Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz bubus66 #4999 üzenetére
Nekem is jelzett a VNS-L21C432B161 frissítés.
-Kérdezem, ha már olyan kedvesek és segítőkészek voltatok, és készítettetek nekünk földi halandóknak egy összefoglalót, a teljes ROM-ok linkjét miért nem teszitek bele? Van ennek valami nyomós oka?
Olvasom, ha valakinek kell, mindig privát külditek a linket.-Ha az ember frissít B161-re attól még a teljes B161 ROM ismét feltehető 3 gombossal önmagára?
-
bubus66
nagyúr
Igen meg van az oka neki, hogy miért nincs beletéve.
Ha meg jelzett neked akkor te saját magad is letudod tölteni a Full ROM-ot
A Frissítések/Menü/Legfrissebb teljes csomag letöltése.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
armand254
csendes tag
Látom, hogy midenkinek megjött az új frissítés, de nem értem hogy kinek 161 kinek 160-as számú.
Nekem 160-as jött. Van-e közöttük külömbség? -
bedibazsa
senior tag
Tök jó ez a B160, de amióta lefrissítettem, eltűnt a SwiftKey ikonja és sehonnan nem tudom visszaszerezni. Már töröltem az alkalmazás, aztán újra felraktam, de semmi. Valami ötlet?
-
ORCA58
addikt
válasz bubus66 #5005 üzenetére
Ok értem, és köszi.
Azt viszont nem tudom ,hogy a teljes ROM felrakható, vagy sem saját magára. Korábbi telefonokon -igaz Rootoltak voltak- ha úgy éreztem nem stimmel valami, újra és újra felrakhattam az aktuális romot. A P9 lite-nál egy B161-es rom esetén újra telepíthető root és (vagy) bootloader nyitás nélkül a teljes B161-es, 3 gombos módszerrel? -
Wallenberg
senior tag
A teló most 69990 Ft a mall.hu-n.
Tényleg igaz, hogy kijön rá az Android 7 Nougat 2017 első negyedévében? OTA frissítéssel jön ki vagy számitógéppel kell majd letölteni?
Nekem dual sim-es telóm van és jelenleg még a 150-es van rajta. A dual simes telókon 160-as jön ki, igaz? A telóm le van merülve jelenleg, de amint hazaérek, töltőre rakom és megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Igen felrakható de minek akarod felrakni amikor a factory resetel megoldható.
a dload mappából igen újra telepíthető.
De most ki próbálom neked.
(#5013) Diabo6
Nem szóltál bele én köszönöm, hogy válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
evo87
őstag
A frissítés egyik pozitívuma: végre tökjól, szép színesen működik a Viberhez is az értesítési led.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
K e n y a
tag
Üdv!
Meglett a megoldás, legalább is nálam működik. Letöltöttem a SwiftKey-t, mert az alappal ha gyorsan írtam rengeteg elgépelésem volt. Erre jön a viberre értesítés és láss csodát lilában villog az értesítési led...
Nem állítottam semmit, tudjatököm hogy mitől, de működik...[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
titán
Skacok, szombaton toltottem fel utoljara a telot es 40 par %-on van most. A 650-et minden este toltore tettem. Az igaz, hogy most nem wifiztem annyit, viszont rengeteget allitgattam es probalgattam a telefont. Hiaba, ennyit szamit a bika akksi.
-
titán
válasz Balathruin #5020 üzenetére
Nagyon okos akkor a szoftvere es amugy az egesz telefon. Tudnam miert nem valtottam elobb windowsrol. Ez a testreszabhatosag is amin meglepodom, nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
armand254
csendes tag
Szia!
Nekem intelligens módba van, reggel 95%-on volt, most 10%-on van, csak pár órát használtam wifi nélkül negyed fényerőn. Igaz a telefon még csak 2napos. Azért remélem nekem is majd olyan jól bírja az akksi mint nektek.
Új telónál ugye úgy kell hogy párszor teljesen lemeríted és aztán teljesen feltöltöd nem?
[ Szerkesztve ]
-
omg
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a telefon "zene ügyileg" mit tud? értem ez alatt,hogy mennyire tisztán,és hangosan szól fülessel? hangszínszabályzó van alapban a telefonon,vagy tölthető le rá?
-
omg
csendes tag
válasz Balathruin #5026 üzenetére
a teljesen átlagos alatt azt érted,hogy nem szól nagyon hangosan fülessel? a hangszínszabályzó növeli a hangerejét?
-
xeo98
csendes tag
Üdv!
A full frissítésnél a telepített programok, sms-ek, email-ek ugyanúgy megmaradnak mint a "lite"-nál?
Ráböktem a teljes csomag letöltésére én nem tudom visszarakni, backup-restore-hoz meg nincs kedvemMegnéztem a futásidőt 1176 óra.... A legutolsó frissítésnél volt utoljára újraindítva. Az előző ha kezdett lassulni mindig újraindítottam (kb hetente), ennél eszembe sem jut. Most is úgy pörög, mintha most kapcsoltam volna be
-
bubus66
nagyúr
Az SMS-ket a SMS Backup & Restore-vel le lehet menteni és utána bármikor vissza tehető.
Igaz Honor 7 topik de nagyon is ide vág...
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.Persze lehet, hogy úgyan úgy megy egy ideig de előbb vagy utóbb jönni fognak a bugok.
Akkor ne is állj neki frissténi
Nekem meg a B151-ra mikor feltettem az B161 és nem csináltam FR mint a szabadnapos csiga olyan lassú volt, mikor megkapta az FR utána tökéletes lett.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
bubus66
nagyúr
-
snakebait
senior tag
Lehet ostoba kérdés,de inkább kérdezek. Emlegetitek ezt a Factory Reset-et,ezt hogy is kell csinálni? A telefon gyári recovery menüjébe kell bemenni azzal a 2 gombos módszerrel és ott nyomni FR-t?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
xeo98
csendes tag
válasz bubus66 #5031 üzenetére
Köszi, a mentés-visszaállítás menete megvan, csak nincs kedvem vacakolni vele Eddig mindkét frissítést simán ráengedtem (nem a full verziókat, csak az alapot), sosem volt fr, csak úrjaindult és használtam. Persze lehet, hogy meglepődnék ha csinálnék rajta
Akkor jól gondolom, hogy a full frissítés önmagában nem nullázza a telót, csak a fr?
-
armand254
csendes tag
válasz Balathruin #5024 üzenetére
Rendben köszi, akkor ügyelek rá!
Még az az egy kérdésem lenne hogy ami a telefon alján van hátul "matrica" azt le lehet-e szedni?
Láttam már hogy levolt szedve, de barátaim azt mondják hogy ragacsos lesz miután leszedem.
Engem azért zavar minimálisan mert például nem is teljesen egyenesen van felrakva -
tbajusz
tag
-
313313
addikt
Rendszer és viber frissítés után nekem is villog a jelzőfény(lila/pink/rózsaszín pasz...)
Töltés közben narancssárgán villigott, régen piros volt.
Lehet placebo, de mintha pörgősebb lenne a készülék a frissítés óta.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz petya220 #5046 üzenetére
Én úgy emlékszek töltés közben is piros volt a led, még el nem ért egy bizonyos szintet(80-90 talán, aztán zöld lett).
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
petya220
senior tag
válasz Liller7 #5049 üzenetére
Az olyan... Gaaay :l bár feketével jól nézhet ki ._.
De mivel nekem fehér van... Magentáéknál nem volt akkor fekete, és órával kaptam ami szintén fehér... Azt hittem hogy oda ásom el magam313313 Lehet, én úgy emlékszem,hogy 10-20%ig piros aztán narancs, de világított,azt kész
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest