Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
válasz SpeedHUNGARY #3699 üzenetére
Sajnos ez van....
Pedig megígérték... csak szept vége a határidő...
http://techcrunch.com/2013/08/30/nokia-promises-its-amber-update-will-come-to-all-windows-phone-8-lumia-devices-by-the-end-of-september/
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
törölt tag
válasz SpeedHUNGARY #3702 üzenetére
Én is várok türelmesen, elvagyok addig a francia gdr2vel amíg nem jön a t-mobilos
-
loghn
csendes tag
Sziasztok, előre is elnézést kérek, ha olyan dolgot/dolgokat kérdezek meg, amik már elhangoztak egyszer.
1.: van e vagy lesz e root WP8-hoz?
2.: Melyik Nokiás programmal lehet frissíteni a telót gépről vagy csak az OTA játszik?
3.: Független 820-asoknak mi a legújabb verziószámok ?
Amikor megvettem akkor frissítettem először és azóta talán egyszer volt még frissítve, már nem emlékszem pontosan :S -
jeni
félisten
Szia
A Nokia Lumia 820 sim kártyáról az adatokat a teloba? -
-
Magnum_
nagyúr
akkor egy fekete színűvel beszálltam a klubba :-) fehér hátlapot honnan érdemes venni?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Azt be tudom allitani, hogy ne bing keressen a dedikalt gombra, hanem google?
I humbly and respectfully decline™
-
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Gdr2 (amber) frissítés után a rádió kihangosítható?
Vagy örüljek, hogy lett rádió, ne kérjek ilyen "nagyokat"...
A Google levelezési szinkronizálási beállításaimat be tudom állítani, hogy az új tartalmat "elemek érkezésekor" kapjam meg? Most a minimum 15 perc. Előző frissítésnél elérhető volt most csak a hotmail-es fiókomnál működik ez a funkció.Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
danilla
őstag
Ma 9-kor levettem a töltőröl a telefont (100%), mobilnetet bekapcsoltam, beléptem a facebook appba, utánna már csak böngésztem az ie-ben, és most 29%-on van az aksi, pedig sokat nem is használtam. Feltűnően gyorsan lemerült.
(app nemigen lehet beragadva, mert tegnap este töltés előtt újraindítottam nyelvváltozatás miatt) -
Carryboy
tag
A Nokia nemrég hivatalosan is bejelentette az Amber néven megismert szoftverfrissítését, mely szeptember végéig valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékére elérhető lesz.
Teljes cikk: [link]
-
khron78
őstag
Valakinek van független készüléke? Nekem még mindig nem elérhető az Amber
-
Carryboy
tag
Frissében rakták fel, de olvastam az előző cikkeket is.
-
Воланд
titán
-
Boha
aktív tag
wp7-es telefonról váltanék erre a készülékre,
elég ha átrakom a sim kártyát vagy kell v.mi mentést végezni a névjegyeimről, naptáramról ?OBORZIL
-
kovadam1
tag
Nem tudja valaki, hogy adnak e Debrecenben cserekészűléket ha beviszem a telefont a szervízbe?
-
marcusa
addikt
Tmobile-tól azt az infót kaptam, hogy jövő héten várható az Amber...
:-)
-
Serius1974
tag
sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy a 820 is megkapta az Amberrel a hívásszűrést, mint a 920? -
Z406
tag
válasz Serius1974 #3742 üzenetére
Szia!
Igen, bekerült a 820 telcsikbe is!
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
jeni
félisten
válasz kovadam1 #3739 üzenetére
ha szolgáltatós akkor igen de nem olyat csak kisebbet kapsz,de csak akkor ha ott adod le ahol vetted a telót
ha gyári független akkor kevés az esély rá,mert én is kértem és a Nokia Care nem tudott egy fapadosat sem adni.elvileg van nekik de pont semmi sem volt nála,a gond,hogy nem igyekszenek a gyári hibás telómat minél elöbb megjavítatni, mai nappal a harmadik hete,hogy szervizelik.[ Szerkesztve ]
-
-
kovadam1
tag
Nekem térerő eldobási problémáim vannak. Van olyan amikor nem jelez térerőt, hívni próbálok és egyből maxon van. Van mikor hívni sem tudok és nem is tudnak elérni, pedig jelez térerőt.
Van olyan akinek ezt a problémát orvosolni tudták? T függő a telefon alig 2 hónapos
-
albiosz
őstag
nem ítélkeztem, csak emlékszem, hogy frissíteni próbáltad a telefont és akkor akadt némi probléma. bárki visszaolvashatja a hsz-eidet. ez nem gyári hiba. ennyit jegyeztem meg. természetesen sajnálom, ami történt, ha visszanézed még drukkoltam is, hogy megoldódjon és érdeklődtem a fejleményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest