Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz rayoliviero #46400 üzenetére
Jaja, nekem is tetszik. Semmi sallang, gyors. Most már a kamerával is megbékéltem, mert bár a stock kamera sokkal jobb, nappal ezzel is lehet jó képeket lőni, kevesebb fényben meg igy is úgy is retek minőségű lesz, szóval most már mindegy.
2 apróbb hiba zavar csupán, hogy ha zenét hallgatok és mondjuk böngészek közben, akkor elég gyakran szakadozik a zene. A másik meg, hogy a knock-on kevésbé reszponziv, mint mondjuk CloudyG3-on volt.
-
vadászcsiga
félisten
20G-vel van valami tapasztalat? Érdemes lecserélni rá a 20F-et? Igazából most akarom ujrarakni mert kicsit gyogyós mostanában.
-
rayoliviero
veterán
válasz Danny365 #46403 üzenetére
Ja, nehezebb felébreszteni sajnos a telót. Dorimanx ezen lehet segítene. A zene nálam is akadozik néha, Viper Audio Fx van fent, super audio quality-re állítva. Dorimanx valószínű, ezt is megoldaná.
Csak van egy olyan érzésem, hogy az AOSP Dorimanx nem jó a CM 11-hez. Furnace-ból is van külön AOSP-hez és CM11-hez is, ebből gondolom, hogy nem kompatibilis vele az AOSP Dorimanx.
-
Quqesz
nagyúr
válasz atti1848 #46380 üzenetére
Nem olvastad el rendesen a cikket: amikor megkapja a Htc a 5.0-át a goglitól, attól számítva 90 nap...na de mikor kapja meg?hát nem tegnap az tuti...sztem jó esetben a htc 2015/Q1 de inkább Q2...mi meg min Q2,de inkább később,a G3 tuti előbb...de közben lesz egy február talán G4-el,ami azzal jön ki....
Más
Vodás kapott már frissítést?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
atti1848
senior tag
Akinek már volt a teloja Szervizben megtudná mondani, hogy mennyi idő alatt csinálják meg, pl. alaplap csere ?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
iceQ!
addikt
ERRE valaki tudja a választ?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
RomiJosy
aktív tag
válasz Danny365 #46399 üzenetére
Fel ment a legujabb ,kb 5x kellett elindítani a letoltést de sikerült. Fel raktam mellé a javasolt programot, és minden flottul működik. Letöltötte magától a programokat a gugliról.
Köszi szépen,megérte a kinlódás. Van pár dolog amit szokni kell,de belakom hamar. Sok olyan dolog van benne,amit csodálok, nincs az eredetiben és kicsit köpködöm is magam,miért nem álltam neki előbb.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #46406 üzenetére
Mindegy mert a magyar open 20G-t le sem tudom tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kurzuh
aktív tag
válasz vadászcsiga #46417 üzenetére
Miért nem?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz vadászcsiga #46419 üzenetére
Hátha
Ha nem ez akkor ez:
Windows\System32\Drivers\ETC\Hosts fájlban:
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
127.0.0.1 csmgdl.lgmobile.com
Ha benne van, vedd ki.(#46420) Gazsi00: Városomban megszűnt a Telenor, pont a napokban. De ismerősöm megy fel Pestre és lebeszéltük telefonon a Váci úti LG szervízzel, hogy vihetjük hozzájuk is egyből. Szóval hétfőn kerül be
[ Szerkesztve ]
-
Kurzuh
aktív tag
válasz vadászcsiga #46422 üzenetére
Majd jelezz vissza, ha sikerült
-
beta
aktív tag
Upgradeltem a telot 4.4.2-re, de mar meg is bantam, mert zorog a bal oldal a fulesben
Valaki arulja el ilyenkor mi a teendo, downgradeljem, vagy van valami megoldas?
-
beta
aktív tag
válasz vadászcsiga #46426 üzenetére
20G-t ajanlotta fel a pc suite, felraktam, recseg..
-
dejvid8
őstag
Sziasztok, van itt olyan aki sima G -ről váltott G2-re?
Mert jelenleg G-m van, és váltani akarok. Nézegettem a G3-at, de nem nagyon győzött meg,jóval drágább is mint a G2, de szerintem nem tud annyival többet.
A G2 viszont tetszik, nem is olyan drága. Érdemes lenne G-ről G2-re váltani?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
beta
aktív tag
Hat ez hihetetlen. Elkezdtem kulonbozo fulesekkel probalgatni a telot, ugy nez ki csak azzal zorog, amelyikkel hasznalnam, konkretan egy sony mh-ex300ap headsettel. Sajat gyarijaval nem zorog, akg k309-el sem, es a sony mdr-cd370 fejhallgatommal sem, vagy legalabbis nem hallom.
-
scampolo84
aktív tag
Nyüszögős hátlappal elmehetek a sóhivatalba, vagy van értelme visszavinni a Trémobilhoz?
A készülék nincs egy hónapos, de 0 perces kora óta a gyári G2-es flipes bölcsőben pihen LG_G2_Quickwindow aztán a napokban kikaptam egy kicsit és érdekes hangokat produkál nyomásra a hátlap közepe, az alsó harmadnál ahol az IMEI matrica is van
Nem egy technikai KO de bosszantó
[ Szerkesztve ]
-
Kurzuh
aktív tag
válasz scampolo84 #46436 üzenetére
Ez miatt nem szervizelik, mert nem befolyasolja a telefon mukodeset nyugi, az enyem is nyoszorog es meg sok mas embere is
-
Pob20
tag
Meg jött az üveg lapom..
Felraktam és hihetetlen módon olyan egyszerű volt, hogy nem hittem el.
ami nem szimpi, hogy a széleken nem simul rá...
Ez másnál is fent áll? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy az állapotjelző led készenléti módban pirosan lassan villog? Nincs töltőn a telefon, akkor is.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Snoop27
őstag
Igen, par hete vettem Nillkin uveg foliat es ugyanugy a szelein kisse vilagosabb a szine, de csak esztetikai szempontbol zavaro, mivel barhogy nezem nem latom, hogy a szelein le lenne valva, ott is oda van ragadva rendesen, nincs ok aggodalomra.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
JoeCockBill
senior tag
válasz neo_xperia #46442 üzenetére
szerintem azért ilyen mert a kijelző le van kerekítve picit a szélein. 2 féle üveg "fóliát" láttam eddig: vagy a szélein nem ér hozzá, vagy kisebbre van vágva mint a kijelző. szerintem erre a típusra felejtős az üvegfólia (legalábbis engem nagyon zavarna mind2 megoldás)
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Laca0
addikt
válasz Meggyi001 #46444 üzenetére
Igen, már kérdeztem, csak senki sem válaszolt. Pár napja csinálta.
Újraindítottam a telefont és megjavult. Azt hittem, hogy valami eseményt jelez, de csak a töltést kellene neki... Beragadhatott valami reg.
Ritkán szoktam napközben tölteni, és akkor is megvárom, hogy fullos legyen. Most 2x is lehúztam a töltőről úgy, hogy egyik alkalommal sem volt 100%.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Dabaka
csendes tag
Sziasztok! Most 20b van fenn. Megéri vesződni a frissítéssel, vagy várjam meg a Lollipop-ot?
-
laverdadb
tag
válasz Dabaka #46448 üzenetére
Ha a Lollipopra várnál az elég sok időt fog igénybevenni. Az elso ota frissites elmeletileg, November 3.tol erkezikNexus keszulekekre. Legelobb 2015, Januar-Februar korul szamits ra. A logikam ezt koveti. Raadassul az LG koztudottan lassu a foverziok elkesziteseben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest