visszaviheted indoklás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
HKorn
veterán
válasz SonyNex7 #1569 üzenetére
Hát nem tudom. Mindenesetre az érdekes hogy a fehéret viszont "komoly" férfinek valónak tartod, de a zöldet meg nem, holott sztem a fehér sokkal nőiesebb.
Fekete az biztos megy mindenhez, teljesen alapszín, minden telefon ilyen, tetszik az is egyébként.
Visszavinni sajnos nem fogom tudni, mivel nem úgy veszem, hanem úgy kapom.
(egyébként harminc felett vagyok pár évvel, de simán vállalnám a zöldet is)
Run&Ride
-
Lall
veterán
A fehér, alu kerettel kb. annyira nőies, mint egy fehér póló vagy ing. Hagyjuk már ezt a fassagot (sztereotípiát), hogy a színes dolgok (telefon, autó, ruhanemű, stb...) nőiesek, nem komolyak. Egy fehér RS6 is olyan nőies, hogy férfiak nem is veszik.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
hülyegyerek
addikt
válasz SonyNex7 #1569 üzenetére
Szerintem meg nincs olyan, hogy egy szín nőies, vagy férfias. A komoly emberek szerintem el tudják dönteni, hogy mi tetszik nekik, és nem mások véleménye alapján élnek. Nagyon egyetértel Lalll-al, felejtse már el mindenki ezeket a gagyi sztereotípiákat. Természetesen ez is egyéni vélemény.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
-
junior11
veterán
Mindenki olyat vesz, amilyen tetszik neki. Nekem mindig is 925-ből a fehér tetszett, meg is vettem. 930-at ha vennék, szintén fehér vagy narancs közül lenne.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Lall
veterán
Igazad lehet, egy férfi attól férfias, hogy fekete szőr boritja a dagadt, pohos belét és hátát, illetve kizárólag fekete ingben, pólóban vonul vicsorogva.
btw van rózsaszín ingem, pólóm. Buzi lettem két gyerekkel. Ide jutott a világ, eljött a meleg aputát birodalma.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Akik a szines 930-akat kritizaljak, lattak eloben? A zold nagyon jol nez ki (bar nekem fekete van, de egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy rosszul valasztottam), es baromsag, hogy szines telefon nem valo komoly ember kezebe. Helsinkiben kifejezetten gyakori volt az ingzsebbol kilogo sarga Lumia sarga fulhallgatoval (ez volt a legemlekezetesebb tapasztalatom ilyen teren), es nem a tizenevesek koreben..
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Воланд
titán
válasz hülyegyerek #1585 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dave™
nagyúr
Most jött a parádéról, nem látod?
-
félisten
Nekem is van talan ket rozsaszin ingem, mindketto igencsak jol all a holgyek szerint. Az, hogy forumozo tinedzser fiuk mit gondolnak, nem tulsagosan erdekes
Gondolom mondjuk egy Hublot, az ferfias, ugye? (Es veletlenul sem kozrohej...)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
junior11
veterán
válasz hülyegyerek #1588 üzenetére
Rajtam most piros trikó van, gyanús
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
HKorn
veterán
Tudom hogy ez lett a divat, de az én magánvéleményem akkoris az, hogy ez nagyon homár
De tényleg no offense, nem is akartam ezzel senkinek se belegázolni a lelkivilágába, ez az én konzervatív magánvéleményem, mindenki azt hord amiben jól érzi magát. Ez a rózsaszín póló/ing meg fehér telefon az nagyon nem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
no1r
őstag
a probléma inkább azzal van, hogy manapság a "férfiak" is úgy gesztikulálnak, tipegnek, olyan retikülöket hordanak és affektálnak mint a nők... na ezen a büdös isten f.sza sem változtat, hordhat feketét és lehet szőrös mint egy gorilla viszont a buzis színek meg csak erősítik a mindjárt elokádom magam érzést...
mondom ezt úgy, hogy ciánkék 820-am volt ugyanilyen headsettel, és alapvetően nem zavar ha valaki színes.a rózsaszínt viszont én is rühellem
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
SonyNex7
senior tag
Nem gondoltam hogy ilyen lavinát indítok el. Legközelebb privit írok.
Fehér simán belefér , elegáns letisztult.
Rózsaszín (vagy eper) színű ing is lehet férfias lásd kép, csak stílus kell hozzá., mégsem homár.
Gondoljuk el hogy elővesz egy zöld vagy narancs mobilt... de mindenki válasszon amit szeretne, a társadalom majd ítélkezikSenkinek nem akartam a lelki világába gázolni.
Majd azért számolj be melyik szín lett végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest