Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
Nem hiszem el. Megint leesett és megint sérült az üeg. Komolyan fogy a türelmem a készülékkel kapcsolatban, milyen silány a minősége. Nem bír ki egy 20-30cm-es esést, ráadásul tokban volt. Bevallom szerintem nagy már a készülék, nem esik kézre. Ami még nagyon zavar a számomra fontos appok hiánya, illetve hogy sokat kiadnak,de használhatatlanok és nem érkezik rá frissítés. Szóval inkább visszanyargalnék az almához.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Integrale
veterán
btudosnak repult, es tulelte az uveg. Ennek szerintem nincs koze a minoseghez.
Haverom ugy torte el a labat, hogy felugrott foci kozben egy fejeleshez kb 30-40 cm magasra, de amikor eltaknyolt motorral egy-ket karccal meguszta. Ebbol az kovetkezik, hogy o egy uvegcsontu srac?
"Bad reklám is reklám too"
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Valaki tudna ajánlani egy jó Mp3 csengőhang letöltő programot...
a Zedge nem igazán vált be, gyenge a letöltött hangok(zenék) minőségeZolka
-
.LnB
titán
válasz Cruzolka #5157 üzenetére
Számítógép + torrent
Az úgy nem jó? Én ilyenre nem használok külön programot.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lall
veterán
válasz hroberto #5159 üzenetére
Mondjuk pont szifonnal példálózni amúgy is vicces. Ember nincs a földön, akinek a 4, 4S ne lett volna valahol elrepedve. Gyakorlatilag fingott egyet a szomszéd és pókhálósra tört.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Seangaijin
aktív tag
Ha pont olyan szögbe esik akkor olyan mindegy milyen magas nem magas. Peched volt és Ennyi. Én betonra ejtettem, a véletlen műve volt így a felső sarka egy picit le is van verve de nem vészes. Az meg Murphy törvénye h Minnél jobban vigyázol vmire annál hamarabb töröd össze.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Burt1793
veterán
válasz Cruzolka #5157 üzenetére
Én a zedgével szedtem le az értesítő és a csengőhangot is, szerintem tök jó a minőségük (persze normális csengőhang csengőhangot, nem zenét, azt akkor megszerezném máshonnan).
(#5161) Seangaijin: Pontosan, ez az én titkom is, tok nélkül dobálom és 3 évig egy karc sem lesz rajta. Amúgy jó nagy a kezem, nekem így tok nélkül nagyon kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
Ha úgy esik egyik telefon se bírja ki 20-30 centiről. Sőt egy 5 centis odakoppintástól is pókhálosra tud törni a kijelző....Szóval ez általános probléma az okostelefonoknál....nem 930 specifikus hiba.
És általában maguktól nem esnek a telefonok
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
BiP
nagyúr
"És általában maguktól nem esnek a telefonok "
Szerintem itt a fórumon nyugodtan tegezhetjük egymástNekem eddig mázlim volt vele. 2x repült el az autóban (a műszerfalra volt téve, egy erősebb kanyarnál beszállt az anyósülés alá), csak a fémkereten lett nyoma, a kijelzőnek semmi baja. Pedig ha a fém megnyomódott, nem kicsi ütést kaphatott.
-
DaveJr
őstag
Én kérek elnézést...nem tudtam hogy lehet tegezni a PH! kedvence rangúakat is
Nekem is esett le konyhában zsebből....mázlimra a cipőmre és csak onnan a kőre...tokon látszik a nyoma aztán kész. Nekem mázlim volt. De pl az órámat sikerül úgy leejteni, hogy rétegekre tört szét az üveg pedig már vagy 300szor leesett az elmúlt 10 évben. Elég volt neki az az egy rossz csillagállás.
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Cruzolka
aktív tag
Valaki nem fotózta/videózta le esetleg egy L930-al a tegnap este a Tv-ben bemutatott Nyíregyházán héderező UFO-t. Legalább a minőség jó lett volna!!!
[link][ Szerkesztve ]
Zolka
-
Cruzolka
aktív tag
930-on hol tudom beállítani az adatkapcsolatot H+ról 3g-re?
Nem találom, vagy ez automaticZolka
-
.LnB
titán
válasz ferensz #5173 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Nekem nem volt szempont a 4G. Nem is volt vele tapasztalatom. De mikor először tapasztaltam, hogy milyen, akkor kicsit leesett az állam. De érdekes mert fateromnak a Telenor-os telefonján nem láttam még 4G-t. Pedig szerintem az előfizetésében lehet mert most váltott csomagot is. (All-In M csomag azt hiszem)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ferensz #5176 üzenetére
"Az All-In L és XL tarifacsomagok a 4G/LTE hálózat elérését önmagukban lehetővé teszik."
Tényleg! Erre nem is gondoltam. Azt hittem ez alap. Én meg át akartam menni a Telenor-hoz mert az jobb. De nem. De jól tettem, hogy maradtam.
-
Cruzolka
aktív tag
.LnB nagy Thx Átálltam 4G-re
Ha frissül egy alkalmazás azt jelzi a készülékem, de hol találom azt az áruházban, hogy mi is frissült pontosan?
Ha rányomok a kapott értesítésre az az Áruházba navigál, és ennyi....LnB:Tényleg köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
Cruzolka
aktív tag
válasz tomboy0013 #5185 üzenetére
Üdv
Tényleg jól néz ki
Elárulnád, hogy hol és mennyiért jutottál hozzá?(akár privátban is)
Nem zavaró, ha telefonálásnál kihajtod?[ Szerkesztve ]
Zolka
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #5190 üzenetére
Ez ilyen összehajtós tok? Tehát az előlapra kell hajtogatni a tokot vagy bebújtatós? Tényleg jól néz ki. Ma néztem tokokat a mediamarktban, az xxl méret a jó, sajna nem volt szép darab. Mondjuk csak azért mentem, hogy csekkoljam a méretet. 😊
-
Kavinton75
senior tag
Ezért kell rá rakni Tempered Glass-t fólia helyett.
Olcsóbb, mint egy kijelző, iPhone-on is láttam már.
Amúgy a GG csak karcálló, de azt sem annyira, mint kellene.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Cruzolka
aktív tag
Most akadtam rá!
Ha támogatnátok szavazatotokkal a magyar nyelvű Cortana-t, itt megtehetitek:
[link][ Szerkesztve ]
Zolka
-
BiP
nagyúr
válasz hroberto #5186 üzenetére
Nincs , hiába állítom 4G-re, csak 3,5G-t lát H+, (gondolom a sim korlátozza).
De igazából mindegy, nekem aztán bőven elég a 7,5Mbit is, nem kell több.(#5191) Burt1793: Kihajtós. Kb. mint egy notesz/könyv fedlapja.
Magát a tokot (a hátsó részt) rá kell pattintani a telóra.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #5191 üzenetére
Ahogy Bip is írta előttem összehajtós, annyit még érdemes tudni róla, hogy nincsen mágnes benne ami megtartja az előlapot, bár én nem érzem nagy érvágásnak a dolgot csak gondoltam megemlítem Belebújtatósat nem mertem venni, mert egyszer kb 1hónapig használtam olyat az Omniámnál és megszívtam vele. Volt benne egy olyan rész amivel ki lehetett húzni a tokból a telefont és annak a varrásos része úgy megnyomta a kijelzőt, hogy nyoma maradt. Nem összekarcolta mertha letörölgettem semmi sem látszott rajta, viszont ha kicsit ujjlenyomatos lett a kijelzőm akkor látszott egy jó nagy kopás nyom rajta. Egyébként tokot sem akartam venni a 930-ra mert gyűlölöm a tokokat, de ez a Nokiás nagyon megtetszett. Valószínűleg azért mert így kicsit hasonlít a 830-ra a hátulja ezzel a körkivágással ami nekem eléggé tetszik.
-
.LnB
titán
válasz Kavinton75 #5192 üzenetére
Ez jó minőségű üveg fólia? Strapabíró?
-
Asperitat
csendes tag
válasz Seangaijin #5161 üzenetére
Ezt most alá írom én is!
nem volt egy éves sem a 925-öm, és máris cseréltem a 930-ra.
Marha jól bírta a peches eséseket, nyomásokat, aztán egyszer csak kocsiból kiszállva kugrott a zsebemből és annyira rossz szörben esett, hogy szilánkosra tört az üveg.. Használható volt a teló csak zavaró volt az üveg szilánk az ujjbegybenAnnyit had kérdezzek, hogy a gyári időjárást használom, de láttam már valahol, hogy a zárolási képernyő egy saját fotó, és ennek a felső szakaszán ott van plusszban az időjárás adatok is.
Menyikkel vagy hogyan tudom ezt összehozni, mert még nem jöttem rá..Egyébként a 4G-re csak annyit, hogy Redesként én is próbálgattam, de semmi érdemleges változást nem tapasztaltam 3G-hez képest.
-
.LnB
titán
Rendeltem ilyet a telefonhoz: [link]
Ez ügyben kicsit szkeptikus vagyok. Nem néztem utána ebből milyen minőségűek az ilyen árú cuccok.
Kíváncsi leszek rá. Esetleg valakinek, valamilyen tapasztalat?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Matthu
aktív tag
Sziasztok! Tapasztaltam néhány anomáliát, amit most megosztanék veletek. Ha jó ideje nem nyúltam már a telefonhoz, hiába kopogtatom, nem hajlandó feléledni. (igen, be van kapcsolva a koppintásos ébresztés.) Ami furcsa még nekem, ha a Facebook appon belül pörgetem az idővonalat, sokszor kattintásnak veszi és megnyitja az ujjam alatt levő posztot. Ez elég idegesítő tud lenni. A legdurvább ami zavar, hogy mennyire válogatós a töltőkre. Az iPad 12 wattos adapterével tök lassan tölt. Sima iPhone töltővel már jobb, de ott volt olyan, hogy fél óra alatt 3%ot töltött. Kihúztam, bedugtam utána jó lett. Amikor töltőt csatlakoztatok, marha lassan érzékeli. A gépem USB portjáról halál lassan tölt. Amikor meghajtom a telót, eszméletlenül felforrósodik. Arra is rájöttem, hogy sokkal jobban szeretem a TFT IPS kijelzőt, de azért ez sem rossz. Ezeket leszámítva jó kis teló, a kamera brutális. A szöveg javító nagyon jól működik benne
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest