Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Ezt a telót néztem ki magamnak, mivel szeretnék vásárolni egy WP8as telót hogy kipróbáljam aezt az OS-t. Volt Androidom 1 évig, iOSem fél évig.Kérdésem: Van értelme WP8ba fektetni pénzt, vagy inkább MÉG mindig android a nyerő? elsősorban támogatottságról, szinkronizálásról és alkalmazásról beszélek.
Várom a válaszaitokat!
-
jeni
félisten
-
dogi01
aktív tag
Vérbeli androidosként most egy ilyen 820-ast kell használnom egy ideig.
kérdésem az hogy hogyan tudom megoldani azt h azonnal megkapjam a Facebook üzeneteket? Össze van kapcsolva a fiók müködik is az üzenet kezelés, csak használhatatlan, mert vagy nem kapom meg egyből vagy sokat késik. Természetesen app is le van töltve de az is fontos h pup up értesítés is legyen. Koszonom! -
viewdetails
addikt
válasz #47883520 #3054 üzenetére
Nyitottabb mint az iOS, de az Android alkalmazások számához képest csak a töredéke található a Storeban (A legtöbb appnak megvan a WP megfelelője)
Nagyon gyors és lagmentes még felső kategóriás droid után is.
Szokni kell.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
jeni
félisten
Szia
Akinek sikerült a GDR2 frissítést rátennie a Nokia Lumia 820-ra,az megtudja erősíteni,hogy van-e már lezárt képernyőnél egyéb infó kijelzés? Az óra,a sms,email,és nem fogadott hívások számát kiírja,mint anno a symbianos Nokia telóknál.Mivel nincs LED értesítő,így a DOLGOT NAGYON HIÁNYOLOM.
[ Szerkesztve ]
-
_csanesz
csendes tag
válasz viewdetails #3042 üzenetére
Köszi.
A jövő hét tuti? -
viewdetails
addikt
válasz _csanesz #3066 üzenetére
_csanesz
Nincs tuti, csak ha már itt van.adee_91
Hívócsoportokat létre tudsz hozni, ha Microsoftos névjegyzéket használsz (pl. outlook.com), de csengőhangot, hívóképet egyenként kell a személyekhez hozzáadni, itt (remélem csak egyelőre) nincs olyan mint droidon a Group Ringtones.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
laszak
tag
Sziasztok!
Valamilyen elegánsabb tokot használ valaki?
(akár flipes megoldást is szívesen megnéznék)A neten találtam már sokfélét, gyakorlati tapasztalatra vagyok kíváncsi.
-
bibalint
csendes tag
-
imi0424
senior tag
sziasztok.
szerintetek megéri a samsung galaxy s2-t erre cserélni? :[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz imi0424 #3075 üzenetére
Nem az a gond, hogy sok ilyen felesleges kérdés jön, hanem az, hogy erre mi nem mondhatjuk meg neked a választ, ez egyéni preferencia kérdése. Gondolom utánnanéztél a wp8-nak mint rendszernek mielőtt kérdeztél, az erősségeinek és a korlátainak is. Ezek alapján neked kell tudnod, hogy megéri e neked váltani vagy sem.
-
-
marcusa
addikt
válasz viewdetails #3077 üzenetére
+1, ha egy gyorsan reagáló, smooth, megbízhatóan működő telefont keresel, akkor megéri váltani, de előtte ismerkedj meg a rendszer korlátaival, ne utólag derüljön ki mit nem tud, amit használnál, mert biztos hogy lesz ilyen.
:-)
-
jeni
félisten
válasz imi0424 #3072 üzenetére
jobbat javaslok
meg kell tartani a nagyon jó Samsung Galaxy SII-t és mellé venni egy Nokia Lumia 820én nem cserélném le,mert az android rendszerre jelenleg több alkalmazást tudnál használni!
multimédia terén jóval erősebb,több információt ad, másik,hogy jelenleg a WP 8 rendszer nem alkalmas kontrollra,vagyis nem ad támpontot,hogy mikor mennyi sms,mms és nem fogadott emailok,és nem fogadott hívások voltak ha képernyő kímélő módban van,készenléti módban van infó de csak akkor nincs ha kikapcsol a kijelző.jelenleg a frissítés utén csak az órát mutatja meg. másképpen nincs benne LED control lámpa ami infót adna bármely nem fogadot sms,mms,emailok,és nem fogadott hívások eseténlehet,hogy másoknak ez nem feltétel,de az tény a WP RENDSZER ÖNMAGÁBAN STABILABB
[ Szerkesztve ]
-
_csanesz
csendes tag
Tudtok jó ismertető oldalt a Lumiákhoz jól használható Bluetooth fülesekről/fülhallgatókról?
Mert nem találom a lényegi különbséget a jelenleg kapható típusok között...
Hangzás, frekiátvitel, akkuidő, stb.
Köszi -
PofaJenö
senior tag
volt 3 frissítés és azóta nem látja a pc a 820-ast
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
jeni
félisten
válasz marcusa #3091 üzenetére
nem is vitatom,hogy egyes média formátumok nem is mennek a telón.
több korábban leszedett,megkapott, régi sikeres filmjeim vannak amiket nem tudok megnézni a Lumián,ellenben az ANDROIDON mentek(Fantomas sorozat,Fekete Tulipán,vagyis örökzöld kategória,és nem a Rambó,Teminator,stb..bár azok közül az első 2-3 még jó volt)
ámen....[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
És szerintem nem is a következő rendszerfrissítésben lesz csak benne, hanem ahogy már a 920-as topic-ban írták, jött is a glance-re frissítés, belekerült egy olyan opció, hogy normál állapotban fekete e képernyő, de ha fölé viszed a kezed, akkor mutatja az órát egy rövid ideig, és ez sima áruházi frissítésként jelent meg, szerintem ez is így fog majd jönni.
-
PofaJenö
senior tag
válasz viewdetails #3094 üzenetére
Most már jó,kellet 2 sr, hozzá ez után csinálta [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
randras
veterán
Helló,
nincs első hsz?
Mit érdemes tudnom a telefonról, ha esetleg tényleg úgy alakul egy-két hét múlva, hogy megveszem?
-
marcusa
addikt
válasz randras #3097 üzenetére
Mit szeretnél tudni? Magával a telefonnal kapcsolatban ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolunk, viszont ha droid-ról vagy iphone-ról vagy akár symbian-ról jössz, akkor olvass utána a wp korlátainak, hiányosságainak, hogy azokkal együtt megfelel e a rendszer, ha megfelel, akkor a 820 remek társad lehet.
-
marcusa
addikt
válasz randras #3099 üzenetére
Csak a HTC-k tudnak egyszerre rezegni és csörögni hívás fogadáskor. Láttam kérdeztél az Ativ S-ről is az okostelefonosban, a fizikai gombbal nem lehet hívást fogadni vele.
Ha kellenek a nokia szolgáltatások, ingyen navi, és egyéb nokia exkluzív appok, meg az új frissítés adta lehetőségek, akkor én biztos hogy a 820-at választanám.
Zárt képernyős óra, bejövő hívásszűrés, rádió, data sense és még sok egyéb nyalánkság, amit az új frissítés elhoz.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest