Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz castiels #10195 üzenetére
Nekem Nillkin Amazing H+ Pro van fent a telón. Október óta. Teljesen felfeküdt, nem levegősödött be azóta sem. Hibátlan. Sok éve csak ezt a márkát használom. Egy picit drágább, mint a többi, de alapvetően elég belőle 1 darab, mert hacsak nem vered oda,akkor sokáig szépen fent marad.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
-
Roxbury
őstag
válasz castiels #10195 üzenetére
Nekem az Eazyguard diamond glass 1 éve van fent a keszuleken. Nem buborekosodik, nem akar feljonni igy 12 honap utan sem. Nagyon minimalis, 1 darab alig lathato hajszalkarc van rajta, pedig gondolhatod mit kapott 1 ev alatt. Raadasul feltenni is konnyu, mert jar hozza easyapp kit. En tuti ezt veszek megint, ha esetleg torik.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #10204 üzenetére
Ja "pár hónapja"
-
gabby123
tag
Helló lenne egy kérdés:
A beállításoknál a telefonról menüben a tanúsítványnál mindenkinél szerbiát ír ki?[ Szerkesztve ]
-
-
myk74
senior tag
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Használja már valaki hosszabb ideje a hivatalos 7-est? Sikerült a béta hibáit javítani? Már az asszonyé a telefon, rollback volt nála, mert hasznáhatattlan volt neki(messenger). Köszi a válaszokat.
-
Sonja
nagyúr
válasz Just_Reboot #10215 üzenetére
Nálam nem talál még újat (független, VNS-L21C432B160). Lassan csak ideér.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
castiels
addikt
Függetlenekre ideért?
-
boneyard
tag
Ha B150 van fent, akkor is jön majd 370-ről értesítés vagy előbb fel kell tennem a 160-at?
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Mitől függ kinek mikor érkezik meg? 1 hetes csúszások is lehetnek?
-
bubus66
nagyúr
válasz boneyard #10220 üzenetére
Elméletileg menni-e kell.
(#10221) castiels
Igen lehetnek 1 hetes csúszások.. Neked nem számít, mert te is megfogod kapni. De ha valaki lementi neked a komplett frissítést akkor feltudod tenni.. Ha meg meg kapod akkor figyelj oda, hogy melyik jön meg neked... Remélem tudod miért mondtam.... A B370 vagy a B371 neked nem mindegy.... a jelen állapot szerint.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
szami777
addikt
válasz Just_Reboot #10215 üzenetére
Köszi az infót, nálam még semmi, de mostantól figyelni fogom.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
petya220
senior tag
válasz Just_Reboot #10225 üzenetére
Pacsi
Én is azt használom"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
válasz Just_Reboot #10227 üzenetére
A kamera és a rr keveréke hiányzik
vagy egy normális ram kezelés.."Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
szami777
addikt
válasz Just_Reboot #10225 üzenetére
Nem, két perce néztem meg.
(Független)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
gabby123
tag
Just-Reboot
te nem magyarországról írsz? szlovákiában hamarabb van leak ezért
lehet hogy a magyarországi még késik
országonként haladnak és azon belül sem egyszerre[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Nekem is a 160-as van fent VNS-L21, gyári függedetlen, dualos, szép magyar honban vagyok, de még nincs semmi.
-
MR ME
aktív tag
Esetleg ha vki lementette a frissítést az megoszthatná velünk
-
MODERÁTOR
Egy hülye kérdés, de ha lerakjátok az asztalra a telefont otk nélkül akkor nektek is teljes felülettel érintkezik vagy "billeg" egyik irányba?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
Batistuta7
tag
Sziasztok
Az új frissítés tartalmazni fog dupla koppintásos ébresztést ?
Ha nem akkor rootoláshoz kell bootloader nyitás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest