Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnyi
tag
válasz DroiDMester #35138 üzenetére
Ezt majd a piac meg a készletek eldöntik.
-
darnyi
tag
Tudom nem sok mindent jelent, de a gyári F-es szoftverfrissítés után nyomtam egy AnTuTut, és az eddigi 29000 pont helyett most 35009-et adott. Mindenesetre érdekes, különösen, hogy ez a különbség elég szignifikáns.
[ Szerkesztve ]
-
darnyi
tag
válasz expendables #37722 üzenetére
OTA
-
darnyi
tag
válasz expendables #37737 üzenetére
Nem tudom. Nekem 20B volt rajt, rámentem a szoftverfrissítésre és kiírta, hogy van lehetőség új szoftver letöltésére. Letöltöttem, telepítette...
-
darnyi
tag
Sziasztok! Gyári 4.4.2-n be lehet kapcsolni az ART módot?
[ Szerkesztve ]
-
darnyi
tag
Kedves fórumtársak!
Be lehet állítani azt, hogy a felvett videót egyből az OTG-s USB-re mentse?
Két opció közül választhatok kamerán belül:
1. Belső tárhely
2. SD kártya
De mindkét lehetőségnél a belső tárhelyre ment. -
darnyi
tag
válasz alex devil #41479 üzenetére
Csináld towelroot-al.
https://towelroot.com/ Sima apk fájl. Letölt-telepít-újraindít majda playről felteszed utána a SuperSu-t, hogy meg tud adni mely programok kaphatnak root jogosultságot. Ez a legegyszerűbb!! -
darnyi
tag
válasz alolamkrem #41753 üzenetére
Egyszer nálam is fürdött, de én "csak" a hívó felett nem hallottam a baleset után. Kiszáradt, azóta működik rendesen.
-
darnyi
tag
válasz Gaberking #41902 üzenetére
Nem tudom ti tudtátok-e, de ha szoftver adatok android verzió menüpontjára ötöt böktök gyorsan, kiad egy nagy "K" betűt. Ha erre a K betűre is böktök gyorsan 4-5-öt, kiad egy piros Android felületet. Ha ezt a piros felületet hosszan nyomjátok, egy Win8 féle mozgó csempés felület jön elő, ami talán az android eddigi verzióit igyekszik szimbolizálni !?.
-
darnyi
tag
Én anno Towelrootal rootoltam, mikor kijött a 20g, a SuperSu-val csináltam egy unroot-ot majd frissítettem 20f-ről OTA-n. Simán végigment, bár én a rendszerfájlokba nem piszkáltam bele.
[ Szerkesztve ]
-
darnyi
tag
-
darnyi
tag
válasz tomika9988 #61664 üzenetére
Mosogatószivacs dörzsis felére nyomtam fogkrémet, 3 percig dörzsöltem finoman. A felső karcos réteget leszedte a lencséről, de alatta most olyan sima mint a tükör.
-
darnyi
tag
Sziasztok. Van egy mikronnyi fekete pont a kijelzőn, emit nem tudok eldönteni, hogy pixelhiba vagy szennyeződés. Nagyìtòm nincs.. Az a kérdésem ha esetleg pixelhiba, annak látszania kellene a screenshot-on avagy nem !? A neten ellentétes infókat olvastam erről..
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest