Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz bubus66 #10700 üzenetére
Én pl. tegnap a Samsungomat véletlenül fejjel lefelé tettem az autós tartóba és az összeszorító oldalsó pofák megnyomták egyszerre a POWER és a VOL - gombot, így pikk-pakk belépett Download módba. Hirtelen azt sem tudtam (ennél a típusnál) hogy kell kilépni belőle.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Ketrec
csendes tag
Sziasztok. Van egy fekete Huawei P9 Lite típusú telefonom, még a régebbi verzió. Sajnos leejtés áldozata lett. A telefonnak nem lett baja, de a szürke oldalsó perem, amin a hangerő szabályzó van 4-ből 3 saroknál esztétikailag sérült. Kérdésem, hogy ezt milyen módon lehet javítani, ez az oldalsó perem külön rész, vagy a hátlappal van egybeépítve? Budapesten helyet tudnátok mondani, ahol érdemes javíttatni? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz bubus66 #10700 üzenetére
Közbe alaposan átnézve rájöttem, hogy a toknak amit anyám vett hozzá, az oldalsó műanyag pereme nem a jó méretre lett gyárilag kivágva a gomboknál és a hangerő gombot folyamatosan lenyomva tartotta egy bizonyos pozícióban. Szerintem ez lehetett a gebasz oka.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
bubus66
nagyúr
válasz Gadgetfan_ #10704 üzenetére
Igen az előfordulhat.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
espista
senior tag
Ahogy nézem a tok többi részét, szinte biztos, hogy nem erre a telefonra való.
Romani ite domum!
-
Diabo6
senior tag
Én levenném azt a tokot, hátralépnék kettőt, és lendületből hajítanám messzire Szerintem se arra a készülékre való, hiába fér bele.
-
petya220
senior tag
Ne haragudj, de ez kurvár@ tetszik xDDDD
Ilyen hiba megoldás sem volt még itt"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz espista #10706 üzenetére
Az a vicces, hogy kifejezetten erre a telefonra ajánlották, és nem is volt olcsó. Ehhez képest a lyuk hátul félig letakarta az ujjlenyomatolvasót, a kameranyílás széle is rálógott a vakura. Írtam egy hosszabb szívhez szóló emailt a webáruháznak.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz Gadgetfan_ #10709 üzenetére
Közben megtaláltam ez az a tok.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Gadgetfan_ #10710 üzenetére
Na pont ezért nem vesszek ebben az országban ilyet, mert ugyan az ami az e-bayen meg rendelek csak itt a kapzsiság a jellemző 5-10x áron. Inkább kivárom a kettő hetet, és még soha semmi gondom nem volt egyetlen egy áruval sem..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
313313
addikt
válasz Gadgetfan_ #10710 üzenetére
Ennyiért már egyedit is lehet csináltatni, utánvéttel is... És akkor az általad adott képet rakják fel.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
313313
addikt
Adott egy majdnem 10 hónapos készülék, 32gb-s Samsung memóra kártyával,(Telekomból való) kártya fele tel...
Szokásos programok: Viber, messenger, Opera Mini (3-4 ablak fut folyamatosan), pár 40-50 megás játék, Facebbok kliens nincs fent, Play összes vacka naprakészre frissítve...
Egyre többet fordúl elő, hogy feloldás nem sikerül nem reagál az újjlenyomat olvasóra, csak power gombra aztán olvassa be. Illetve feloldás után random rak be programokat, amiket aznap már néztem, de nem oda rak vissza, ahol lezártam a kijelzőt (általába kijelző lezárás előtt nyomok egy home gombot...)
Elő-elő fordúl laggolás/lassúlás/volt már, hogy Opera mini szállt el 3 ablakkal, igaz abból egyik a Facebbok volt.
Találkoztam már olyannal is, hogy nem birtam fotózni, mert a kártyát látta a készülék ugyan, de nem tudott rá írni...
Valakinél hasonló tapasztalat?
Mióta megvan, egyszer jött le egy kisebb frissítés, de a hibák kb idén jöttek elő, és egyre sűrűbben...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mateglaj
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen készülék vásárlásában.
A kamerát annyira nem dicsérik, szóval megkérdem tőletek, mik a tapasztalataitok e tekintetben?
Mennyire éles, milyen képeket csinál mondjuk éjszaka, fények mellett, stb..Előre is köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
válasz leviske #10717 üzenetére
Az Övé Vodafone-os a tied? És miért nem megy fel a te általad letöltött? De ha emlékeim nem csalnak erről volt szó a topikba is..
Téma Összefoglaló, FF használata.
A legfrissebb teljest töltöttem, 3x futottam neki kukk csak ide
Ha a módosított porxyval teszed fel fel kell mennie.
[ Szerkesztve ]
-
mrbarbrady
tag
Mostanában az online videóknál nincs hang. Hiába emelem a hangerőt, semmi nem történik. Gyári oprendszer van fent. Találkozott valaki hasonlóval?
-
gabby123
tag
válasz mrbarbrady #10720 üzenetére
Hello
B370 -re elég a kissebb b380 ?
Mindkettőt ff raktam fel.
Utána fr megvolt hibátlan eddig. -
leviske
veterán
válasz bubus66 #10719 üzenetére
Telekomos. Közben olvastam a topikban, hogy másoknak is gond volt a B381 telepítésével így bepróbálkoztam a B371-el ami gond nélkül felment.
Ha a kis B381-et leszedem, az változtat a memória használaton, vagy a Nougat-nál alap, hogy az eddigi pár száz MB helyett szinte fix 1GB van folyton használatban?
-
bubus66
nagyúr
válasz leviske #10724 üzenetére
Elhiszed, hogy nem azt nézem mennyit használ. A használom a telefon, és nem azt lesegetem, hogy most 800 MB vagy 1 Gb a szabad ram meg nem is érdekel.. Ha meg meg akad (amire még nem volt pl) akkor csinálok egy FR és megvan oldva...
(#10723) gabby123
Mivel a B370-nel egy komplett fimwaret tettél, fel ezért a b380 már csak frissítés javítás fog tartalmazni és semmi nem marad ki belőle, ami a B370-ben benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Én nagyon meg vagyok elégedve a kütyüvel.
B381-en vagyok, semmi gondom vele.
Merülés is normális lett, 2 nap után beállt. Fasza nagyon.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
frewwy
tag
A legújabb RR rom, vagy a B381 a jobb napi használatra szerintetek?
-
espista
senior tag
FF-es B370-ről sikerült visszaállítanom a feleségem telefonját B160-ra (6.0). Frissítést nem jelez. Független DS.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
bmt50
senior tag
válasz mateglaj #10718 üzenetére
Ár-érték arányban a legjobb. A 2017-es P9 Lite-ban 3GB ram, meg kicsit feljebb van húzva a proci. Kamera viszont csak 12 Mpx, és szimpla vakus, emez dupla. Kb. 15-tel többe kerül, szerintem annyival nem tud többet. Kamerája nappal közepes, este felejtsd el, talán vakuval. De teljesen mindegy. Az LG G5 vagy a Galaxy S7 sem ér fel egy 40ezres fényképezőgéppel. Ezt egyébként a gyártók nemis titkolják.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
espista
senior tag
válasz eladogeppc #10730 üzenetére
Nem működött maradéktalanul az új aktivitás mérőjével. Downgrade alatt elolvastam a leírását és abból kiderült, hogy csak nem jól használja, de akkor már mindegy volt. Mondjuk a telefon kamerája nagyon lassan indult el. Kellett neki vagy 20 másodperc.
Romani ite domum!
-
PACSA75
őstag
válasz leviske #10724 üzenetére
Nincs 1gb szabad memória, nekem jelen pillanatban 489mb szabad. A kamera sajnos tényleg lassan (lassabban) tölt be nougat alatt. Már írtam fennebb is, sajnos nem jobb a frissítéssel, csak szebb, de ennyi.
Nagyon szeretem ezt a telót, de sajnos sehogy sem sikerül egy jól optimalizált romot csinálni rá. Ennél frissebb pedig már aligha hinném hogy lesz rá.[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam azon, hogy lesz-e valaha is hivatalos Android 7 Nougat frissítés a Huawei P9 Lite 2016 (2GB RAM, 16 GB ROM) telefonra?
Hiszen már a szomszédos országokban (Románia, Szerbia) is kijött a Nougat frissítés, nálunk pedig még mindig nem.
A Huawei P9 Lite 2017, P10 és a P10 Lite gyárilag Nougattal jött ki.
A Nougat béta teszt nem volt túlzottan sikeres. Lehet, hogy a késés ennek tudható be?
Nézegettem a bedobott katalógusokat és azt látom, hogy ennél jóval gyengébb, alsó kategóriás telefonok is már gyárilag Nougat jönnek ki (ZTE Blade A520, Tesco).
Úgyhogy kezdek félni, hogy mi kimaradunk a szórásból. Pedig tavaly decemberben is azt írták, hogy a P9 Lite biztosan megkapja a hivatalos OTA frissítést.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Wallenberg #10735 üzenetére
Csak benéztem a topikba, mert furcsálltam, hogy a feleségem P9 lite-ja még mindig nem frissült - ellentétben pl. a németekkel. (160 október óta... Vicc)
Látom itt is megy a vergődés az OTA-val, nekem P10 Lite van, ott se kaptam még semmilyen update-et, pedig más országokban több verzióval az enyém után vannak már.
Lehet tényleg minket szívatnak?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
PACSA75
őstag
válasz Wallenberg #10735 üzenetére
Üldözési mániátok van. Tuti megkapjátok ti is. Inkább azért háborogjatok, hogy nem lett jobb mint volt . Össze vissza jönnek a frissítések, pl Honor 7 Lite nálatok jelent meg előbb és csak később Romániában. A feleségem Honor 6x re még most sincs frissítés itt sem, pedig más (jobb) kategória.
-
B.Pystike
csendes tag
Sziasztok!
FF-el elkezdtem letölteni a VNS-L21C432B381-et.De 76%-nál azt írja,hogy instabil hálózat és nem tud csatlakozni.Digi 500-as netem van+Tenda 1200-as wifi routerem,nem értem mi a hiba.[ Szerkesztve ]
"Néhány ember maradandó sérüléseket szenvedne,ha leesne az egójáról az IQ-jára!!!"
-
juuzer
addikt
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire használható még ez a telefon ma a mindennapokban? P9-et néztem eredetileg, de 2. készüléknek kissé túlzónak érezném. Vagy esetleg érdemesebb lenne megnézni a 2017-es változatát vagy a p10 lite-ot? (Szépek azok a készülékek is, csak az üveg hátlap nem annyira gyerebe a maszatok és a sérülékenység miatt.)
Előre is köszi a válaszokat
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Balathruin #10743 üzenetére
A béna gyári szoftver mit takar?
Több barátom is meg van elégedve vele azért kérdeztem.
Egyébként néztem p9 lite 2017-et is (de ott műanyag a keret) meg p10 lite-ot is. Csak az kb 18 ezerrel drágább mint a p9 lite
Vamos a la playa.
-
kcsa
veterán
válasz Balathruin #10743 üzenetére
Nem tudom feltétel nélkül dicsérni a P10 Lite-ot sem, sajnos.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
bubus66
nagyúr
válasz Balathruin #10747 üzenetére
Ezt a készüléket a béna gyári szoftvere miatt nem tudom ajánlani
Azért mert neked nem jött be még másnak bejöhet... Ha béna szoftvere akkor miért nem veszel olyat aminek nem béna a gyári szoftvere..
Miért az összetákolt sz@rságok amiket az XDA-ról le szedsz le azok nem bénák?
Eddig négy telefont kellett az XDA-s tákolmányok miatt a halálból visszahozni 3 sikerült a 4. sajnos szerviz lett..
Érdekes módon azóta mióta a gyári (béna) firmwaret használják nem is panaszkodnak..
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz bubus66 #10748 üzenetére
Eszméletlen mennyiségű hiba van benne aminek a nagy részéről te is tudsz.
Nem szakadt rám a bank. Egyáltalán nem volt tervben ez a készülék, kényszerből kellett váltanom.
Aki nem tud olvasni vagy leírást követni az ne nyúljon hozzá, ilyen egyszerű. Tudom miről van szó, XDA 80%-ban arról szól hogy hogyan csináljam vissza a telefonom. Egyszer nekem is sikerült komolyabbat hibázni, de megoldottam.
Pont azért rossz a Huawei szoftvere mert a legbutább felhasználókhoz van igazítva. Ezzel nem akarok bántani senkit, de nagyon sokan a legalapvetőbb kezelését nem tudják a rendszernek, így eszméletlenül hülyebiztos ha magától mindent kiírt a memóriából és kikapcsolt kijelzőnél se enged futni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest