Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Hello ismét!
LG Stock FW letöltő oldalról nem jön T-s ROM csak a 10A...fent van de nem adja be a letöltést. Valakinek nincs fent valahol mondjuk a 20D? Vagy tud esetleg alternatív forrást? Nem akarok már JB ROM-ot ráflashelni a telefonra...meg utána szórakozni az OTA-val. CloudyG3-at akarom legyalulni szerviz miatt.
Köszi!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Remekelek28 #45999 üzenetére
Esetleg a zaj csökkentés be van kapcsolva?
Ha igen, kapcsold ki és nézd meg úgy.
A servíz menüben nem találtam semmi ilyet, bár még nem régóta vagyok itt szóval lehet van csak nem találom.(#46000) Kurzuh
Doplhin.
Én mondjuk Chrome Beta-zok már jó pár éve és nem tapasztaltam ilyet." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Kurzuh
aktív tag
válasz s3nsitivity #46003 üzenetére
Miben masabb a Chrome Beta, a sima Chrome-tol?
-
Doky586
nagyúr
válasz Remekelek28 #45992 üzenetére
Nekem még nincs G2-m így csak egy tipp: ez nem bug hanem feature. az "active noise cancellation with dedicated mic" működését hallod. vagyis nem hallod..
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz Doky586 #46008 üzenetére
Azt tudtam is,hogy nem bug,viszont nem én nem hallom,hanem a másik fél. Csak akkor hallanak valamit,ha a telefon aljába beszélek közvetlen.Akkor viszonylag jól hallani. Szerintem elmozdult a mikrofon benne a dobálástól.
Ha szét tudnám szedni szét szedném,mert a szervbizbe biztos sokat elkérnek érte. -
s3nsitivity
addikt
válasz Remekelek28 #46011 üzenetére
Nem,a kolléga arra célzott amire én is feljebb. A zaj csökkentés az a mikire hat ergo ha mindent zajnak vesz akkor téged nem lehet hallani
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Üdv.
A gyári E-mail klienset használja valaki?
Freemailt nem tudom beállítani,nem tudom a POP3 vagy az IMAP kiszolgáló címét.
Valaki tudna segíteni?
Telekomos vagyok. -
-
Remekelek28
őstag
válasz s3nsitivity #46012 üzenetére
ez pl. közvetlen gyári visszaállitás után,nem hinném,hogy be lenne kapcsolva.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Remekelek28 #46017 üzenetére
Szerintem autómata be van kapcsolva.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
morphin
tag
-
kocsij
tag
válasz s3nsitivity #46021 üzenetére
Hát megnéztem a videodat, és ezért maradok én a gyári romnál, ugyanis elfigyeltem neked jó pár program lassan töltött be. A gyári romban nekem sokkal gyorsabban tölt be minden program.
Galaxy S23 Ultra
-
s3nsitivity
addikt
válasz kocsij #46022 üzenetére
Hát azért nem kis mérető programokról beszélünk azt tegyük hozzá.
Nekem a gyári érezhetően döcögős volt.
Egy CM-et néznék majd meg még valamikor csak nem igazán van időm romolgatni.Számomra az a vicces, hogy még ha nem is teljesen hiteles a dolog, elverte az S5-öt.
Béna samu.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz s3nsitivity #46018 üzenetére
és ezt hol tudom kikapcsolni?
-
s3nsitivity
addikt
válasz Remekelek28 #46024 üzenetére
Hívás beállítások.
-
-
Remekelek28
őstag
válasz s3nsitivity #46025 üzenetére
Ilyen nekem nincs. Hang javitása van,de az nincs bepipálva.
-
randras
veterán
válasz s3nsitivity #46021 üzenetére
Ha van még ennél nagyobb baromság teljesítménymérésre, az az Antutu és társai.
És ezt most nem a te videódra mondom, hanem úgy általában.
-
randras
veterán
válasz s3nsitivity #46029 üzenetére
Ezt mondom, annál értelmesebb, de az alkalmazás elindulása nem minden.
-
addikt
válasz Remekelek28 #46027 üzenetére
Viccen kívül, próbáld ki, hogy egy kis cellux ragasztó darabkával leragasztod a felső, másodlagos mikrofont. Ha beválik és használsz valami tokot is, akkor akár maradhat is úgy, egyébként tény, hogy nem igazán esztétikus.
Amúgy meg tedd a szádhoz a telót rendesen telefonálás közben!
inthro (#45996):
Én egy (régebbi itteni hozzászólások által javasolt) TRANSCEND JetFlash 380S 32GB féle OTG pendrive-ot használok és imádom.
Leginkább Rom-olásokkor használom, de természetesen sima multimédiára is tökéletesen alkalmas, legalábbis egyszer néztem már vele filmet és az gond néljül futott.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire számít az akksi fogyasztásban, mert nem szoktam telefonon vele multimédiáskodni.Kurzuh (#46000):
Ha ezek a feltételeid, amiket írtál, akkor szerintem egy időre te is térjél át az UC browser-re és ha le is váltod, az biztos nem azért lesz, mert hogy lassú vagy erőforrás igényes lenne![ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
válasz Remekelek28 #46027 üzenetére
Nálam bevált , vettem fehér színű szigszalagot és egy fél mm-es csíkkal vna leragasztva. Észrevehetetlen.
[ Szerkesztve ]
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Cloudy G3 ROM-ot, eddig tetszik. Egy kérdésem lenne, be lehet e valahogy állítani, hogy a home képernyő is forduljon, ha fekvő helyzetben van a telefon?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Swito
csendes tag
melyik tokot ajánlanátok hozzá ami jól véd? és melyik fóliát? ha lehet akkor linket mellékeljetek. köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
merlin201
tag
Sziasztok,
Megjelent az új 20G firmware magyar független telóra.110MB méretű alkalmazás frissítéseket tartalmaz.
-
-
-
Nfsman20
tag
válasz merlin201 #46036 üzenetére
Hali!
azt amúgy honnan lehet tudni, hogy milyen régiós a szoftver? az enyém (ha jót nézek): D80220f-216-30, eredetileg telekomos, aztán egy itt linkelt független romot raktam fel.
Ha ez nem magyar, akkor melyik lenne az? Köszi előre is!"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest