Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolond^^
tag
egy gyors kérdés: 20c fut a telefonon, és az egész kamera szoftver egy nagy bughalmaz, videó laggol, fényképező botrányosan lassú. hogyan frissíthetném a szoftverét anélkül, hogy megálljon a felénél a töltés (2x-nél volt ilyenhez szerencsém), a telefon gyári állapotban van, root nélkül. köszönöm
-
cettlee
őstag
nekem 4xhd-m volt 720p felbontással, és a fullhd-s g2 képét semmivel sem látom szebbnek, vagy jobbnak, pedig nem vagyok vak, igaz hogy szakértö sem. ezek a csillagászati felbontásontások nemtom minek kellenek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz jolti05 #42543 üzenetére
Led:igen,gyáriban csak a névjegyeknél van egyedi lehetőség névjegyekhez egyedi szín beállításra(rootal már lehet mást is)
Knock code:beáll/kijelző/képernyő zárolása/válassza ki a képernyőzárat/itt kiválasztod amit szeretnél,DE ha knock cod-on voltál a váltáshoz kérni fogja a beállított kódot ellenőrzés miatt,majd utána csinálja meg a váltást...
Gps:javaslatom szobában gps bekapcs és a wifi is,majd a gogli térképen keresd meg magad(ez kb 100m pontos lesz),ha ez magvan használhatod,de én navi előtt mindég megkeresem magam a gps test progival(kb mire elindul meg is vagyok)
Beáll/kijelző/képernyő zárolása/időjárás animáció ez a zárt kijelzőn jeleníti meg a gyári időjárás appban beállított település időjárását (napos,felhő,eső,stb),DE ha knock cod-ot használsz,akkor a zárolt képernyő nem jelenik meg,a kód beütése után a kezdőlapra dob,más képernyő feloldási módban van záró képernyő...ezen kívül a gyári időjárás widget animálja az időjárást,főleg 4x2 méretben látványoscetlee,mflex
+1
Nem volt rossz a 4x kijelzője sem(nekem is bejött a dizájnja,jobban tetszik a tégla)a g2 másban jobb inkább[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
-
TechRobot
aktív tag
-
iceQ!
addikt
Mitől lesz jobb a kamerám ha ezt felrakom: xdabbeb_camera_g2_v3.2.0 ???
Kinézetét a gyári kamera szoftnak megváltoztatja?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz TechRobot #42559 üzenetére
Simaliba fater! Ezért van hogy több romot is csinálnak gyárilag. HUN-t feltoltad minden karaj lesz mert a G2 tudja a 4G-t!
GL&HF!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
TechRobot
aktív tag
ázsiai romal nem volt LTE antutuba 32500 pont ért ela teló
hun-al van lte és csak 28500pont ér el???emmost mi?
minnyá kivágom az ablakon..[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
SztiviVander
őstag
válasz TechRobot #42500 üzenetére
ázsiai régiós a telefonod? tegyél rá egy HU 4.4-et (összefoglalóban benne van honnan lehet letölteni és hogy kell felrakni) és lesz LTE opció is. esetleg megpróbálhatod a 4G LTE switch appot előtte. nem kell hozzá még root sem.
-
TechRobot
aktív tag
válasz alex devil #42567 üzenetére
játszok a telón
(#42568) SztiviVander
igen már megoldódott
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Még így estére egy gyors kérdés.
Főképernyőt ahogy huzigatom jobbra balra tök mindegy merre van egy oldal ahol nem ikonok hanem reklám van vagy leírás a telefonról ilyen képes meg mittomén.
Na azt hogyan lehet eltüntetni? Mert eléggé zavarja az aurámat.[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
apaszka
veterán
válasz alex devil #42567 üzenetére
Nagyobb a f&rkad:. Soha nem figyeltem az ilyen vakításokat.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fodin
tag
Csak én nem találom a 220f alatt az akkumulátor merülését jelző piros led beállítási lehetőségét, vagy tényleg kiették? D alatt volt, az biztos.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem csak aksi töltést jelző piros led van (v20D)
CitroenC4
Milyen értéket akarsz??buheráltat,ami jól fest csak köze sincs a valósághoz(lásd samuk)....ha meg ki akarod dobni,akkor nézd meg a kínai Meizu MX4-nek mennyit dobott...(megsúgon 52000 pontot)...most lehet dobni[ Szerkesztve ]
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! A kerdesem a kovetkezo: nektek is vannak kek csikok a kijelzon? A telefon hosszanti iranyaban futnak, es a fekete hatteren latszodnak leginkabb, kis fenyeronel, es ha megdontom a kepernyot.. Vagy az ips ilyen es kesz?
-
ptamas88
tag
sziasztok
betört a telefonom képernyője, minden normálisan emgjelenik rajta, csak nem érzékeli az érintést.
valahogy ezzel lehet valamit kezdeni házilag, amíg rendelek ebayről másikat ?
vagy tudtok itthoni helyet ahol gyorsan cserélik, mert igazából sürgősen kéne telefon a jövőhétre
ja és budapesten mennyibe kerül egy ilyen csere ?Sony XPERIA S -> LG G2 -> Samsung S7 edge, Dell Inspiron 15R
-
Quqesz
nagyúr
válasz TechRobot #42577 üzenetére
Nem baj,csak magadnak okozol fejfájást....volt már cikk róla,hogy csalnak a gyártók és a szoftot hozzáigazítják a tesztprogikhoz,hogy az övék legyen a legjobb,de közben ez nem a valóságot mutatja....ezért kár pörögni rajta...met miért van az,hogy 5x lefuttatod és soha sem kapsz két ugyan olyan értéket??pedig nem cserélsz közben semmit a telón....nekem is 29e
JNSK
dobj képet róla,így nehéz megmondani....van egy olyan jellemzője az ips-nek,hogy lekapcsolt kijelzőnél vannak függőleges vonalak ha döntötten nézed a kijelzőt[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz szabyka95 #42551 üzenetére
Bocs, hogy csak most valaszolok, pontosan 1.7-1.8 mm vastag a tok, nem zavaro egyaltalan. 1.5 mm a tavolsag a kamera lencseje es a tok kulso szele kozt es kb 1.3 mm a tavolsag a kamera gomb es hatlap kulso szele kozt (remelem erthetoen fogalmaztam).
Mas : toltheto OptimusRs G3 v1.3-as romja innen
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
-
Magnat
veterán
Hi,
Gyári v20f alatt a tüzijáték alatt csináltam pár tesztfotót és meglepve tapasztaltam, h a 4-5 kattintás ellenére csak 2 kép van a galériában... aztán másnap egy db fotót lőttem vmiről és egyáltalán nem volt kép... ilyennel találkozott már vki?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Quqesz
nagyúr
válasz Magnat #42591 üzenetére
Fájlkezelőben/gépen sem látni többet?
Ha ott van,akkor gyári vissza és jó lesz a galéria is
Ha nem,akkor max nem vártad meg a mentést és hamarabb kiléptél a progiból ezért nem mentette le...perge666
Régebben vki rakot fel képet róla,ahol jól látni hogy is néz ez ki(kereső)[ Szerkesztve ]
-
smash88
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és ez a masina is képbe került!
Kérdésem az lenne, hogy mik a tapasztalatok?
Van e fagyás, lag, random újraindulás vagy bármi egyéb hiba ami bosszantó ennél a készüléknél!
Egyszóval, hogy megéri e ilyet vennem vagy inkább keressek mást!Válaszotokat előre is köszönöm!
-
iceQ!
addikt
Erre valaki???
-
TechRobot
aktív tag
válasz smash88 #42597 üzenetére
Hali.
Én két napja váltottam S4ről és sztem érezhető a különbség
Nekem eddig bevált de vanank itt jóval tapasztaltabbak nálam.Ami nem tetszik:
5,2" osnak írják a kijelzőt ami fizikailag akkora de a használható terület javarészt mondjuk 4,9 körül van.
Mert nem hardveres gombokat kapott hanem szoftvereseket. Ez mondjuk engem kifejezetten bosszant, hogy akkor miért akkora a kijelző amekkora ha nem is akkora. Csak emiatt vissza fogok térni samura de note4 vagy vagy s5 lesz.Dikk egy százas...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest