Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Feleségemnek vennék egy Huawei P9 Lite-ot vagy inkább Huawei P8-at?Melyik a jobb vétel?Nagy igényei nincsenek mert egy Nokia 520-at váltana.Attól mind kettő fényévekkel jobb.Egy-két fénykép + a közösségi háló.Melyiknek a rendszere bírja tovább.Most nem az akku a lényeg inkább a szoftver.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
ORCA58
addikt
válasz imperio77 #3399 üzenetére
Nem a felső, hanem az alsó résznél hullámos. Azt nem, értem mi köze a csavarnak a ragasztással rögzített kijelzőhöz. Nekem az gyanús, hogy a Huawei felirat készítésekor rontottak el valamit. Fény felé tartva látszik, hogy ott másképpen törik a fény.
axel1995
Nincs benne gyári!Valaki találkozott azzal, hogy nem lehet a Playen fizetni és nem is lehet kezelni a Fizetési módokat? Újat lehet felvenni, de törölni nem. A polay 2 regisztrált fizetési módot mutat, de ha fizetni akarok, már nincs.
Módosításra ez jön fel:
Play->Fiók->Fizetési módok->Fizetési módok szerkesztése. A bejövő honlapon csak ezt kapom: "Ajjaj. Hiba történt. Nincs megjeleníthető Payments-profil"
Már egy napja keresem mit lehet tenni, de semmi okosat nem találok. A Play memória törlés mit sem, ér főleg mert PC-n is ezt kapom. Innen gondolom, talán nem a telefon miatt lehet[ Szerkesztve ]
-
Roland0224
senior tag
P8-ról a P8 fórumban többet tudnak mondani szerintem- Én a p9 liteot tudom ajánlani szerintem ez azért lenne jobb mert frissebb így elvileg tovább lap frissítést (aztán ki tudja) . A P) Litenak szerintem elég jó az üzemideje 4-6 órás kijelző időt ki lehet hozni lazán ( beállítás kérdése) .Nekem be van kapcsolva a gps,szinkronizálás mobilnet vagy wifi , napi ~2 óra zene plusz sok chat plusz némi játék mellett átlag 4 óra kijelzőidő fényerő automatikus de szerintem nagyon világosra állítja. Reggel 6-tól este 6-ig bírja nálam. Szerintem ebben az árkategóriában jó képeket csinál én elégedett vagyok vele átlag embernek napi 1-2 fényképre pont jó.Szoftver gyors nagyobb játékok is folyamatosan futnak illetve több alkalmazás egymás mellett csak szigorú a ram kezelés ahogy azt már többen is említették ( de szerintem megszokható). Bocsi a regényért remélem azért tudtam segíteni
-
Newlachka
őstag
P9lite vs P8
+a P9 lite Tnél független -
Robertó79
tag
Használ valaki olyan értesítő fényt ami hivásnál villog? Felraktam már vagy ötöt de egyik sem müködik!
-
gyori.adam92
újonc
Sziasztok!
Úgy látom, hogy sokan nem vagytok elégedettek a kamerával, ezen azonban könnyen lehet segíteni. A fő probléma az, amit a cikk is ír, hogy a képek gyakran túlexponáltak. Érdemes a Pro fotót használni a kamerán belül, ahol helyzettől függően kb. 0,6-0,8 fényértékkel érdemes csökkenteni a beállításon. Ezzel szinte minden probléma megoldódik. Főleg nappal, napsütésben kell használni, estefele, de még világosban jól lövi be automatán is. A képek részletessége természetesen soha nem lesz a P9 szintjén, de ezt egyrészt a telefon képernyőjén és a számítógépünkön belenagyítás nélkül nem fogjuk látni, másrészt pedig nem véletlenül vettük feleannyiért a Lite-ot, ennyi kompromisszum belefér. Amin nehéz segíteni, hogy időnként kicsit fakók a képek, de ez se veszélyes.
A másik probléma, hogy este valóban rossz képeket csinál, ha kézben tartva automatán akarunk fotót csinálni. Ilyenkor 1000 körüli ISO értékeket állít be, ami már jócskán meghaladja gyakorlatilag bármelyik nem csúcs mobilos kamera képességeit (sőt, a 60 ezres Canon fényképezőmét is). Viszont manuális beállításokkal olyan képeket csináltam tegnap, hogy leesett az állam, hogy mit tud. Ehhez ami kell, hogy maximum 250-re állítsuk az ISO értéket (a több exponenciálisan rontja a minőséget) és ehhez állítsuk be a záridőt olyanra, hogy tetsszen, amit a képernyő mutat. Ilyen értékeknél már jó eséllyel bemozdul kézből, viszont ha kitámasztjuk valahol, legyen az egy kerítés, korlát, fal stb., akkor nincs ezzel se gond.
Csatolok két fotót bizonyítéknak is. Sajnos elég sokat tömörít az oldal, de így is látszik a lényeg, remélem működni fog.
Sok sikert a próbálgatáshoz! -
AngeloDivina
aktív tag
Nekem van mind a kettő.
A P9Lite-ot használom inkább, mert szoftveresen nincs különbsèg, de üzemidőre èg ès föld a kettő. Hoztam már ki belőle 7 óra kijelző időt több mint kèt napos üzemmel. Sajnos akadozások nálam előfordulnak ès gondolom ennek a RAM lehet az oka.(Elèg sok minden szinkronizál nálam ès 4-5 lapos böngèszès megy egyszerre.)
Az egyetlen amiben jobb a P8 az a RAM.
OTA frissítès is előbb jött a P9Lite-ra mint a P8-ra ès szerintem mèg jönni is fog rá, de P8-ra már nem várok. (Telekom)
Ha tènyleg csak ennyi a felhasználás, akkor a P9Lite-ot ajánlom.Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Mano66
senior tag
Köszönöm mindenki válaszát.A hosszabb szoftver támogatás miatt a P9 Lite lesz a feleségemnek.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
törölt tag
válasz AngeloDivina #3410 üzenetére
Én ezzel tökéletesen egyetértek.
Egy-két kiegészítést tennék hozzá. P8 nagy valószínűséggel még megkapja a droid N -t, meg talán 1-2 javítást, aztán viszlát.
A P8 alapverziója ugye Kirin 930 -cal jött, ami picivel gyengébb a 650 -nél. A nagyobb 935 viszont picivel erősebb, de nem nagy a szakadék. Ami jelentősebb különbség az a GPU, ebben vadabb a P8.
Illetve az is egy dolog, hogy ebben nagyobb az akksi, de maga az SoC is korszerűbb, energiatakarékosabb, alacsonyabb hőtermelés mellett.
P8 mellett szerintem csak a GPU szól az SoC hátránya mellett, a külső minőség, de tokban ennek nem sok jelentősége van, illetve a P8 -ban szerintem jobb a kamera.
-
boneyard
tag
A középső gombot hosszan nyomva tartva feljön a google alkalmazás. Ezt ki lehet kapcsolni valahol?
-
Roxbury
őstag
válasz AngeloDivina #3414 üzenetére
Nekem is le van tobb eve tiltva. Semmi gond vele😊
-
Narancs
őstag
-
gianone
őstag
67.915 Ft Emagon kuponnal.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ez a telefon támogatja a dupla koppos képernyő feloldást?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Ronam
addikt
válasz formula01 #3419 üzenetére
Gyarilag nincs benne, de elvileg megoldhato (root kell hozza).
-
negroo
aktív tag
válasz gyori.adam92 #3408 üzenetére
Lehetne videó bemutatót kapni hogy vizuálisan is láthassuk. Köszönjük
-
szami777
addikt
Ma érkezett meg a telefonhoz a bőrtok egy ezresért, nagyon jól néz ki, 10 nap alatt ideért, ha valakit érdekel. [link]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
OldMike
őstag
válasz szami777 #3422 üzenetére
Úgy látom ez a beszédhangszórónál (elöl fent) nincs kivágva. Számomra nagyon kényelmes az a megoldás, hogy ha olyan ismerős hív, akinek külön csengőhangot állítottam be, akkor nem nyitom ki a tokot, ujjlenyomattal veszem fel a telefont, és zárt tokkal tudok telefonálni (nálam ott vannak nyílások).
42LM660S
-
formula01
senior tag
Ebben a telefonban van fényérzékelő? A multitasking hogyan alakult az elmult időszakban? 67e-ért újan nagyon gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
rob210
nagyúr
Na az első tapasztalataim jók a készülékkel kapcsolatban.
Van pár dologamit meg kell szoknom, pl. Billentyűzet, de tetszik.
Az üzemideje az klasszisokkal jobb mint a p8 liteé volt.
Minden szépen simán fut amit én használok igaz én nem játszom.A füles és alapból a telefon is durván jól szól.
Végre egy telefon amiben van basszus isRenault power
-
szami777
addikt
válasz OldMike #3423 üzenetére
Valóban nincs, észre se vettem.
Egyébként nem számít, 1.5 napja használom így, és ugyanúgy hallom, amit mondanak becsukott állapotban“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
CalibRasta
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tegnap vettem egy P9 lite dual független mobil az Euronics-tól, ami szépen működik is meg minden, egy kellemetlenség kivételével. Az a helyzet hogy vmikor este vettem észre hogy az asztali töltőjének egy felső Mhz tartományban zúg a töltője, ami az én még jó fülemnek kicsit zavaró. A kérdés hogy lehetséges e hogy ilyen az alap működése, s hogy másnál is tapasztalt vki ilyet? Amit tudni kell, hogy csak töltési fokozatban zúg, tehát ha éppen nem tölt de áram alatt van, akkor teljes a csönd. Nem melegszik, nincs kontakt hiba így ránézésre, teszi a dolgát. Kicsit tanácstalan vagyok mert azért ilyen hibával nem küldhetem vissza a telót (vagy csak a töltőt) hogy zúg?! És mivel igen nehézkesen közel 1 hónap alatt többszöri hibák után érkezett meg a teló így nem szívesen küldeném vissza. Illetve kérdés ezek a okostelók mennyire érzékenyek normál szabványos telefontöltőkre, magyarán használhatok hozzá más hasonló (pl Samsung) töltőt? Esetleg ötlet-tanács?
Köszi -
ANDROID???
addikt
válasz CalibRasta #3430 üzenetére
Garoztasd le a töltőt
Cseréltetni kell és ennyi
Hívd fel az euro.-t melyik módszer a leggyorsabb... Másik készülékbe dugva is zúg? -
Stylerr
addikt
Nekem a Lumia 930omhoz adott 1,5V-s töltő csinálja ezt. Másfél éve használom, mióta megvan a P9 Lite, azt is ezzel a töltővel töltöm, hibamentes.
-
Newlachka
őstag
használhatsz másikat,
ne küld vissza nem éri meg
Nekem már P6nál/P7 nél is zúgott a töltő. -
ORCA58
addikt
Már messziről hallom, ha nejem tölti az 5 éves Samsungját. Magas hangol sípol, mióta megvan.
-
K e n y a
tag
Üdv!
Kis segítség kellene, ugyanis sehogy sem jövök rá, hogy a mobil nettel miért nem tudom használni a telefont?! Se az e-mailek, se a Drive nem működik, illetve még a Play-ről sem enged semmit letölteni... Minden engedélyezve van, de az Istennek sem bírom rá venni...! Mit nem vehettem észre? Ahogy van WiFi, minden ok...[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
keszo
őstag
Kapcsolóüzemű táp van benne. A nagyfrekis trafó sípol benne, a ferritmag két félből van összeragasztva valószínűleg rosszul, vagy neki ütődött valaminek és megrepedt.
Garanciális probléma.Attila
-
Tatter
csendes tag
Sziasztok. Készítettem a telefonnal képeket. Miért van az, hogy a telefonon látszik a kép, összekötve a számítógéppel a DCIM mappában viszont nincs.
Múltkor vettem egy BALEK feliratú pólót, nem értettem miért került 35.000 Ft-ba
-
CalibRasta
tag
válasz ANDROID??? #3431 üzenetére
A másik készülékbe dugva is zúg. Felhívtam a a Euronics-ot és azt mondták hogy jegyezték a problémát és majd jön a futár majd a másikkal. Akkor majd cserélik az egészet. Bár hiába mondtam hogy elég csak a töltőt, de azt mondták akkor nekem kell majd a magyar szervíznél, saját magamnak bevinnem. Ezt ugye rögtön kizártam ,azért 76,5eFt telónál elvárható szerintem a tökéletes működés. Főként hogy közel 1hónapot! vártam a kiszállításra, mert már az elején problémák voltak...pár hétre ami meg elküldtek, az meg teljesen más volt színben. Majd további 2 hét kellett többszöri cseszegetésre hogy újra küldjék. Azon gondolkozok hogy lehet jobban járok ha az Emagtól rendelem, most ott kereken 80eFt lenne ugyan ez, aktivitásmérő karkötővel?! Mérgesítő egy kicsit már az egész.
-
ANDROID???
addikt
válasz CalibRasta #3441 üzenetére
Újra fel kell pakolnod az orig telefonra, arra figyelj, hogy új papírt kell kapnod, ha új telt kapsz stb.
Így a legjobb még menned sem kell utána -
gianone
őstag
válasz CalibRasta #3441 üzenetére
Emagon 67915, mert 15 %-os akció van, de úgy néz ki, nem gyári garis. Én nem látom azt az ajánlatot, amit te írsz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
CalibRasta
tag
válasz gianone #3443 üzenetére
pedig fent van 79900 forint, de sajna a karkötő már nem része a csomagnak...pedig még pénteken azon gondolkoztam hogy onnan rendelem újra,mert akkor 3500-at rádobok és egy normális cégtől kapom a telót. Linket meg gondolom nem rakhatok be? Nem mellesleg sok helyen csak 1év garit adnak az amúgy 2 éves cuccra.
-
törölt tag
válasz CalibRasta #3444 üzenetére
Mert azok bolti garanciások.
-
gianone
őstag
A karkötő az nem része, pont ezt magyarázom. Viszont azt is olvastad, amit írtam? 15 %-os akció van, tehát nem rádobnod kéne, hanem olcsóbb, 67915, ahogy írtam volt. Viszont elvileg hiába kétéves a gari, nem gyári. Emag meg sokak szerint nem túl fényes garanciaügyben.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
korcsillio
addikt
Üdv.A Telekomnál vásárolt készülékhez kellene járni órának (vagy átverték anyósom)?
[ Szerkesztve ]
-
CalibRasta
tag
válasz gianone #3446 üzenetére
Hát akkor pont a múlt héten járhatott le az akció, mert még majd nem onnan rendeltem újra, csak az asszony is mondta várjam meg hát ha tényleg küldik hétfőn. Láttam igen a 15% akciót az is nagyon komoly ár, tekintve hogy jó ideje vadásztam ezt a típust. Sőt most rákeresvén találtam olyan helyet is ahol 80eFt 3 Gb Ram-al adják, persze karkötő nincsta hozzá.
-
ANDROID???
addikt
Az a tuti, ahol gyártói garanciát adnak 2 évre (a többi gart el lehet felejteni az ilyen bolti f.sokat..)
-
313313
addikt
válasz korcsillio #3447 üzenetére
Honlapon órával hirdeti a Telekom....
Amúgy teli van az apró ilyen B0 órákkal 8-12k között...Szerk.: A "karkőtő" Huawei A1, az Augusztus 15 és Szeptember x között vásárolt készülékekhez járt promócióba, nyilván van ahol maradt még azok adhatnak. Ennek a "karkötőnek" meg olyan 8-10k lesz az új ára...
Szerk2.: Sufni és egyéb nem hivatalos garikat felejtsétek el, a hivatalos garanciás készülékeknél a 2. évben is garis az akku!
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...