Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
obg300
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült aktiválni/használni a dupla érintéses képernyő feloldást?
Nekem sajnos nem működik, pedig a mozgásvezérlésnél megjelenik a beállítási lehetőség és be is lehet kapcsolni, de sajnos nem működik -
_Csabi_
csendes tag
Sziasztok!
Olvasok itt az agresszív memóriakezelésről, amivel kapcsolatban felmerült egy kérdésem:
Én Spotify-t használok (használnék), de a jelenlegi telefonomon (XPeria SP (1GB ram)), ha nyitok egy böngészőt, kinyírja a Spotify-t. P9 Lite-on van valakinek hasonló tapasztalata? Ahogy a hozzászólásokat olvasom, simán elképzelhető, hogy kilövi ez is...Köszi!
-
winben
aktív tag
válasz _Csabi_ #4508 üzenetére
Nem nyírja ki a spotify-t nálam. Biztonság kedvéért én a legelején minden alkalmazásról levettem a védett módot és az alap üzenetváltó appokon kívül még annak adtam védettséget. Eleinte virnyogott a mobil, hogy hát biza' ez nagyon-nagyon energiafogyasztó app, de rámentem, hogy többé ne figyelmeztessen.
Szóval megy lezárva a háttérben is és úgy is, hogy meg van nyitva mellette pl a skype + chrome + kodi.
-
Diabo6
senior tag
Nova launchert használ valaki?
-
Diabo6
senior tag
válasz Balathruin #4515 üzenetére
Nekem nem működik a gyorshívó. Kiteszem a főképernyőre az ikont, de "engedély megtagadva" amikor hívni szeretnék. Már mindent átnéztem de sehol nem találom, hogy mit kéne még engedélyezni. Van ötleted?
[ Módosította: bolondember ]
-
-
espista
senior tag
Nekem működik a gyorstárcsázás, de valószínűleg azért, mert én mindig egy "régi" biztonsági mentést állítok vissza, amiben valami máshogy volt. Szerintem a Huawei gyorstárcsázás nem működik Nova alatt. A Nova tevékenység parancsikont kellene kipróbálni, csak ott nagyon sok a lehetőség a tárcsázásra is.
Romani ite domum!
-
stanley00
tag
Köszi!
Egyébként lehet, hogy rosszul fogalmaztam mert a levelek megjönnek csak nem mindig van értesítés.
De őszintén megmondva kezd nagyon elegem lenni ebből a telefonból mert van pár hülyesége ami lehet, hogy apró dolog de rohadtul idegesítő. Ugye nekem mániám, hogy a francért nem lehet alapból egy telefonba olyan lehetőséget rakni, hogy hanggal és vagy vibrálással jelezze a nem fogadott hívást vagy kapott üzenetet. Nagy koponya az aki kitalálta a LED-es értesítést. Csak kb. 100%-ban nem látom, hogy villog mivel vagy a zsebemben vagy nem az orrom elôtt van. Ezért kell egy külön progi ami ezt hanggal vagy vibrálással jelzi. De ezek meg össze vissza jeleznek vagy nem jeleznek mert minden szart külön engedélyezni kell, hogy ne tegye a rendszer parkolópályára ha kikapcsolom a kijelzôt. Hiába engedélyeztem már mindenhol azt a progit (értesítések, optimalizációs kivételek, alkalmazásengedélyeknél, az aksinál a kivételek közé) még véletlenül sem jelez. Ugyanez a progi simán működött a Sony-nál ha betettem a kivételek közé. Aztán elég fura, hogy be van állítva egy hang csengóhangnak egy bizonyos hangerővel. Ehhez képest néha olyan hangerővel kezd csörögni, hogy zeng a szoba. Máskor meg ha normális beállított hangerőn kezd csörögni akkor amikor a kezembe veszem abba a pillanatba kezd ugyanúgy max hangerőn csörögni. Az is érdekes, hogy ezt legtöbbször akkor csinálja ha úgy veszem kézbe csörgésnél, hogy az alsó és felső élénél fogom meg a mutató és hüvelyk ujjammal. Tényleg nem én vagyok a láma de ezek érthetetlen dolgok számomra. -
stanley00
tag
válasz ANDROID??? #4525 üzenetére
Az M2-es volt 5-ös droiddal csak vissza kellett tenni rá a 4-est mert szétcseszték az 5-ös frissítéssel a GPS-t és a kamerát többek között. A fél világ hőbörgött fórumokon de a Sony semmit nem csinált de ezt már máshol leírtam és nem is az a topic. Viszont ott és akkor végeztem a Sony-val.
-
ORCA58
addikt
válasz stanley00 #4524 üzenetére
A francba megírtam a választ erre elment az áram egy pillanatra.
Tehát:
Nekem semmi gondom az üzenetek visszajelzésével. Ami kel az csörög zörög rezeg. A nem fogadott hívás más típusú jelzésére bennem nem merült fel igény. (A szolgáltató úgyis küld néha néha róla egy SMS-t )Mikor üvölt a csörgés? Ha le van takarva a közelségérzékelő, mert akkor a szerintem nagyon hasznos zseb mód van bekapcsolva. Utcán zsebben, táskában tartott telefon csörgést így meghallom.
Ki-be kapcsolása: Tárcsáz->menü (alul 3 vonal)->Beállítások->Zseb módEgy kérdés. A telefonban alapból benne van az alkalmazás autómatikus indítás menü, vagy korábban a PmPlus-szal tettem fel?
-
winben
aktív tag
Ti használtok ILYET? Ez egy vezetéknélküli töltő küldő és fogadó egységei is egy csomagban.
Tudom, hogy a hatásfoka nem az igazi, de nem is érdekel. Tegnap vettem egy jó vaskos tokot hozzá, abban elférne a fogadó része is, de nem tudom, hogy pl az nfc működését a hátán lévő "tasak" nem zavarja-e meg.
Továbbá jól látom ugye, hogy ehhez a mobilhoz a "port 1"-es fogadó típus kell?
-
stanley00
tag
-
stanley00
tag
válasz dualcore #4534 üzenetére
Na dettó ez a bajom de akkor most elkeserítettél mert ezek szerint a zseb mód kikapcsolása nem fogja megoldani a problémám. Még nem hívtak amióta kikapcsoltam Viszont ez így akkor továbbra is rejtély és ultragáz! Ma is zsebemben a telefon nyilvános helyen és mikor hívtak és kivettem a telefont a zsebemből tök égő volt, hogy aki nem akarta az is észrevette, hogy hívnak.
-
Szeki
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki honét tudnám letölteni a legfrissebb szoftvert a telefonhoz?
A huawei oldalán nem dob ki semmit a kereső,találtam jó pár oldalt a guglival de nem ismerem egyik se nem nagyon bízom bennük,több helyen is láttam frissebb szoftver 160/161-est.
Ha 130-ról frissült 150 akkor most a következő 160-lesz? -
ORCA58
addikt
Látom rám a kutya sem kíváncsi, kérhetek kérdethetek, úgysem reagál rá senki.
Így a felmérésem alapján 1db B150 és 1 db B151 romot használó telefonok 100%-a produkálja a videó hangsáv felcserélését. Ettől felbuzdulva a Huawei facebook oldalán kértem a javítást. Válaszoltak is, hogy továbbítják a kérést.
Ha netán majd javítják és másnál is fennáll a hiba, örömmel fog eltölteni a tény, hogy segíthettem. -
petati94
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k