Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #2352 üzenetére
17x17 (#2351)
Hasonlítsd össze a te képedet meg ezt mi a különbség.
nem találtam P9 Lite-ét de a lényegen nem változtat
Ez a tied.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Öcsém vett 1 ilyen telefont, ma jött meg. Még nem volt idő kipróbálni. Remélem jó lesz, én WP párti vagyok, de nem akartam rábeszélni. Első látásra megtetszett neki a P9 Lite, meg hát a több alkalmazás miatt is ezt akarta windows-os helyett.
Euronics-tól rendelte, mert van boltjuk a közelben, 85ezer volt, járt hozzá a Color Band A1.
Olvastam a kijelzővédő témát, rendeltem neki szilikon tokot és üvegfóliát is, de egyelőre szerintem a gyári védőfólia marad rajta, a tok elméletileg védeni fogja a sarkakat is és magasabb lesz a kijelzőnél. Aztán majd meglátja, hogy lecseréli-e az üvegfóliára.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
SzaboZE
addikt
Nekem két hete kb 5 métert (!!) esett a telefon sima szilikon tokban és semmi baja nem lett. Nyilván a szerencsén is múlott, hogy nem kijelzőre érkezett, de gondolom azon is, hogy a készülék súlypontja merre esik. Az ütés az oldalán érte, a szilikon tokon látható egy enyhe homály azon a helyen, a telefonon semmi.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
jegenye77
addikt
Viber tudtam, hogy nem jelez ezen a telón ( se) de az eredmények se?!
Más is próbálta már?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
Te most tényleg Csak a képet nézed vagy olvasol is????
nem találtam P9 Lite-ét de a lényegen nem változtat, mert a P9 Litenél is a ugyan úgy van a Kettő IMEI
Oda írtam nem mindegy a P9 Litenek is ugyan úgy van..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Arpi575
csendes újonc
Sziasztok, mit gondoltok melyik lenne jobb választás, ez vagy az ASUS Zenfone Selfie? Fontos, hogy időtálló legyen 3 évig szeretném használni.
-
Muerte68
addikt
Most kapott az asszony egy ilyet-elsőre nem rossz ráadásul bár T-kom nál lett véve független is
Meg ha nem kell memória kártya dual sim is
A billentyűzete kicsit furcsa meg kicsi van esetleg valami bevált másik verzió?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
spider80
őstag
válasz Muerte68 #2363 üzenetére
És működik is 2 kártyával?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Muerte68
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz Muerte68 #2365 üzenetére
Nézd meg hány IMEI száma van az enyém is Telekomos és független és az istenért nem akar működni a a 2. slot.
Viszont hamarosan lesz olyan eszköz mivel lehet dualosítani
[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
válasz Arpi575 #2362 üzenetére
Ha az ár a lényeg, akkor az Asus. Ha nem akkor...Az Asusnak egyedül a kamerája jobb. Snapdragon 410 kontra kirin 620. Kijelző felbontása a huaweinek jobb. Kijelzőidő jobb. Ebben van újjlenyomatos feloldás és nfc is. Ha fontos a mobiltárca és szerintem az a jövő akkor ez. Úgy hirtelen ennyi.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
313313
addikt
Ezt próbálta már valaki?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Muerte68
addikt
válasz bubus66 #2367 üzenetére
Csak 1 imei-van Úgyhogy átverés pedig még a bemutató videóban is kiemelték a dual sim-et
Ennyit a korrekt tájékoztatásról.
Hogy lehet dualosítani?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Muerte68 #2373 üzenetére
A hét végen fogok neki állni (ha lesz időm a dualosításnak) csak azért írtam, hogy "Ezzel még nem kell foglalkozik" majd ha ki próbálom és meg csinálom a leírást akkor lehet, majd csinálni.
-
keszo
őstag
mivel a telo kijelzője "hepe-hupás", én ezt néztem ki
van valakinek tapasztalata vele?Attila
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #2380 üzenetére
Én is elhiszed mert még nem sikerült..
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #2380 üzenetére
Kész hamarosan leírás és képek
-
Snoop-y
veterán
Nagyon off de legyszives javitsatok mar ezt mert minden joerzesu nyelvtannacinak bassza a szemet de konkretan ugy mindenkinek aki meg anno tanult helyesen irni:
AKKOR KÉRDEZZ A
TOPIKBATOPIKBANNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #2375 üzenetére
Megpróbálom majd, csak nem egyenesen tőlük rendelem, a 4k-t sajnálom rá...
Meg előtte löni kell sima fóliát is, ha nem válna be az üveg...
De sima fóliát meg nem nagyon találok...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bubus66
nagyúr
válasz #86973952 #2377 üzenetére
Na akkor eddig sikeres...
Viszont ezt csak tényleg olyanoknak ajánlom meg csinálni akinek van egy kis tapasztalata. Mert TWRP ROOT kell és vissza a stock recovery, ha az utolsó véletlen kimarad akkor tégla.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #2387 üzenetére
Azt csak a hétvégén szerintem mert nem nagyon érek rá, neked persze, hogy átküldöm. Te se most kezdted.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Betört kijelzőt mennyiért cserélik?
-
313313
addikt
válasz Stylerr #2389 üzenetére
Speedshopba 25-26k csak az alkatrész.
De akkor ugrik a gari, a helyedben felhívnám a szakszervizt, mondjanak rá valamit.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
bubus66
nagyúr
-
zoli62
addikt
Második töltéssel egy hétig ment el a telefon.
-
313313
addikt
Azért ilyenkor használjátok is?
Enyém 2 napot megy el, de 5,5-6 óra kijelző idő, folyamatos 4g és 1-1,5 óra telefonálás...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #2387 üzenetére
(#2387) Milestone2
Megvan a visszaállás is vagy is remélem jó nagy balfék voltam..
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nedves ujjal működik az ujjlenyomat olvasó?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest