Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz macsek18 #9848 üzenetére
Ügyes vagy gratulálok!
Becsületedre váljon,hogy elismerted a hibád.
Abból csak oeminfo cserével lehet kijönni. Ahhoz pedig BL kell nyitni, ha megvan a Pid kód.
Ma reggel majd segítek.
Keres meg majd privátban.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
wolf88
aktív tag
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Valamiféle tokot ad a Telenor a Huawei p9lite-hoz?
Köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
Igen származik, minden nemű mokolás BL nyitás garancia vesztéssel jár.. Főleg a Telenorosnál mert ott nincs is kinn a gyári ROM amivel esetleg vissza lehetne tenni a Telenoros ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A kolléga most vett ilyen telot. B131 van neki rajta és az ujjlenyomat olvasója rosszalkodik. Érdemes neki másik ROM-mal próbálkoznia? Melyik a legjobb most rá?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
ORCA58
addikt
válasz 7Heads Drago #9856 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasónak ROM-tól függetlenül hibátlanul kellene működnie!
A Nugat fog jönni ebben a negyedévben, ha minden igaz. Nem hivatalosan fel lehet tenni, ha visszaolvasol egy hete ez a fő téma. -
Roxbury
őstag
B380 nekem sem megy fel a B370-re proxival sem. Se a nagy, se a kicsi. Hitelesitesi hiba nekem is.
-
Zsocy155
őstag
válasz HELLAFLUSH #9860 üzenetére
Biztos, hogy független? Mert a Vodafone-ra nem jellemző, hogy független telefont adna. Az látszik, hogy az fw vodás. Lehet azért nem akar rá felmenni a független.
[ Szerkesztve ]
-
siobio
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy be lehet állítani a telón azt hogy a bekapcsológombal vegyem fel ha hívnak? -
bubus66
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #9860 üzenetére
Csak oeminfo cserével lehet feltenni.
Ha független akkor miért van rajta vodafone-os ROM?
Az enyém is Független Telekomos de nem a Telekom C150-es ROM-ja van rajta, ha nem a C432 független ROM.
Különben meg így tudod a legkönnyebben megnézni, hogy függő vagy független.
Tárcsázóba beírod #*#*2846579#*#*
3 pont/2 pont/
SIM Loc Info
SIMLOCK_DEACTIVE ha ez van Független
SIMLOCK_ACTIVE Függő[ Szerkesztve ]
-
siobio
csendes tag
válasz ANDROID??? #9870 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
tucsok8510
csendes tag
egy buta kérdés, valaki próbálta b160-asra felrakni ff-el a b380-ast?
-
metalstorm
aktív tag
Azt írják a tesztben hogy nincs képstabilizátor! EZEN a videón viszont pont ezt mutatják be... most akkor van vagy nincs?
-
ORCA58
addikt
válasz metalstorm #9876 üzenetére
Szoftveres van de azt csak fényképező módban lehet kapcsolni Android 5-ben. Nem próbáltam, hogy a videózásnál van avagy nincs hatása.
[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
Sziasztok.
Nagylányom kinézte magának ezt a telefont (nem tudom rábeszélni a Xiaomira ), de van 1 spéci igénye:
olyat szeretne (fehérben) aminek a hátlapjára a logón kívül nincs nyomatva semmilyen egyéb szöveg.
(China phone, made in china, ilyesmik.)
Tudtok esetleg megbízható boltot, ahonnan ilyet tudnék rendelni?
Lehet külföldi is.
(Sőt! A 3GB nem is lenne hátrány.)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
válasz petya220 #9880 üzenetére
ahha!
újabb "pozitívum"?
csak azért mertem feltenni a kérdést mert némelyik webshopban tényleg ilyen felirat nélküli hátlappal szerepel
csak egyrészt olvastam ezt a 2 év gyártói vs 1+1 év sufni gsm garit, másrészt eleve nem tudom, hogy elhihetem-e ezeket a képeket
(ha rajtam múlna simán az aliról rendelném inkább a 3 gigával mint a hazai garival, de lányomnak a sima hátlap a fontosabb szempont )Soha többet DPD!
-
IdPezzo
csendes tag
Sziasztok!
A külső kártyán lévő zene lejátszása eddig hibátlan volt akár a saját Zene appal, akár a Foobar-ral. Újabban azonban rendszeresen magától megszakítja (II) a lejátszást, akármelyik lejátszón, így mindig újra kell indítanom (>). Van, hogy egy szám közben többször is megszakad a lejátszás.
Mi lehet az oka, hogy lehet kiküszöbölni?Üdv.:
IdPezzo
IdPezzo
-
Mimcsi
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most kaptam egy ilyen kis szépséget céges telefonként. Volna pár kérdésem, mivel még nem volt ennyire "okos" telefonom (nem vagyok már 20 éves)
A telefonon belül hol lehet beállítani hogy kiírja a mobilszámomat ha hívok valakit és ne "magánszám"-ként jelenjen meg?
Zenét hogy tudok a legegyszerűbben letölteni rá?
Vírusirtót vagy valami hasonló te/ti használtok?Elkezdtem olvasni a fórumot, de még a "szakszavakat" nem mindig értem, és így megkérdezni gyorsabb, és engem leginkább "csak" az alapvető funkciók érdekelnek, amint a kérdéseimből kiderül.
Minden hasznos tudnivalót szívesen fogadok és ha valamit még nem tudok jövök kérdezni. (biztos lesz még ilyen )
-
ORCA58
addikt
Telefonszám megjelenítés: megnyitod a tárcsázót -> Jobb oldalt alul 3 pütty -> Beállítások -> Görgesd a végére, ott További beállítások -> Hívóazonosító.
A T-mobilnál a szolgáltatónál is engedélyeztetni kell, ekkor a Hálózati alapértelmezés a jó.Rákötöd PC-re és onnan a Memóriába, vagy ha van SD kártya Az SD kártyára másolod.
Vírusirtót a többség nem használ. Nekem a Kaspersky volt fent (benne volt a vásárolt vírusirtó csomagomban), de még sohasem talált semmit sem.
IdPezzo
A választ nem tudom, de aki tudna segíteni annak sokat segíthetne ha tudná, milyen rendszer van a telódon.[ Szerkesztve ]
-
tucsok8510
csendes tag
Hello!
A hívószám kijelzéshez itt találsz segítséget link
Én személy szerint nem használok vírusirtót DE AVAST és AVG-t használtam korábban azok egész jól működtek. (persze ki mihez szokott)
Zenét azt mondom gyorsabb ha gépen töltesz le és rakod a telefonra. (persze ez egyedi vélemény) -
I02S3F
addikt
Szia! Az android alkalmazások topicban (vagy valami hasonló a neve) azt írják az összefoglalóban, hogy ha a legmagasabban/magasan értékelt alkalmazásokat töltöm, nem kapok vírust. Így biztonságos az Android.
Zenét Spotfy, Deezer és Soundcloud-on hallgatok.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
legenda007
aktív tag
sziasztok!
dual simes B160-ra melyik 7-0 t tudom felrakni és milyen módzserrel? Az FF hoz b370, B371, B380 és B381-t is, ezekből is több félét. -
KZP
őstag
válasz legenda007 #9889 üzenetére
Páros végű a dual sim-es rom. Én már megtanultam a múltkor.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Olvastam erről a SIM vágás témáról Lumia 535-ről váltok P9 Lite-ra. Szükséges változtatni a SIM méretén? (Ki szükséges cseréltetni?)
Köszönöm
-
llll
senior tag
válasz Zsocy155 #9882 üzenetére
Oké köszönöm szépen a választ, ezt is megmutatom a lányomnak.
Mimcsi:
Pont tegnap találtam véletlenül ezt a zeneletöltő oldalt:
[link]
Nem tudom mennyire biztonságos, de széles sávú neten kb 2 másodperc alatt tölt le 1-1 számot (közvetlenül a telefonra).
Nekem egyelőre jónak tűnik. /OFF]Soha többet DPD!
-
bubus66
nagyúr
Szia így van a Páros végű a duloas a páratlan a Singele a függetlennél ROM-oknál.
de a szolgáltatósba is lehet páros végű lásd Vodafone C02B122, C02B124 és a szolgáltatós single SIM-es
[ Szerkesztve ]
-
-
Atka89
csendes tag
Sziasztok! nektek jól működik az egészség app-ban a lépések napi lebontása? Mert nekem nem jelzi, csak azt, hogy mennyi az összes lépés az adott napon, viszont az nem látszik, hogy óránként mennyi lépést teszek meg.
Ámítógép
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
Remélem nem kerülte el a figyelmem a válasz a problémámra, de leírom, hátha...
P8 lite telefononom van, páromnak pedig vettem p9 lite-ot (dual sim, független) és ha pl. halkan beszélünk (legtöbbször ekkor tapasztalom), alig lehet érteni mit mond a másik, mert rettenetesen akadozik/szaggat a beszélgetés! Olyan mint ha megszűrné a hangot, csak sajnos annyira nagyon, hogy nem érteni mit mond a másik...
A hálózatot beállítottam már mindenre, most csak 3g-n van, de semmi...
Nagyon rossz így, mert úgy kell fürkészni, hogy mit mond
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Üdv! -
Fall-N
veterán
válasz bubus66 #9894 üzenetére
Honor 7 lite-ra (NEM-L21C432) is kijöttek a Nougat ROM-ok - sokan föl is tettük már - csak ott B350/B351 a ROM száma. Viszont fura mód ott a B350 (előtte B100 -> B130 -> B132) senkinek sem ment fel a dual SIM-re csak a B351. Fel is tettem én is (ahogyan sokan írják xda-n is) és rendben működik a telefon, két IMEI szám van, és a menüben is van 1. SIM és 2. SIM.
Akkor úgy látszik nem mindig a páros a DS?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest