Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
Üdv!
Gondolom vannak olyanok, akik Quickview tokot használnak....kérdésem, hogy mennyire kényelmes a mindennapi használatban?? Még láttam egy régebbi Tech2-s videót, ahol bemutatják mit is tud, azóta esetleg bővült a "kínálat" olyan programokkal, amik kihasználják ezt a képességet (pl időjárás, naptár, stb.)??
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
törölt tag
Sajnos az lg-nek az a legrosszabb tulajdonsága, hogy nem szereti a régebbi készülékeit. A 4X-et is olyan szinten leszarták, hogy csuda. Az ICS baromi jól futott rajta, ellenben a később kapott JB egy kaki. Onnantól kezdve meg semmi, csak a cm.
Én jövő héten szeretnék egy G2-t vásárolni magamnak és az L-el kapcsolatban nincsenek illúzióim. Ha lesz, elhiszem.
Ennek ellenére a G2 kell, mert a 4X-hez képest óriási lesz az előrelépés. -
atibuc
tag
válasz mediumgecso #42851 üzenetére
A tok isten.
Ha jó minőségüt veszel.Nem kell mindenért kinyitni. Pl.:hívásfogadás, indítás, sms fogadás, fényképezés.
Ha kinyitod akkor kényelmesen visza hajttható és a kamerát sem zavarja.
Én G3 rom-mal használom de még így sem zavaró a dolog.Csak ajánlani tudom.
Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!
-
OgKush
senior tag
Ez a fólia szerintetek milyen? 250ft csak..
Valami olyan szilikon tokot tudtok ami nem vastagítja a készüléket, de mégis véd rendesen?
Zoooja
Most látom a tokodat, ezt hol vetted és mennyiért ha megkérdezhetem? Illetve mi a benyomásod róla?
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
Hát gyerekek az ütő megállott bennem mikor 1,5m magasból pofára ejtettem a telót egy ablak szegélyére a tegnap feltett fóliám bánta "hála" de akkor is dafaq tegnap tettem föl
-
mouzrr
őstag
válasz FrankMonzano #42841 üzenetére
Ezt sajna nem tudom megmondani
-
Ahanoiaid87
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Root-oltam a telefonomat, és szeretnék magyar nyelven tájékozódni hogy hogyan tudok pl. kamera mod-ot telepíteni, hogy működnek a backup programok, honnan szerezhetem be. Próbálkoztam XDAbbeb v5.00 APK-s kamera modjával de uhd felvétel tiszta pixel, homályosabb a fénykép is amit lő a gyárinál. Egyszóval nem a legjobb. Olvastam sokaknak a v3.20 jött be de azt nem apk ból kell telepíteni nem találtam értelmes leírást hogy hogyan/mivel kéne. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Gyári Stock 4.4.2 D80220C+ROOT
-
iceQ!
addikt
G2-re G3 UI? Mikor? Vagy ez is olyan hír mint az L? Lehet lesz lehet nem?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Zoja™
őstag
-
tepenzed
őstag
amugy a CloudyG3-ba már benne van a kamera frissítés vagy még külön fel kell rakni,hogy jobb legyen?
-
Danny365
őstag
válasz Ahanoiaid87 #42866 üzenetére
Az a baj, hogy az 5.0-t se tetted fel normálisan, nem elég az apk -t installálni. De ez mind le van írva a topikjaban, ahonnan leszedted az apk -t.
-
istnag
addikt
válasz Ahanoiaid87 #42866 üzenetére
Pont a v3.20 -t lehet feltelpíteni apk-ból.
-
őstag
[[ROM] [G2] [4.4.4] TeamEOS - The Revival || Nightlies]
ezt próbálta már valaki?
it never gets easier, you just go faster
-
Bolond^^
tag
A CloudyG3-nal mit takar a "Flash KitKat baseband"?
-
istnag
addikt
válasz Ahanoiaid87 #42872 üzenetére
-
LG PC Suite alkalmazással hogy lehet a telefonfrissítés ellenőrzését elindítani?
Amikor rákattintok,azt írja hogy válasszam csatlakozási módként a PC Suite-ot,de olyan lehetőség nincs. -
HRicky
tag
Sziasztok!
Minőségi tokot keresek a telefonhoz de nem tudok dönteni. Fontos hogy a szélességét ne nagyon növelje mert most épp egy kézzel tudom használni. Esetleg valakinek van Ballastic tokja? Ha igen milyen és megéri-e a 8000ft-ot? -
-
Quqesz
nagyúr
válasz perge666 #42882 üzenetére
ahol beállítod az MTP-t,ott állítsd át lg PC suitra...de ha letöltöd az LG oldaláról a LG Mobile Support Tools-t azzal is tudsz frissíteni...először kiírja mi van a telódon és utána,hogy van-e frissítési lehetőséged....
OGKush
pont ilyenem van...nekem bevált,nem is nagyobbítja nagyon a telót és elöl is ráhajlik kicsit a kijelzőre,vmint könnyebb vele felvenni sík területről,mert az a recés rész segít ebben[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
cettlee
őstag
olyat hogy lehet hogy a home gomb elhuzasakor nem a quickmemo es a google jelenik meg hanem az altalam kivalasztott programom? ezt a beallitast lattam g2 rweaksbox fizetos verziojaba, de nemtudom hogykell playen vasarolni. van ra mas megoldas?
-
törölt tag
4X-en beleszaladtam egy problémába már régebben, de nemrég homályosítottak fel, hogy mi is az igazi baj.
Amikor online navigációt használok (Google Maps, Waze), akkor a gps jel úgy ugrál, mint kecskeszar a padlón, gyakorlatilag használhatatlanná téve az említett programokat. Az offline naviknál (rigo, navigon) ilyan probléma nincs.
A napokban hallottam, hogy ez azért van, mert ha mobilnetet használok, akkor a cellainformációból is szemezget adatokat. Na most, ha van egy online navigációm, amit szeretek is használni, akkor az elég gáz, wifit ugye meg nem vihetek magammal. . Ez nyilván szoftveres probléma. A G2-n tapasztalt valaki ilyet vagy ott már megoldott ez a probléma? -
-
SzlobiG
félisten
Ma megjött a Nilkin fóliám aki ilyenen töri a fejét annak bátran ajánlom nagyon jó és nagyon masszív na meg végre normális fényáteresztő képessége van nem úgy mint az előzőnek.
-
tepenzed
őstag
elöbb felraktam a dorimanx kernelt majd utánna a cloudyt,viszont közbe eszembe jutott hogy a cloudy automatikusan települ gyárival és ilyenkor felülírja az elözőt nem? A beállításokban csak annyit ír,hogy kernel:3.4.100
Hogy tudom ellenőrizni,hogy a dorimanx pörög e?
-
trident1
tag
Most lehetőségem nyilna arra hogy lecseréljem S2 telefonom egy G2-re.Szerintetek érdemes?
-
tepenzed
őstag
nem tudjátok hogy lehet az fb messengerre beállítani mondjuk egy kék ledet? leszedtem egy külön alkalmazást,rootolt a teló,de így sem mutatja,sőt ezzel egyáltalán nem jeleznek a redek,csak a gyárival,ott viszont külön appokra nem lehet beállítani :S
-
Mike81
senior tag
válasz mediumgecso #42851 üzenetére
Szia! Én februar ota vagyok g2 tulaj. Az elso perctol kezdve ilyen tokban van es en meg vagyok vele elegedve. Nekem a mindennapi hasznalatban semmi hatranyt nem jelent a flip.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest