Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
troll off / de p9 árában mondjuk nem p9-et vennék hanem one plust magamnak
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #2752 üzenetére
Szia nézd meg majd légyszíves, hogy jó lesz-e ha igen akkor mehet a Logoutomba
Az oldalamon fent van már a single sim-es duallá alakítása akit esetleg érdekel keressen meg
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Milestone2
nagyúr
Köszönöm porterocka és bubus66 folyamatos munkáját!
Végre a r.g.Telekom által egykártyássá butított P9Lite újra születéskori Dual SIM állapotába került, ahogy az eredetileg ki lett találva, ahogy a "Hüwei" eredetileg megervezte. Köszönöm a leírást. Habár párszor szívinfarktust kaptam, de végül sikerült.
Thankyousomuch![ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Just_Reboot
addikt
Kamerával lehet valamit kezdeni? Mert olyan képeket csinál mintha valami festmény lenne.
-
Balathruin
veterán
válasz Just_Reboot #2758 üzenetére
Nem sikerül nekem sem éles képeket lőni vele, pedig már a JPEG tömörítést is átírtam 100-ra. Én már arra is gondoltam hogy a lencse gané...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Balathruin #2759 üzenetére
Fura.
Nejem áradozik a kameráról. És tényleg nem készít tré képeket...
Összeszerelési probléma lenne egyedi esetekben? (Bár most hirtelen ketten panaszkodtok)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #2757 üzenetére
Akkor volt dolga az életmentő gépnek???
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
dokee78
félisten
Amiket linkeltetek képek,nekem nincs vele gondom.
Nem lehet,hogy páran túl sokat vártok?
Mondjuk az is lehet,hogy nekem alacsonyak az elvárásaim.
Vagy nem nagyítok bele,hogy keressem a hibákat.Nekem még mindig ő a kiszemeltem.
Nem látok más alternatívát.Persze majd,ha jönnek a jó akciók év végén a Telekomnál és 100-120 ezres telókat ideadják 80-ért akkor még változhat.
-
molnare
csendes tag
Üdv!
Van valakinek ötlete arra, hogyan lehet a háttérben futtatni az endomondo-t?
A akkumulátor kezelőben a védett alkalmazások közé tettem, de így is csak 30~120 perc a futásideje. -
törölt tag
Dualosítás:
Mint az a fentiekből már kiderült, szolgáltatónál szintén hardveresen dual SIM készülékeket árulnak, csak egy szoftveres trükkel le van korlátozva a 2. slot SIM olvasása.
Egy kevésbé fontos különbség marad. Dual SIM mobilok esetében a forgalomba hozáshoz 2 IMEI szám tartozik. Mivel a single verzió alapjáraton csak egy SIM -et olvas, így dualosítás után is csak 1 IMEI száma lesz a készüléknek. Erre leginkább használt készülék vásárlásánál érdemes figyelni. Amennyiben dual SIM -es P9 Lite készüléket vásárolsz, és csak 1 IMEI szám tartozik hozzá, akkor az utólag lett módosítva. Mivel garanciáztatáskor a gyári állapotra szükséges visszaállítani a készüléket, így a lenti művelettel mindenképp számolnod kell.
A dualosítás menete BL nyitással, illetve visszaállítással ITT olvasható. Amennyiben valami nem világos, inkább kérdezz a telefon topikjában. Jobb kérdezni, mint téglázni.
Fontos! A művelet megkezdése előtt mindenképp csinálj TWRP mentés, amiben az oeminfo.img is benne van, mert ez szükséges a visszaállításhoz.
[ Szerkesztve ]
-
negroo
aktív tag
Nem tom, de egy ájphone 6 plusz kamerájátol sokkal élesebb és nincs zaj a képeken szóval vidd bevizsgálásra, de elötte csinálj egy FR bizonság kedvé ért. Sőt azt mondom sokkal szebb képeket csinál a gép, de a snapseeed bezajósítja.
-
törölt tag
Gyári app -pal nem csinálhat festményt, csak ha valami probléma van azzal a telefonnal.
-
ORCA58
addikt
Mi lehet az oka, hogy van akinél megy az Asphalt 8 és van akinél nem? Youtube-on is van aki feltette, a videót ahogy játszik vele, a kommentben van akinek nem megy.
A G6-on is volt, hogy ment, máskor meg nem.
Most csak arra tudok gondolni, hogy ha az alapértelmezett memória az SD akkor nem megy. Még nem próbáltam meg átállítani belsőre.
Ebben meg tudnátok erősíteni? -
ORCA58
addikt
Honnan lehet tudni, hogy éppen melyik alkalmazás fut? Azt a menüpontot nem találom, pedig eddig minden általam ismert androidos készülékben benne volt. Én vagyok béna?
Az alkalmazásváltó nem biztos, hogy a futó alkalmazásokat tartalmazza, ezt a kikapcsolás és bekapcsolás után lehet érzékelni.
Pl. a Messenger fut leállításkor, újra indításkor is benne van az alkalmazásválóban (nagyon helyes), de ha rákattintok érezhető, hogy akkor tölt be. Legalábbis ekkor lassabban indul.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Sziasztok. Van itthon egy P9 Lite, és bármilyen hívásnál a hívó fél ismertlenként jelenik meg. Ezt hogy orvosolható? Kereső és összefoglaló sajnos nem hozott eredményt. A teló T függő. Előre is köszönöm a segítséget.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
SzaboZE
addikt
A telefon nem arra való. Én is pont ilyen fél órás utakra használom csak. Ha több órás útra megyek, akkor a 15-20e ft-os androidos gps-em használom. Sokkal kényelmesebb és azt sütheti a nap akárhogy, meg se kottyan neki akár a 10 órás út se.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Ha az Fb Messengert kiveszem a vedett alkalmazasok kozul, akkor ugyanugy megkapom azonnal az uzeneteket, meg kint hagyja a chat fejeket a kepernyo lezarasa utan?
-
B********
aktív tag
Sziasztok! A gyári usb kábelt használom a telefonhoz, tökéletes a töltés, a PC csatlakoztatás, szóval minden jól működik, de egy valami mégis zavar, mégpedig, hogy a készülékbe dugva a végét van egy ici-pici lötyögése a csatlakozóba. Stabilan bent van, passzentosan megy a helyére, de ha már bent van, mégis mocorog kicsit a helyén. Nektek is ilyen?
-
törölt tag
válasz B******** #2779 üzenetére
Szintén, de gyanítom ez szándékosan ilyen. HA szorul, akkor jobban ki lehet járatni a csatlakozót. Ami viszont drágább és körülményesebb buli, mert leszakadhat az alaplapról.
Szerk.:
A kábel megtörésére figyeljetek, mert mostanában szinte mindegyik márkánál gondok vannak. Mint anno az iPhone -nál is, hogy a telefon felöli oldalon a csatlakozó előtt a szigetelés felszakad. Érdemes úgy tölteni, hogy ne törjön, feszüljön.[ Szerkesztve ]
-
Narancs
őstag
Sziasztok! Hogy lehet beállítani, hogy a névjegyzékben csak a telefonszámmal rendelkező kapcsolatok jelenjenek meg? Sehol nem találok ilyen opciót.
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
313313
addikt
válasz Narancs #2783 üzenetére
Névjegyzék->megjelenítési beállítások->egyéni->itt kell még állítgatni... ha gmailról szedte le, akkor google lenyit és a My Contacts
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
robinK
csendes tag
Bocs srácok de muszáj valahogy elmentsem ezt a topikot a jobb sávba. Eddig meg vagyok elégedve a mobil teljesítményével úgy általában és egyenlőre nincs kérdezni valóm, én az LN31-es verziójú modelt használom.
Lenovo G510(Intel i3-4000@2,40GHz, 8Gb Ram, Crucial MX SSD 500GB + 1TB HDD, AMD RADEON 8750+ IntelGraphics 4600) + Oneplus 6T
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a tesztben leírt kamera problémák lettek-e esetleg javítva?
Illetve van-e valakinek tapasztalata, hogy a P8 Lite -hoz képest milyen képeket csinál a telefon? Mert a tesztelő ugyanaz volt és a P8L kameráját eléggé dicsérte, a P9L-ét viszont nem igazán!?Fateromnak venném valamelyik telót a kettő közül és neki az ujjlenyomat-olvasó nem igazán kell meg FHD felbontás sem, viszont fotózgatni nagyon szeret tehát az fontos lenne a választásban!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
SzaboZE
addikt
válasz nickedez89 #2788 üzenetére
A kamerára eddig mindenki azt mondta, hogy a p8L-nél rosszabb. Van aki azt mondta, hogy csak szoftver kérdése lenne mint ahogy a giroszkóp engedélyezése is. Nem tudom milyen felhasználásra kellene, nekem a kamerája hétköznapi célokra teljesen megfelel. A P8L-ra szerintem már le fognak állni lassan a frissítéssel, ez a P9L-re dönti a mérleget a nagyobb üzemidővel és az FHD-val együtt. Neked kell eldönteni mi éri meg jobban Ha csak a kamera a fő szempont akkor lehet a P8L a nyerőbb.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
ORCA58
addikt
válasz SzaboZE #2776 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Ami funkciót bele tesznek annak illik is működni, hosszú távon is. Az a lényeg. hogy ne kelljen 5-6 kütyüt cipelni, hanem egy elvégezze az összes feladatot. Ami nem bírja, az nem jó. Ha úgy tervezték, hogy tudják, nem bírja, akkor attól a gyártótól nem szabad semmit venni, mert becsapja a vásárlóit.
A G6-osnak soha sem jelentett gondot, hogy órákon át ment a navi és közben zenét szolgáltatott.B********
Nekem nem lötyög. Éppen ellenkezőleg. Félve dugom rá, mert nehezen kap bele a közepe, és igen csak erősen meg kell nyomni, hogy belecsusszanjon.ANDROID???
Gyakran látom én is. A legnagyobb szolgáltató, ebben is ki tud tűnni a többi közül. Egyébként egyszer egy akcióról csúsztam le hasonló miatt. Habár az még a régi, de ugyan ilyen rossz rendszerrel volt. Az ügyintézők előtt viszont le a kalappal, mert ezt telefonon másnap jeleztem, és ott helyben rögzítette nekem a kedvezményes rendelést, és meg is kaptam azon az áron a kiszemelt eszközt.nickedez89
Úgy érzem ez a kamera dolog már túl van lihegve. Nekem például megfelel. Tény, hogy nincs 4160 X 3120 -as 2-3 méteres monitorom, így kénytelen vagyok csak Full HD-ban nézni max 40"-on, vagy esetleg egy papírképen, ami szintén elég kicsi.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nincs jobb, de a Sz@...-tól szerintem messze van.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Haha, én a legutóbbi két telefont is telefonon rendeltem meg "online". Egyszer díjcsomagot kellett váltani kamuból és vissza, mert a sajátomban rosszul mutatta, egyszer meg a számlámból vonták le a kedvezményt, mert szintén nem volt hajlandó levonni online.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
nickedez89
senior tag
Persze, nem is gondoltam, hogy sz*r! De jelen esetben, mivel a kamera fontosabb a többi előnynél és még 32.000Ft-al olcsóbban is tudok hozzájutni, így lehet, hogy jobban megéri a régebbi modell.
Persze a P9L meg értéktartóbb, már csak az ujjlenyomat-olvasó, a jobb soc és a nagyobb akku miatt is.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
ORCA58
addikt
válasz ANDROID??? #2792 üzenetére
Az összes többi telónál ami eddig a kezemben volt csak bedugtam és kész. Ennél előbb fel-le billegetnem kell, hogy a közepébe bele találjon az a kis nyelvecske, után majdnem vízszintesen megnyomni. Sajnos a lapos résznél nem vezeti meg, sokkal szélesebb mint a dugó, ráadásul nincs 100%-osan közepén a ház nyíláshoz képest, így egy picit felbillentve tudom csak belepasszintani. Az nem vigasztal, hogy ez egyedi hiba, majd óvatosan bánok vele.
Egyébként fura, hogy fejtetőn van a dugasz, Eddig csak egy mai szemmel már aprócska Alcatelen láttam ilyent. -
Sonja
nagyúr
válasz #86973952 #2796 üzenetére
Ilyen esetre kell venni pl. egy ilyen kábelt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
SzaboZE
addikt
Bírja is, de nem úgy mint egy céleszköz. Mint ahogy egy kamera is jobb a beépítettnél, mint ahogy egy külső hangszóró is jobb a beépítettnél, stb stb. Tudomásul kell venni, hogy sokmindent tud a telefon, de nem úgy mint a céleszközök külön-külön. Nekem az összes androidos telefonon eddig feladta 1 óra után a napon terhelve. Nem is csoda, milyen hűtés van ezekben? A töltést mind lelőtte. Érdekes az autós navigáció nem Mert abban nem 68ghz-es 45 magos cpu van mali993-al és elég neki a hűtés. A telefont szellőzőrács elé kell tenni, úgy jobban kibírja.
-
batai15
félisten
Én se értem mai napig hogy otg , meg usb c miért maradt le.
Filléres dolgok lettek volna ezek. Cserébe kelendőbb lenne a telefon , és modernebb .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest