Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Woodslave #1538 üzenetére

    Mi számít normális összetevőnek? :) Olyan feldolgozott kolbász / virsliszerű dolgot nem láttam még, amiben dextróz ne lett volna. Ezen kívül 99%-ban van keményítő is valamilyen formában.
    Ha ezektől még normálisnak számít, csak azért legyen relatív kevés ezekből benne, akkor Nádudvari (mondjuk nekem az ő grillkolbászaik annyira nem ízlenek), Wiesbauer és Zimbo termékei között érdemes nézelődni tapasztalatom alapján (de ezeknél se lehet általánosan kijelenteni, még ugyanazon termék különböző ízei között is drasztikus eltérések lehetnek). Illetve a a bajor grillkolbászok általában relatív mentesek felesleges dolgoktól (aldi / lidl szokott lenni, de utóbbi időben egyre több helyen látom), de itt is meg kell nézni mindig mit vesz az ember (spar / tesco / auchan trioban nem szoktam járni, azokban lehet van még jó).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák