Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz bubus66 #12000 üzenetére
Nyugodtan menj pihenni, majd megoldjuk...
Egyébként köszi a segítséget.
Zöld android emberke alatt mindkét felirat piros: PHONE Unlocked, FRP Unlock.
OEM feloldás megengedett: be van kapcsolva, de inaktív a felület. (azaz nem tudom módosítani)
Onnan sejtem, hogy a bootloader nyitva van, mert mikor indul a telefon, akkor kiírja a feliratot, hogy a készülék nem biztonságos...blablabla[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz castiels #11984 üzenetére
Ezt kéthavonta meg fogod kérdezni?
A korábbi kérdésre keresd vissza a választ, mert most is azt fogjuk javasolni, mert az a fajta jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
Sziaszok! Segítséget szeretnék kérni ahhoz, hogy hol tudom beállítani hogy zenehallgatás közben aktív legyen a képernyő. Pl Spotify vagy a zenelejátszó fut akkor ne sötétedjen el.Előre is köszi
-
G@ß!
őstag
válasz bubus66 #12004 üzenetére
recovery/individual:
1. reboot fastboot mode
2. kiválasztottam: VNS-L21-L22-L23-L31 Toolkit\Packages\L21C432B130_DS\recovery_twrp.img-t
3. flash recovery (ha kérdez a program, akkor tovább)
4. reboot android
5. reboot recovery --> itt fagy ki, mellékelem a képet:ebből az állapotból szimpla újraindítással nem lehet kihozni
kizárólag csak akkor lehet kihozni, ha háromgombossal indítom újra --> nincs az sd-n semmi rom --> nem tud telepíteni --> reboot: ekkor áll fel a rendszer -
G@ß!
őstag
válasz Balathruin #12009 üzenetére
Igen, jól mondod. Köszi.
-
szemesi69
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz szemesi69 #12011 üzenetére
?
(#12010) G@ß!
Tudom, hogy jól mondod, de ha a leírás alapján csinálod akkor annak menni-e kell
Külön szedtem a DS és az SS oeminfo cserét..[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
fiktív1
tag
Sziasztok, azt szereteném kérdezni, hogy van e ebben a telóban a kétkoppintásos billentyû feloldására, mivel a P8 lite ben volt de ebben nem találom.....please help!😃
-
ANDROID???
addikt
válasz fiktív1 #12014 üzenetére
Alapból nincs, azért van az olvasó a hátulján.
Keresési eredmények![ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz ANDROID??? #12015 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
choco01
addikt
Hali.
Továbbra is ajánlottnak tekinthető a telefon?
Face, messenger, viber, chrome, néha navigálásra lenne használva.
Egy tescos op3ndottot váltana..
Hosszú távú tapasztalatok alapján lényegesen romlik az akkumulátor és a rendszer teljesítménye?
Melyik droid rá a legfrissebb hivatalos frissítés OTA-n?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
Muerte68
addikt
-
batai15
félisten
válasz Muerte68 #12022 üzenetére
ezt meg cáfolnám.
Anno 2 p9-liteot vettünk, eggyet nekem eggyet a páromnak.
Az enyém 3 hónap után el lett adva, borzasztó gyenge multitask, és akadások miatt.
Most megörököltem a a párom telefonját, mert iphone 5s-t vettünk neki.
Official nougat rom fut rajta, volt system wipe is.
Idegesítően lassú a telefon, például youtube, messenger alatt majdnem meg fagy.
Ódágat zengtek az emberek itt a topikban hogy milyen jó lett vele a telefon, de azt kell mondjam a kis 5s is kenterbe veri.
Asszony nem valami heavy user velem ellentétben, mégis panaszkodott folyamat hogy lassú akad.
Akkor mondtam is neki, dehogy akad, azt gondoltam csak azért szidja mert szifon kell neki.
Alig várom hogy ne legyen szükségem a dual simre, és én is váltok egy iphone SE-re.
Mielőtt meg köveztek engem,lite előtt zuk z2 volt, redmi note 3 pro, amik vajsimák voltak, de még a meizu m5 telefonom is ami gyengébb elvileg , simábban futott mint a lite.
Edigitalban lett véve egyébként a telefon , legutolsó ota van rajta.
Jó multkorában meg lett kövezve szegény eladogeppc kollega , a kamera lagg miatt.
Senkit nem akarok meg bántani, de nekem ez a véleményem hogy gyenge telefon .
Mielőtt user errort kiabáltok , vagy hw hibát eggyik sem igaz.
Első mint írtam, jó pár telefonom volt, másodiknál meg ugye 2 telefon is ugyanolyan lassú volt nálunk.[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz choco01 #12024 üzenetére
Kaptál egy negatív és pozitív értékelést, ez alapján döntesz? Végül is ha neked jobb a drágább vegyed azt Nekem gyors, pörgős a telefonom 7-s droid van rajta, lagot még nem tapasztaltam, a kamera is jó, az sem lagol. Minden szériába lehet hibás a nagy számok törvényén, ettől függetlenül, egy két kivétellel, még nem panaszkodott rá senki. A 2017-el többen nyavajognak, mint ezzel, a másikkal nincs tapasztalatom, de a három közül, ha lenne rá keretem a P10 Lite mozgatná meg a fantáziám.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
choco01
addikt
válasz szemesi69 #12025 üzenetére
Ahogy látom az árakat inkább a P10 Lite akkor már.. 70-ért használtan nem lenne rossz vétel.
Ugye támogatottságban is lassan már kimegy a sima p9 lite, meg olvastam már máskor is hogy kezd eltelni, ami természetes, de akkor már lehet jobb egy idei vétel..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Muerte68
addikt
válasz choco01 #12026 üzenetére
A 2017-az annyi hogy kapott még egy giga Ram-ot Nem tudom mennyivel drágább azt neked kell tudni megéri-e.
A sima p9 lite is megkapta a frissítéseket főleg hogy csak rom külömbség van,sőt még az "ősrégi"P8-isLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
szemesi69
addikt
Mi kezd el telni? Fölös alkalmazások kipucolva, a ram kezelése nagyon jó, a készenléti ideje is jó. semmi rosszat nem tudok rá mondani, előtte P8 Lite volt, amit a fiam használ, azzal sincs semmi gond, van egy P8 a másik fiamnak, még arra is van támogatás. A használt készülék lutri, ha csak nem ismerőstől van. Ettől függetlenül nem akarlak befolyásolni, a döntés a tiéd
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
6-s droid alatt nem volt ennyi szabad ram nálam mint a 7-en, amire én használom, többnyire böngészés, 900 köröl van mindig szabadon, ha bezárok mindent mielőtt leteszem akkor simán 1 giga szabad. Nem tudom mi a gondod vele, de a régi 1.5 giga rammal rendelkező A3-m is bőven elég volt, soha nem volt memória gondom. Wp és alma soha nem volt nekem, mindig androidot használtam és soha nem volt memória gondom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Lehet rosszul fejeztem ki magam Nem hátrány ha van szabadon, de inkább az a lényeg nálam, hogy gördülékenyen lag nélkül működik, még nem tapasztaltam lassulást, minden gyorsan megnyílik, akadás nélkül megy akkor is ha több minden fut a háttérben. Amire nincs szükségem azt törlöm, amit nem lehet törölni azt tiltom. Használok messengert is, egy játékom van szókeresős, néha kell egy kis kikapcsolódás Minden másra a böngészőt használom. Szinkron csak manuálisan, mert semmi sem olyan fontos, hogy állandóan menjen, nincsen védett alkalmazásom se, ami a kijelző lezárása után fusson. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp használja, én nem bántam meg a vételét, nem is akarlak meg győzni semmiről, tisztelem a véleményed. Egy biztos az emui elég agresszíven kezeli a memóriát, van amikor bezár dolgokat, még ha nem is kellene, ez ilyen
Xiaomi redmi note 12 pro
-
ORCA58
addikt
Én is azokat táborát erősítem, akik elégedettek. Navi + zene, netezés, folyamatos e-mail szinkron, naptár kezelés (aCalendar) és időnként ha szükséges messenger.
E mellet játékok ha valamivel muszáj elütni várakozás közben az időt. Nugat van fent és nem volt FR!!
A memória kezelése jobb mint 6 alatt, de tény több appot, adatot tudna tárolni, mert lenne hol, de az igényeimnek még megfelelő a tudása a 7-es droiddal. Akadás, fagyás? Ismeretlen fogalom. Vagy csak nem érzékelem a tized, század másodperceket.[ Szerkesztve ]
-
satee76
aktív tag
válasz batai15 #12023 üzenetére
Jaj ne már. Most hasonlítottam össze az asszony szifon 5s-t a huawei p9-emmel, youtube, viber esetén is sokkal gyorsabban indul a p9 lite.
Illik karbantartani.
A szifonnál meg a hw-hez van optimalizálva a szoftver, így azért nem olyan bonyolult optimalizálni. Nyilván ott a multi tasking sokkal működésképesebb lesz mindig is. Nem kell figyelni rá, hogy mi minden van meg nyitva.De sebességben kentbe veri a p9 lite-ot? LOL
-
choco01
addikt
Otan 7es droid melle melyik EMUI megy?
És ez a 3 GB ramos verzió garanciális itthon, szóval EUs vagy Kinai?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz choco01 #12038 üzenetére
Az 5.0 EMUI megy a Sima P9 Liteből csak 2 Gb-es verzió (EU-s) van a Huawei P9 Lite (2017) az 3 Gb-es verzió, és EU-us.
(#12039) pjen
De nem a simát hanem ezt Huawei P9 Lite (2017)????
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz choco01 #12042 üzenetére
Az nem magyar én úgy értettem,attól még EU-s lehet, de lehet Kínai is rá mokolt magyar ROM-mal kap egy frissítést aztán tégla lesz... Lehet, az is hogy csak ez van feltéve mint a minta telefonok anno azok , is 3 Gb -os ként voltak kirakva, és 2 Gb-as lehetett venni..
Mondjuk én egyiktől sem vennék semmit sem...
Ráadásul 1 év garancia az is talán Sarki GSM....
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, de nem tudok visszaolvasni, most kéne használni a telefont. OTA-n frissítve lett 7-es droidra, utána felraktam a kisebbik, javító csomagot. Csak akkor van hálózat, ha be van kapcsolva a wifi, amúgy össze-vissza ugrál a hálózat, egyfolytában ledobja. Van tippetek, mi lehet? Köszi.
-
petya220
senior tag
válasz batai15 #12046 üzenetére
P9 lite és P9 azért más tészta
Iphone-t ne keverjük ide. Van kb (fene tudja mennyi.. nem is érdekel) 20 készüléke, arra könnyű optimalizálni. De itt van az Android.. több millió készülékkel, na arra optimalizálj kb lehetetlen.. csak a fókuszba teszel 1-2 telefont, azon tökéletes lesz minden
Nekem sosem akadt meg a telefonom mondjuk én mókolom is..
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest