Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz kovadam1 #3747 üzenetére
Nekem már háromszor volt a Nokia szervízben a telefonom többek közt ezzel a hibával. Kétszer szoftvert frissítettek. Harmadszor pedig nem csináltak vele semmit, mondván náluk nem jelentekzett a problema. Miután visszkaptam utolsó alkalommal a szervíztől, még aznap többször eldobta a tererőt, és meg kb egy hétig voltak is problémák, de azóta (másfél hónapja), egyszer sem dobta el a térerőr, legalábbis nekem nem tűnt fel. Gyanítom, hogy nem is a telefonnal van/volt a gond, hanem a Trémobillal.
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, bírom ezt a telefont, bár kicsit nagy :-)))
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
törölt tag
Nemtudom mit kell wzen csodálkozni. A google felvásárolta a motorolát,akkor nehogymár az ms ne vegyen magának.
-
danilla
őstag
válasz viewdetails #3760 üzenetére
3G, automatikus hálózatválasztással.
-
Serius1974
tag
skacok. Nekem független magyar régiós a készülék. Az update: 1328.3002 elméletileg a legfrissebb!
Viszont nem találom a call + sms filtert! Mi lehet a gond?! -
jeni
félisten
válasz szutyis #3765 üzenetére
ezzel nincs gond
várható volt,hogy (befektettek a Nokia cégbe magyarul,háttérben ott a pénz) csak a Microsoft a saját képére fogja változtatni a Nokia jellegét,stílusát,arculatát.
a végeredmény az ami kérdése lesz?majd elválik 2 év múlva,hogy akkor milyen telók lesznek,milyen platformmal?
nem kizárt,hogy még a buta telefonokkal is leállnak végleg.a Google is megvette a Motorola mobil ágazatát,de még se tudnak kilábalni ők sem vele,legalábbis nem is érzem,hogy Európában van valami féle mozgás pozitív irányban?
majd az idő eldönti,hajrá Microsoft veled vagyunk a Windows phone tábora
[ Szerkesztve ]
-
fabiandaniel
aktív tag
-
vwpolopg
őstag
válasz viewdetails #3754 üzenetére
Tovabbra is csak ismetlem onmagam, szeriahiba. A t nem ludas semmiben, a telefon egy hulladek... o mar a sokadik ember a topicban ezzel a hibaval, nem segit ezen csak az alaplapcsere/telefoncsere, de lehet, hogy azok is ilyen hulladekok lesznek.
-
Serius1974
tag
válasz fabiandaniel #3768 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Nokia szervizzel. Azt mondták, hogy az internetes frissítés során, kimaradt valami. Elő szokott fordulni.
Kérdésem, csak szerviz körülmények közt lehet ezt felülírni, vagy meg lehet ismételten próbálni az update-t. Ugyanis a készülék azt írja, hogy naprakész. -
Mevrick
csendes tag
válasz Serius1974 #3771 üzenetére
Szia!
Próbáld meg ezt felrakni:
[link]A program listájában szerepl a hívás+sms szűrő, próbáld meg onnan telepíteni.
-
danilla
őstag
válasz vwpolopg #3770 üzenetére
Én is maximálisan ezen a véleményen voltam, de aztán mindenféle szoftvertfrissítés és HR nélkül megszűnt a probléma. Két verzió lehet, vagy bepánikolt a telefon, hogy le akarom cserélni és inkább megjavult (ami őszintén szólva elég hihetetlen lenne ) vagy eredendően a hiba a T hálózatában volt, amit aztán sikeresen javítottak. Azt azért megjegyezném, hogy egy olyan hibajelenség volt ez nálam ami heti 5-6 alkalommal előjött, viszont több mint egy hónapja se híre se hamva.
[ Szerkesztve ]
-
Mevrick
csendes tag
válasz Serius1974 #3774 üzenetére
Igen lehet, hogy még más system app-ot is frissítened kell hozzá.
-
viewdetails
addikt
válasz Serius1974 #3774 üzenetére
Serius1974
Valakinek volt ilyen hibája a WP felhasználók topikban, aztán egy nap múlva magától lefrissített mindent a Storeból.danilla
Nekem napi 10-ből 2-szer ha feloldottam a kijelzőt, nyílt utcán 0 térerőt mutatott, majd 20-30 sec után ugyanott állva visszajött, és maximálisra ugrott. SIM csere után sem lett sokkal jobb, szóval csak remélni tudom, hogy tényleg a T-nél a hiba, mert a most használt 925 tökéletesen tartja magát a hálózaton, semmi nem fogadott hívás sms-t nem kapok.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Lall
veterán
válasz danilla #3773 üzenetére
Akkor azt kellene megvizsgálni egy nem reprezentativ "közvéleménykutatással", hogy akiknél jelentkezett a hiba itt a topikban, mindenki T-Mobil-al használja -e.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Mevrick
csendes tag
-
Lall
veterán
válasz Magnum_ #3779 üzenetére
Én ezt azért kérdezem, mert nekem Omnia 7-nél voltak ilyenek. Utálom a T hálózatát egy nap kapalap fos (szerintem). Telenorral soha nem volt ilyen gondom, a T meg ha vált a tornyok között képes percekre eldobni a térerőt (saját tapasztalat szerint).
Köszöntsd fel Kingácskát, biztos hálás lenne.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Andris837
senior tag
Nemrégiben nekem is panaszkodtak az ismerőseim, hogy nem tudtak elérni. A telefon be volt kapcsolva, szóval gyanítom, hogy nekem is épp eldobta a hálózatot a telefon.
T-Mobile... Pedig eddig semmi problémám nem volt a szolgáltatásukkal.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Lall
veterán
válasz viewdetails #3782 üzenetére
Más GSM modul van benne vagy nemtudom? Lehet x gsm modul szarul/szarabbul működik y hálózatával. De csak tippelek, lehet ilyen nincs is. Mindenestre érdekes, hogy csak T-Mobilosoknál jelentkezett és volt olyan akinek alaplap cserével sem javult meg.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz viewdetails #3782 üzenetére
Nekem pl. semmi problémám nincs a 820-szal, szintén T.
-
viewdetails
addikt
Térerődobálós, vagy sem? LTE vagy 3G? Automatikus vagy kézi hálózatválasztás? T függő, vagy független készülék?
Térerődobálós
viewdetails: LTE, automatikus, függő
danilla: 3G, automatikus, függőNem térerődobálós
KZP: , ,
Sabre 3G , automatikus, függő
albiosz 2G, automatikus, független.Bővítsétek a fenti listát, hátha kiderül valami.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz viewdetails #3785 üzenetére
2G, automatikus, független.
Eddig nem volt problémám, elért mindenki.
-
danilla
őstag
válasz viewdetails #3785 üzenetére
Nem nem, mint írtam nekem már több mint egy hónapja tünetmentes
-
viewdetails
addikt
-
KZP
őstag
válasz viewdetails #3789 üzenetére
Térerődobálós
Nem térerődobálós
KZP: 3G, automatikus, függő (T-Mobile)
danilla: 3G, automatikus, függő
albiosz 2G, automatikus, független. -
Andris837
senior tag
Eddig nekem sem tűnt fel a dolog, egészen addig amíg nem szóltak, hogy nem értek el.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
kovadam1
tag
Nekem T-s tökmindegy hogy van mobilnet vagy nincs. Jelenleg ts a beállítás, azelőtt automatán volt.
-
albiosz
őstag
De egyébként nem fogadott hívásként megjelennek nálatok a hívások utólag, csak nem csengtek ki? Vagy meg se jelennek, csak ismerősök mondják, hogy nem értek el?
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Térerődobálós
Nem térerődobálós
KZP: 3G, automatikus, függő (T-Mobile)
danilla: 3G, automatikus, függő
albiosz 2G, automatikus, független.
bopeti98 3G, automatikus, független ( T-Mobile-os kártyával ).[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz danilla #3795 üzenetére
+ (#3796) viewdetails Nem lehet, hogy erre a dologra hatással van mindenki barátnője, Amber is? Mert érdekes, hogy csak a T-sek panaszkodnak és csak a T-re nincsen még. LacPac is írt a témáról.
-
marcusa
addikt
válasz viewdetails #3796 üzenetére
Nekem egyetlen egy helyen van ilyesmi, a Lurdy ház parkolójában, ott szoktunk összejönni haverokkal péntek esténként, és ott van LTE, de gyenge, a 3G is gyenge, és váltogat közöttük, elkezdek netezni, majd kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni a weboldalt, aztán a bal felső sarokban áthúzott térerőjel. Újra kell indítani, aztán megint jó. De ez már a legelejétől fennál, januártól, máshol mindenhol jó.
:-)
-
viewdetails
addikt
válasz marcusa #3799 üzenetére
Marcusa
Akkor Te motoros vagy, esetleg VW-s...?
Nekem ez helyfüggetlen, Rákospalotától egészen Lágymányosig mindenütt képes produkálni, bárhová keveredek.albiosz
Ebben reménykedem én is, hogy valami szoftveres inkompatibilitás, az is érdekes, hogy mindenki 2G/3G, csak nekem van a listán LTE.
Ha a héten visszakapom, és Porticosan csinálja, de jövő héttől Amberrel megszűnik a dolog... de ez sem nyert, mert danilla nem Amberes, és most mégis működik neki, pedig előtte 3x volt szervízben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest