Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #56573440 #13984 üzenetére

    nem igazán értem mi a gond. úgy állítod be a külön launchert mintha valami ördögtől való dolog lenne...

    Karácsonyfa effektus :) Minnél többet akar valami tudni, annál több lesz a hibalehetőség. Még azaz egy moddal is vannak gondok, na most ha ebből van 50...

    az ftb-ben is van egy csomó official, és egy rakat harmadik féltől származó pack. ezek managelése, frissítése nem a mojang feladata, nagyon para és lassú lenne kitolni új verziót, stb. így gyorsabb, rugalmasabb, kényelmesebb. továbbá prekonfigulrálva szedi le az egészet, tehát nem neked kell szívni az id ütközésekkel, az ore generálások beállításaival, stb. hovatovább nem is kell az egészet, mert egy ablakban klikkelve azt mondod hogy a 150 modból nekem ez meg ez meg ez nem kell. viszon'látásra

    Értem, lassan kiderül hogy tulajdonképp ha mondjuk érceket akarok szopás és kényelmetlenség nélkül akkor modpack kell, de akkor már másik launcher is... :) De az is kiderül hogy végülis mire is jók ezek a modpackok. Mivel az MC fejlesztői arra sem veszik a fáradságot hogy az ütközések elkerülés végett legalább egy szabványos név adatbázis csináljanak, ezt a modpackok készítői oldják meg.

    aki kézzel áll neki annak általában ez a legkisebb szívás egy 30-40 modos packban...

    Nem rakok fel hülyeségeket, de most járok 32 modnál, persze ebbe a core modok is benne vannak (ezt neked nem kell megmagyaráznom hogy ez levonódik), abból lehet vagy 5. Nem akadnak, már a MapWriter is működik, csodálatos, a legjobb.

    " Ha le lehet tiltani, mert nem mindegyikben lehet. " pl?

    [link]
    Onnan tudom hogy nem lehet, mert az egyik hsz az utolsó oldalon pont azt reklamálja hogy konfig fájl sincsen.

    nem olyan bonyolult, vagy még nem dzsumbiztál ki id ütközést ködös logok mélyéről. kb 5 perc alatt ha érted mit csinálsz akkor tokkal vonóval megvagy.

    Ne piszkáld fel a fantáziám hogy még arra is figyelni kéne :) Csak elszállás esetén nézegeted az ID ütközést?

    formázod a vinyódat és csodálkozol ha eltűnik a letöltés mappád

    Az ércekkel kapcsolatban vetettem fel, mert az hogy eltűnik egy-két szerkezet az hagyján, de az hogy lyukacsos lesz a föld és leesek, az már nem vicc, és elméletileg nem egy magas labda megoldani, tulajdonképp a regen ellentéte.

    itt egy generáláshoz való config. van vagy 3 verzió alapból a cofh-ban

    Kösz, de nekem az egész kéne, mert akkor sacc benne lesz az a mod is, amit esetleg leszedek :)

    Kösz az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák