Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Na végig tolta más is szakkii-n kívül?
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Takashi
aktív tag
Na szóval azért elég gyorsan eljutottunk a 2-től az 5 óráig...
Én is normálon vittem végig, szimplán a pályaidőket összeadva tényleg kijön az 5 óra, DE egyrészt az elhalálozásokat és újrapróbálkozásokat ebbe NEM számítja bele, másrészt pedig a videókat szintén nem. Így ezekkel együtt pedig simán kijön a 8-10 óra - akár normál fokozaton is. Persze ha valaki csak hentelni akar és nem érdekli semmi más, akkor marad az 5. De az a 2-3 egy ISZONYAT NAGY kamu. Üdv.七転八起
-
szakkii
csendes tag
Szeretem a nagyonokos hszólásokat...pl. "ha fanatikus fps rajongó vagy akkor veteran-on nyomod"---gyerekek toljátok végig és meglátjuk!
Én valóban veterán fps gamer vagyok és nem akadok fenn a szokásos fejtörő és ügyességi kihívásokkal szegélyezett buktatókon.Valóban---ha ezeken eltököl az ember ,akkor sokkal több időt veszítesz...normal módban egy rutinos fps gamernek nem több mint 3-5 óra ... aki nem hiszi ,az járjon utána(..és itt a rutinos fps harcosoknak mondom-nem a hmmm... csirkéknek)
Elit-en(és nem veteran-on -- innen is látszik,h. nem is játszottál vele,csak okoskodsz!) biztosan sokkal több...természetesen a legnehezebb fokozaton is végignyomom nyugisan,de az embert hajtja a kíváncsiság az elején és átdarálja magát a játékon(ez vagyok én)[ Szerkesztve ]
gyors és szakszerű konzolszervíz l
-
zoldmanoka
csendes tag
És milyen fokozatban nyomtad ? Mert remélem min. veteran-ban, ha fps rajongó vagy. Mellesleg ha 3 óra alatt végigrohantad, akkor minek vetted (?) meg, mert akkor biztosan nem azért, hogy élvezd is a gamet és ne csak rohangálj, mint a multiban az önjelölt Rambók.
A game egyébként kapható volt pl. a gamestop-ban is, amíg meg nem vettem az utolsó pld-ét
Ja, vasárnap délután az nem 3 óra LOL , annaál kicsit több
-
heihachi
addikt
Emiatt a három óra miatt utána jártam, olvasgattam teszteket, és hát máshol is írták, hogy 4,5 óra alatt megvolt normal fokozaton. Mások se nagyon akarták elhinni, ezért még képek is vannak fent a neten róla. Jó, az nem 3, de azért még mindig nagyon gáz
-
james001
veterán
LOL
https://psnprofiles.com/kazama001
-
wikings2
őstag
nekem bejön!
hasonlókat ezen túl is!Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
heihachi
addikt
Felhívtam a kedvedért az 576-ot, van nekik raktáron (a WestEnd-ben nézte meg a raktárkészletet), kérdezte, hogy eltegyen-e nekem egy példányt, mondtam, hogy köszi ne
Azt mondta, csütörtöktől lehet náluk a boltban megvenni.[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Én azóta nem bízom bennük (konzolvilág) dátumokat illetően amióta a GT5-öt elhalasztották és náluk még 2 hónappal a halasztás után is a régi dátum volt az oldalon, és itt nem 1-2 napról volt szó hanem azt hiszem március-április helyett novemberben jött.
Egyébként sztem az hivatalos USA megjelenés előtt nem nagyon lehet náluk raktáron, az pedig persze hamarabb van mindig az Európainál, és most is 17.-e van írva megjelenési dátumnak, pedig ahogy már írtam 22-25. a hivatalos.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Attól hogy a játék később jelenik meg, a Konzolvilágba megérkezhet hamarabb, és akkor már ki is szórják, ha ott van, ennyi az egész.
Így volt a GT5-el is, pár szerencsés már 24-e előtt nyomatta az eredeti játékkal.Mellesleg az 576-nál is 17-e a megjelenés dátuma. Platinumshopnál is simán meglehet már venni.
[ Szerkesztve ]
-
-
szakkii
csendes tag
Valóban ..az ár egy kicsit húzós.
Húzzuk le a rókáról az x-edik bőrt is,de azért tegyük bele egy csicsás dobozba -rakjunk mellé egy két gadget-et és toljuk ezerrel ..háromszoros áron...
Egyébként a gamma nem rossz--azonban "normál" módban fps rajongók(én is ez vagyok) 2-3 óra alatt végigtolhatják!gyors és szakszerű konzolszervíz l
-
heihachi
addikt
A csomagból csak a játék érdekelne, az is kb csak harmad áron. Majd lesz az annyi is
-
sti10p
senior tag
Jesszusom!
Nagy az isten állatkertje...XY
-
D.Orion
veterán
Ennyiért egy felvehető sisakot is adhatnának, olyat, mint ami a csávón van.
-
GegeWarrior
senior tag
Ütős a cummó!!!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
olbaidhun
őstag
juj.. erőszakos egy reklám.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest