Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Igen de az már milliószor ellett mondva annyiban, hogy a Kétgombosnál lehet cachet törölni a Gyári beállításoknál nem..
És van amikor elég csak a cachet törölni és nem kell FR... Lényegeben csak ez a külömbség.
Amúgy mind kettő data/system factory resetet ír ki amikor csinálod......
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
szemesi69
addikt
-
gyebi00
csendes tag
És pont ma jött a Telenorhoz is a b140-es frissítés
-
barisssa
tag
Üdvözlet!
Lenne pár észrevételem a 7.0-val kapcsolatban! (Telepítés OTA-n, + HR is megvolt!)
Miért lett ennyire ocsmány a memória kezelése? 6.0 is elég érdekes volt, de ez valami katasztrófa!
Mindent bezár amit csak lehetséges, még akkor is amikor megmondom neki hogy mindenképp maradjon meg a háttérben ( Zárképernyő tisztítás opcióban lehet ezt beállítani ha jól tudom) akkor is bezárja...
Egy példa...
Van egy okos karperecem amit már nagyjából egy éve használok ezzel a telefonnal minden gond nélkül, és 6.0-val pöpecül ment, bepipáltam hogy ne zárja be semmilyen körülmények között, kész. 7.0-ban persze 5 percenként eldobálja, és vissza kell hogy lépjek manuálisan, nem marad a háttérben!Másik példa...
Egészség alkalmazás, biciklizés mód, és km-ént mondja az adott időtartamot stb. mindez FM rádió hallgatása közben, 6.0-ál semmi gond nem volt, most pedig ha túl sokáig mondja a szöveget a program, kilép az rádióból!! Mi készteti rá a rendszert arra hogy ilyet csináljon? Sokszor a messengerben az üzeneteket is csak akkor látom, ha belépek a programba, nem értesít!Elnézést a sok szövegért, de meg kellett osszam veletek.
Másnak hasonló problémája, vagy ez nagyon egyedi eset? -
gyebi00
csendes tag
Azért ez a telenor megéri a pénzét... Ma adták ki a b140-es frissítést, amit ha jól látok már 1 éves kb... persze a 7.0 sehol nincs egyenlőre. Kb már mindenhol elérhető csak náluk nem.
-
gyebi00
csendes tag
válasz Balathruin #11466 üzenetére
300 MB volt és 4.1.3 az emui verzió... és 6.0 android verzió.
-
gyebi00
csendes tag
válasz Balathruin #11468 üzenetére
És ma adták ki. ez a vicc benne gondoltam akkor jön a nougat erre kaptunk egy 1 éves frissítést. Csak én érzem pofátlanságnak? ezért írtam alá 2 éves hűséget...
-
szkaroly
senior tag
A B140-es frissítés után kb. 300 megabájttal több helyem lett. Azt hittem fordítva lesz.
Poco F6
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok hogy lehet az hogy havernak engedte a telefont 7.0-ra frissíteni nekem meg nem engedi még mindig 6.0 megy a telefonon és semmi filmware buherálás nincs neki. Vagy még nincs kint hivatalosan litera a 7.0? de akkor neki mér szedte le a gyári update rendszer nem értem ezt.
-
-
barisssa
tag
3-4 mp. Most néztem, de szerintem ha nyomkodom több appal a háttérben, akkor biztos 5-8ra felugrana. Nem tudom hogyan lehetne ezt orvosolni.. ez így botrány. Szép, meg jó, az új rendszer, csak az alapok vannak elrontva. Kérdés hogy szándékos e, hogy vegyél újat, vagy összecsapták mert örüljünk hogy van...
-
golyós
addikt
A feleségem szerette a telefont idáig
A frissítés óta szídja, hogy a kamera borzalom, lassú lett, fagy a telefon stb.
Hogy lehet így elcseszni egy frissítéstHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
PACSA75
őstag
Én szóltam srácok hogy ne várjátok olyan hisztérikusan a frissítést, mert nem jó. Ahogy fentebb írta egy kolléga, nekem is eldobálta az okos órát, kamera app katasztrofálisan lassan - akadva nyilik, és a ram kezelés 1 fillért sem ér. Meg is váltam ezek miatt a telefontól. Szép teló, jó hw, szar sw. Kár érte. További sok sikert srácok.
-
PACSA75
őstag
Alcatel idol 4 (35 ropiért) vr szemüveggel, 2 hónaposan (számla + gari), mint az új. Hihetetlen a különbség, a 3 ik gb ram nagyon is érződik, de lehet elég egy jobb sw, a ram kezelés isteni. Ha egy fél óra múlva vissza térek egy apk ba, még mindig oda jutok ahonnan ki léptem. Ilyet sajnos a kis Huawei nél soha nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
válasz ANDROID??? #11491 üzenetére
idol 2s-em volt.. azóta sincs kitkat rá..
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
MK VII
veterán
válasz ANDROID??? #11491 üzenetére
Szóra sem érdemes az Idol az Alcateltől meg úgy komplett maga az Alcatel.
Lehet, hogy OS-ben felhasználóbarátabb, de majd véresre vakarja a fejét az ember az HW miatt.
Annyi szemetet mint amennyit az Alcatel az Idolokkal a világra tett még nem csinált talán egyik gyártó sem...[ Szerkesztve ]
-
sepyi
aktív tag
Mint mondottam egy nappal ezelőtt. 160-ról béta, arról 370 aztán 380 FR nélkül. Gyakorlatilag 11 hónapja használom a telefont. A fenti hibákból egyet sem tapasztaltam. Viszont kinosan vigyázok, hogy visszamaradt filok az alkalmazások eltávolitása urán ne maradjanak. A cash-t nem árt néha üríteni. Nem mondom, hogy mindíg, de az esetek többségében az user is tehet róla, ha belassul döcög a telefon.Amig telon bepötyögtem ezt a szöveget bőven bezárhatott volna mindent. Kamera 2mp alatt kész a fényképezésre. Nem mondom,hogy nincs jobb telefon. De amikor én vettem még 90 rugó volt és most is azt mondom megérte.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
bubus66
nagyúr
válasz Pixx96 #11478 üzenetére
Szia A Telenor a P8 Litere sem adta ki a 6.0 hát nem tudom, hogy erre ki adja-e szerintem nem.
(#11482) golyós
Úgy lehet hogy ajánlott egy factory resetet csinálni főleg mert főverzió csere volt.. meg szokott oldódni..
Igaz könnyebb szitkozódni, mint olvasni vagy a keresőt használni..
(#11481) barisssa
Mi van??? Csináltál FR??? Ha nem akkor ugorj neki és meglátod, más lesz az egész...
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
PACSA75
őstag
válasz petya220 #11493 üzenetére
Nem akarom rommá dicsérni ezt a telót sem, hiszen még csak pár hete nyúzom, egyelőre meglepően jó főleg az árához képest (bár ennyiért vettem a Huaweit is - és sikerült drágábban eladni). Remélem hw gond nem lesz. Valószínűleg nem véletlenül ritka ez a model , egyelőre best buy, de ha bukta lesz (mert ezzel mindig számolok) legalább nem sok pénzt szórtam el rá. A csere fő oka végül is a vr volt, azaz a gyro szenzor (hiánya a Huawei ben), mert próbálkozom a pc + android + vr comboval.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Érdekes. Nálam a fentebb említettekből egyetlen egy hibajelenség sem figyelhető meg.
A kamera gyorsan megnyílik, a telefon gyors, az akksi is jobban bírja, mint a Marshmallow esetében.
Android 7.0-ra való frissítés után FR megvolt (ahogy itt javasolták, mert a elejétől kezdve követem a fórumot) és semmilyen felesleges app nincs rá telepítve, ami belassíthatná a telefont.
Dual SIM-es, gyárilag kártyafüggetlen telefon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest