Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee992
tag
Sziasztok! épp pár perce rootoltam a G2-t. Mit ajánlotok, mivel mentsem le az összes média fájlt, illetve alkalmazásokat?
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
hard74
senior tag
válasz cbdevil84 #43652 üzenetére
Nálam vagy 10 percig áldogált,de utána suhant fölfelé.
Ha felment írj egy pár szót róla,hogy milyennek látod.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
SztiviVander
őstag
válasz FrankMonzano #43646 üzenetére
nézd ha a gyári rom miatt lenne szar a gps akkor az mindenkinél szar lenne aki gyári romot használ (és vagyunk páran), ez elég logikus nem? de mivel nem tolonganak itt tömegével az emberek gps problémákkal így valszeg nálad a hw-el van gond arra viszont akármit raksz a szoftver nem fogja megjavítani a hw-t.
-
SztiviVander
őstag
válasz racerx #43639 üzenetére
de fel lehet ha nem zsíros a kijelző vagy nem érsz hozzá még az ujjbegyeddel sem a szélén a kijelzőre tapadó részéhez akkor rá fog tapadni. ráadásul azért hogy a tokok ne nyomják/ne szedjék fel, a kijelző széleitől kb fél mm -el beljebb is van az üveg. nekem gyönyörűen rátapadt csak ott b.tam el hogy egy ici picit ferdére sikerült, gondoltam felszedem körömmel mert fő a tökéletesség, de azzal a lendülettel hozzá is ért az ujjam az üveg sarkához. na ott többet nem tapadt úgyhogy ment a kukába (próbáltam lemosni de csak még szarabb lett) és várom az újat
-
FrankMonzano
őstag
válasz SztiviVander #43658 üzenetére
Masnal is van gps problema,ird be a keresobe...
Ez a 2. G2 telom,az.elozon is voltak hasonlok,de a 4.4.szoftal meg rosszabb.
Az elozon 4.2 volt.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz SztiviVander #43659 üzenetére
Nillikint vagy vmi másikat. Mert angliából itt lenne kb 1 hét alatt ezerpárszázért, de az vmi noname.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Weeman1 #43581 üzenetére
Hali!
Egyre jobb a miui, erdemes feltenni, kiprobalni.
Az utolso (4.8.29) xiaomi.eu-s verzio igen jo, ugy ahogy azt hard74 kollega is ajanlotta." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
cbdevil84
csendes tag
válasz hard74 #43655 üzenetére
Nekem is eltartott vagy 10 percig mire felment, de azóta minden rendben. Kicsit már izgultam..
MIUI-t utoljára Galaxy S-en használtam, azóta változott egy kicsit, de tetszik nagyon az egyszerűsége és az átláthatósága. Még csak néhány app van fennt, de eddig semmi fc vagy gond. Sebességben nagyon jó, semmi lagg nincs. (Nyomtam a wipeot ahol csak tudtam install előtt és után is ) Most pár nap teszt jön, de azt hiszem könnyen meg lehet szokni. Wifi-re amúgy nem akart csatlakozni, kellett neki egy restart és meg is oldódott a gond. (Ez is csak átmeneti volt) Egyenlőre ennyi. Ha lenne valami nagyobb gondom vele majd jelentkezek, de nem számítok rá.
Szép estét! -
cbdevil84
csendes tag
válasz INFINITYzz #43665 üzenetére
Philz-t ajánlottak hozzá, én azzal tettem fel. Nem volt semmi probléma. Csak türelemmel kell lenni, eltart egy kis ideig mire történik valami.
-
cbdevil84
csendes tag
válasz hard74 #43655 üzenetére
Ja igen, még annyit megjegyeznék hogy G2 Xposed nem használható MIUI-n. Ahogy értelmeztem komoly kompatibilitási problémák vannak vele, és a MIUIsok nem nagyon sietnek megoldani a dolgokat. Pedig jó lett volna itt is átlátszó navbar-t használni, de legalább alapból kisebb mint a Stock romban. Megszokható.
-
tepenzed
őstag
Sracok a kepernyo bekapcsolasa nelkul nincs lehetoseg a zeneszamot tovabb vagy visszaleptetni? A hatso gombok es a fulhallgaton levo gombok is a hangerot valtoztatjak ami eleg logikatlan
-
Quqesz
nagyúr
válasz VOLTCRAFT(1) #43622 üzenetére
Hol kapcsoltad ki?beáll/általános/oldalra csúsztatás meg a futó progiknál lehet...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
::Geri::
tag
Sziasztok!
LG G2-t (fekete, 16 vagy 32gb) szeretnék venni újonnan, de rengeteg netes bolt átnézése után nem igazán találtam "rendeset".
Amit keresek: hivatalos LG garancia (nem bolti), rendes bruttó ár (27% áfa tartalommal).
Ha időtök engedi, tudnátok ajánlani pár megbízható helyet Budapesten, ahol a fenti kritériumokkal tudok venni?
Előre is köszönöm!
Life is Short, Upgrade Hard
-
gretzky77
veterán
válasz cbdevil84 #43667 üzenetére
Ez a Philz hogy telepithető,mert a topicnyitóban az van hogy 4.4 kitkatre nem telepithető!? Ez telepithető twrp mellé vagy azt le kell szedni? Megnézném a miuit de nekem twrp alol egyszer sem sikerült telepiteni! Pontosabban települt csak újraindult folyamatosan még mielött be tudtam volna állitani
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
FrankMonzano
őstag
válasz SztiviVander #43658 üzenetére
-
-
törölt tag
Partneróról vélemény valakinek?
-
gretzky77
veterán
-
FrankMonzano
őstag
Rajottem mi a fura
Ha bekapcsoljuk a gps-t,a terero mellett ugyebar megjelenik a helymeghatarozo ikon,de nekem mindig szurke,a haverom g2 telojan meg feher es ott pozicional is.
Ez mitol lehet????? -
::Geri::
tag
válasz tepenzed #43683 üzenetére
Igen, köszönöm, ezt találtam most én is. De ahogy nézem az LG csak 1 év gyári garanciát ad, nem?
De ha 1 év LG + utána valamennyi bolti, az már tökéletesen megfelelne!
Nem merek belevágni gyári gari nélkül, kijelző sárgulás és egyebek miatt.
Life is Short, Upgrade Hard
-
SztiviVander
őstag
válasz FrankMonzano #43680 üzenetére
jó hát engem nem fogsz meggyőzni hogy azért mert 100ból 1-2-5 db-al probléma van, akkor az a gyári rom miatt van. az hogy b.ik felkapcsolni a ledet fókuszáláskor na az a rom miatt van. és az _mindenkinél_ észlelhető. érted?
-
SztiviVander
őstag
válasz FrankMonzano #43686 üzenetére
attól hogy nem működik a gps-ed. akkor szürke amikor jelet keres és akkor fehér amikor van pontos gps pozíció. ha neked mindig szürke akkor csak a cellák alapján próbál elhelyezni a térképen és csodálkozol hogy ugrál ide-oda? vagy a hely/mód alatt nem a nagy pontosság (gps+agps) van kiválasztva hanem az akku kímélése (csak wifi/mobilnet/cella), vagy pedig simán nem megy a gps modulod. na ez egyik se a rom hibája. de felraknál pl egy andoits gps test -et rögtön kiderülne hogy lát-e egyáltalán holdat.
-
FrankMonzano
őstag
válasz SztiviVander #43690 üzenetére
Latja a holdakat,csak nagyon lassan talalja meg oket pl lakason belul.
Asszem a 20c-vel jobban ment ez neki,mint a 20f rommal.
Vissza tudok tenni regebbi romot a telora? -
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #43692 üzenetére
B×ssza meg,a nillkin tok a ludas.
Ha leveszem a tokot sokkal jobban megtalalja a jelet.
Pedig nagyon jo ez a muanyag tok,de ennyire learnyekolna a telot ?? -
migabi24
nagyúr
válasz FrankMonzano #43693 üzenetére
Nem kell azt árnyékolni, S4-nél gyengébb a gps érzékenysége
-
Snoop27
őstag
válasz racerx #43639 üzenetére
Szia. Nekem tegnap erkezett meg es este fel is tettem. A szelein korbe nem tapad rendesen, de ez csak abbol latszik, hogy ott kicsivel vilagosabb, mivel oldalrol nezve egyaltalan nem latni, hogy akar 0.1 mm-t is eltavolodna a kepernyotol. Ha meg tudsz baratkozni azzal, hogy nem tiszta fekete az uvegfolia akkor batran megveheted, egy ilyen kaliberu telefon megerdemli ezt a vedelmet (szvsz.)
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
kiskacz
senior tag
AGPS-em jelenleg KIVÁLÓ. (cca 2 mp alatt stabil jel...) de egy filléres' szilikon van rajta...
Ez a NILKIN ez melyik? szilikon, vagy a flippes? Most akarok komolyabb - lehetőleg flippesre beruházni, de hogy a GPS-re is figyelni kell ...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
gretzky77
veterán
Beállitásoknál megnézted már mire van állitva a hely alatt?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
őstag
válasz kiskacz #43696 üzenetére
nekem egy ilyen teljesen körbefutó, de nem flipes tok van rajta, egyértelműen rosszabb tőle a gps kapcsolódás.
a helyzet ugyanaz amit az előbb is írtak, hogy látja a műholdakat, de nem kapcsolódik, csak igen hosszú idő után és pl menet közben egyáltalán nem hajlandó.
it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest